Felix Brian Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 09/08/08 Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : CeSaReT Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: BilgisayarLar OsmanLı DöneminDe oLsayDı Bakın NasıL oLurDu Paz 01 Mart 2009, 22:42 | |
| görev çubugu: degnek-ül vazife çift tiklama: tikirt-ül tekerrür administrator: sahip-ul edevat flash disk: edevat-ül yumusak hard disk: edevat-ül civanmert anti spyware : müdafa-ül hafiye mouse: zindik faresi klavye: taht-ul hurufat power supply: kuvvet macunu my documents - sanduka- i evrak internet: allame-i ulul arz google: kasif-ul ali google earth: seyr-ül arz, kesif-ul arz denetim masası: sehpa-i saltanat cd- rom - pervane-ül hâfiza ekran: perde-ül temasa kasa: kaide enter: duhul virus: deyyus antivirüs: akinci msn : elçi hacker: deyyus-ül-ekber hata raporu: malumat-ül kabahat mail server: divan-ül mektubat messenger: havadisçi chat : muhabbet ül zabıy ctrl alt del : zeamet-i has timar | |
|
Matt.C.Strong Ravenclaw VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 27/08/08 Rp Partneri : Platonik:P Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Selün:F Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı:
| Konu: Geri: BilgisayarLar OsmanLı DöneminDe oLsayDı Bakın NasıL oLurDu Paz 01 Mart 2009, 22:46 | |
| Diyecek birşey bulamıyorum, 3 dakika kadar güldüm | |
|
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: BilgisayarLar OsmanLı DöneminDe oLsayDı Bakın NasıL oLurDu Ptsi 02 Mart 2009, 17:11 | |
| zaaaa süper sağol | |
|