Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bermuda Aşk Üçgeni

3 posters
YazarMesaj
James Eragons M. Weasley
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
James Eragons M. Weasley

Erkek
Rp Partneri : İsteyen öm atsın
Rp Yaşı : Dj'nin Ordusu.Başka Ne Olacak Bea xD
Gerçek İsmi : Kötülüğü,aynı zmnda Weasley olması ve zihinfendar & zihinbend olması
Ruh Hali : Bermuda Aşk Üçgeni Heyup71gt6

Bilgilerim
Rp Puanı:
Bermuda Aşk Üçgeni Imgleft80/100Bermuda Aşk Üçgeni Emptybarbleue  (80/100)
Tarafı:

Bermuda Aşk Üçgeni Empty
MesajKonu: Bermuda Aşk Üçgeni   Bermuda Aşk Üçgeni EmptySalı 24 Mart 2009, 18:55

Mathers her zamanki gibi büyük salonda oturuyordu,bekliyordu gelip geçen ve el ele tutuşan sevgililere bakıyordu.Aklından "Her zamanki gibi yanlızım" her gün olduğu gibi gözünün önüne Liz'i getirdi ne hoş kızdı ama gerçekten aşık mıydı yoksa sadece beyninden geçen bir olay mıydı bu.Liz'le beraber olmayı çok isterdi ama Oliver'a ihanet edemezdi.Bir an kararsızlık içinde kaldı karşıdan Liz geliyordu,Liz geldi ve oturdu.Mathers onu başıyla selamladı daha sonra cesaretini toparlayarak "Liz,şey ben eee..." Söyleyemecekti herhalde Liz yüzüne bakıyordu derin bir nefes aldı ve "Liz ,eğer çıktığın bir yoksa seninle çıkmak istiyorum" Oliver'a ne olduğunu biliyordu ama dayanamıyordu herhalde bu hikaye iyi bitmeyecekti.Her ne olursa olsun Mathers hazırdı.Gözlerini Liz'e doğru çevirdi ve onu dinlemeye koyuldu

Rp out:Bermuda Aşk üçgeni (Oliver,Liz,Mathers)
Oliver Jacob B. Black
Gryffindor V. Sınıf
Oliver Jacob B. Black

Erkek
Rp Partneri : Liz 4Ever
Rp Yaşı : 15
Gerçek İsmi : Berker
Ruh Hali : Bermuda Aşk Üçgeni Hmbl71ki2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Bermuda Aşk Üçgeni Imgleft100/100Bermuda Aşk Üçgeni Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Bermuda Aşk Üçgeni Empty
MesajKonu: Geri: Bermuda Aşk Üçgeni   Bermuda Aşk Üçgeni EmptyPerş. 26 Mart 2009, 19:40

Oliver, Liz Büyük Salona iner inmez Slytherin'in masasına çevirdi başını. Fark ettirmeden hep onu takip ediyordu. Sebebini bilmiyordu. Belki onu sevdiği ve bir başkasını düşünemediği içindi, belki de babası öyle dedi diyeydi. Liz'in artık Oliver'ın kız kardeşi olduğunu ve Liz'in kendini koruyabilecek konumda olmasına rağmen yine de onu fark ettirmeden takip etmesini söylemişti. Oliver bundan zevk alıyordu çünkü Liz'i görmeyi seviyordu.

Hayran hayran bakmamaya dikkat ederek Liz'e bakarken Tom'ın Slytherin masasına geldiğini fark etti. Bu yüzden hemen sinsice yerinden kalkıp Kathleen'in arkasına gizlenerek Onların konuşmalarına kulak kesildi. Tom, Liz'e çıkma teklifi etmişti! Liz daha bir şey diyemeden Oliver hızlıca Tom'ın ensesinde bitti.

"Bak sen! Zavallı Weasley'cik piyonlarını başka yönde oynatmaya karar vermiş. Farkında olmadan da vezire yakalanmış. Kız kardeşlerimin üçünden de uzak dursan iyi olur. Belki bilmiyorsun ama Liz benim kız kardeşim sayılır ve yanından bir Weasley'cik bile uçsa ben kıl kaparım. Eğer babamın ve Rose halanın sevdiği bir yaratık olmasaydın inan çoktan suratına yumruğu yemiştin!"

Tom'ı gömleğinin yakasından hafifçe yakalayarak Liz'den uzaklaştırdı. Kızmış abi tavırlarını oynamak o kadar da zor olmamıştı. Liz'in yakınında onu görmek kabus gibiydi Oliver için. Ancak hoşlandığı bir kız için kendini hırpaladığını hiç kimse düşünmemeliydi, baba nasihatlerinden biriydi işte. Bu yüzden abi gibi davranarak Tom'ı Liz'den uzaklaştırmaya çalışmıştı. Bu Oliver'ı ilgilendirmezdi ama tahammülü yoktu işte. Zaten eğer o müdahele etmeseydi büyük ihtimalle Tom da tekme yiyecekti. Eh Oliver o kadar da gaddar olamazdı değil mi? Çünkü Liz'in ona yaşattığı acı unutulmazdı. Eğer bir gün Liz'le geçici de olsa bir ilişkileri olursa o anı Liz'e hatırlatacaktı. Çünkü o zaman zarar verdiği kişi oğlan kardeşi veya ona saldıran biri değil, sevgilisi olacaktı. Bu pek imkanlı değildi ama her zaman bir ihtimal olurdu.
James Eragons M. Weasley
James Eragons M. Weasley

Erkek
Gerçek İsmi : Kötülüğü,aynı zmnda Weasley olması ve zihinfendar & zihinbend olması

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Bermuda Aşk Üçgeni Empty
MesajKonu: Geri: Bermuda Aşk Üçgeni   Bermuda Aşk Üçgeni EmptyPerş. 26 Mart 2009, 20:10

Mathers Liz'den haraket beklerken birden Oliver bitmişti.Mathers buna gıcık olmuştu.

"Bak sen! Zavallı Weasley'cik piyonlarını başka yönde oynatmaya karar vermiş. Farkında olmadan da vezire yakalanmış. Kız kardeşlerimin üçünden de uzak dursan iyi olur. Belki bilmiyorsun ama Liz benim kız kardeşim sayılır ve yanından bir Weasley'cik bile uçsa ben kıl kaparım. Eğer babamın ve Rose halanın sevdiği bir yaratık olmasaydın inan çoktan suratına yumruğu yemiştin!"

Mathers Oliver'a tipi tip bakıp

"O zaman niye Liz'e sulanıyorsun,dostum bunun cevabını söyle,hem bu arada Dj'nin oğlu olamasaydın yemin ederim ki bu yumruğu suratına yemiştin"

Evet o bir Weasley'di ama korkaka bir Weasley değildi ve bunu kanıtlayabilirdi,Biraz yürüdü sonra Oliver'a dönüp

"Hey Oliver sen kimsen olmadığını bilmeden yaşabilir miydin?Tabikide hayır,senin gibi rahatına alışmışlar yakınları olmadan yaşamaz,ben buraya yurttan geldim anladın mı?Her türlü sorunlarla karşılaştım bunu o minik kafana sok.Küçükken seni koruyan biri vardı,beni hiç sanmıyorum.."

Cümlenin sonunu getirmek zordu,o yüzden uzaklaşmayı yeğledi Liz'e bakarak

"Liz senden de özür dilerim,tabi ya bir Weasley'nin Liz'i sevmesi olağan dışı çok özür dilerim bu kabalığım için"

Mathers terslenmesine rağmen hala Liz'e içinden bir hayranlık duyuyordu,Yürüdü arkadan biri sesleniyordu.
Oliver Jacob B. Black
Gryffindor V. Sınıf
Oliver Jacob B. Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Bermuda Aşk Üçgeni Empty
MesajKonu: Geri: Bermuda Aşk Üçgeni   Bermuda Aşk Üçgeni EmptyPerş. 26 Mart 2009, 20:41

out: Bah! Oğlum sayın xD uzak dur sevdiğim kızdan xD Sen hiç abi dayağı yemedin galiba xD Yemediysen Börkır abin bi güzel atsın xD

Oliver, Tom'ın laflarına uyuz olmuştu. Ancak kavga ettiği kişi Rose halasının oğlan kardeşiydi. Rose halasının her zaman merak ettiği oğlan kardeşi.

"Hey, Tom! Ne dersen de, istersen cehennemin dibinden gelmiş ol, her zaman merak edilen biriydin. Her zaman seni düşünen bir ablan vardı. Merlin'in cezası, en azından kim olduğunu ve ne olabileceğini biliyordun!"

Durup düşündü, DJ oğlunu ne zaman düşünmüştü ki? Bonnie Kathleen'e bakmıştı. Kathleen Weasleyler'le gayet mutluydu ama Oliver'ı bu yaşına kadar düşünen kimse çıkmamıştı. DJ dışarıda kadınlarla gönül eğlendirip James amca ile sarhoş olurken Oliver hep düşlemişti, mutlu bir hayatı düşlemişti. Sonra bir gün gerçek annesi Ginny dönmüştü. O an kendini adeta p.ç gibi hisseden Oliver ölmeyi dilemişti. Bu yaşına kadar yalanla beslenmiş ve içkisi de her zaman DJ'in anlamsız sözleri olmuştu. Eğer büyüye ilgi duymayan biri olsaydı DJ'in umrunda olabileceğini hiç sanmıyordu. DJ onunla bu yıl ilgilenmeye başlamıştı. Kadınlara da daha az düşkün olmuştu. Belki sebebi Leia denen o kadındı. Belki de bir anda merhametli birisi kesilmişti.

"Bak Tom, bilmediğin konular hakkında yorum yapma lütfen. En azından babanın tüm pisliklerini bilmiyorsun. İçin rahat en azından. Eğer seninle, sarhoşken en olmadık şeylerini paylaşan bir baban olsaydı, belki beni biraz olsun anlardın. Böyle olacağına hiç olmasın demek benim için en iyisi. Ayrıca aptal aptal konuşup da dakikalarca düşünmeme sebep olma! O yumruğunu da münasip bir şekilde indirmene sebep olmak istemem."

Gülümsemeye çalışarak Kathleen'e baktı. Şok olmuşa benziyordu. Çünkü eski Oliver olsa ağlayıp sızlanırdı. Kendini savunma kabiliyeti yoktu eski Oliver'da. Belki de zor şartlarda yaşayarak atlatmıştı bu özelliğini.

"Liz'e sulanmama gelirsek. Ne zaman gördün lan benim Liz'e sulandığımı? Kim görmüş Liz'e sulandığımı. Olur olmadık iftiralar atıp iki kardeşin arasını bozmayın. Ha belki otuz yaşıma gelir de etrafta kız bulamazsam, belki o zaman Liz'e asılırım. Çünkü DJ'e mümkün olabileceğinden daha fazla benziyorum sanırım."

Yalan söylemişti, evet DJ'e fazlasıyla benziyordu. Ustaca yalan söyleyip geçiyordu işte. Fakat Liz hakkında yalan söylemek biraz canını sıkmıştı ve tabi aklına yine geçmiş gelmişti. Sinirli bir biçimde masasına geri dönmek için hamle etti. Fakat Kathleen tarafından kolu yakalandı. Kathleen endişeliydi.

"İyi misin, Jacob?"

Oliver dememişti, hayretti doğrusu. Zaten Oliver ismini pek sevdiği söylenemezdi, annesinin koyduğu isimdi bu.

"İyiyim Melody, bir şeyim yok."

Sırıttı ve Kathleen'in yanağına bir öpücük kondurdu. Sonra Tom'a bakıp sol kaşını havaya kaldırdı. Liz'den uzak durması gerekiyordu o veledin. Yoksa dayak yiyecekti. Oliver'ın bu konuda hiç şakası yoktu. Hem önce Oliver tanımıştı Liz'i. Sonradan gelip de onun sevdiği kıza asılmaya ne hakkı vardı ki. Gerçi o çıkma teklif etmişti. Oliver'dan bir adım öndeydi. Ancak, Oliver Gryffindor'un deli cesaretini edip Liz'i öpmüştü ve tekme yemişti. Bu Tom'ın tüm puanlarını siliyordu işte.
James Eragons M. Weasley
James Eragons M. Weasley

Erkek

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Bermuda Aşk Üçgeni Empty
MesajKonu: Geri: Bermuda Aşk Üçgeni   Bermuda Aşk Üçgeni EmptyPerş. 26 Mart 2009, 22:13

Rp Out:Hodri Meydan

Tom tam yürüdü ki

"Hey, Tom! Ne dersen de, istersen cehennemin dibinden gelmiş ol, her zaman merak edilen biriydin. Her zaman seni düşünen bir ablan vardı. Merlin'in cezası, en azından kim olduğunu ve ne olabileceğini biliyordun!"

Tom arkasını dönüp baktı
"Tabi...bana her ay bir mektup yollayan bir ablam vardı benimle dalga geçme Oliver,ben ablamın öldüğünü sanıyordum bu yüzden intihar etmeye bile çalıştım"

Tom vücudundaki derin ve uzun bıçak kesiğini açtı

"Eğer beni düşünenbiri olsaydı ben bunu yapmazdım"

"Bak Tom, bilmediğin konular hakkında yorum yapma lütfen. En azından babanın tüm pisliklerini bilmiyorsun. İçin rahat en azından. Eğer seninle, sarhoşken en olmadık şeylerini paylaşan bir baban olsaydı, belki beni biraz olsun anlardın. Böyle olacağına hiç olmasın demek benim için en iyisi. Ayrıca aptal aptal konuşup da dakikalarca düşünmeme sebep olma! O yumruğunu da münasip bir şekilde indirmene sebep olmak istemem."

Tom hışımla cevap verdi

"Ben bilmediğim konulara bulaşmam ama en azıdan size göz kulak olmuştur

"Liz'e sulanmama gelirsek. Ne zaman gördün lan benim Liz'e sulandığımı? Kim görmüş Liz'e sulandığımı. Olur olmadık iftiralar atıp iki kardeşin arasını bozmayın. Ha belki otuz yaşıma gelir de etrafta kız bulamazsam, belki o zaman Liz'e asılırım. Çünkü DJ'e mümkün olabileceğinden daha fazla benziyorum sanırım."
Tom Güldü

"Oliver hadi ama bunu herkes biliyor,yalan söylemene gerek yok

"İyi misin, Jacob?"

Mathers baktı

"Bak Oliver en azından senin yanında olan biri vardı ya benim hiç sanmıyorum"

"İyiyim Melody, bir şeyim yok."

Mathers güldü

"Hem zaten neyin olabilir ki biraz tırsmak dışında"

gülmeye başladı

"Liz senden ve lanet olası arkadaş sandığım Oliver'dan özür dilerim"

Arkasını döndü ama yine birtakım sesler duydu
Oliver Jacob B. Black
Gryffindor V. Sınıf
Oliver Jacob B. Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Bermuda Aşk Üçgeni Empty
MesajKonu: Geri: Bermuda Aşk Üçgeni   Bermuda Aşk Üçgeni EmptyPerş. 26 Mart 2009, 22:28

Oliver tırsmanın ona uygun olmadığını ve asla böyle bir şey olmayacağını da biliyordu. Bu yüzden gitmek üzere olan Tom'ı yakalamak için asasını çekti ve

"Dur bakalım. Tırsmak Rovena'nın süt ineğine göredir. Bir Gryffindor'dan bunu beklersen eğer yılların boşa akıp gittiğini fark ederisin."

Tom'a zarar vermek istemiyordu. Onun hayal bile edemeyeceği kara büyüleri bildiğini de biliyordu. Evet, babası onu bu şekilde koruyordu işte. Ona sadece kendisini savunmayı ve karşısındakini ölmekten beter etmeyi öğretmişti. Onu kollarına alıp masal anlattığını hatırlamak imkansızdı. Anlatsa anlatsa aklı yerinde değilken ve Oliver uyumaya çalışırken sarhoşken neler yaptığını anlatırdı. Fakat babası iyi ki vardı, bazı şeyleri ona borçluydu.

Oliver Liz'e bakıp gülümsedi. Bu boş anında Tom asasını çekip Oliver'ı yerle bir edebilirdi belki ama Oliver'ın sanki her yerinde gözü vardı. Onun en ufak bir hareketinde hissederdi. Buna gerekkalmadan Tom'a döndü.

"Senin zorun ne? Neden başkasına bulaşmıyorsun? Neden Liz'e aşık oldun ki sanki? Eğer tekme yemek istemeyeceğin bir yerlerine gerçekten tekme atılmasını istemiyorsan ondan uzak dur. Sana bir dost tavsiyesi."

Gülerek Liz'e baktı. Bu kız gerçekten de seviyordu. Fakat ne Liz'e ne de kendine güveniyordu. Çünkü hala kim olduğunu ve kim olabileceğini tahmin edemiyordu. Sürekli değişiyordu. Hatta fiziksel özellikleri de bu değişime dahildi. Bir zaman Yancy gibi oluyordu, bir zaman da saçları uzayıp şekil değiştiriyordu. Hatta bazen elinde olmadan kaslarının geliştiğini ve boyunun uzadığını fark ediyordu. İşin ilginç yanı bunlar çok hızlı gelişiyordu. Kendini bile takip edemezken nasıl kendisine ve Liz'e güvenecekti ki? Bu yüzden ondan uzak durmalıydı. Tabi meydanı Tom'a da bırakmamalıydı.
James Eragons M. Weasley
James Eragons M. Weasley

Erkek

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Bermuda Aşk Üçgeni Empty
MesajKonu: Geri: Bermuda Aşk Üçgeni   Bermuda Aşk Üçgeni EmptyPerş. 26 Mart 2009, 22:46

Mathers asayı sırtında hissetti
"Dur bakalım. Tırsmak Rovena'nın süt ineğine göredir. Bir Gryffindor'dan bunu beklersen eğer yılların boşa akıp gittiğini fark ederisin."

"Oliver istediğini yap vur beni arkamdan bıçakla sen nasıl olsa öyle birsin ben seni bilirim zırlak gryfindorlu,bu arada o korksaydı sen de korkardın, inek Oliver"

Mathers asayı itti o anda

"Senin zorun ne? Neden başkasına bulaşmıyorsun? Neden Liz'e aşık oldun ki sanki? Eğer tekme yemek istemeyeceğin bir yerlerine gerçekten tekme atılmasını istemiyorsan ondan uzak dur. Sana bir dost tavsiyesi."

"Bak dostum sen o deneyimi yaşadın diye başkasına öyle olmak zorunda değil,evet ben kimseye bulaşmam.Çünkü;Ravenclaw'dan puan inmesini istemiyorum"

Mathers arkasını döndü ve yine bir takım sesler duydu
Lisa E.Shadow
Slytherin VI. Sınıf
Lisa E.Shadow

Kadın
Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD
Rp Yaşı : 14
Gerçek İsmi : Selün
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Bermuda Aşk Üçgeni Empty
MesajKonu: Geri: Bermuda Aşk Üçgeni   Bermuda Aşk Üçgeni EmptyCuma 27 Mart 2009, 19:55

Liz kendisi için yapılan bu kavgayı uzaktan izliyordu.Kollarını göğsünde kavuşturmuş,iki tarafa da aynı duygusuzlukla bakarken aslında bundan hoşlandığını kabul etmişti. Bu kaos ortamı ve havada uçan hakaretlere sebep olmak da ayrı bir lütuftu,hele meziyetiniz güzellik değilse. İkisini de anlamıyordu,manken gibi Rawenclaw hatunları ve Gryffindsor kızları varken ikisi de kendisi için laf dalaşına girmişti. Garipti, durum çok garipti.Çünkü Liz ancak kanka olunacak bir tipti. Yüzünde eğlendiğine dair sadece küçük bir gülümseme kıvrımı vardı.

Sonlara doğru canı iyice sıkılmaya başlamıştı.
Kavganın ödülü gibi olmak istemiyordu.Bu çok kız işi olurdu,kazanan kızı kapar icabı... Sonunda Liz derin sessizliğini bozdu. Keyifli bir kahkaha attı.İkisiyle de alay eder gibiydi;

İkiniz de manyaksınız ha!
İşte şimdi gülüyordu
Okulda kız kalmamış gibi benim için kavga ediyorsunuz ve bu...anormal komik! Evet Tom Oliver benim kardeşim,her ne kadar pisi pisiden kardeş olunmayacağını düşünsem de öyle. Sana gelince...yahu bekarlık sultanlıktır beyler! Niye esarete bu kadar meraklısınız? Keyfini çıkarın,hayata atılın! Benden bu kadar, adios de muchos amigos!

Eliyle şapkasını çıkarıp selam verir gibi yaptı ve hoplaya zıplaya ikisinin de yanından uzaklaştı.
http://expelliarmus.express-forum.com/lejant-f12/lisa-shadow-t17
James Eragons M. Weasley
James Eragons M. Weasley

Erkek

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Bermuda Aşk Üçgeni Empty
MesajKonu: Geri: Bermuda Aşk Üçgeni   Bermuda Aşk Üçgeni EmptyC.tesi 28 Mart 2009, 14:15

Mathers Oliver'dan bir haraket beklerken Liz suskunluğunu bozmuştu.
İkiniz de manyaksınız ha!
Okulda kız kalmamış gibi benim için kavga ediyorsunuz ve bu...anormal komik! Evet Tom Oliver benim kardeşim,her ne kadar pisi pisiden kardeş olunmayacağını düşünsem de öyle. Sana gelince...yahu bekarlık sultanlıktır beyler! Niye esarete bu kadar meraklısınız? Keyfini çıkarın,hayata atılın! Benden bu kadar, adios de muchos amigos!

Mathers Liz'in arkasından bakakaldı Oliver'a dönüp

"Oliver gerçekten manyaklık yaptık kızın önünde kapışmamalıydık senden özür dilerim"

Yürümeye başladı arkasını döndü ve güldü

"Liz'i peşini bıraktığımı sanıyorsan yanılıyorsun"

Dedi ve gitti
Oliver Jacob B. Black
Gryffindor V. Sınıf
Oliver Jacob B. Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Bermuda Aşk Üçgeni Empty
MesajKonu: Geri: Bermuda Aşk Üçgeni   Bermuda Aşk Üçgeni EmptyPaz 29 Mart 2009, 11:33

Oliver gülerek olaylara baktı. İşte beklediği Liz'imsi bir tavırdı bu. Liz'imsiydi çünkü ağır bir azarlama ve alay daha ona göre olurdu. Yüzüne oturan sinsi gülümsemenin sebebi sırf bu değildi, Tom asla Liz'den vazgeçmeyeceğini söylemişti. Liz eğer bir gün Tom'ı seçerse söz veriyordu, Oliver tüm büyü gücünü Tom'a devredip temizlikçilik yapacaktı. Her nedense bir gün Liz'in de ona bakacağını ve bu olmazsa eğer Liz'le kanka olabileceğini düşünüyordu.

"Ben de özür dilerim Tom!"

Gülerek Kathleen'e veda etti ve Gryffindor masasına dönü. Kathleen de Liz'in peşinden gitmişti. İkisinin iyi anlaşmasına şaşmamalıydı. İki küçük cadı, iki dengesiz, başka bir şey beklenmemeliydi zaten.

Bermuda Aşk Üçgeni
1 sayfadaki 1 sayfası