Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Yıldızların Kayması

2 posters
YazarMesaj
Sean Ed Théo
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Sean Ed Théo

Erkek
Rp Partneri : Yalnız...
Rp Yaşı : Zümrüd-ü Anka Yoldaşlığı
Gerçek İsmi : ___

Bilgilerim
Rp Puanı:
Yıldızların Kayması Imgleft0/0Yıldızların Kayması Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

Yıldızların Kayması Empty
MesajKonu: Yıldızların Kayması   Yıldızların Kayması EmptyPerş. 11 Ara. 2008, 23:27

Sean ''Pop'' sesi ile Hogsmead'e cisimlenmişti asasını cebinden çıkardı ve ağır adımlar ile Bağıran Baraka'ya doğru gidiyordu.Saçlarının rüzgardan dalgalanması ile etrafına bakıyordu karanlıkta hiç bir şey görünmüyordu ve bakanlığı düşünüyordu orada napacağını düşüne düşüne yola devam ediyordu.

...

Hafifce kapıyı açtı kapının gıcırdama sesinden iğrenirdi içeri yavaşça girdi aşağıyı kontrol ettikten sonra yukarı tahta basamaklardan adım adım çıktı ve küçük odadaki koltuğun birine kurulup gökteki yıldızları izlemeye başladı.
http://acciohogwarts.turkforumpro.com
Elisabeth Rose Weasley
Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm)
Rp Yaşı : 27
Gerçek İsmi : Şeyma
Ruh Hali : Yıldızların Kayması Friendssx91pb8
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Yıldızların Kayması Imgleft100/100Yıldızların Kayması Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Yoldaşlık

MesajKonu: Geri: Yıldızların Kayması   Yıldızların Kayması EmptyPerş. 11 Ara. 2008, 23:37

Rose okulda biraz yorulmuştu.Dinlenmek için biraz gezmeliydi.Önce biraz içmeli ardından parlayan göle gitmeliydi.Üsütndeki ciddi kıyefetleri çıkardı çok sevdiği kot eteği ile t-shirtini giyindi üstünede bir ceket alarak okuldan çıktı.Etraf karanlıktı ve ruh emiciler geziniyordu heryerde.Ruh emicilere görünmeden Hogdmeadeye cisimlendi.Etrafta biraz dolanarak Bağıran Barakaya girdi.Orayı pek sevmezdi ama çok kalabalık oomadığı için oraya girmişti.Üst kata çıkmak daha iyi olacaktı Rose için.Rose merdivenlerden çıkarken etrafın pekte temiz olmadığını gördü.Rose odadaki koltuğa oturmuştu.Birkaç kişi grup halinde oturuyordu.Bir kişide yıldızlara bakıyordu.Rose pencereden yıldızlara baktı ama bugün yıldızlarda birşey olmayacaktı.Ne yıldız kayacaktı ne de başka birşey.Bunları astronomi profesöründen duymuştu.Rose gülerek garsona ''Bir bardak ateşviskisi lütfen!'' dedi ve etrafa baktı.
Sean Ed Théo
Sean Ed Théo

Erkek

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Yıldızların Kayması   Yıldızların Kayması EmptyCuma 12 Ara. 2008, 01:14

Sean içeri gelen güzel bayanı takip etti yanından geçip yıldızlara baktı ve bir koltuğa oturdu Sean'ın tam karşısındaki koltuğa oturan hoş bayanın ateş viskisi istemesinden sonra kendine çeki düzen vererek''Bayan ateşviskisi biraz çarpar alışkansınız herhalde.''dedi hafif gülümseyerek koltuğunda yayıldı,yıldızlara bakmayı bırakmış kadının güzel gözlerine bakıyordu şimdi biraz kızarmıştı yüzü sanki ama bu kızarık yan taraftan vuran soğuk rüzgarın etkisi ile oluşmuştu.
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Yıldızların Kayması   Yıldızların Kayması EmptyCuma 12 Ara. 2008, 15:14

Rose ateşviskisini beklerken karşısında oturan bay Rose'ye ''Bayan ateşviskisi biraz çarpar alışkınsınız herhalde.'' demişti.Rose böyle kişilere gıcık olurdu.Neden milletin işine o koca burunlarını sokarlardı.Rose karşısındakinin yıldızlara bakmayı bırakıp kendisine baktığını farketti.Rose bu kişiye biraz baktı ama tanıyamadı.Garson nihayet içkisini getrmişti.Rose bir yudum alarak konuşmaya başladı ''İçmesini bilene birşey olmaz beyefendi.Buralarda yeni olduğunuz belli oluyor.'' dedi ve güldü.Rose pek fazla içmezdi ama arada kafasına estiğinde buralarda takılırdı.Birkaç kez sarhoş olmuş ve evine zor gitmişti.Karşısında oturanın söylediği gibi ateşviskisi çarpıyordu.
Sean Ed Théo
Sean Ed Théo

Erkek

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Yıldızların Kayması   Yıldızların Kayması EmptyCuma 12 Ara. 2008, 15:38

Karşısındaki bayan Sean'a bakarak ''İçmesini bilene birşey olmaz beyefendi.Buralarda yeni olduğunuz belli oluyor.'' Sean karşısındaki hoş bayanı tavırlarından anlamıştı.Ama sözlerden sonra güldü Sean hafif bir tebbesüm ile ona eşlik edip,bayanı süzmeye başladı...Bayan dik dik Sean'a bakıyordu Sean saçları ile oynayarak''Şey aslında doğrusunuz burada yeniyim ama ateşviskisini içişinizden daha acemi gibisiniz gibime geliyor'' dedi eğlenceli bir şekilde.
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Yıldızların Kayması   Yıldızların Kayması EmptyC.tesi 13 Ara. 2008, 19:09

Rose karşısında oturan eyefendinin söylediğine sinirlenmişti.Roseyle dalga geçmişti.Hem herkesin işine karışıyordu.Rose ''Siz içmeyi iyi biliyorsunuz bana bunları söylediğinize göre beyefendi.Şu beyefendi lafından sıkıldım.Benim adım Rose.Ya sizin?'' dedi gülümseyen bir tavırla.Neden tanışmak istemişti ki kaşısındaki kişiyle.Ağzından bir anda çıkmıştı bu dözler.Ne olacaktı ki.Rose biraz meraklıydı.Rose ateşviskisinden iki yudum aldı bu sefer.Her zamanki gibi içiyordu ve acemi bir içiciye benzemiyordu.
Sean Ed Théo
Sean Ed Théo

Erkek

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Yıldızların Kayması   Yıldızların Kayması EmptyC.tesi 13 Ara. 2008, 20:05

Karşsında oturan bayanın ismini öğrenmişti Sean.Elini hafifce ovalaştırdı ve ''Şey memnun oldum bende Sean, çok memnun oldum.'' dedi.Ama karşısındaki bayan'ın neden kendini tanıttığına bir türlü anlam verememişti.Bayan'ın ateş viskisi içişini büyük zevkle izleyen Sean sağ kol düğmesinin kırılması ile kolunu tuttmaya başladı.

Yıldızların Kayması
1 sayfadaki 1 sayfası