Expelliarmus Rpg Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz! |
|
| İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] Cuma 16 Ocak 2009, 23:19 | |
| Ginny ile kavga etmiş olan Daniel, kafasını toplamak için koridorlarda gezinmeye karar vermişti. Farkında olmadan yedinci kata kadar çıkmıştı, merdivenler yerlerinde durmuyorlardı ki! Ginny'yle ciddi bir kavga etmişlerdi. Daniel bir bebek daha istemediğini ve artık bu kadar fazla sorumluluk kaldıramayacağını söylemişti. Ginny ise ısrarla bebeğini istediğini söylüyordu. Dan ona bu kadar çabuk güvenemezdiki! Yine gidebilirdi, hiçbir şeyi anlatmamıştı. Sadece Nick diye birinin olmadığını biliyordu, hepsi bu. Kafamı toparlayabileceğim, biraz olsun neşelenebileceğim bir yere ihtiyacım var... Gözlerini kapayıp bunu düşünürken duvarda bir anda bir kapının belirdiğini fark etti. "İhtiyaç odası.." diye fısıldadı ve vakit kaybetmeden içeri daldı. Rahat gözüken büyük bir koltuk, Gryffindor yatakhanesindeki gibi perdeli tek kişilik ufak bir yatak ve bir buzdolabı vardı. Dan yatağa burun kıvırarak buzdolanına yöneldi. Uyuyacaksa bile daha konforlu bir şeye ihtiyacı vardı, aptal öğrenci yataklarına değil. Buzdolabının içi tıkabasa yiyecek ve içecek doluydu. Dan kendine bir kaymak birası ve bir tabak kısır kaparak koltupa kuruldu. Tıkınmaya çoktan başlamıştı. | |
| | | Lisa E.Shadow Slytherin VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 22/08/08 Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD Rp Yaşı : 14 Gerçek İsmi : Selün Ruh Hali :
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] Cuma 16 Ocak 2009, 23:34 | |
| Liz ayaklarını vura vura merdivenleri tırmandı. AYağında yine vazgeçilmezlerinden kırmızı konversi üstündeyse üstün körü geçirdiği kot pantolonu ve tişörtü vardı. Tişörtün içinde ayrıca uzun kollu beyaz bir penye giymişti,kolundaki yarayı saklamak için uzun süredir böyle dolaşıyordu. Tişört aynı diğerleri gibi delikti ama sadece uçlarında küçük delikler bir tane de yakasında bulunuyordu. Doğrusu deliklerin salaş bir hava kattığını düşünüyordu, ne varki onları cüppesinin altına gizlemeden edemiyordu. Yine de deliklere rağmen bu tişörtü atamazdı. Siyah tişörtün üstünde Comicsansla yazılmış dev punto bir yazı vardı. Liz'e karşı bir uyarı niteliğindeydi adeta: "Im Not Normal" O an Liz'in aklı ne hırslı adımlarında ne de giydiği tişörtteydi. Bir kaç öğrenci yanından geçerken kafası koridordaki kavgada kalmıştı. Hufflepufflı bir çocukla ciddi bir kavgaya girişmişti ve bir profesörün denk gelmemesi tamamen şans eseriydi! Oradaki iri kıyım zenci çocuklardan biri ikisini ayırmış Liz o anki hınçla birkaç küfür savurup hareket çekmiş ve ardına bakmadan uzaklaşmıştı. Hufflepufflılardan nefret ediyordu ve bu armayı taşıyan herhangi birinin kafasını koparmamk için çok çaba sarfediyordu! Sonunda ihtiyaç odasının kapısına geldi. Buraya çok sık uğramazdı ama James amcanın destansı hikayelerinde kıymetli bir yeri vardı. O odada olmak bir masalın içinde olmak gibiydi, tek fark karakterler uzun zaman önce yaşamış ve hikayeyi kendi ağızlarından aktarmışlardı. Bazıları abarttıklarını düşünse de Liz sonuna kadar inanıyordu! İçeri girdiğinde gözünün önünde Profesör Black'i ve James Amca'yı hayal etmeye karar verdi. Kapı tokmağını hafifçe döndürüp içeri girdi. İşte oradaydı,Profesör Black'i oldukça iyi hayal edebiliyordu. Yanlız James amca yoktu,ayrıca profesör Black küçük bir çocuk gibi görünmüyordu Hayır okuldaki gibiydi.. Hatta elinde bir tabak kısır ve elinde kaymak birası vardı. Liz önüne düşen saçları geriye atıp daha dikkatli baktı. Bu hayal değildi ki! Profeösr Black!! dedi şaşkınlıkla. O sırada kısıra ve biraya gömülü profesörün gerçekten orada olması şaşırtıcıydı! | |
| | | Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] Cuma 16 Ocak 2009, 23:53 | |
| Daniel keyifli bir biçimde kısır yerken ve kaymak birası içerken kapının açıldığını fark edememişti. Tıkınmakla meşguldü hala. Henüz kocaman bir kaşık dolusu kısır atmışken ağzına karşısında Liz'i gördü. Ne dediğini işitememişti çünkü telaştan kısırlar genzine gitmişti. Boğulamakla meşguldü sadece. Öksürmeye çalıştı ve hemen kaymak birası yudumları. Eski haline dönebildiğinde şaşkınca baktı Liz'e. Aslında öyle bakması gereken Liz'di ama Daniel üstündeki suç veya utanç yükünü başkalarına atarak hafifletmeyi severdi. "Liz, burada ne işin var? Yani gerçi bu sorunun sorulması gereken kişi benim ama neyse-" Sonunda kaymak birasını elinden bırakma zahmetine girişti ve buzdolabını işaret ederek "Ne ararsan var. Demedi deme. Tıkınmak için ideal. Aslında, biraz eğlenebileceğim, neşelenebileceğim bir yer hayal etmiştim ama demek ki tıkınmaktan zevk alıyorum. Neyse, dolaba bir göz at derim." dedi. Sonra kendi kısırından bir kaşık daha aldı. Sağlıklı bir biçimde yuttuktan sonra "Sen buraya nasıl geldin? Yani ne düşündün. İhtiyaç odası ya ihtiyacın olanı veri ya da adını söylediğin kişiyle karşılaşmanı sağlar. Tabi karşındaki de senin adını söylüyorsa. Ki böyle bir ihtimal yok. Neyi düşündün? Tıka basa bir buzdolabı mı? Harika doğrusu..." diye bir şeyler gevelemeye başladı. Dikkatini duvardaki tabloya vermişti. Sonra gözüne başka bir şey daha çarptı, başka bir yatak daha. Ancak bu Ravenclaw binasındakilere benziyordu. Bunun ardından tabloya daha da yakından baktı. Ayyaş Tilki ve Çapkın Prens James ve Dan'in adlarıydı bunlar. İsimlerini bir yerlere kazımayı severlerdi. Yaptıkları tarihte yok olmamalıydı, öğrenci efsanesi olarak dilden dile dolanmalıydı. Dan'in yüzüne sinsi bir gülümseme hakim oldu. "Buraya daha önce de geldim, yani bu ortama. Eksik olan tek şey James." Tabloda bir resimden öte karmaşa vardı. Daniel'ın harika(!) çizimi ve James'ın tuhaf kadın çizimleri. Daniel bir surat çiziktirmişti, ağlayan surat. Ama gülümsüyordu. James ise her zamanki gibi kadın çizmişti. Acayip elbiseleri vardı, resimde pek yetenekli olmadığı anlaşılıyordu. Belki de kafaları yerinde değilken çizdiklerinden dolayı kaynaklanıyordu bu. Çünkü Dan'in resmi normalde oldukça iyiydi. Çizdiği lolipoplu cin periyi hala unutmamıştı. | |
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 22/08/08 Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD Rp Yaşı : 14 Gerçek İsmi : Selün Ruh Hali :
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] C.tesi 17 Ocak 2009, 00:08 | |
| Profesör Black boğulma tehlikesini atlattıktan sonra suçlu edasıyla birşeyler geveledi. Aslında tam olarak onları dinlemiyordu. Profesör Black'in daha önce de bu bakışı sürüsüyle profesöre attığından emindi. İdolü profesörü İhtiyaç odasında kafa bulurken düşünmek hiç de onur kırıcı değildi. Hatta tam tersi, bu profesörlerin de zamanında çocuk olduğunu belli ediyordu. Profesörler hiçbir zaman çocuk olmamış gibiydiler. İstisnalar hariç...
DJ'in elindeki kısır tabağını gördüğünde gözleri genişledi. En son daha profesör Black'i tanımazken onların düğününe gitmişti çaktırmadan ve açık büfede şahane kısırları vardı!Liz tam anlamıyla bir kısır canavarıydı, bir an atlayıp profesörün elindeki tabağı kapmamak için zor durdu! Kendine rahatlaması gerektiğini hatırladı, Profesör Black sonuçta katı bir profesör sayılmazdı,hatta alakası bile yoktu! Buzdolabına ilerleyip kendisi için de bir kısır tabağı kaptı. O sırada profesör tabloyu inceleliyordu. Liz olağan merakıyla tabloya yaklaştı. Bir sürü abidik gubidik kadın resimleri ve surat ifadeleri vardı. Bazıları Liz'e uygun değildi o yüzden resimlere bakmaktansa yazan yazıya baktı
Ayyaş Tilki ve Çapkın Prens
Dolu kaşığı ağzına tıkıp hayretle mırıldandı; Vay be gerçekmiş!
Ardından profesöre döndü.Gözleri parlıyordu;
Profesör Çapkın Prens ve Ayyaş Tilki hikayeleri gerçek değil mi? Yani, bazıları abartı diyor ama ben gerçek olduğuna eminim! Mükemmel olaylar her seferinde gülmekten ölüyorum!! Doğrusu kabul etmek gerekirse idölümsünüz James Amcayla...
Yeniden bir kaşık kısırı ağzına tıkıp devam etti Yine de Slytherin Bina Sorumlusu olduğunuzdan dikkatli olmam gerek.. Bu tür şeyler puan açısından çok sakıncalı!
Eliyle kafasını kaşıyıp dolaba yürüdü ve kendisi için dolapta bulduğu yarım şişe ateş viskisine uzandı.Şişe yıllanmış gibiydi Sonra profesörün de isteyebileceği geldi aklına. İsteyip istemeyeceğini sordu şişeyi gösterip.
En son Lisa E.Shadow tarafından C.tesi 17 Ocak 2009, 13:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] C.tesi 17 Ocak 2009, 00:32 | |
| Daniel gülümser bir ifadeyle istemediğini belli ederek elini kaldırdı. Liz harika bir kızdı, doğrusu Kathleen'in onunla arkadaşlık yapıyor olmasıyla gurur duyuyordu. Ancak tek sorun vardı, biraz yaramaz mıydı ne? Ama Kathleen de en az onun kadar yaramazdı, bu yüzden tınlamıyordu. Korktuğu tek şey aptal mankafalı yedinci sınıflara katılmaları falandı. Onlarla arkadaşlık yapmalarını istemezdi doğrusu, ama yine de bir şey demedi. "Elbette hepsi gerçek. Birkaçı hariç. Mesela kütüphane görevlisini asla ihtiyaç odasına atmadım. Kötü bir dedikoduydu, bir de henüz on altı yaşındaydım, neyse. James'la beni tanımayan yoktu aslında. Çok isterdim Oliver'ın bana Matt'in de James'a benzemesini ama olmadı işte." O anda aklına bir şey geldi. Belki de Ginny erkek bir bebeğe hamile olabilirdi. Belki o daha serseri olabilirdi. James ise zaten Nerissa ile evleniyordu, mutlaka çocukları olurdu. Belki de James ile Danile'ın haylazlıklarını sürdürebilecek birileri çıkardı ortaya. Oliver'dan asla umudu yoktu, asla! Daniel bir an ne düşündüğüne anlam veremedi. Çocuğunun serseri olması için yalvarıyordu! Peh! "Harika günlerdi. Noel çoraplarını acayip acayip şeylerle doldururduk. Derslerde gizli gizli kaymak birası tüketirdir. Fazla tüketince de tuvaletimiz gelirdi doğal olarak. Profesör inadına dersten salmazdı, biz de bir yerlere salmak zorunda kalırdık öhm öhm.. neyse. Doğru işte çoğu, birkaç münasebetsiz şey hariç." Daniel bundan münasebetsizinin de olabileceğini düşünüyordu belki de. Ama gerçekten kütüphane görevlisini ihtiyaç odasına kapatmamıştı. Bu yalanı her kim söylediyse onu öldürmek istiyordu. Ne güzel günlerdi ya! O günlere dönebilmek için her şeyini verirdi. Çocukları ve Ginny hariç tabi. "Liz unutmadan söyleyeyim, başkalarından duyma yani. Sihirbaz satrancı oynarken bir veziri James'ın piyonunun üstüne bindirmeye çalışmıştım. Sonucu öğrenmemen daha iyi. Denemesen de daha iyi olur. Ayrıca, şu puan kırma meselesini falan kafana takma. Bu dönem birinci biziz, için rahat olsun. En azından hak eden biziz. Siz yeter ki yedinci sınıflardan uzak durun. Onlarla takılanın sonu iyi olmaz. Kendimden biliyorum, en sonunda okuldan kaçıp lord oldum yani. Evangeline ve Sean etkiledi beni de. Yedinci sınıflardan uzak durun işte, beyniniz sulansın istemem." Konuşmaktan sıkılınca başka bir tabloya yöneldi. Bunda küçük Tom'a[Nerissa'nın eski sevgilisi, mortu çekti]el hareketi yapan bir çocuk vardı. Bu Daniel'ın ta kendisiydi. Gözleri şiddetle büyüyerek tabloyu hemen yerinden söktü ve koltuğun altına fırlattı. "Görmesen daha iyi olurdu sanırsam!" Sakinleşmek için dolaptan bir paket cips kaptı ve kaymak birası eşliğinde onu yemeye başladı. Boğazına oldukça düşkün olduğunu her dakika daha iyi anlıyordu. | |
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] C.tesi 17 Ocak 2009, 00:57 | |
| Liz omuz silkip şişeyle birlikte profesörün yanına gelip bağdaş kurdu. Bu kadar hatırayı anlatmazsa olmazdı artık! Zaten burada olduğuna göre önemli bir işi olduğunu sanmıyordu. Profesör söze başladı;
Elbette hepsi gerçek. Birkaçı hariç. Mesela kütüphane görevlisini asla ihtiyaç odasına atmadım. Kötü bir dedikoduydu, bir de henüz on altı yaşındaydım, neyse. James'la beni tanımayan yoktu aslında. Çok isterdim Oliver'ın bana Matt'in de James'a benzemesini ama olmadı işte."
Liz kütüphane görevlisiyle Profesörü düşününce bastıran kahkahasına engel olmadı. Bunu duymamıştı, James amcasından en azından! Ama duysaydı bile inanacağını sanmıyordu, belki de inanırdı? Oliverın bahsiyle gözlerini kısıp dalgın dalgın tabakta kalanları kaşıkladı. Ardından boş kaseyi yanına bırakıp düşündü. Olliver'ı sadece birkaç kere bahçede görmüştü, o anda çok dikkatli değildi. Yine de Olliver babasının tıpkısının aynısı gibiydi, huyu dışında! Gryffindora seçilmesinden belliydi bir aksaklık olduğu zaten. Yine de profesörün yanında oğluyla dalga geçmenin manası yoktu. Profesöre bakarken şişenin kapağını çevirdi ve şişeden koca bir yudum aldı. Bir profesörün yanında ateş viskisi içmek akıllıca bir davranış değildi belki ama o an elinden kapsa bile o şişe için mücadele ederdi. Zaten profesör Black bunu ypacak türde birine benzemiyordu. Ayrıca o anılarına dalıp gitmişti;
Harika günlerdi. Noel çoraplarını acayip acayip şeylerle doldururduk. Derslerde gizli gizli kaymak birası tüketirdir. Fazla tüketince de tuvaletimiz gelirdi doğal olarak. Profesör inadına dersten salmazdı, biz de bir yerlere salmak zorunda kalırdık öhm öhm.. neyse. Doğru işte çoğu, birkaç münasebetsiz şey hariç...
Liz kafa sallayıp onayladı. Yılbaşı hikayelerinden biriydi James amcanın anlattığı çoraklara sebze doldurma olayı. Hatta James amca bayan profesörlerden birinin çorabından patlıcan çıktığındaki tepkisini defalarca kez anlatmıştı. Matt bunları dinlememiş kulak tıkamış ve James amcayı defalarca kez yadırgamıştı kötü örnek olduğundan dolayı. AMa liz için efsane gibiydi bunlar!
Liz unutmadan söyleyeyim, başkalarından duyma yani. Sihirbaz satrancı oynarken bir veziri James'ın piyonunun üstüne bindirmeye çalışmıştım. Sonucu öğrenmemen daha iyi. Denemesen de daha iyi olur. Ayrıca, şu puan kırma meselesini falan kafana takma. Bu dönem birinci biziz, için rahat olsun. En azından hak eden biziz. Liz bütün sene hayvan gibi çalışıp ödev yaptığından dolayı zaten emindi bundan.Yine de kolay olmamıştı onca notu ve ödevi aşırmak.. Şişeyi yine kafaya dikip büyük bir yudum almaya hazırlandı. O sırada profesör Black konuşmaya devam ediyordu; Siz yeter ki yedinci sınıflardan uzak durun. Onlarla takılanın sonu iyi olmaz... Kendimden biliyorum, en sonunda okuldan kaçıp lord oldum yani...
Liz içtiği içkiyi tam anlamıyla püskürttü! kaçıp lord oldum... Lord olmak! Herkese has birşey miydi bu yoksa.. Yoksa Profesör Black Karanlık Lord muydu? Profeösr Black Karanlık Lorddu! Liz bilinci yerinde olduğu zamanlardan beri ölüm yiyen olma hayallerini kurduğu ve yanında savaşmayı göze aldığı insanla aynı odada muhabbet ediyordu!Elleri birden buz kesti gözlerini kocaman açıp inanmamış gibi aval aval baktı. Ağzınınn açık olduğunu çene kasları sızlayınca farkedebildi
Profesör Black..şey nasıl yani siz Karanlık Lo.. oHaaaaa! Ben,öh nasıl desem... Kelimeleri kafasında bile toplayamıyordu,ilk defa bu kadar kafası karışmış olduğuna emindi. Derin bir nefes aldı ve bir çırpıda söyledi; Profesör uğraşmamak için aklımı okur musunuz daha uygun kelimeleri bile seçemiyorum!! Tabi bir kısmını, bırakın geri kalanlar bende kalsın!
Gülümsedi ve omuz silkti. | |
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] C.tesi 17 Ocak 2009, 18:27 | |
| Daniel bir anda donup kaldı. Liz, Dan'in Karanlık Efendi olduğunu bilmiyordu... Bir çuval inciri berbat etmişti. Anında yerinden fırladı ve "Bak Liz, bilmediğine emin olduğun kimseye söyleme. Jessica, Matt, Kathleen, Oliver falan onlara istediğin kadar söyleyebilirsin. Ama başka kimseye söyleme, lütfen. Çünkü insanlar o zaman ön yargı ile yaklaşıyorlar. Tıpkı senin de öyle yaklaşacağın gibi." dedi hızlıca. Endişelenmişti, ancak Liz'den korkmuyordu. Çünkü Liz'i severdi ve o bir öğrenciydi. Asasını sallaması hatta asasız bir biçimde içinden iki büyülü söz mırıldanması yeterdi onu yok edebilmek için. Ama Liz'i çok seviyordu ve öğrencileri öldürme gibi bir arzusu yoktu. "Ayrıca evet, o aynı odada muhabbet ettiğin şahıs Karanlık Efendi'nin ta kendisi, yani ben. Ama inan kötü biri değilim ve sana zarar vermem. Ve hiçbir zaman da o kızlar tuvaletinin kapısına yazdıklarına kızmadım. Ginny için yazdıkların hariç. Neyse, lütfen aramızda kalsın. Ön yargıları önlemek için." Bir süre sustu ve devam etti: "Yoksa asla kendimden utanacak bir şey yapmadım. Ve karanlıktan iğrenmelerini hiç anlayamıyorum. Karanlığı korkup saklananlar veya dışlanmışlar olarak adlandırmalarını hiç sevmiyorum. Çünkü bu saçma, her aydınlık karanlığın oğludur! Heh! Hem karanlıktan korkup ışığı yakma gereği duymasalardı, olamazlardı bile! Korkuları olmasaydı asla bize karşı gelebilecek birileri çıkmazdı. Ki yenildiler de öyle değil mi? Şimdi söyle bana, bize katılacak mısın? Çünkü eğer katılmak istiyorsan hemen şimdi bile bunu halledebiliriz." Neler diyordu böyle? Bir öğrenciye ölüm yiyenlik teklif ediyordu resmen. "Sana hayal bile edemeyeceğin karanlık büyüler öğretirim. Varisim olursun." Bunları o söylüyor olamazdı. Sanki birisi onu ele geçirmiş gibi Dan sadece ağzını kıpırdatıyordu. "Ölümsüzlüğü yakalarsın! Sonsuza kadar güçlü olabiliriz Liz." Dan en sonunda kendi iradesine döndüğünü fark etti. Çünkü kalbinde yine o acayip şey vardı, sevgi... "Liz, özür dilerim. Unut tüm dediklerimi tamam mı? Aklından çıkar bunları. Sadece, yine de bana katılabilirsin. İstediğin zaman söyle. Sen harika bir cadısın. Bence senin gibi birine ihtiyacımız var." Yüzüne anormal bir gülümseme hakim olmuştu. Gözleri sanki az önce kusmuş gibi bakıyordu, gülüşü ise her şey yolunda gülümsemesiydi. Bir şeyler olduğuna emindi. Ancak kimse onun zihnine giremezdi ki! O yenilmezdi!- İçindeki kendini beğenmişlik duygusu da tavan yapmıştı tabi! | |
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] C.tesi 17 Ocak 2009, 20:12 | |
| Liz ağzı bir karış açık bakakaldı. Profesör Black muhtemelen hayatında isteyebileceği herşeyi şu an ona sunuyordu! Ölümyiyen olma,sonsuz güç,ölümsüzlük,varislik! Annesinin bakışı geldi gözüne,şapka Slytherin diye bağırdıktan sonra profesörlerin birkaçının ve ailesinin olduğu odadaki bakışı. Ölümyiyen olmaya karar verdiğini açıkladığındaki korku ve endişe dolu bakışı. Ve babası ihanete uğramış gibi çatmıştı kaşlarını.Profesörleri hatırlamıyordu,yüzlerini gölge örtmüştü ama içlerinden birinin bile ölümyiyen olmadığına emindi. Hayır hiçbiri de memnun görünmüyordu
Unutmak mı? dedi inanmamış gibi. Sanki az önce biri kendisine küfür etmişmiş gibi baktı
Deli misiniz siz? Hayatımda elde etmeyi umduğum bütün seçenekleri sunduktan sonra unutmak mı? Profesör bunun için hayatımı verdim ben! Ailemden feragat ettim! Gerekirse canımdan bile feragat ederim! Ben karanlıkta doğdum ve gözlerimi kapadığımda yine karanlık olacak!
Profesör Black ölümyiyen olmasını istiyordu! Karanlık lord ölümyiyen olmasını istiyordu! Liz'e katılması için tapan ZAY topluluğu olsa dahi bu kadar onurize edilmiş hissetmezdi.
Eğer dalga geçmiyorsanız ya da bu ölümyiyen olmayı planlayan çocukları tuzağa düşürmek için bir komplo değilse, ölümyiyen olmayı çok isterim!
Kocaman bir gülümsemeyle elindeki şişenin üstüne vuruyordu parmaklarını. Cevap çok önemliydi.
| |
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] C.tesi 17 Ocak 2009, 21:12 | |
| Daniel biraz şaka yapmanın fena olmayacağını düşündü ve sol kaşını havaya kaldırıp sinsice gülümsedikten sonra konuşmaya başladı: "Aha! Beklediğim cevap. Demek ölüm yiyen olmak istiyorsun ha? O pisliklere katılmak istiyorsun demek ha? Bu asla olmayacak Liz, çünkü artık Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın gözetimi altındasın. Rüyalarında görürler, her neyse. Bu kadar takılmam yeter." Liz'in kolunu yakaladı ve giysisini dirseğine kadar sıyırdıktan sonra asasını çekti. Liz'in kolunun üstüne doğrulttu ve içinden bir şeyler mırıldanıp karanlık işaretin Liz'in kolunda oluşmasını izledi... Liz de artık onlar gibi ölüm yiyendi, bir damgası vardı, ön yargıyı yaratan damga. Daniel hemen asasını cebine koydu ve Liz'in gözlerine bakamayarak "Umarım bize sadık bir ölüm yiyen olursun, Liz. Bu arada bana kimse Lord'um demez. Herhangi bir ciddiyet yok. Profesör Black de biraz fazla ciddi geliyor ya neyse, DJ'i tercih ederim." dedi. Sonra boşalan kısır tabaklarını kaldırdı. "Ah bu arada, ihtiyaç odası asla yiyecek yaratamaz. Yani yiyeceği ancak bu odaya geldiğinde bulabilirsin. Çünkü bizzat ben ve James tarafından kondu bu dolap buraya." Gülümsedi ve hatıraları incelemeye başladı. Bir talo gördü, üzerinde garip bir işaret vardı. D ve J harflerinin süslenmiş olarak resmedilişiydi herhalde bu. DJ gibi görünüyordu ama değildi. Daniel ve James'tı. Daniel tabloyu tuttu ve yerinden kaldırdı. Anında bir oyukla karşılaştı ve mektuplar. DJ onları yıllarca aramıştı, başlarından geçen her olayı yazıyorlardı. Sonra da onları biriktiriyorlardı. Ancak DJ bir gün onları kaybetmişti yani aslında oraya saklamıştı ama sakladığını unutmuştu. James'la bunun için kavga etmişlerdi. D'in gözlerinden bir an yaşlar akmaya başlarken kendine hakim olamadı ve mektupları oradan aldı. Liz'e göstererek "İşte neredeyse bütün anılarımız burada. Merak ediyorsan al ve kendin oku. Çünkü sıcağı sıcağına yazılmıştı hepsi. Üzerinden yıllar geçmemişken anıların anlatılması çok daha kolay oluyor. Ben bu kadar heyecanlı anlatamam. Oku derim ben, birkaç taktik kaparsın." dedi. Mektupları koltuğun üzerine bırakarak gözlerini sildi ve tekrar eski haline dönünce Gryffindor yatağına oturdu. Yatakhanedekilerin tıpkısının aynısıydı. Aslında o binaya girmeyi çok özlemişti ama artık bir Slytherin sorumlusuydu, girmesi yasaktı. Bu yüzden binasının hasretini çekiyordu ve daha bir çok şeyin... | |
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] C.tesi 17 Ocak 2009, 22:01 | |
| Aha! Beklediğim cevap. Demek ölüm yiyen olmak istiyorsun ha? O pisliklere katılmak istiyorsun demek ha? Bu asla olmayacak Liz, çünkü artık Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın gözetimi altındasın. Rüyalarında görürler, her neyse. Bu kadar takılmam yeter." Profesör Black'in sesinde şakasını açık eden herhangi bir tını olmadığından Liz'in yüreği bir an ağzına geldi. Aslında çevresindeki herkes onun bu seçiminden haberdardı yine de bunun olay olmasını istemezdi. Sonundaysa gülüp geçti. DJ'in soğuk elini kolunda hissedince bir an ürpermeden edemedi. Sebebi soğukluk değildi,sebebi ne yapacağını bilmesiydi. Sağ kolunu sıyrıldığında geçen günkü yara gözüne battı. Şimdi yerinde ince beyaz bir çizgi vardı.Aslında bunu anlatmak güzel olurdu ama oyalanmak istemiyordu. Sormamasın en iyisiydi. Profesör asasını koluna doğrulttuğunda teninde hafif bir gıdıklanma hissetti. Heyecanla sevinç karıştığından ne yapacağını bilmiyordu ama dehşet mutluydu! Damganın oluşumu bittiğinde hayranlıkla baktı. Sonunda kaybettiği şeylerin bir anlamı olmuştu. Bunu okul içinde örtmek için odasındaki bilekliği kullanabilirdi. Gerçi gururla sergilemeyi isterdi ama nafile... Umarım bize sadık bir ölüm yiyen olursun, Liz. Bu arada bana kimse Lord'um demez. Herhangi bir ciddiyet yok. Profesör Black de biraz fazla ciddi geliyor ya neyse, DJ'i tercih ederim Profesör uyarmaya bile gerek yok zaten laubali bir insanım ama bunu dikkat çekmemek için sürdürmeliyim.. Bilmem anlatabildim mi? Sırıtarak anladığını gösterdi. Yine de kendisine bakmama sebebini anlamamıştı. Hayal kırıklığına mı uğramıştı yoksa yaptığından pişman mıydı? Ah bu arada, ihtiyaç odası asla yiyecek yaratamaz. Yani yiyeceği ancak bu odaya geldiğinde bulabilirsin. Çünkü bizzat ben ve James tarafından kondu bu dolap buraya Ohooo tarih öncesinden kalma o zaman! dedi Liz profesörün ardından. Yediği kısırı bunu bile bile yiyip yemeyeceğini düşündü. Ama söz konusu olan kısırdı!
Profesör yeniden tablolara göz atmaya başladı,Liz'de hala koluna bakıyordu. Kafasını yeniden kaldırdığında DJ'in elinde mektuplar vardı. Gözleri nemliydi,ağlıyordu..
İşte neredeyse bütün anılarımız burada. Merak ediyorsan al ve kendin oku. Çünkü sıcağı sıcağına yazılmıştı hepsi. Üzerinden yıllar geçmemişken anıların anlatılması çok daha kolay oluyor. Ben bu kadar heyecanlı anlatamam. Oku derim ben, birkaç taktik kaparsın. Mutlaka! dedi. Mektupları kapıp DJ'in kalkmadan önce oturduğu koltuğa yerleşti ve okumaya başladı. Kısa bir süre yazanları okumaya devam etti. Her okuduğu şeyden sonra sırıtıyordu. Bir an göz ucuyla DJ'e baktı. Kederli görünüyordu. Okul yıllarını özlemiş olmalıydı. Liz mektuplarla birlikte profesörün yanına gitti.Kafasındaki düşünceleri biraz dağıtabileceğini düşünüyordu Profesö..yani Dj! Sana kolumdaki yarayı göstermiş miydim? Dirseğa kadar sıyrılmış peyaz penyeyi biraz daha yukarı sıyrıp beyaz yarayı gösterdi ve sırıttı; Doğrusu tek amacım hatırlanmaktı ama başıma bayaa dert açtım. Demek ki yasak denen yerlere girilmemsi gerekliymiş! Haa bu arada!... Cebinde günlerdir ne olduğunu çözemediği taşı çıkardı. Belki profesöre yarayacak birşey olabilirdi. En azından ne olduğunu söyleyebileceğini umuyordu. Taşı havaya kaldırıp gösteri; Uyandığımda cebimden bu çıktı! Ne bu?? Gözünü taştan ayırıp Dj'e baktı. Tepkilerini merak ediyordu. | |
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] C.tesi 17 Ocak 2009, 22:27 | |
| DJ bir an Liz'in kolundaki geçmekte olan yaraya odaklanmıştı. Liz'e Kathleen'miş gibi bakmadan edemiyordu. Canının yanmış olabileceğini düşünerek biraz içi parçalandı. Sonra Liz'in çıkardığı taşa bakakaldı. ...Felsefe Taşı... Gözleri kehanet küresi gibi açılmıştı. Asla ulaşmak istemediği, ulaşmaması gereken bir şey şimdi çok yakınında duruyordu. Lanetsiz bir biçimde ölümsüzlüğün yolu. Ginny ile sonsuza kadar bir yaşam sürebilirdi... "Liz bu- senin elinde olmaması gereken bir şey. Kimsenin elinde olmaması gereken bir taş, Felsefe Taşı. Dokunulanı altına çevirir, diye bilinir ama sadece madenleri altına çevirir. Tabi bir de..." bir an sustu ve derim bir nefes alarak devam etti: "Tabi bir de ölümsüzlüğü sağlar. Çok zorlu bir çalışmanın ardından elde edilmiştir. Liz senden bunu kullanmamanı istiyorum tamam mı? Çünkü ölümsüzlüğe bu şekilde ihtiyacımız yok. Ölümü tatmak isteyeceğimiz gün pişman olmamızın bir anlamı yok değil mi?" Tatlı bir şekilde gülümsedi ve Liz'in penyesini düzeltti, üşümesini istemezdi. Amanın! Daniel babalık mı taslıyordu ne! Bir an için yaşlandığını düşündü ve pamuk gibi bir şirin baba olabileceğini düşündü. Korkunç bir düşünceydi! "Üşüme istedim şey yani pamuk bir şirin babalıkla ilgisi yok, tamam mı?" Sinsi sinsi sırıttı ve taşı Liz'in kullanmayacağına güvenerek Liz'den almadı. O taşın eline geçmesini istemiyordu. Çünkü son günlerde arada bir iradesini kaybettiği durumlar oluyordu. | |
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] C.tesi 17 Ocak 2009, 23:18 | |
| DJ taşa bakarken şaşkınlığı gözlerinden okunuyordu. Elindeki değerli ve kıdemli birşey olmalıydı. Liz bu- senin elinde olmaması gereken bir şey. Kimsenin elinde olmaması gereken bir taş, Felsefe Taşı. Taşın adıyla olanları hatırlamaya başladı. Karanlık ve ürkütücü bir yer, soğuk mermer zemin.. Keçi adam kendisini uyarıyordu O bir felsefe taşı küçüğüm!Senin gibilerin baş edemeyeceği bir güç bahşeder! ...Dokunulanı altına çevirir, diye bilinir ama sadece madenleri altına çevirir. Tabi bir de..." Kaşlarını çatıp devam etmesi için teşvik edercesine bir bakış attı. Tabi bir de ölümsüzlüğü sağlar. Çok zorlu bir çalışmanın ardından elde edilmiştir. Liz senden bunu kullanmamanı istiyorum tamam mı? Çünkü ölümsüzlüğe bu şekilde ihtiyacımız yok. Ölümü tatmak isteyeceğimiz gün pişman olmamızın bir anlamı yok değil mi?"
Olumlu anlamda başını salladı. Zaten bunun gibi bir düşüncesi yoktu. Derken keçi adamla dialoglarının sonunu hatırladı! Ne işe yarıyor bu felsefe taşı?
Ölümsüzlük!Sahibine ölümsüzlük sunar! Ölümsüz olmak güzel olurdu!
Lisa ölümsüz olmak istemişti! Taşın kendisine zarar vereceğini bile bile!Şu an böyle bir düşüncesi yoktu ama bu ileride olmayacağı anlamına gelmezdi. Ölümsüz olmak.. diye düşündü ciddi anlamda. Düşüncelerinin hoşluğuyla gülümsedi. Derken sonuçlar aklına geldi, hırslarına ve emellerine yenik düşüyordu! İsterse onu anında DJ'e verebilirdi. Ölümsüz Lord fikri gayet cazip geliyordu kulağa... Üşüme istedim şey yani pamuk bir şirin babalıkla ilgisi yok, tamam mı?" dedi kolunu düzeltirken. Aslında bu hoşuna gitmişti, kendisini önemseyen bir babadan yoksundu. Şu an babası karşısına çıkıp bunu yapmaya kalsa suratının ortasına geçiriverirdi! Ondan ölesiye nefret ediyordu, hep kendi yolunda sürüklemeye çalışmıştı Liz'i. Yanlışlara kendi karar verir doğruları kendi seçerdi. İğrenç herif... içten bir gülümsemeyle karşılık verdi. Taştan kurtulmak istiyordu DJ bu taştan nasıl kurtulabilirim? Onu istemiyorum,yani fazlasıyla istiyorum..Ölümsüzlük, tüm düşmanların ölürken karşılarına çıkıp gülümsemek muhteşem bir duygu olurdu! Yine de... derin bir iç geçirip gözlerini devirdi Bu sevdiklerin ölürken onları izlemen anlamına geliyor.Ayrıca bunu aldığım sırada beni uyaran keçi dostuma göre taş seni hırsların ve emellerin doğrultusunda yürütüyormuş, binevi zihnini kontrol ediyor! Bu bir zayıflık bence! Ama... Durup elindeki taşa baktı. Sanki ışık vurduğunda her kenarı farklı renkle parlıyordu. Mükemmel kesim kenarlarıyla şahane bir parçaydı. Birşey demeden açgözlülükle taşı izledi. Kısa bir süre sessizce taşı inceledi,gözlerini alamıyordu. Sonra uyanıp dehşetle DJ'e baktı ve taşı fırlattı Al şunu benden! Lütfen! Taş patlayacakmış gibi geri kaçtı. Kollarını etrafına dolayıp yerdeki taşa baktı yeniden. Çok savunmasız hissediyordu!
| |
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] C.tesi 17 Ocak 2009, 23:34 | |
| Daniel aynı gülümser ifadesini koruyarak Liz'in fırlattığı taşı aldı. "Ondan istediğin her an kurtulabilirsin Liz. Söz veriyorum senin için onu bulamayacağın bir yere saklayacağım. İstediğin zaman da eğer biri bulmamış olursa oradan geri alabilirsin. Şimdilik cebime koyuyorum." Taşı cebine attı ve dudaklarını ısırarak kendine hakim olmaya çalıştı. Bir daha incelememek için kendini zor tutuyordu, kullanmamak için... Taşın bir yönü de buydu belki de, insanda karşı konulması zor bir istek uyandırıyordu. "Bu arada Liz, muggle bir teyzen varmış duyduğuma göre. Onunla yaşıyormuşsun. Eminim çok zor oluyordur bu. Ayrıca bir melezmişsin de. Hani b r gün olurda kan saflığın yüzünden sorun çıkarsa yani safkan olmadığın için falan, benim adımı ver. Kızım olduğunu söyle, emin ol inanırlar." Bir süre durdu ve biraz daha gülümseyerek devam etti: "Bir de ne zaman istersen bizim malikanede kalabilirsin. Anne ve babasız kalmak nasıl bir şeydir bilirim. Başkaları tarafından fazlalıkmışsın gibi görünmek, oldukça zordur. Ancak sen bunları yaşa istemiyorum. Benimle yaşayabilirsin, benimle, Ginny'yle ve diğer Blackler'le. Manevi kızım olmanı her şeyden çok isterim doğrusu. Tabi sen de istersen. Asla ısrar etmiyorum, ancak içten içe çok istediğimi bil isterim." Liz'i her nedense çok seviyordu. Aslında hiçbir kan bağları olmadığına emindi ama yine de ona çok değer veriyordu. En az Kathleen kadar çok seviyordu onu. Diğerlerinden farklıydı, olaylara değişik yönlerden bakabiliyordu. Ayrıca hiç düşünmeden DJ'e katılmıştı. Ölüm yiyen olmuştu. | |
| Konu: Geri: İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] C.tesi 17 Ocak 2009, 23:47 | |
| Bu arada Liz, muggle bir teyzen varmış duyduğuma göre. Onunla yaşıyormuşsun. Eminim çok zor oluyordur bu. Ayrıca bir melezmişsin de. Hani b r gün olurda kan saflığın yüzünden sorun çıkarsa yani safkan olmadığın için falan, benim adımı ver. Kızım olduğunu söyle, emin ol inanırlar."
Liz duyduklarına inanmamış gibiydi. Teyzesinden ya da kan durumundan okul içinde kimseye bahsetmemişti, ama o an önemli olan bu değildi. Profesör Black, daha doğrusu DJ resmen Liz'e kendi kızı olmasını öneriyordu! Şaşkınlığının üzerine gülümsedi İnanacaklarına eminim... dedi kendinden emin bir gülümsemeyle. "Bir de ne zaman istersen bizim malikanede kalabilirsin. Anne ve babasız kalmak nasıl bir şeydir bilirim. Başkaları tarafından fazlalıkmışsın gibi görünmek, oldukça zordur. Ancak sen bunları yaşa istemiyorum. Benimle yaşayabilirsin, benimle, Ginny'yle ve diğer Blackler'le. Manevi kızım olmanı her şeyden çok isterim doğrusu. Tabi sen de istersen. Asla ısrar etmiyorum, ancak içten içe çok istediğimi bil isterim. Profesör Black cidden mükemmel biriydi! Ama her önüne gelene evini açarsa muhtemelen başı oldukça derde girerdi. Kendini bir an yardıma muhtaç bir dilenci gibi hissetti ve bu duygudan hoşlanmadı. Kabullenebilmesi için kendine defalarca kez bunu DJ'in önerdiğini tekrarladı. Bu mükemmel bir teklif doğrusu... dedi gülüyerek.Gülümsemesi neredeyse kulaklarına varıyordu Bu kadar fazla iyiliği kaldırabilecek miyim bilemiyorum... Zaten kaçık teyzemden bıkmaya başlamıştım, kadının evi turkuaz ve çibgene pembesi üstelik akşamları rosto diye önüme fare leşi koyuyordu! Gözleri de biraz bozuktur... Durup DJ'e baktı.Bişi demedi ama minnettar bir gülümseme takındı. Teşekkür ederim... Herşey için! Mektupların yanına gitti ve eline alıp gösterdi Ayrıca 20 yaş.. Çok da yaşlı değilsin, efsane hala geri dönebilir! Göz kırptı. | |
| | | | İlginç Karşılaşma [DJ feat Liz xD] | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|