| Lisa/Lacey | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lacey Amy Bossyth Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 29 Kayıt tarihi : 10/01/09 Rp Partneri : Böyle iyi... Rp Yaşı : Çıkarcı taraf. xD Gerçek İsmi : Çatlak!?
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 19:21 | |
| Lacey cübbesini nefret ederek giymiş,büyük bir kinle karşısında yatan Jessica'ya baktı. O kız fazla iyi bir kızdı. Bu karakterlerini birbirinden ayırıyordu. Uykucu Jess hala uyuyordu; "Ay küçük Jess hanım biryerinizi kaldırıp uyansanız ya!" dedi gülerek. Jess uyanmamakta ısrar ediyordu. Lacey saçlarını sağa atıp,çok umrumda gibisinden bir bakış attı. Açıkçası tuvaleti çok gelmişti iki kat aşağıya tuvalete indi. Tuvaletten sonra ellerini yıkamak için lavaboya çıktı. Ellerini yıkadıktan sonra tam çıkacaktı ki kapının; "Güm!" sesiyle kapandığını duydu. İçeri gelen küt saçlı kahverengi gözlü kendisinden kısa bir kızdı. Üzerindeki cübbenin amblemi yeşildi yani Slytherin'li olmalıydı! Normalde Slytherin'lilerle bütün binadakilerden iyi anlaşıyordu ama bir Slytherin'li onun sinirini çok bozuyordu. Lacey'in şansına gelen de oydu. Küçük,kısa Lisa Shadow! Muggle Bilimleri dersine ilk defa çalıştığı için inek durumuna düşmüş ve kafasına o salak kağıt toplarından atılmıştı. Ona kalırsa tembel olmayı tercih eder ki tabiki de ama tembellikle Hogwarts bitmezdi. "Vay vay vay! Kimi görüyorum tembel,küçük Shadow! Sen tuvaletini tek başına yapabilir miydin?" dedi alaycı bir şekilde. | |
|
| |
Lisa E.Shadow Slytherin VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 22/08/08 Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD Rp Yaşı : 14 Gerçek İsmi : Selün Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 19:39 | |
| Liz gene huysuzdu. Derslere girip iyi not almak için kafa patlatıyordu ama hala aptal binadaşlarına aritmasi dersi aldığını belli etmemk için gizli gizli derse gitmek zorunda kalıyordu! Ve ödev çalmak çok büyük bir işti, biraz taktir iyi olurdu! Sabahın köründe kalkmış yüzünü yıkayıp açılacağını düşünüyordu. İçeri giridğinde uzun boylu Gryffindorlu kızı gördü. Bir an çıkaramadı kim olduğunu, herkesi tanıma gibi bir kural yoktu ki! Uzun süre gözlerini kısıp kıza baktı. Yok,harbiden tanımıyordu...
Vay vay vay! Kimi görüyorum tembel,küçük Shadow! Sen tuvaletini tek başına yapabilir miydin?
Kızın ses tonundaki ukalalıktan hoşlanmasa da- ne de olsa bir Grffindorluydu- yüzüne sevimli bir gülümseme yerleştirdi. Gören en iyi arkadaşıyla konuşuyor sanırdı;
Yardım etmek istersen seni kırmam canım, belki şansıma klozete, ait olduğun yere düşersin de sifonu çekerim!
Omuz silkip gülümsedi. Hemen ardından gözlerini sevimli bir edayla devirip aşağılayıcı bir ses tonuyla sordu;
Bir adın var mı yoksa sana "gübre" diye hitap edebilir miyim?
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 29 Kayıt tarihi : 10/01/09 Rp Partneri : Böyle iyi... Rp Yaşı : Çıkarcı taraf. xD Gerçek İsmi : Çatlak!?
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 21:26 | |
| "Yardım etmek istersen seni kırmam canım, belki şansıma klozete, ait olduğun yere düşersin de sifonu çekerim!"
"Sifonu çekmeye boyun yeter mi yer cücesi?" dedi kızı süzerek.
"Bir adın var mı yoksa sana "gübre" diye hitap edebilir miyim?"
"Adımı öğrenmeye bırak,ağzına almaya bile kalkamazsın yer cücesi! Bana hitap edecek seviyeye geldiğine inanmıyorum!" dedi kıza aşağılayıcı bir bakış attıktan sonra.
Kız gerçekten yer cücesi denilecek kadar kısaydı. Acaba asil bir bina olan Slytherin'e bu kızı nasıl almışlardı?
"Annen nerede Shadow?" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 22/08/08 Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD Rp Yaşı : 14 Gerçek İsmi : Selün Ruh Hali :
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 21:32 | |
| Adımı öğrenmeye bırak,ağzına almaya bile kalkamazsın yer cücesi! Bana hitap edecek seviyeye geldiğine inanmıyorum Liz hafif bir kahkaha attı. Birilerini kızdırdıysam ne mutlu bana! dedi ve Viktorya döneminden kalma şatafatlı bir selam verdi. Söylenen sözlere alınmayı bırakalı yıllar oluyordu. Şuanki durumdan eğleniyordu, sabah sabah uyku açmanın en iyi yolu atışmaktı. Annen nerede Shadow? Liz'in ağzı kulaklarına vardı, şeytani bir gülüş sergiledi; Babanın yanında olmasın? Kalbi deli gibi çarpıyordu, kanına karışan adrenalin hormonuyla avuç içleri terlemişti. Liz kavga kokusu alıyordu! | |
|
| |
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 21:47 | |
| "Birilerini kızdırdıysam ne mutlu bana!"
"Ah yapma,senin gibi bir yercücesi mi beni kızdıracak?" dedi gülerek.
"Babanın yanında olmasın?"
"Hadi ya senin annen o kadar o***** mu..?" (XD) dedi şaşırmış gibi yaparak.
Bir sonuç çıkardı bundan. Onu en iyisi Amy teyzesi düzene sokabilirdi.
"Seni Amy teyzemin yanına yollamam lazım anlaşılan?" dedi onu küçümseyerek.
Cebinden sigara paketini çıkararak gizlice bir tane çıkardı ve; "Incendio!" diyip yaktıktan sonra birkaç kere içine çekip Hogwarts'tan dışarı attı. Paketten bir sigara daha çıkararak Liz'e uzattı. Liz gibi bir kız mutlaka içiyor olmalıydı,ona da babasının bulaştırdığı bir alışkanlıktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 22:06 | |
| Hadi ya senin annen o kadar o***** mu..? Liz kıkırdadı. Annesinden ve babasından nefret ediyordu zaten. Lacey bütün gün ailesine laf edecekse ona eşlik bile edebilirdi. Özellikle babasına laf etmesi çok iyi olurdu, çünkü ondan iğreniyordu! Onu tanısaydın bunu sorma zahmetine katlanmazdın... dedi yine sinir bozucu sempatik ses tonuyla. Seni Amy teyzemin yanına yollamam lazım anlaşılan? Liz bu sefer daha yüksek sesle güldü. Onu şey sanıyordum.. şu James Amca'nın oynadığı kızlardan biri! Gerçi İngiltere'nin yarısı öyledir Amy teyzenin de etiketlenmesi iyi olmuş.. Bunu kesinlikle James amcadan duymamıştı, ama o konuşurken "yine" kulakmisafiri olmuştu. Liz'de garip bir kulak vardı dinlemese bile çevresinde gelişenleri duyabiliyordu. Lacey sigara çıkardığında kaşlarını çattı. 11 yaşındaki bir kızın sigara içmesi garibine gitmişti. İçkiye karşı çıkmasa da sigaraya ksinlikle karşıydı! Şimdilik... Uzattığı sigarayı cebine attı. Kızı hala tanımamıştı Adın neydi? Seni hatırlamıyorum da. Daha önce karşılaştık mı, bana hiç öyle gelmiyor... Önemli biri olmasa gerek... diye geçirdi içinden. Öyle olsa mutlaka hatırlardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 22:19 | |
| "Onu tanısaydın bunu sorma zahmetine katlanmazdın..."
"Belli..." diye geçirdi içinden,bunu onun yüzüne söylerse onun seviyesine düşecekti.
"Onu şey sanıyordum.. şu James Amca'nın oynadığı kızlardan biri! Gerçi İngiltere'nin yarısı öyledir Amy teyzenin de etiketlenmesi iyi olmuş.."
Dediğinden birşey anlamamıştı,bilmediği konularda konuşmazdı sustu sadece...
Lisa Amy'nin uzattığı sigarayı cebine attı.
"Adın neydi? Seni hatırlamıyorum da. Daha önce karşılaştık mı, bana hiç öyle gelmiyor..."
"Sanane?" dedi gülerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 22:31 | |
| Liz sananeyi duymamış gibi düşünceli düşünceli kafa salladı; Gübre demek,hımmm güzel isim. Banyoda bir tur attı. Gözü aynaya takıldı, rujla yazdığı telefonu hala oradaydı. Kıkırdadı arayan olmadığına göre gören de yoktu. Acaba duvarlara yazdığı dedikodu duvarı da duruyor muydu? Yazdığı yere ilerlerken göz ucuyla Lacey'e baktı. Onun gözünde aptal ve kendini beğenmiş bir Gryffindorludan başka birşey değildi, ama en azından birşeydi..Daha bunu bile olamamış Hufflepufflı ve Gryffindorlular vardı. 1.Sınıf bir Gryffindorlunun bana kafa tutması garip.. Neden Gryffindorun Slytherinden alçak ve ezik olduğunu kabullenmiyorsunuz ki! Asalet bizim özümüzde var. Hepinizin Slytherinlilere imrenmeniz gerek ve kendinizden nefret etmeniz...Bizim gibi olamazsınız ve olamayacaksınız! Slytherinli olduğunu hatırlamak çok iyi hissettiriyordu. Yazıları yazdığı yeri buldu,hala oradaydılar. Gülümsemesi daha da yayıldı yüzüne ve yazının yanından ayrılıp yeniden Lacey'nin yakınına geldi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 22:40 | |
| "Gübre demek,hımmm güzel isim."
"Yercücesinden daha iyi evet." dedi gülerek.
"1.Sınıf bir Gryffindorlunun bana kafa tutması garip.. Neden Gryffindorun Slytherinden alçak ve ezik olduğunu kabullenmiyorsunuz ki! Asalet bizim özümüzde var. Hepinizin Slytherinlilere imrenmeniz gerek ve kendinizden nefret etmeniz...Bizim gibi olamazsınız ve olamayacaksınız!"
"Salak mısın? Slytherin her zaman en yüce binadır zaten! Neden bu ahmak şapka beni Gryffindor'a attı bilmiyorum ki! Bir daha benle böyle konuşma,Gryffindor'a tapan salaklardan değilim ben!" dedi sinirle.
Liz çaktırmadan bir yere yürüyordu ama geç kalmıştı,Amy yazdıklarını çoktan görmüştü.
"Hiç anlamadım mı sandın?" dedi gülümseyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 22:57 | |
| Salak mısın? Slytherin her zaman en yüce binadır zaten! Neden bu ahmak şapka beni Gryffindor'a attı bilmiyorum ki! Bir daha benle böyle konuşma,Gryffindor'a tapan salaklardan değilim ben!" Liz kibirle gülümsedi; Belki şapka seni Slytherin olabilecek kadar asil ve yüce görmemiştir. Belki ayak takımı olmak kaderinde vardır,ne dersin? Bu da ne akdar ezik olduğunu açıkça belli eden bir örnek! Lacey yazdıkalrını farkettiğinde bunu saklamak için herhangi bir çaba göstermedi. Profesörler bilmedikçe sorun yoktu, onlar da ellerinde bir delil olmadan kendini suçlayamazlardı Hiç anlamadım mı sandın? Ömründe hiçbirşeyi anladın mı ki sen? Şüpheliyim! Yazdıklarına göz attı. Daniel Jacob Black...Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü!Bu dersi anlatabilmek için karanlık bir kişilik gerekli sanardım,üzgünüm ama profesör,siz gün ışığı kadar aydınlıksınız!Neden küçük fincanlarınızla çay partisi vermiyorsunuz??Eminim pembe ve gök mavisi oyuncak ayılarınız size eşlik etmekten mutluluk duyacaktır! "Daha fazla çay ister misiniz Bay Yumoş?Hayır mı?" Bize karanlığınızı gösterin derdim efendim ama birileri çoktan elektirik hattı çekmiş olmalı! *_* Şu anki Liz olsa kesinlikle böyle birşeyi yazmazdı ama hala komik olduğu gerçeğini inkar edemiyordu. Profesörü bebek mavisi bir başlık ve şeker pembesi bir elbiseyle oyuncak ayıya çay fincenı uzatırken hayal etmek çok komikti! Parmağını yazdığı yerlerden birine doğrulttu; Bak burada Amy teyzenle de ilgili birşey yazmışım... Sesli okumaya başladı; Amy Bell Black..İksir Profesörü! Sizi de küçükken huysuzluk iksirine falan mı düşürmüşler?İçinizdeki cadıya engel olamıyor musunuz? Hayır,kendinizi bilmiş tavırlarınız nedeniyle soruyorum..Neyse efendim,umarım cadılığınıza çare olabilecek iksiri keşfedersiniz çünkü görüntünüze de yansımaya başlamış!Nedir o yüzünüzdeki,bir sivilce mi??? Yok,önemli değil daha yüzünüzde ondan çok var,yeni bir taneden sorun olur mu?? *_* Okumayı bitirdiğinde gülerek Lacey'e baktı; Vayy ona çok benziyorsun!
| |
|
| |
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 23:05 | |
| Lacey Liz'i dinlemedi bile. Muhtemelen saçmalıyordu yine.
"Ömründe hiçbirşeyi anladın mı ki sen? Şüpheliyim!"
"Şüphe edebiliyor musun? Gerçekten mi? Bunu yapabiliyor musun?" dedi küçümser gözlerle ona bakarak.
"Bak burada Amy teyzenle de ilgili birşey yazmışım..."
Sesli okumaya başladı; "Amy Bell Black..İksir Profesörü! Sizi de küçükken huysuzluk iksirine falan mı düşürmüşler?İçinizdeki cadıya engel olamıyor musunuz? Hayır,kendinizi bilmiş tavırlarınız nedeniyle soruyorum..Neyse efendim,umarım cadılığınıza çare olabilecek iksiri keşfedersiniz çünkü görüntünüze de yansımaya başlamış!Nedir o yüzünüzdeki,bir sivilce mi??? Yok,önemli değil daha yüzünüzde ondan çok var,yeni bir taneden sorun olur mu?? *_*"
Okumayı bitirdiğinde gülerek Lacey'e baktı Liz; "Vayy ona çok benziyorsun!"
"Ah teşekkür ederim... Mesleği onun iyi olduğunu kanıtlıyor!" dedi gülümseyerek Lacey. Liz'e bir küçümser bakış daha attı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 23:18 | |
| Ah teşekkür ederim... Mesleği onun iyi olduğunu kanıtlıyor! Liz kafasını iki yana salladı; Hayır sivilce açısından diyorum... Sende de çok fazla var! Sırıtıp bağcıklarını bağlamaya başladı. Tuvalet zemini her zaman ıslak olduğundan beyaz-gri bağcıklar iyice ıslanmıştı. yazıları okuyabilmesi için Lacey'i orada bırakıp tuvalette yeniden bir tur attı. Aklına Yasak Bölgeden çıkışı sonrasında Jessica'nın yardımını hatırladı. Gryffindorluydu o da ama en azından bunun gibi züppe değildi! Yine de eğlenmişti, ufak ve zararsız atışmalardan başka birşey değildi ve keyiflendiriciydi! | |
|
| |
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Salı 03 Şub. 2009, 23:27 | |
| "Hayır sivilce açısından diyorum... Sende de çok fazla var!"
"Onlara piercing deniyor,eğer burnumdakini kastettiysen. Ayrıca gözlerin bozuk mu? Sivilcem yok!"
Lacey kızı süzdü,böyle bir kız Slytherin'e yakışmazdı... Hogwarts'ta olması hataydı! Öyle bir kız nasıl bir büyücü olabilirdi. Hem de tembeldi... Ayrıca kişiliği ispiyoncu olsaydı onu direk Amy teyzesine şikayet ederdi ama bunu yapmayacaktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lisa/Lacey Çarş. 04 Şub. 2009, 12:38 | |
| Onlara piercing deniyor,eğer burnumdakini kastettiysen. Ayrıca gözlerin bozuk mu? Sivilcem yok! Liz Lacey'e dönüp gözlerini kısarak daha dikkatli baktı. Piercingin ne olduğunu bilirim ve yüzünde dağılmış olanlar piercing değil. Yüzün küçük göktaşı yağmuruna maruz kalmış gibi nedense... Bunları farketmek için keskin gözlere gerek yok 2 metre öteden bile belli olur! Şu makyaj malzemelerinden kullansan diyorum o işlerden anlamam ama yolun açık olsun! Muhabbet giderek gereksizleşiyordu.Liz burnunu karışıp saatine baktı. SYB dersine çok zaman yoktu ve daha yapması gereken çok iş vardı. Neyse seni tanımak berbattı, umarım bir daha yoluma çıkmazsın! Benimle derdin neydi anlamadım ama önemsemiyorum, herkesin benimle derdi olur! Ve kendini şanslı saymalısın hiçbiriyle bu kadar uzun dialoğa girmemiştim! Şimdi sana sevinebilmen için yanlız bir zaman sunuyorum, keyfini çıkar! Bunu der demez Lacey'nin arkasından ne dediğini ya da ne diyeceğini umursamadan kapıdan fırladı. | |
|
| |
| Lisa/Lacey | |
|