Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

2. Sınıfların 1. Dersi~~

3 posters
YazarMesaj
Eric L. Black
Admin. ~ Sihir Bakanı.
Eric L. Black

Erkek
Rp Partneri : Lómadriethiel.
Rp Yaşı : 20.
Gerçek İsmi : Ozan.
Ruh Hali : 2. Sınıfların 1. Dersi~~ Yaaati61am6
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
2. Sınıfların 1. Dersi~~ Imgleft100/1002. Sınıfların 1. Dersi~~ Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

2. Sınıfların 1. Dersi~~ Empty
MesajKonu: 2. Sınıfların 1. Dersi~~   2. Sınıfların 1. Dersi~~ EmptyÇarş. 10 Ara. 2008, 22:45

Kevın çok heyecanlıydı okulda Profesör ve Müdür olarak geçirdiği ilk yılı olacaktı bu. Kevın Büyük Salon'da konuşmasını yapmıştı fazla etkileyici olmuşmu bilmiyordu ama Dersinin iyi geçiceğinden emindi öğrencilerini fazla bekletmek istemedi Kevın dersine giderken son anda bakanlıkta bir işi olduğu anladı saatine baktı ve dersine biraz daha olduğunu farketti. Uçuş kulesine gitti ve bakanlığa uçtu. Bakanlıkta yanına gitmesi gereken kişi Sayın Bakan Bonnie'ydi onunla ruh emiciler hakkında konuşması gerekiyordu. Bakan'ın yanına gittiğinde Sayın Bakan ''Ruh Emiciler öğrencilerimi rahatsız ediyorlar bu durum devam ederse kendimi tutamaya bilirim!'' dedi sinirli bir şekilde ve bakanın yanından ayrıldı son kalan bir kişiyi daha bekliyordu. Beklediği kişi aniden gelmişti Kevın asasını adama doğru çevirdi ve ''Petrificus Totalus'' Diye bağırdı. Hemen adama doğru ilerleyerek ''Sakın beni bir daha bekletme seni pislik!'' dedi ve alacağını alarak büyüyü kaldırdı. O gün çok sinirliydi şimdi dersine gitmesi gerekiyordu Hogwarts'ta cisimlendi ve hogwarts'ın bahçesinde biraz yürümeye karar verdi hava oldukca karanlıktı. ve Sarı sarı yapraklar yerlere dökülmüştü bu çok kötü bir durumdu iyilik yavaş yavaş düşüyordu Kevın kendi kendine ''Bunları düşünmek için daha iyi bir zaman bula bilirim'' dedi ve dersine doğru ilerlemeye başladı sınıfına girdiğinde kimse yoktu sınıf boştu. Kevın neyse biraz daha zaman varmış diye ellerini saçlarının içinden geçirdi. ve Masasının üzerindeki kitabı okumaya başladı. Öğrenciler sınıfa sırayla gelmeye başlamıştı Kevın onların geldiğini farketmemişti bile kitaba dalıp gitmişti. Ama artık çocuklara duello yapmayı öğretmesi gerekiyordu kitabı kapattı ve karşısında öğrencilerini gördü ders için fazla meraklı kişi koytu sanırım Kevın öğrencilere döndü ve ''Hoşgeldiniz! Sanırım siz duello yapmayı seven kişilersiniz? Ancak bu kadar az kişi O.o süper daha az kişi size daha iyi öğrete bilirim'' dedi ve gülümsedi... unuttuğu birşey vardı kendini tanıtmamıştı ve öğrencilerini tanıması gerekiyordu. ''Benim Adım Christopher Kevın Black. Ancak bana Profesör Kevın diye hitap ederseniz çok sevirim'' dedi ve sözünü bitirdi ''O.o bu arada herkez sırayla kendisini tanıtsın'' dedi ve gülümsedi...
Jessica Malfoy
Gryffindor VI. Sınıf
Jessica Malfoy

Kadın
Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~
Gerçek İsmi : Ece
Ruh Hali : 2. Sınıfların 1. Dersi~~ Heyup71gt6
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
2. Sınıfların 1. Dersi~~ Imgleft100/1002. Sınıfların 1. Dersi~~ Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı:

MesajKonu: Geri: 2. Sınıfların 1. Dersi~~   2. Sınıfların 1. Dersi~~ EmptyPerş. 11 Ara. 2008, 00:36

Jess Büyük Salonda Matt'i bekliyordu belki gelir de amcasının okullarında Uçuş Profesörü olduğunu söylemek ister diye. Herhalde uyanamamıştı daha beyefendi.

Daha fazla dünü düşünmemeye çalışarak kahvaltısını yapmaya başladı. Git gide salonu öğrenci akınları kaplamaya başlayınca Jess cebindeki asasını kontrol edip, salondan çıktı.

Hemen dibinde Düello Salonu duruyordu. Kapıyı tıklattı ve içeriye bakındı, Profesör masasına oturmuş kitap okuyordu.

Neşeli bir şekilde :

Günaydın, Profesör.

dedi ve yerine geçti. Az sonra bütün sınıf dolmuştu. Jess'in aklına Muggle Araştırmaları dersinde olanlar geldi. Durup dururken Lisa Jess'in yanına oturmuş ve onunla uğraşıp durmuştu. Hem de Jess onun için Matt'e yalan söylüyordu. O sırada Lisa'yı neden ele vermediğini düşünerek pişmanlık duymuştu. Belli ki buna değmiyordu. Ama Jess'in bu duruma ve Lisa'nın yaptığı harekete göz yumacak hali yoktu.

Lisa'nın tam olarak nerede oturduğunu bilemiyordu ama burda olduğundan emindi. Dün kendini tanıtırken söylediklerine sürekli birşeyler bulmuştu. Jess'in ise şöyle bir planı vardı :
Lisa'yı hiç takmayacak ve dün ne dediyse üstüne basa basa söyleyecekti.

Profesörün sesiyle kendine geldi :

''Hoşgeldiniz! Sanırım siz duello yapmayı seven kişilersiniz? Ancak bu kadar az kişi O.o süper daha az kişi size daha iyi öğrete bilirim''

dedi neşeyle. Bu durumda Lisa ile en az bir kere karşı karşıya gelecekti.

''Benim Adım Christopher Kevın Black. Ancak bana Profesör Kevın diye hitap ederseniz çok sevirim O.o bu arada herkez sırayla kendisini tanıtsın''

dedi. İşte Jess'in istediği bölüm gelmişti. Kendine güvendiği her halinden belli olan bir ses tonu ile konuşmaya başladı :

Jessica Malfoy, Gryffindor Quidditch takımında oynuyorum ve kitap okumayı seviyorum...

Sırasının üstünde kütüphaneden aldığı yok etme büyüleriyle ilgili bir kitap duruyordu. Günlerdir içindeki büyülere bakınıyordu ama oldukça zordu.
Cümlesi yarıda kaldı çünkü tam arkasındaki Lisa ona küçük küçük kağıtlar atıyordu. Aldırmamış gibi görünerek, devam etti. Söyleyecekleri ve ses tonunun Lisa'nın ilgisini çekeceğinden emindi. Artık açıkça birbirlerinden nefret ettiklerini belli ediyorlardı.

Jess'in içindeki küçük şeytan uyanmıştı adeta :

Aa.. Tabii en çok sevdiğim şeylerden biriside, en yakın arkadaşım Mattle beraber vakit geçirmek...

dedi yavaşça ve yüzünde hoşnut bir ifadeyle hafifçe arkasına döndü. Kocaman bir kağıt yumağı yüzüne doğru gelmek üzereydi. Artık bu kadarı fazla olmuştu, çok ileriye gitmişti. Ne yaptığını hiç düşünmeden eli asasına gitti, yüzüne doğru gelen kağıt tomarına doğrultarak bağırdı :

Evanesco !

dedi. Kağıt havada bir an asılı kaldı ve bir puff sesiyle buharlaşıp kayboldu. Sinirden ne yaptığının yeni farkına varan Jess yavaşça elini indirdi. İçini garip bir duygu kaplamıştı. Nasıl oldu da bu büyüyü yapabildiğine inanamıyordu. Lisa'nın şaşkın yüzüne son kez bakarak yerine oturdu.
Bunu haketmişti. Artık bir kere savaş bayrağını çekmişlerdi.

Lisa E.Shadow
Slytherin VI. Sınıf
Lisa E.Shadow

Kadın
Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD
Rp Yaşı : 14
Gerçek İsmi : Selün
Ruh Hali : 2. Sınıfların 1. Dersi~~ Heyup71gt6
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı: Ölüm Yiyen

MesajKonu: Geri: 2. Sınıfların 1. Dersi~~   2. Sınıfların 1. Dersi~~ EmptyPerş. 11 Ara. 2008, 01:05

Düello sanatları,işte eğlenceli bir ders... diye düşündü sınıfa girerken.Uzun süredir sıkıcı derler görüyordu,biraz rahatlamak ve hıncını almak iyi olacaktı!
Sınıfa girdiğinde çok az öğrenci vardı,gözü direk Jess'e takıldı.

Okula geldiğinden beri Jess'e özel bir kin besliyordu..Önce Amy şimdi Jess!Bu Matt'in kız peşinde koşturmadığı gün olacak mıydı?Ya da Liz onun kendisini farketmesi için ne yapabilirdi??

Jess'in hemen arkasında yerini aldı.Cebinden birkaç küçük kağıt parçaları çıkarıp sallamaya başladı.Bu sırada Profesör derse başladı

''Hoşgeldiniz! Sanırım siz duello yapmayı seven kişilersiniz? Ancak bu kadar az kişi O.o süper daha az kişi size daha iyi öğrete bilirim''

Liz tınlamadan kağıt parçaları sallamaya devam etti

''Benim Adım Christopher Kevın Black. Ancak bana Profesör Kevın diye hitap ederseniz çok sevirim O.o bu arada herkez sırayla kendisini tanıtsın''

Aman harika! dedi Liz sıkıntıyla.Kendini tanıtmaktan gına gelmişti!

Önündeki Jess ayağa kalkıp kendini tanıttı.

Jessica Malfoy, Gryffindor Quidditch takımında oynuyorum ve kitap okumayı seviyorum...

Ah bu kız neden hala burda?! dedi yanındaki Slylıya bakıp sırıtırken.AMa Jess'in söylediği diğer şey küplere binmesine sebep oldu

Aa.. Tabii en çok sevdiğim şeylerden biriside, en yakın arkadaşım Mattle beraber vakit geçirmek..

Küçük kağıtlar pek zararlı gözükmüyordu.Liz o gün kime crucio uygulamak isteyeceğine karar vermişti!

Kağıdı toptan buruşturup büyük bir top haline getirdi ve Jess'e fırlattı.

Jess tam o sırada arkasını döndüğünde Liz memnuniyetle sırıttı.Ama jess otomatikman asasına davranıp gelen topağı büyüyle savuşturdu

Evanesco !

Şaşkınlıkla havada yokolmuş topun yerine baktı.Jess yerine oturup hoşnutlukla gülümserken Liz ayağa kalktı ve hırçınca kendini tanıttı

Lisa Shadow...Birazdan şu kendini bilmez Gryffindorlunun canını okuyacak küçük velet!

Jess hemen önünde oturuyordu,saldırmak çok basitti.Kızın uzun sarı saçlarına sertçe asıldı ardından birşey yapmasını engellemek için profesörün yanına kaçtı.

Profesör Black izin verirse Lisa Emily Shadow olarak Jessica Malfoy'u adil bir düelloya davet ediyorum! diyerek meydan okudu.

http://expelliarmus.express-forum.com/lejant-f12/lisa-shadow-t17

2. Sınıfların 1. Dersi~~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Photoshop dersi