| Snape Yazılmış Bir Şiir | |
|
+7Giselle Dimetrus Liralala Pozala Serenay Claire Sweetcat Jessica Malfoy James H.Strong Catalina C. Black Bonnie Kathleen Weasley 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Bonnie Kathleen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 200 Kayıt tarihi : 12/07/08 Rp Partneri : yoq xD Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Delü:) Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Snape Yazılmış Bir Şiir C.tesi 13 Ara. 2008, 22:12 | |
| Ten beyaz, saç siyah küller, Kahkahasında patlar uclu kelekerler, Kirpiği kapkara tüller, Ben bir ölüm yiyene vuruldum...
Göz değil lumos mübarek, bendeki aşk değil imperius olsa gerek, Bir iksirciyi sevdi nihayet, Ben ebedi hogwarts'tan kovuldum...
Asamı aldım yanıma, Cisimlendim diagon yoluna, Benzedim bahtsız remus'a, Ulu çınar'a sığındım...
Seyret perişan halimi bende akşam olmakta, Dostlar seyrelmiş beyhude iksirle vakit dolmakta, Hipogrif çarpmışa döndüm, macar tekboynuzlu tepmişe Döndüm terk i diyarda, snape, senin Allah'ın yok mu?
Yarin gözü iksirde benim bir kuru cüppem var, Ruh emiciler nispette be hey kara vicdanlı yar, Yağlı saçlarına yağmasın lapa lapa kar snape, senin Allah'ın yok mu...? Zuhaha süper yaa xD | |
|
| |
Catalina C. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 06/12/08 Rp Partneri : Milo Delacour Rp Yaşı : Ölüm Yiyenler Gerçek İsmi : Belirginliği belirgin yapma çabası xD Ruh Hali :
| |
| |
James H.Strong Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Snape Yazılmış Bir Şiir Paz 14 Ara. 2008, 19:11 | |
| Yağlı saçlarına yağmasın lapa lapa kar snape, senin Allah'ın yok mu...? Bunun üzerine şu iconu koymak istiyorum: | |
|
| |
Catalina C. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 06/12/08 Rp Partneri : Milo Delacour Rp Yaşı : Ölüm Yiyenler Gerçek İsmi : Belirginliği belirgin yapma çabası xD Ruh Hali :
| Konu: Geri: Snape Yazılmış Bir Şiir Paz 14 Ara. 2008, 19:35 | |
| | |
|
| |
James H.Strong Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki Ruh Hali :
| Konu: Geri: Snape Yazılmış Bir Şiir Paz 14 Ara. 2008, 19:45 | |
| Çünkü Buna Değerim... | |
|
| |
Jessica Malfoy Gryffindor VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 313 Kayıt tarihi : 18/08/08 Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~ Gerçek İsmi : Ece Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı:
| Konu: Geri: Snape Yazılmış Bir Şiir Ptsi 15 Ara. 2008, 01:34 | |
| | |
|
| |
Serenay Claire Sweetcat Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 05/12/08 Rp Partneri : Sevgülü mevgülü yoq huuhh xD Rp Yaşı : Tarafsız Gerçek İsmi : Asi.. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Snape Yazılmış Bir Şiir Paz 21 Ara. 2008, 12:58 | |
| | |
|
| |
Liralala Pozala Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 07/12/08 Rp Yaşı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Gerçek İsmi : Çatlaklık
| Konu: Geri: Snape Yazılmış Bir Şiir Ptsi 22 Ara. 2008, 18:48 | |
| aaa ben bu şiiri ekşi sözlükte görmüştüm xD sen mi tazmıştın cnm? | |
|
| |
Giselle Dimetrus Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 06/12/08 Rp Partneri : Yanlız kovboy. Potansiyel +18 Hatunu. Kısacası,bütün erkekler. Rp Yaşı : Taraf? Sen takıl bana. Ama Lord'u neredeyse,orada. Gerçek İsmi : Dünya'nın en çekici şifacısı olmasının dışında mı? Hmm,genç,güzel. Seni de ezer. ^.^ Ruh Hali :
| Konu: Geri: Snape Yazılmış Bir Şiir Ptsi 22 Ara. 2008, 21:07 | |
| Göz değil lumos mübarek, bendeki aşk değil imperius olsa gerek, Bir iksirciyi sevdi nihayet, Ben ebedi hogwarts'tan kovuldum... wsjıfwpok XD | |
|
| |
Ashlee Jane Lestrange Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 29/03/09 Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Sagoist Ruh Hali :
| Konu: Geri: Snape Yazılmış Bir Şiir Paz 29 Mart 2009, 22:14 | |
| | |
|
| |
Alyson Scarlett Bell Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 09/11/08 Rp Partneri : ... Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : mantığyla harkt etmsi Ruh Hali :
| |
| |
Alexander Bedwyr Coeus Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 82 Kayıt tarihi : 23/09/09 Rp Partneri : Lejantıma Uğrayın *Metres,Eski Sevgili,Sevgilim* Rp Yaşı : 24 Gerçek İsmi : Taha Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (88/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Snape Yazılmış Bir Şiir Cuma 30 Ekim 2009, 18:00 | |
| Komedi ya | |
|
| |
Eduard Justin Black Tılsım/Muska Profesörü
Mesaj Sayısı : 139 Kayıt tarihi : 18/07/09 Rp Partneri : Çapkın ama sevgiliye ihtiyacı var... RPG partneri, lejant ve PM Rp Yaşı : 26 Gerçek İsmi : Emre Ruh Hali :
| Konu: Geri: Snape Yazılmış Bir Şiir Cuma 30 Ekim 2009, 18:28 | |
| muhteşem, süpermiş.
vovvvvvvvvvv | |
|
| |
| Snape Yazılmış Bir Şiir | |
|