| Sıkıcı Bir Gün... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Catalina C. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 06/12/08 Rp Partneri : Milo Delacour Rp Yaşı : Ölüm Yiyenler Gerçek İsmi : Belirginliği belirgin yapma çabası xD Ruh Hali :
| Konu: Sıkıcı Bir Gün... Perş. 11 Ara. 2008, 22:27 | |
| Catalina penceresinden sızan yakıcı güneş ışının gözüne düşmesiyle sağ gözünü hafif araladı..Sabah olmuştu..Herzamanki gibi içinden güneşe doğru içinden geçeni direk söylüyordu..En çok sevindiği olay ise bugünün tatil olacağı yani Hogwarts'a gitmeyeceğiydi..Evde güzel güzel vakit öldürürken canının sıkıldığını farketmişti..Biraz hava almak için dışarı çıktı..Nedense ne süpürgesini almıştı nede başka biir alet sadece yanında birkaç galeon 8-9 sickle vardı..Üzerine geçirdiği montu daha yeni temizlendiğinden pırıl pırıldı.. Salazar's Hallow merkezinde dolaşırken rastgele bir bara girdi;Çığlık Barı... Barmene dönüp "Ateş viskisi ,lütfen.." Kırmızı deri kaplı bir koltuğa dönüp üzerindekileri çıkardı..Ateş viskisi dakikalar içinde gelmişti..Koltuğa yavaşça oturup tanıdık birileri aradı..Uzun dalgalı saçlarını arkasına doğru yavaşça ittirdi..Tanıdık birilerini aradı..Bar sisli olduğundan -yada öyle göründüğünden- birilerini aramak çok zordu..Elindeki kadehte kırmızı şarap olan bir adam dikkatini çekmişti..Belkidesisten gözüken tek adam o olduğunda dikkatini çekmişti..Catalina elinde kırmızı şarap olan adamın yüzünü iyice incelemeye gayret gösterdi..Elinde şarap olan esrarengiz adamın Milo olduğunu görünce birden -hernedense- bağırarak çağırmaya çalıştı: "Hey!!Milo!"... | |
|
| |
Milo C. Strong Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 14/09/08 Rp Partneri : Catalina C. Black Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : :S
| Konu: Geri: Sıkıcı Bir Gün... Perş. 11 Ara. 2008, 22:35 | |
| Milo uzaktan gelen sesi duymuştu..Sağına ve soluna baktıktan sonra hiçbir şey görememişti..Ses sanki kulağında çınlanıyordu: "Hey!!Milo!"... Kırmızı deri koltukta oturan uzun saçlı bir kız gördü..Catalina olduğunu anlaması biraz uzun zaman almıştı..Farkettikten sonra "Selam Catalina!Senin burada olman kıyametin sonu sanırım.. dedi.Catalinayı iyice süzdükten sonra.. "Ee.. Umarım önemli bir şey olmamıştır..Seni uzun zamandan beri görmedim..Özledim doğrusu.. Catalina'nın ateş viskisinin bittiğini görünce barmene dönüp "Hanımefendinin ateş viskisini yenile Edward!" Barmen hemen söylenen şeyi yaptı..Miloda kırmızı deri koltuklardan birine otumuştu.. "Buraya gelme sebebin nedir?" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 06/12/08 Rp Partneri : Milo Delacour Rp Yaşı : Ölüm Yiyenler Gerçek İsmi : Belirginliği belirgin yapma çabası xD Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sıkıcı Bir Gün... Perş. 11 Ara. 2008, 22:49 | |
| Barmenin yenilediği ateş viskisini kafaya diktikten sonra "Gelme sebebim yok..Buraları özledim sadece.Uzun zamandan beri gelemiyordum farkındayım..Profesörlük beni mahvetti.Sabahları erken uyanmak,hava kararınca dönmek çok sıkıcı..Ee..Senin bakanlıkta işlerin nasıl gidiyor duyduğuma göre Büyü Yasaları Uygulama Dairesi Başkanı olmuşsun..Senin adına sevindim.. dedi tatlı bir gülümseyişle..Barmene dönüp "Yenile!" işareti yaptı..Barmen yeniledikten sonra Viskiyi tekrar kafaya diktikten sonra: "Çok önemli planlarım var Milo..Bunları birtek sen yapabilirsin.. Çünkü birtek bu konuda sana güveniyorum.. dedi cesaret verici bir ses tonuyla..Milonun cevap vermesini beklerken oda çantasından birşeyler aramaya koyuldu.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 14/09/08 Rp Partneri : Catalina C. Black Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : :S
| Konu: Geri: Sıkıcı Bir Gün... Perş. 11 Ara. 2008, 22:57 | |
| "Çok önemli planlarım var Milo..Bunları birtek sen yapabilirsin.. Çünkü birtek bu konuda sana güveniyorum.. Catalinanın gaz vermeye çalıştığını farkındaydı..Edward'a seslendi: "Edward bana Ateş viskisi" Ateş viskisinin getirilmesi üzerine "Evet Catalina Seni dinliyorum..Ne gibi planlar bunlar?Kim hakkında? Catalinanın cevap vermesini beklerken;Catalinanın çantasından bir şeyler aradığını gözlemledikten sonra "Ne arıyorsun Catalina?" diye sordu..Catalina çantasını aramasına bir dakika ara vermemişti.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sıkıcı Bir Gün... Perş. 11 Ara. 2008, 23:23 | |
| "Evet Catalina Seni dinliyorum..Ne gibi planlar bunlar?Kim hakkında?" Catalina çantasını milimetresiine kaar incelerken Milo'nun: "Ne arıyorsun Catalina?" Catalina çantasını hemen bırakıp: "Hiç..Hiçbir şey Milo..Sadece..Boşver! Biran duraksadı.. "Özel odan gibi bir yerin varmı?Burdan hemen gitmeliyiz.." Milo şaşırmış gibi görünüyordu.."Evet" dercesine onu bir odaya götürdü..Bir koltuğu Catalinaya gösterip "Otur" dercesine elini koltuğa doğru işareti etti.. Catalina: "Sanırım beni takip ediyorlar,Milo" diyordu..heyecandan soluk soluğa kalmıştı..
Out:İstiyen Dalabilir xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sıkıcı Bir Gün... Cuma 12 Ara. 2008, 23:32 | |
| Milo çok şaşırmıştı.. "Ne?Takip mi?" Bazı kişilere karşı maço dururken bu durumda ayakları titremeye başlamıştı..Kim olabilirdi..Aklına birkaç büyücü geliyordu ama emin değildi..odasındada Viski bölümü olduğunu gördü ve hemen kendine bir tane koyup "Sende istermisin Catalina?" Catalina "Evet." dercesine kafasını salladı..Milo hemen onada bir tane koydu.Catalina'nın önündeki sahpaya viskiyi koyup: "Evet Catalina anlat bakalım.Seni kim takip ediyor?Niçin?" | |
|
| |
| Konu: Geri: Sıkıcı Bir Gün... C.tesi 13 Ara. 2008, 20:51 | |
| "Evet Catalina anlat bakalım.Seni kim takip ediyor?Niçin?" Catalina viskiyi kafaya diktikten sonra: "Seherbazlar..Nerden biliyorsun diye soracaksın,biliyorum..Baş seherbazı tanıyorum..Hani şu yaşlı olan..Nerden tanıdığımı sana açıklayamam özel bir konu,belki daha sonra.." Artık nefes alışverişi düzene girmişti.. "Burada büyü yapmak istemiyorum.Ayrıca yanıma aldığım asa iyi bir asa değil.." Saatin sesi yüzünden kulakları çınlıyordu..Aklında bir çözüm aramak istesede ne yapacağını bilemiyordu..Ayağa yavaşça kalktı ve kendine bir tane viski daha koydu.Milo'ya sormamıştı daha doğrusu sorma gereği duymamıştı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sıkıcı Bir Gün... C.tesi 13 Ara. 2008, 21:33 | |
| "Seherbazlar..Nerden biliyorsun diye soracaksın,biliyorum..Baş seherbazı tanıyorum..Hani şu yaşlı olan..Nerden tanıdığımı sana açıklayamam özel bir konu,belki daha sonra.."
"Seherbazlarla ne işin var Catalina..Bir suç mu işledin?Durduk yere arayacaklarını sanmıyorum..Bir şeyler bulmam lazım aynı zamanda kendimide deşifre etmemem lazım.."
Catalina yavaşça kalkıp kendine ateş viskisi koymuştu..Milo ise ne yapılacağını düşünmekten başka hiç bir şeyle ilgilenemiyordu.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sıkıcı Bir Gün... C.tesi 13 Ara. 2008, 21:42 | |
| "Seherbazlarla ne işin var Catalina..Bir suç mu işledin?Durduk yere arayacaklarını sanmıyorum..Bir şeyler bulmam lazım aynı zamanda kendimide deşifre etmemem lazım.."
"Hiçbir şey yapmadım Milo!"
kızgın kızgın Milo'ya bakarak..
"Eğer bir şey yapmış olsaydım bunu söylerdim değilmi?"
kafası güzeldi Catalina'nın..Artık ateş viskisinden ne kadar içtiğini bile bilmiyordu.
"Ben eve gidiyorum..."
biden bunun ne kadar saçma olduğunu düşündü..Kapının önünde olan seherbazları unutmuş gibi görünüyordu..Sonra cümlesine bir şey daha ekledi:
"Uçarak"
yanında süpürgesi yoktu..Belkide Milo'da olabileceği hissine kapıldı..
"Umarım bir süpürgen vardır Milo..." | |
|
| |
| Konu: Geri: Sıkıcı Bir Gün... C.tesi 13 Ara. 2008, 21:50 | |
| Milo Catalina'nın bu kadar sinirlenmesine karşılık veremiyordu..Eğer karşılık verseydi kabini kırcağından hiç şüphesiz emindi.Catalina:
"Ben eve gidiyorum...Uçarak"
dediğinde yanında süpürgesi varmı diye oraya buraya bakmıştı..Catalina:
"Umarım bir süpürgen vardır Milo..."
Milo içinden "İşte simdi elime düstün" dediysede bunu yansıtmadı.
"Tabii..Tabiikide var.."
Catalinanın biraz sarhoş olduğunu bildiğinden:
"Benimde gelmemi istermisin?"
diye sordu.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sıkıcı Bir Gün... C.tesi 13 Ara. 2008, 21:58 | |
| "Ee..Sanırım iyi olur Milo"
Milo 2 tane birbirinden bakımlı süpürge getirmişdi..Catalina:
"Herşey için sağol Milo"
Milo "Önemli Değil" dercesine ona baktı..
Catalina Az da olsa tebessüm edebilmişti..Milo onun tebessüm edebildiğini görünce sevinmişti..Çatı katına çıktıklarında ikiside süpürgelerine binip yaklaşık 1 metre kadar yukarı uçtular..Sonra hızlıca birden o bölgeden ayrıldılar..Adeta birbirleriyle yarış yapıyorlardı.. | |
|
| |
| Sıkıcı Bir Gün... | |
|