Kevın çok heyacanlıydı Hogwarts’ta bu ilk yılıydı Müdür ve Profesör olarak… Kevın okul’a geldiğinde çok heyacanlıydı as sonra konuşmasını yapıcaktı hazırlandı .İşte O Heyecanlı An Gelmişti Kevın çok heyecanlıydı bu konuşmada seninin yüksek çıkması gerekiyordu kürsüye geldi ve ‘’Sonorus’’ diye fısıldıdadı herkes masasında konuşuyordu Kevın birden ‘’Susun!’’ diye bağırınca herkez susarak ona bakmıştı Kevın ‘’Herkez yemeğini yemeden önce bir konuşma yapmak istiyorum. Evet Genç Cadı ve Büyücüler beni bu okulda daha görmemiş ola bilirsiniz çünkü daha yeni geldim okula… Bu yıl bakanlığın emri üzerine okulumuz ruh emiciler tarafından korunucaktır ancak unutmayın ruh emicileri asla büyü yaparak veya şekil değiştirerek atlatamassınız! En karanlık rüyalarınızı bile hissederler! Ve En Karanlık anlarınızda bile ışığı açmayı sakın unutmayın!’’ dedi ve durakladı Kevın şimdi profesörleri tanıtması gerekiyordu ilk olarak Profesör Alexis’i tanıtmak istemişti sanırım Hogwarts’a gelen en son kişi oydu… Bir Soluk aldı ve ‘’İşte profesörleriniz bu yıl biçim değiştirme dersinizde site profesör Alexis Melody Black eşlik edicek iyi şanslar profesör… ve elbette bu yıl size iksir dersliğinde profesör Amy Bell Black eşlik edicek iyi şanslar profesör!... ve diğer bir derslik olan S.Y.B’de size profesör Angelina Marissa Black eşlik edicek iyi şanslar profesör!... bu ders Ksks varken işe yarıcakmı bilmiyorum ama Ksks’den daha çok seviceğiniz belli Duello Sanatları Dersi! Bu derste site Christopher Kevın Black yani ben eşlik edicem!... ‘’ dedi Kevın gülümseyerek ancak daha tanıtması gereken profesörler vardı diğerlerini tanıtmaya başladı ‘’ve işte Ksks dersinde bu yıl siz’e profesör Daniel Jacop Black eşlik edicek iyi şanslar profesör!... bu dersi beyeniyor olmalısınız! Bu yıl Muggle Araştırmaları Dersinde size Profesör Elisabeth Rose Weasley eşlik edicek sizi tebrik ediyorum profesör ve iyi şanslar!...’’ dedi Kevın ve nerdeyse bütün dersliklerin profesörlerini tanıtmıştı ve şimdi diğerlerine geldi sıra! ‘’ve Diğer eğlenceli bir derslik olan Uçuş dersinde size profesör James H. Strong eşlik edicek tebrikler profesör!...’’ şimdi sırada Kevın’ın küçükken hiç sevmediği bir derslik olan Tılsım/Muska dersi vardı . umarım bu yıl profesör daha eğlenceli şeyler anlatır diye geçirdi içinden Kevın ve şimdi onu tanıtması gerekiyordu ‘’ve İşte Tılsım/Muska dersinin profesörü Leighton M. Black’dir iyi şanslar profesör ‘’dedi ve gülümsedi ‘’Acaba sırada hangi ders var merak ediyor musunuz?’’ dedi ve konuşmaya başladı ‘’ve Bul yıl Astronomi dersinize Rosie Jean Weasley giricek iyi şanslar profesör!.. ve Diğer bir ders olan Simya dersin profesörü Taylor Mia Swift tebrikler profesör!... Kehanet profesörü olan Brian Justin Black şuanda aramızda değil ama iyi şanslar profesör!... ‘’ dedi ve gülümsedi şimdi sırada son ders kalmıştı Kevın öğrencileri sabırsızlandırmak istemezdi ve hemen söyledi ‘’Bu yıl Zihinbend dersinize ise profesör Tina Lorenza Mineco giricektir iyi şanslar profesör!...’’ dedi ve sonunda profesörleri saymıştı acaba sırada ne vardı Kevın heyecandan unutmuştu ancak hafızasını tazeled ve duyurular’ın olduğunu hatırladı… ‘’ve şimdi sırada duyurular var okul görevlisi olan Bay Fealch hatırlatmamı istedi 3. kat acı çekerek ölmek istemeyenler için kesinlikle yasaktır! Ve bir diğer duyuru Karnalık Orman kesinlikle ve kesinlikle bütün öğrencilere yasaktır! ‘’ dedi ve bütün duyurular bitmişti ellerini masalara çevirdi ve ‘’Ziyafet başlasın!’’ masaları birden muhteşem yemekler kapladı şimdi sırada okul şarkısı vardı ve okul korosu müziği söylemeye başladılar!
"Hogwarts, Hogwarts, geldik sana,
Bizi de al kollarına,
Kafamızın içi bomboş,
Söyle bunun neresi hoş?
Saçlı olsun saçsız olsun
Başlarımız bilgi olsun.
İlginç şeyler öğrenelim
Gelişelim milim milim.
Yılmadan hep çalışırız
Büyülere alışırız.
Kırılmasın hiç umutlar,
Gün doğmadan neler doğar" Dedi ve şarkı bittiğinde herkez çoşkuyla alkışlıyordu… Kevın ‘’Evet Herkez Bina Başkanları Eşliğinde Yatakhanelere!''