Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^

2 posters
YazarMesaj
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Rp Yaşı : 23
Gerçek İsmi : Naz.
Ruh Hali : Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^ Komikym01po2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^ Imgleft100/100Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^ Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^ Empty
MesajKonu: Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^   Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^ EmptyCuma 28 Kas. 2008, 22:26

Amy bunaldığı için gittiği uzun Almanya yolcuğundan döndükten sonra Londra'yı çok özlediğinin farkına vardı. İlk gideceği yer Domuz Kafası'ydı,belki birkaç arkadaşını görüp sohbet edebilirdi.. Yürürken içinden mırıldanmaya başladı.. "Suya yazı yazmak gibi seni sevmek,unutmalıyım.. Alışmalıyım,yokluğuna.." ~ Domuz Kafası.. gelmişti,kapıyı aralayarak içeriye ilk adımını attı. Etrafta tanıdık kimse yoktu. Tek başınaydı .. Sandalye çekip oturdu.. "Her zamankinden.." dedi soğukkanlılıkla ama kafasını kaldırdığında karşısında 'Yaşlı Joe' yoktu.. Güzel,hatta muhteşem görünüşlü bir bayan vardı.. 'James olsa kesinlikle sulanırdı' diye geçirdi içinden.. 'Salla gitsin..' sesli düşünüp düşünmediğini bilmiyordu. Garsona "Pardon,başkası sandım bir kaymakbirası alacağım." dedi utanırcasına..

OUT: Hiç birşey yazamadım kusura bakma kuzu.. Very Happy Sen gir konuşuruz. Dan'den başkası girmesiin.<3
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Rp Yaşı : 27
Gerçek İsmi : Berker
Ruh Hali : Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^ Hmbl71ki2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^ Imgleft100/100Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^ Emptybarbleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^   Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^ EmptyCuma 28 Kas. 2008, 22:46

Daniel, mutlu bir şekilde koşturarak ordan oraya gidiyordu. Nereye gittiğini bilmiyordu ama mutluydu her nedense. İlk defa kızı Dany'yi görmüştü, Nerissa ile barışmıştı ve Taylor.. Oh Taylor, ne kadar da sempatik ve iyi yürekli bir kızdı. Daniel onun gibi biriyle tanıştığı için şanslıydı. Bu da zaten oradan oraya koşuşturmasına yardımcı olmuştu.

Koşturmaktan yorulduktan sonra önce evine uğrayıp ılık bir duş aldı ve sonra en sevdiği kot pantolonu ile t-shirtünü giyip evden ayrıldı. Gideceği yer belliydi.. Domuz Kafası. Leia'yı görmek iyi olurdu, hem de biraz kaymak birası içmek. Artık içkinin dozunu kaçırmayacaktı. Sonuçta Taylor bundan hoşlanmayabilirdi.

Danny, Domuz Kafası'na gittiğinde içeride tanıdık olarak iki güzel bayan ve birkaç 'öylesine' tanıdık kişi vardı. Kimmisiyle sohbeti olmuşkimisiyle de vakit geçirmek için gezmişti. Ama iki kişi, onlar Amy ve Leia'ydı. İki güzel bayanın yanına ilerledi ve tatlı bir ses tonuyla

"Bakın kim geldi!? Umarım bana da kaymk birası ve oturacak yer vardır."

diyip hiç beklemeden Amy'nin yanındaki boş sandalyeye oturdu. Sonra Leia'ya dönüp

"Bir ara da James'la geleceğiz, itiraz istemem. Kim bilir seni ne kadar özlemiştir?"

diye mırıldandı. Tekrardan Amy'ye baktı ve

"Gözlerim bana yalan söylemiyorlar değil mi? Amy Béll Black, sensin? Nerelerdeydin? Anlat bakalım."

diyerek muhabbeti açmaya çalıştı.
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Rp Yaşı : 23
Gerçek İsmi : Naz.
Ruh Hali : Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^ Komikym01po2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^   Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^ EmptyCuma 28 Kas. 2008, 23:17

Kapı açıldı Amy gözlerini yerden kapıya yöneltti. Gelen Dan'di inanamadı çok mutlu oldu ve Dan'ı yanına çağıracakken Dan yanında belirdi bile..

"Bakın kim geldi!? Umarım bana da kaymak birası ve oturacak yer vardır."

Dan Amy'nin "Ahh,Dan" demesine fırsat vermeden konuşmaya başladı;

"Bir ara da James'la geleceğiz, itiraz istemem. Kim bilir seni ne kadar özlemiştir?"

"James.. !" Başka James olamazdı sıkılmıştı James isminden.. Derin bir 'off' çekti içinden.

Dan tekrar konuşmaya başladı ama bu seferki konu James hakkında değildi Amy hakkındaydı;

"Gözlerim bana yalan söylemiyorlar değil mi? Amy Béll Black, sensin? Nerelerdeydin? Anlat bakalım."

"Dan,bana Amy Béll Black demenden hoşlanmadığımı biliyorsun ben sana öylemi diyorum.. Alınıyorum biliyorsun.." dedi duraksadı, "Benim için zor bir dönemdi.." dedi yutkunduktan sonra. "Kaymakbirası içeceğini biliyorum Dan,Leia .. ! Evet Leia! Adın bu olmalı,bu yakışıklı baya bir kaymakbirası !" dedi. Dan'a yakışıklı bay demesi Dan'in hiçbir zaman hoşuna gitmemişti ama artık olgunlaşmıştı,bağırıp çağırmadı.. Amy birasından bir yudum aldıktan sonra;

"Biranı iç bir kendine gel sonra konuşuruz." dedi çok rahat bırakıyordu Dan'i .. Annesi olsa Amy'i doğrardı ama bugün hiç birşey umrunda değildi..

Tekrar Birlikte! (Yaratıcı Başlık xD) ^^
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-