James Eragons H. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 04/04/09 Rp Yaşı : Ö.Y Gerçek İsmi : Black oluşu ve Sinsiliği Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Hayvan alımı(YEPYENİ!!) Salı 07 Nis. 2009, 16:23 | |
| Ad/Soyad: Yaş: (İstediğin hayvana bakabilecek durumda mısın diye;Misal bir öğrenci Cerbeus isteyemez) : Hangi Hayvanı İstiyorsun: Kısa RP{istediğiniz hayvanı betimleyen bir rp}: Tarafınız/Binanız ve Sınıfınız: (Öğrenciler için): Tarafınız/Mesleğiniz: (Büyükler için,Bunu koymamın sebebi aynı asalar gibi hayvanlar sizin yaşam şartlarınıza uyum sağlayabilirler.):
Lütfen bunları başka bir başlıkta yanıtlayınız(Kilit ama buranın Mod'u olmadığım için başka biri kilit atsın)
Benim sizin başlığınıza yazacaklarım:
Örn:
İstediğiniz hayvanın galleon'u: Yaşınıza uygu olup olmadığı:
En son James Eragons H. Black tarafından Salı 07 Nis. 2009, 21:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Bella Mary Cullen Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 24/04/09 Rp Yaşı : ÖY Gerçek İsmi : Cesareti Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hayvan alımı(YEPYENİ!!) Cuma 24 Nis. 2009, 20:33 | |
| Ad/Soyad:Ezgi Cullen Yaş:Ayy hangi yaş? BEn 1. sınıf öğrenciyim.Yani sanırım 11 Hangi Hayvanı İstiyorsun:Baykuş! Kısa RP{istediğiniz hayvanı betimleyen bir rp}:Çok tatlı,şeker uçan bir melek istiyorummm.Bembeyaz tüylü gözlerinin altı simsiyah ve bana yardım edecek sevimli bir baykuşum olsun çok mu? Adına da Puffy koyacağımm. Tarafınız/Binanız ve Sınıfınız: (Öğrenciler için):Huff! Ve zümrüdüanka | |
|
Jasper Ruby Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Hayvan alımı(YEPYENİ!!) C.tesi 25 Nis. 2009, 13:53 | |
| Lüfen bunları farklı bir başlıkta açınız açtığınız sürece değerlendirilecektir... | |
|
Bella Mary Cullen Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 24/04/09 Rp Yaşı : ÖY Gerçek İsmi : Cesareti Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hayvan alımı(YEPYENİ!!) C.tesi 25 Nis. 2009, 14:52 | |
| peki tmm | |
|