Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Güzel bir gün...

3 posters
YazarMesaj
Elisabeth Rose Weasley
Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm)
Rp Yaşı : 27
Gerçek İsmi : Şeyma
Ruh Hali : Güzel bir gün... Friendssx91pb8
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Güzel bir gün... Imgleft100/100Güzel bir gün... Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Yoldaşlık

Güzel bir gün... Empty
MesajKonu: Güzel bir gün...   Güzel bir gün... EmptyPerş. 06 Kas. 2008, 21:33

Rose yeni uyanmıştı.Kuşların cıvıltısıyla uyanmayı severdi.Yine kuşların cıvıltısıyla uyanmıştı.Bugün oldukça mutluydu.Bugün Londra'ya gidecekti.İki gün orada kalacaktı.Küçük bir çanta çıkardı dolabından.Çanta küçüktü ama içi büyüktü.Birkaö parça kıyafet koydu.Odasını topladı.Sıra Rose'nin giyinmesine gelmişti.Dolabını açtı.Kot pantolunu gözüne çok güzel gözüktü,onu aldı.Kırmızı bir t-shirt duruyordu karşısında onun da pantolan çok yakışacağını düşünerek onu aldı.Ve sıra cekete gelmişti.En çok sevdiği ceketi olan siyah renk olan ceketini aldı.Bunları giyindikten sonra saçını ve makyajını yapmaya gelmişti sıra.Rose iikinci defa böyle özenerek hazırlanıyordu.İlk Hogwarts müdireliğine başladığı gün özenerek hazırlanmıştı ama orada çok hanım hanımcıktı.Rose burada ise çok farklıydı.Kendi benliğine bürünmüştü.Siyah çantasını aldı ve asasını içine koydu.Merdivenlerden aşağı bir çocuk gibi sevinerek indi.Kuzenlerini içerde otururken gördü.Onların yanına gitti.''Günaydın'' demişti.Rose'yi çoktan beri ilk kez gülen gören kuzenleri bu sefer Rose'yle konuşmayı tercih ederek ''Sanada günaydın Rose hanım.Londraya gidiyomuşsun iyi yolculuklar.'' dediler.Rose ''evet'' anlamında kafasını salladı.Rose bir süre sonra Londraya varmıştı bile.Her zaman ki gibi Çatlak Kazana girdi.Görevliye ''Bana bir oda'' dedi ve masanın birine oturdu.
Eric L. Black
Admin. ~ Sihir Bakanı.
Eric L. Black

Erkek
Rp Partneri : Lómadriethiel.
Rp Yaşı : 20.
Gerçek İsmi : Ozan.
Ruh Hali : Güzel bir gün... Yaaati61am6
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı: Ölüm Yiyen

Güzel bir gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel bir gün...   Güzel bir gün... EmptyC.tesi 08 Kas. 2008, 00:29

Sabah Olmuştu Dean'ın Kurduğu Saat Yine Diğer Saatler Gibi Parçalanmıştı... Dean Saati Kurar Ancak Kalkmamak İçin Saatleri Çarpardı... Arkasına Dönüp Uyumaya Dewam Etti... Hizmetli İçeri Girmişti Dean Sesi Duyup Dönünce ''Lanet Olsun!'' Dedi ve Yorganı Hemen Üstüne Çekmişti Çünkü Üzerinde Bişy Yoktu... Şort'u Dışında... Hizmetliye Bakmadan ''Dışarı Çık!'' Dedi ve Yatağından Kalkıp Yiyinmeye Başladı... Giyindikten Sonra Hızlı Bir Şekilde Aşşağı İndi.. Kahvaltı Masasından Bir Sandalye Çekti ve Oturdu... Yemeye Başladıktan Sonra ''Günaydın'' Dedi ve Yemeğe Dewam Etti... Kahvaltısını Yaptıktan Sonra Diagon Yolun'da Cisimlendi... Bugün Çatlak Kazan'a Gitmesi Gerekiyordu Çatlak Kazan'a Girdi ve Görevliden ''Bir Anahtar Lütfen!'' Dedi ve Anahtarı Aldı Odasına Çıkarken Masalara Göz Gezdirdi ve Bir Kız Gördü Hemen Harekete Geçti ve Bayan'ın Yanına Geldi Bir Sandalye Çekerek Oturdu...''Umarım Sakıncası Yoktur?'' Dedi ve Bir Sigara Çıkararak İçmeye Başladı Bayan'a Dönerek ''Umarım Sigaranın Sakıncası Yoktur?'' Dedi ve Bekledi... Bayan'a Elini Uzatarak ''Benim Adım James Dean Black... Peki Ya Sizin Adınız Nedir?'' Dedi ve Bayan'ın Gözlerine Daldı... ''Bu Arada Ne Kadar Güzel Gözleriniz Olduğunu Söylemiş Miyim?'' Dedi... Dean Hemen İltifatlara Başlamıştı...

Out: Hemen Sulandım Razz
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Güzel bir gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel bir gün...   Güzel bir gün... EmptyC.tesi 08 Kas. 2008, 10:51

Rose masaya oturduğunda aklına doğum günü geldi.Doğum gününü nerde yapmalıydı?Aklına çok güzel bir yer geldi.Abisinin dans klubünde yapabilirdi.Doğum gününü hayal ederken yanına birinin yaklaştığını farketti.Bu kişi Rose'nin yanına bi sandalye çekerek oturmuştu.Rose'ye oturmasında sakınca olup olmadığını sormuştu.Rose için hiçbir sakınca yoktu.Sonra sigara içmeye başladı.Onun da sakıncasının olup olmadığını sordu.Rose için yine hiçbir sakıncası yoktu.Rose bu kişi baktığında tanır gibi olmuştu.Sonra adının James Dean Black olduğunu duyunca anlamıştı.Black ailesi Rose'nin en çok konuştuğu aileydi.Onlardan biridir diye düşündü.Bu arada James Rose'nin gözlerinin çok güzel olduğunu söylemişti.Rose hafif gülümsedi.James Daniel'in akrabasıydı tabikide çapkın olacaktı.Rose ''Oturmanızın ve sigara içmenizin bir sakıncası yok.Benim adım Elisabeth Rose Weasley.İltifatınız için de teşekkür ederim.Bana Rose demenizi tercih ederim'' dedi gülümser bir yüzle.Rose susamıştı.Ama su içmeye niyeti yoktu.Rose garsona ''Bir bardak kayma birası lütfen'' dedi.Garson kaymak birasını getirmişti ve Rose içmeye başlamıştı bile.
Eric L. Black
Admin. ~ Sihir Bakanı.
Eric L. Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Güzel bir gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel bir gün...   Güzel bir gün... EmptyC.tesi 08 Kas. 2008, 11:05

Dean Rose'a Bakarken Rose Aniden Başladı ''Oturmanızın ve sigara içmenizin bir sakıncası yok.Benim adım Elisabeth Rose Weasley.İltifatınız için de teşekkür ederim.Bana Rose demenizi tercih ederim''
Dedi Gülümseyerek Dean Hemen Laf'a Başladı ''Peki Hayla Bayan Rose Banada Dean Demeniz Yeterli...''
Dedi Gülümseyerek... Rose Garson'u Çağırmıştı ve ''Bir Kraymak Birası Lütfen''
Dedi Garson'a Garson Hemen Getirmişti Kaymak Birasını Rose Yudumlamaya Başladı... Dean Garson Geldiğinde ''Bir Kaymak Birası''
Dedi ve Kaymak Birasının Gelmesini Bekledi... ''Bu Arada Tanışdığımıza Memnun Oldum...'' Dedi Gülümseyerek...
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Güzel bir gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel bir gün...   Güzel bir gün... EmptyC.tesi 08 Kas. 2008, 13:01

Rose sıkılmıştı.Odasına çıkmak istiyordu ama Dean den hoşlanmıştı.Onunla konuşmak istiyordu.Rose çok mutluydu.Dean'ın gözlerine baktığında kalbi daha hızlı atıyordu.Rose bunun nedenini biliyordu.Rose Dean'a karşı bişeyler hissetmeye başlamıştı.Bu bir ilk değildi ama son olmayacağı kesindi.Çünkü Rose'nin kalbi çok çabuk kırılırdı.Rose'yi kıran affedilmizdi.Birasından bir yudum aldı.Rose ''Dean seninle tanıştığıma mennun oldum.Burası benim dinlenmek için seçtiğim bir yer.Siz buraya neden geldiniz?Bu soru size biraz garip gelebilir ama ben sizi tanımak istedim sadece.'' dedi bir çocuk gibi.Rose kaymak birasından bir yudum daha alarak Dean'ın konuşmasını bekledi.
Eric L. Black
Admin. ~ Sihir Bakanı.
Eric L. Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Güzel bir gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel bir gün...   Güzel bir gün... EmptyC.tesi 15 Kas. 2008, 18:06

Dean Rose'nin Gözlerine Bakarak Düşüncelere Dalmıştı Rose'ın Yanındayken Sıkılmakmı? Asla! Dean'ın Kalbi Gittikçe Hızlı Atmaya Başlamıştı Çok Heyecanlıydı Sanki İlk Defa Aşık Olmuş Gibiydi... Rose Konuşmaya Başlamıştı...: ''Dean Seninle Tanıştığıma Memnun Oldum. Burası Benim Dinlenmek İçin Seçtiğim Bir Yer. Siz Buraya Neden Geldiniz? Bu Soru Size Biraz Garip Gelebilir Ama Ben Sizi Tanımak İstedim Sadece.'' Demişti Rose Dean'a ve Kaymak Birasını Yudumlamaya Başlamıştı... Dean Kaymak Birasından Bir Yudum Aldıktan Sonra Söze Başladı...: ''Ewet Bende Seninle Tanıştığıma Memnun Oldum Rose... Benimde Dinlenmek İçin Geldiğim Bir Yer Öğrencilerimi Görünce Mutlu Oluyorum... Buraya Neden Geldiğime Gelince Mutlu Olmak İçin...'' Dedi ve Birasını Tekrar Yudumladı ''Bu Arada Bayan Rose Mesleğiniz Nedir?'' Demişti Merakla ve Rose'un Cevabını Bekledi...
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Güzel bir gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel bir gün...   Güzel bir gün... EmptyC.tesi 15 Kas. 2008, 21:41

Rose birasını içerken Dean'a bakıyordu.Dean konuşmaya başlamıştı.Rose Dean'ın profesör olduğunu hiç düşünmemişti.Ama artık profesör olduğunu biliyordu.Acaba Hogwarts'a yeni gelen profesörlerden biriymiydi diye düşündü Rose.Dean ona mesleğini sormuştu.Rose birasından bir yudum alarak söze başladı ''Ben müdürelik ve profesörlük yapıyorum Hogwartsta.Siz hangi okulda profesörsünüz ve hangi okuldan mezun oldunuz?'' dedi Rose etrafa gülücükler saçarak.Rose Dean'ı hiç Hogwartsta görmemişti.Görmüş de olabilirdi ama hatırlamıyo olabilirdi.Nede olsa eskiye dair pek bişeyler hatırlamak istemiyordu.
Eric L. Black
Admin. ~ Sihir Bakanı.
Eric L. Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Güzel bir gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel bir gün...   Güzel bir gün... EmptyC.tesi 15 Kas. 2008, 22:42

Dean Birasını Yudumladıktan Rose Rose'un Nefes Alarak Söze Başladığını Fark Etmişti... Rose Dean'a ''Ben Müdirelil ve Profesörlük Yapıyorum Hogwartsta. Siz Hangi Okulda Profesörsünüz ve Hangi Okuldan Mezun Oldunuz?'' Demi Rose Dean'a Dean Birasının Bittiğini Fark Etti ve ''Garson!'' Dedi ve Garson'un Gelmesini Bekledi Garson Dean'a ''Buyrun Efendim'' Dedi ve Dean'ın Ne İstediğini Sordu... Dean Garson'a Dönerek '' Bir Kaymak Birası Lütfen'' Dedi ve Rose'un Sorusuna Cevabını Şöyle Bildirdi '' Ben Hogwarts'ta Müdür ve Duello Sanatları Profesörü'yüm Bayan Rose ve Hogwarts'tan Slytherin Binasından Mezun Oldum...'' Dedi ve Gelen Birasından Bir Yudum Aldı... ''Acaba Bu Soruyu Sorma Gereğini Neden Duydunuz Bayan Rose?'' Dedi ve Birasından Tek Bir Yudum Daha Aldı...
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Güzel bir gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel bir gün...   Güzel bir gün... EmptyC.tesi 15 Kas. 2008, 22:54

Rose birasından içerken Dean yenisini istemişti.Alkolik birisine mi aşık oluyordu Rose.Bu düşüncesini güldü.Hogwarts'a yeni bir müdür atandığını duymamıştı.Yoksa Brian mı gitmişti?Böyle bir şey olduysa çok üzülürdü.İçi biraz acıdı sonra konuşmaya başladı ''Hangi okulda profesör olduğunuzu sormamın sebebi;aynı okulda görev yapıp yapmayacağımızı merak ettim.Hangi okuldan mezun olduğunuzu sormamın sebebi ise sizi okuldayken görüp görmediğimi düşündüm ama sizi gördüğümü zannetmediğim için sordum.Bu sorularım sizi rahatsız etmemiştir umarım.'' dedi hafif bir gülümsemeyle.

Rose Dean'a baktı.Şimdi hatırlamıştı.Bir keresinde Slytherinli kendini beğenmiş gerizekalı bir kızla kavga ederken görmüştü.Dean gerizekalı kızı ordan uzaklaşmtırmaya veya susturmaya çalışıyordu.Ama o Slytherinli kızın en son revirde olduğunu duymuştu.Rose '''Seni şimdi hatırladım.Ama seni bir kavgadayken görmüştüm ve hala unutmamışım yüzünü!.'' dedi ve güldü.
Eric L. Black
Admin. ~ Sihir Bakanı.
Eric L. Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Güzel bir gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel bir gün...   Güzel bir gün... EmptyC.tesi 15 Kas. 2008, 23:09

Rose Birasını İçerken ''Hangi Okuldan Olduğunuzu Sormamın Sebebi; Aynı Okulda Görev Yapıp Yapmayacağımızı Merak Ettim Hangi Okuldan Mezun Olduğunuzu Sormamın Sebebi İse Sizi Okuldaysen Görüp Görmediğimi Düşündüm AmaSizi Gördüğümü Zannetmediğim İçin Sordum. Bu Sorular Sizi Rahatsız Etmemiştir Umarım.'' Dedi ve Hafif Bir Gülümseme Yapmıştı Rose... Dean İçinden Acaba Böyle Birisinden Nasıl Rahatsız Ola Bilirim Dedi ve Gülümsedi Dean Söz'e Başladı; ''Ewet Bayan Rose Aynı Okulda Görev Yapıyoruz Umarım Rahatsız Olmazsınız... Ewet Slytherin'den Mezun Oldum ve Bu Soruları Sormanız Beni Rahatsız Etmiyor... Yani Sizin Gibi Güzel Bi Bayan Beni Nasıl Rahatsız Ede Bilir?'' Dedi ve Gülümsesi... Rose Söz'e Yine Başladı ve ''Seni Şimdi Hatırladım. Ama Seni Kavgadayken Görmüştüm ve Hala Unutmamışım Yüzünü!.'' Dedi ve Güldü Dean Rose'a Dönerek ''Bu O Kızın Suçuydu Kimse Bir Black İle Dalga Geçemez!'' Dedi ve Gülümsedi...
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Gerçek İsmi : Berker
Ruh Hali : Güzel bir gün... Hmbl71ki2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Güzel bir gün... Empty
MesajKonu: Geri: Güzel bir gün...   Güzel bir gün... EmptyC.tesi 15 Kas. 2008, 23:52

out: Yürü be abü kim tutar seni Cool Bir Blackle dalga geçecek olan kendine cezalardan ceza beğensin Cool

out:Aslında burda kızla kavga eden bendim.Kız bana laf atmıştı ama olsun.Ne olsa benimde Black arkadaşım vardı iki tane (Rose)

Güzel bir gün...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-