| Malfoy Ailesi Alımları | |
|
+5Jessica Malfoy Alexandrea Venüs Strong Eric L. Black Liam Alexander Malfoy Daniel Jacob Black 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| |
| |
Liam Alexander Malfoy Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 10/11/08 Rp Partneri : bulurum birini Rp Yaşı : Z.A.Y. Gerçek İsmi : zeka Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Ptsi 10 Kas. 2008, 20:48 | |
| ben malfoy olmak istiyorum | |
|
| |
Eric L. Black Admin. ~ Sihir Bakanı.
Mesaj Sayısı : 263 Kayıt tarihi : 04/10/08 Rp Partneri : Lómadriethiel. Rp Yaşı : 20. Gerçek İsmi : Ozan. Ruh Hali :
| |
| |
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 10/11/08 Rp Partneri : bulurum birini Rp Yaşı : Z.A.Y. Gerçek İsmi : zeka Ruh Hali :
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Salı 11 Kas. 2008, 21:36 | |
| ilgilenmiolarsa sizin suçunuz diil elbette rica ederim çok teşekkürler | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Salı 11 Kas. 2008, 21:44 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Salı 11 Kas. 2008, 21:47 | |
| | |
|
| |
Alexandrea Venüs Strong Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 23/11/08 Rp Partneri : yok ama istersen olabilir Rp Yaşı : karanlık Gerçek İsmi : kurnazlıkları ve güzelliği Ruh Hali :
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Paz 23 Kas. 2008, 16:08 | |
| Bende Malfoy olmak istiyorum | |
|
| |
Jessica Malfoy Gryffindor VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 313 Kayıt tarihi : 18/08/08 Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~ Gerçek İsmi : Ece Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı:
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Paz 23 Kas. 2008, 20:46 | |
| Başvuru formu hazırlamak tamamen aklımdan çıkmıştı...Biraz geciksede işte burda :Ad - Soyad :Yaş :Bina :Meslek :Taraf :Kimin Neyi Olmak İstiyor :Neden Bu Aile ::::: Ailenin Özellikleri ::::
Malfoy ailesi safkan, soylu ve tarafına sadık bir ailedir. Son zamanlara kadar hep Slytherin binasına öğrenci vermişlerdir ve hep karanlık tarafta olmuşlardır ama artık iyi olanlar ve diğer binalara da öğrenci verenler vardır. Hala Zümrüdüanka Yoldaşlığı destekçileri ailede hoş görülmektedir. Bu kişiler hakkında zamanı geldiğinde Aile toplanarak bazı kararlar alır. Bundan sonra başvuru formu doldurulacak, ailenin özellikleri DİKKATE alınarak aileye üyeler seçilecektir. | |
|
| |
Elizabeth Jane Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 03/02/09 Rp Yaşı : Karanlık Taraf Gerçek İsmi : Çekiciliği
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Salı 03 Şub. 2009, 18:17 | |
| Ad - Soyad :Lizzie Jane Malfoy Yaş :13[Gerçek] Bina :Slytherin Meslek :Öğrenci Taraf :Karanlık Kimin Neyi Olmak İstiyor :Jessica Malfoy'un kardeşi .. Neden Bu Aile : Her RP Sitesinde Bu Aile Benim İçin Birçok Şey İfade Ediyor .. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 313 Kayıt tarihi : 18/08/08 Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~ Gerçek İsmi : Ece Ruh Hali :
| |
| |
Christ Peter Malfoy Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 06/02/09 Rp Partneri : Aranıyooooorrrr Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzelliği ve sinirli olması Ruh Hali :
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Çarş. 18 Mart 2009, 14:03 | |
| Ad - Soyad :Isabella Lisa C. Swiring Yaş :22 Bina :Durmstrang Enstitüsü-Süzülen Yılanlar Meslek :Müfettiş Taraf :Karanlık Kimin Neyi Olmak İstiyor :Hala falan Neden Bu Aile :Gözüm bu aileye odaklandı ondan | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 06/02/09 Rp Partneri : Aranıyooooorrrr Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzelliği ve sinirli olması Ruh Hali :
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları C.tesi 28 Mart 2009, 14:46 | |
| Soyadımı Malfoy yaparsanız sevinirim | |
|
| |
Mabelle Nerissa V. Malfoy KSKS Prof.&SlytherinB.S.
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 29/09/08 Rp Partneri : Ayyaş Tilki^^Ancak yine de serbest takılır. Rp Yaşı : 28 Gerçek İsmi : Berker, muhaha =D Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Paz 29 Mart 2009, 23:10 | |
| Yaşıtım bir hala. Harika x) Bizden de değil Jess x) Her neyse.. Ya benim Marshall'a da bir yer bulsak mı, Ece? Kuzen mi olsa? | |
|
| |
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Paz 29 Mart 2009, 23:14 | |
| - Mabelle Nerissa V. Malfoy demiş ki:
- Yaşıtım bir hala. Harika x) Bizden de değil Jess x) Her neyse..
Ya benim Marshall'a da bir yer bulsak mı, Ece? Kuzen mi olsa? Bizden de değil derken anlayamadım ne demek istedin | |
|
| |
Mabelle Nerissa V. Malfoy KSKS Prof.&SlytherinB.S.
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 29/09/08 Rp Partneri : Ayyaş Tilki^^Ancak yine de serbest takılır. Rp Yaşı : 28 Gerçek İsmi : Berker, muhaha =D Ruh Hali :
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Paz 29 Mart 2009, 23:56 | |
| xD Zay değil anlamında kuzum xD Naomi gibi ÖY'sin ayni xD Naomi de öteki abla Belki de o senden büyüktür xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Ptsi 30 Mart 2009, 00:03 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Cuma 26 Haz. 2009, 13:44 | |
| Ben hala yerine amca olsam daha iyi olur artık galiba | |
|
| |
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Cuma 26 Haz. 2009, 19:55 | |
| Bence de amca ol Hem cinsiyetine de uygun =D Ece ortalıklarda yok ne yazık ki x) Çağırırız bir ara haberdar ederiz | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
| Konu: Geri: Malfoy Ailesi Alımları Cuma 26 Haz. 2009, 19:56 | |
| | |
|
| |
| Malfoy Ailesi Alımları | |
|