| Weasley Ailesi Alımları | |
|
+9Shark King Weasley John jOSE WEASLEY Tom Andrew Black Daniel Jacob Black Rosie Jane Weasley Elisabeth Rose Weasley Lothrie Giselle Lytnéva Adelynn Stefanie Widmore Bonnie Kathleen Weasley 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bonnie Kathleen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 200 Kayıt tarihi : 12/07/08 Rp Partneri : yoq xD Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Delü:) Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Weasley Ailesi Alımları Cuma 31 Ekim 2008, 17:31 | |
| Ad: Soyad: Kimin nesi olmak istiyorsun: dipnot:Bonnie Weasley ve Ginny Black ikizdir! XD | |
|
| |
Adelynn Stefanie Widmore Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 17/10/08 Rp Yaşı : Karanlık Taraf Gerçek İsmi : Sinirlilik
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Cuma 31 Ekim 2008, 18:57 | |
| Out:Yanlış anlama ama bir şey sormak istiyorum... Bonnie Weasley ve Ginny Black nasıl ikiz oluyor? Soy adları farklı..? | |
|
| |
Lothrie Giselle Lytnéva Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 11/08/08 Rp Partneri : Christopher Kevın Black xD Hevesimi almak istiyorum xP Rp Yaşı : Ölüm yiyen Gerçek İsmi : Küstah,özgürlükçü,asi
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Cuma 31 Ekim 2008, 18:57 | |
| Out: Sanırım Ginevra evlenmiş x) Ve soyadı değişmiş olsa gerek x) | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Cuma 31 Ekim 2008, 19:21 | |
| Out yazmana gerek yok canım,haklısın Ginerva Black Daniel J.Black'ın eşidir. Elisabeth Rose Weasley Eskiden kuzendim halada kuzen olmak isterim
| |
|
| |
Rosie Jane Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 100 Kayıt tarihi : 24/08/08 Rp Yaşı : Z.a.y. Gerçek İsmi : Cesaret Ruh Hali :
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Cuma 31 Ekim 2008, 22:22 | |
| Rosie Jane Weasley Bende senin kuzenin Elisabeth Rose'un da kardeşiydim yine olmak isterim | |
|
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Salı 04 Kas. 2008, 22:58 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Salı 04 Kas. 2008, 23:08 | |
| Bonnie ne zamandır yok ben alımlara bakıyorum kabul de DJ Hem de Bonnie'cim babanın Vaftiz babam olmasını istiyorum bu söz ne demek oluyo onu anlamadım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| |
| |
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Çarş. 05 Kas. 2008, 07:13 | |
| Vaftiz babanın ne demek olduğunu biliyom :d tamam | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 200 Kayıt tarihi : 12/07/08 Rp Partneri : yoq xD Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Delü:) Ruh Hali :
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları C.tesi 15 Kas. 2008, 11:57 | |
| Tamam hepinizinki kabul edildi uzun süredir bakmadığım için özür xD | |
|
| |
Tom Andrew Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 81 Kayıt tarihi : 10/08/08 Rp Yaşı : tarafsız Gerçek İsmi : hırsı,soğuk kanlılığı,
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Cuma 12 Ara. 2008, 18:58 | |
| İyi ama Dannyle akraba oluyosak yani ben şimdi kuzenimlemi evlendim.. yada boşandım yada her neyse işte kuzenimden mi çocuğun oldu? biraz garip oluyo... (ben ginny black) | |
|
| |
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Cuma 30 Ocak 2009, 13:37 | |
| Bonniecim aile bireylerinin listesini çıkarmısın?Aşağıdaki benim ailem Elisabeth Rosie Weasley(Anne)-Jack Mathers Weasley(Baba) Elisabeth Rose Weasley(20 yaşında) Jane Rosie Weasley(19 yaşında) Tom Mathers Weasley(11 yaşında) | |
|
| |
John jOSE WEASLEY Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 03/02/09 Rp Yaşı : Deats earst!!!!!!!!!! Gerçek İsmi : Sewimli ve sempatik olmam
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Paz 08 Şub. 2009, 02:04 | |
| Ad:John Jose Soyad:Black ama weasley olucak Kimin nesi olmak istiyorsun:John Jose black'in ikizi yada kardeşi | |
|
| |
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Ptsi 09 Şub. 2009, 20:42 | |
| John Jose Black diye biri yok sanırım ve hem Black hem Weasley nasıl olacak Blacklerin kardeşi ama soyad Weasley evlenmen lazım yanlış mı anladım acaba | |
|
| |
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Ptsi 09 Şub. 2009, 20:48 | |
| Rose sen aileye al işte xD Uzaktan akraba fln xD | |
|
| |
Shark King Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 08/02/09 Rp Partneri : Aranıtor.... Rp Yaşı : Deatsh earts!!!!!! Gerçek İsmi : Sinsi ve Yaramaz
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Ptsi 09 Şub. 2009, 23:19 | |
| Ad:Shark King Soyad:Weasley Kimin nesi olmak istiyorsun:fARKETMEZ ALINIYImda...... | |
|
| |
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Salı 10 Şub. 2009, 20:05 | |
| Alırım da biraz kafam karıştı neyse hepiniz alındınız kuzen olarak | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 08/02/09 Rp Partneri : Aranıtor.... Rp Yaşı : Deatsh earts!!!!!! Gerçek İsmi : Sinsi ve Yaramaz
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Salı 10 Şub. 2009, 20:13 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Salı 10 Şub. 2009, 20:21 | |
| Bana apla demeyi keser misin?Neden apla dediğini bile bilmiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Perş. 12 Şub. 2009, 14:41 | |
| Yaşı bizden küçük galiba ablası xD zuha! Bana da abi diyordu xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Perş. 12 Şub. 2009, 19:45 | |
| Abi,abla siz benden daha çok güçlüsünüz yani rütbeniz büyük ama isterseniz adınızla söyleyebilirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Perş. 12 Şub. 2009, 19:54 | |
| Bir tane daha var apla diyor xD bana kardeşlerim bile apla demiyorlar garibime gidiyor da | |
|
| |
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Salı 24 Şub. 2009, 15:08 | |
| Ronald Alex Weasley-Bonnie Ginerva Weasley Bonnie Kathleen Weasley-Ginerva Black(Weasley)-Felix Brian Weasley Elisabeth Rosie Weasley-Jack Mathers Weasley Elisabeth Rose Weasley-Jane Rosie Weasley-Tom Mathers Weasley Chris Tom Weasley-Miley Ellen Weasley Chris Weasley-Iliana Ellen Weasley-Miley Weasley Micheal Weasley-Kate Lizz Weasley Lizz Angelia Weasley-Shark King Weasley-Johs Jose Weasley Not:Yanlışlık varsa veya anne baba ismi değiştirmek istiyorsanız burada belirtiniz.. | |
|
| |
Orphée De Querin Admin ~ Baş Şifacı
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 07/12/08 Rp Yaşı : 18 Gerçek İsmi : Ilgaz Ruh Hali :
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Ptsi 16 Mart 2009, 19:19 | |
| Bura baya karışmış tamam. Her şeyi anladımda ben hala kuzenimle mi evlendim sorusuna geri dönmek istiyorum. Gittim geldim bu soruyu hala cevaplamamışsınız. Kuzenimle nasıl evlendim ben ya türk filmine döndü ortalık. Biri çıkıp 'Durun siz kardeşsiniz' filan demez umarım. Hem Bonny'nin babası -yani benim babam- Danny'nin vaftiz babası oluyorsa Danny benim manevi kardeşim oluyor. Yani manevi ve ya gerçek farketmez kardeşimlede evlenmiş oluyorum bu durumda. Yok yok harbi türk filmi oldu. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Weasley Ailesi Alımları Ptsi 16 Mart 2009, 21:12 | |
| xD Kuzen değiliz hayır ya xD Sadece vaftiz baba ve vaftiz anne Ki Daniel'ın babası pek inançlı biri değildir xD O yüzden Brian ve Dan ancak iki yaşına geldiklerinde acele bir törenle vaftiz edilmişlerdir O sırada Arthur Weasley ve Molly Weasley'den başkası yoktur vs vs xD Takma buna xD Yalnız James beni yakıcak xD Leia'ı ortada bırakmış gibi olucam xD Umarım Selün tınlamaz Ve kurguyu konuşmamız gerek xD Seni nasıl yok sayabildiğimi, Merlin'i falan xD Rezalet | |
|
| |
| Weasley Ailesi Alımları | |
|