Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kızlar Tuvaleti

YazarMesaj
Lisa E.Shadow
Slytherin VI. Sınıf
Lisa E.Shadow

Kadın
Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD
Rp Yaşı : 14
Gerçek İsmi : Selün
Ruh Hali : Kızlar Tuvaleti Heyup71gt6
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Kızlar Tuvaleti Imgleft100/100Kızlar Tuvaleti Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Kızlar Tuvaleti Empty
MesajKonu: Kızlar Tuvaleti   Kızlar Tuvaleti EmptyCuma 12 Ara. 2008, 23:03

Liz yerdeki suların şapırtısı eşliğiyle içeri girdi.Ayakkabı bağcıkları hızla sıvıyı emdi ve ayaklarını ıslatmaya başladı.Ama Liz'in o an onu önemsemekten daha acil işleri vardı..
Doğal ihtiyaçları....
---

Liz ellerini yıkadıktan sonra önündeki parmak izleriyle dolu aynaya baktı boş boş...Buranın uzun süredir bakılmamış olduğu ortadaydı.Yerler her zaman sırılsıklamdı,birşeyi yere atsalar haftalarca orada öylece "yüzerdi".

Liz derince iç geçirip yüzünü inceledi.Herhangi bir sorun göremeyince sırıttı

Evet Liz,her zamanki gibi çirkinsin işte,keyfin yerinde olsun!

Aynaya yeniden bir göz attı,biraz renklenmesi gerektiğine karar verdi.
Cebinde taşıdığı vişneli dudak nemlendiricisinin(Nivea xD) çıkarıp aynaya yazmaya başladı

Hatalıysam ara: 05146745961

Yaşasın dandirik muggle aletleri! dedi Liz keyifle emeğine bakarken.Sonra aklına daha nacizane bir fikir geldi.Fikri ygulamak için silahı da yanındaydı: Keçeli Kalem!

Heyecanla kıkırdadı ve kabinlerin duvarlarına yazmaya başladı.Kendi düşünceleri olmasa da ayrım yapmadan yazacaktı!

Ginny Black...Tam anlamıyla kaçık mitoloji profesörü!Neden kendi tarihinin mitolojisini anlatmıyor ki derste,eminim yediği haltlar daha eğlencelidir!Sıkıcı bir dersi eğlenceli yapabilir,ama bize uygun olur mu bilmem!Sonuçta "erkekler" hakkında yeni şeyler öğrenmek bizim gibi çocuklar için eğlendirici olsa bile kesinlikle yanlış olur! Profesör,en içten umudum çocuklarınızın da size benzememesi,yoksa onlardan uzak durmamız gerekecek!Ciddiyim.. *_*

Daniel Jacob Black...Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü!Bu dersi anlatabilmek için karanlık bir kişilik gerekli sanardım,üzgünüm ama profesör,siz gün ışığı kadar aydınlıksınız!Neden küçük fincanlarınızla çay partisi vermiyorsunuz??Eminim pembe ve gök mavisi oyuncak ayılarınız size eşlik etmekten mutluluk duyacaktır!
"Daha fazla çay ister misiniz Bay Yumoş?Hayır mı?"
Bize karanlığınızı gösterin derdim efendim ama birileri çoktan elektirik hattı çekmiş olmalı! *_*

James Martin Strong..Uçuş Profesörü! Tam adamı,kafası hep havalarda!Profeösrlüğü bırakın çöpçü olmak için bile seçilemez!Dikkatli olmak gerek yoksa okul bir grup velet ayyaşın istilasına uğrayabiliir!Belki ot bile kullanıyordur,bilinmez!Benden duymuş olunmasın ama tam bir kadın düşkünüdür!Acaba kız öğrencileri dersinden uzak mı tutsak,sicili sağlam gözükmüyor! *_*

Alexis Melody Black...Biçim Değiştirme Profesörü! Ne diyebilirim ki,tam anlamıyla ikiyüzlü..Biçim değiştirme dedik profesör,kişilik değil! Ne kadar iyi görünseniz de boş,içinizdeki kaçığın farkındayız! Neden onu da iyi huylu birşeye çevirmiyorsunuz?O mavi gözleriniz insanı iyi hissettiriyor olabilir ama neden bir sineğe dönüşüp daha işe yarar biri olmuyorsunuz?Bir kurbağaya yem olmak gibi! *_*

Tina Lorenza Minaco...Zihnibend Profesörü! Ah eminim o da zihnibendde ustadır,kısa etekler ve dekolteli blüzler kimin zihnine işlemez ki!Zaten ona bakıldığında düşünceleri okumak hiç zor değil,Zihnimizi okumanıza gerek yok profesör,emin olun hepimiz aynı şeyleri paylaşıyoruz! Kendisine birisini bulsa iyi olacak yoksa adı iyiye gitmez,benden söylemesi *_*

Rosie Jane Weasley..Aritmasi Profesörü! Aritmesi öğretmek için matematik bilmeniz gerekmez mi? 2+2yi biz de biliyoruz efendim,ama biraz soru çözseniz iyi olacak!Kendinizi geliştirmek açısından..En iyisi 1.sınıftan bir öğrenci ayarlayalım da bildiklerinizin üstünden yeniden geçin!2.derdim efendim,ama ağır gelebilir!Hani zorlanmayın diye söylüyorum...*_*

Amy Bell Black..İksir Profesörü! Sizi de küçükken huysuzluk iksirine falan mı düşürmüşler?İçinizdeki cadıya engel olamıyor musunuz? Hayır,kendinizi bilmiş tavırlarınız nedeniyle soruyorum..Neyse efendim,umarım cadılığınıza çare olabilecek iksiri keşfedersiniz çünkü görüntünüze de yansımaya başlamış!Nedir o yüzünüzdeki,bir sivilce mi??? Yok,önemli değil daha yüzünüzde ondan çok var,yeni bir taneden sorun olur mu?? *_*

Christopher Kevin Black..Düello Sanatları Profesörü! Ah,o da ders mi?Başımızda angut gibi dikilmesi için bir de profesör bulmuşlar!Sokaktan çevirmiş olmalarından şüpheleniyorum Profesör Kevin'i..Küçükken çok düello kaybetmiş olmalı,hep katılmaya istekli gibi!Ne oldu profesör,yoksa küçük çocuklara da düelloda yenilmek mi istiyorsunuz??*_*

Elizabeth Rose Weasley...Muggle Bilimleri Profesörü! Mugglelara neden bu kadar ilgisi var anlamıyorum,yani fındık kadar beyinleri var hepsinin!Yoksa kendisi bir bulanık mı?Belki de zeka olarak yakın geliyordur...Muggle bir aşığı bile olabilir,bilmiyoruz!Ama bu muggle düşkünlüğünün bir sebebi olmalı.Yoksa kim uçuş gibi bir dersi bırakıp Mugglelarla uğraşır ki?!

Duyduğu ayak sesleriyle ürktü ve geri kalanları yazmamaya karar verdi.Zaten sonuncu kabine yazıyordu,son cümleyi de bitirdiğinde 6 kabinin duvarlarına da yazmış olduğunu farketti.
Keçeli kalemi infilak etmeliydi,kendini ele veriyordu!
Cama çıkıp kalemi olabildiğince uzağa fırlattı.

Kalem yere düştüğünde Liz çoktan tuvaleti terk etmişti!

(Out: 1.si numara tamamen atmasyondur,aramaya kalkmayın XD
2.si lütfen bu yazılanlara kimse alınmasın,o kadar zorladım ki kendimi birşey bulabilmek için... Very Happy Hiçbirinde ciddi değilim,söylemesi...)
http://expelliarmus.express-forum.com/lejant-f12/lisa-shadow-t17

Kızlar Tuvaleti
1 sayfadaki 1 sayfası