| Yardım Arayanlar | |
|
+3Jasper Ruby Black Elisabeth Rose Weasley Brian Justin Black 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Brian Justin Black Admin - Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Yardım Arayanlar Paz 12 Nis. 2009, 11:56 | |
| İsteğipte bulamadığınız bir program varsa lütfen buraya yazınız. Biz size yardımcı olacağız.. | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Paz 12 Nis. 2009, 12:05 | |
| photoshop arıyorum ama bulamıyorum bulsamda çalışmıyor yardım ederseniz sevinirim. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Paz 12 Nis. 2009, 12:08 | |
| Adobe PhotoShop CS2 9 Profesyonel görüntü düzenleme standartı ve Photoshop dijital görüntü işleme hattının lideri Adobe® Photoshop® CS2 yazılımı, isteyebileceğinizden fazlasını sunuyor. Devrim yaratan yaratıcı araçlar olağanüstü sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Benzersiz uyumluluğu sayesinde Photoshop'u kendi çalışma şeklinize uydurabilirsiniz. Ve daha etkin düzenleme, işleme ve dosya yönetimi ile sizi yavaşlatacak hiçbir şey bırakmıyor. downloadİşallah yardımı dokunmuştur. | |
|
| |
Jasper Ruby Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Paz 12 Nis. 2009, 12:35 | |
| Ferdi abi ben photofiltre'yi indirdim ama nasıl imza yapacağımı bilmiyorum :S | |
|
| |
James Eragons H. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 04/04/09 Rp Yaşı : Ö.Y Gerçek İsmi : Black oluşu ve Sinsiliği Ruh Hali :
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Paz 12 Nis. 2009, 12:36 | |
| utkum ben sana öğretirim mrk etme | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Paz 12 Nis. 2009, 12:37 | |
| Ne zaman?Bu arada arkadaşlar photofiltre'yi Gezginler'den indirdim.... | |
|
| |
James Eragons H. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 04/04/09 Rp Yaşı : Ö.Y Gerçek İsmi : Black oluşu ve Sinsiliği Ruh Hali :
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Paz 12 Nis. 2009, 12:40 | |
| Geliorum ama babaannenize gitmicekseniz | |
|
| |
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Paz 12 Nis. 2009, 12:45 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Paz 12 Nis. 2009, 16:50 | |
| durun bi yaaa 1 sohbet yapmayın 2 siz gerçek haatta arkadaş mısınız? bide program derslerine bakarsan o programın dersini görebilirsin | |
|
| |
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Paz 12 Nis. 2009, 17:49 | |
| gerçek hayatta kuzeniz xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Paz 12 Nis. 2009, 19:49 | |
| Evet kuzeniz xD Bu arada sohbet yaptığımız için özür dileriz. | |
|
| |
Cathrine Gréda Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 05/06/09 Rp Yaşı : ÖLüm Yiyen* Gerçek İsmi : TakınTıLı* Ruh Hali :
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Paz 07 Haz. 2009, 18:34 | |
| - Brian Justin Black demiş ki:
- Adobe PhotoShop CS2 9
Profesyonel görüntü düzenleme standartı ve Photoshop dijital görüntü işleme hattının lideri Adobe® Photoshop® CS2 yazılımı, isteyebileceğinizden fazlasını sunuyor. Devrim yaratan yaratıcı araçlar olağanüstü sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Benzersiz uyumluluğu sayesinde Photoshop'u kendi çalışma şeklinize uydurabilirsiniz. Ve daha etkin düzenleme, işleme ve dosya yönetimi ile sizi yavaşlatacak hiçbir şey bırakmıyor.
download
İşallah yardımı dokunmuştur. Ben indiremedim..Satın alma seçenekleri çıkıyor(Buy filan)Bedavası yok mu? | |
|
| |
Gloreith Améreth Lytnéva Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 36 Kayıt tarihi : 11/08/08 Rp Partneri : C. Jack Sparrow Rp Yaşı : Ölüm yiyen Gerçek İsmi : Güzeliği zekliği asaleti
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Salı 23 Haz. 2009, 14:32 | |
| Canım büyük harflerle Adobe Photoshop Dowland yazıyor ona tıklaman lazım. | |
|
| |
Eduard Justin Black Tılsım/Muska Profesörü
Mesaj Sayısı : 139 Kayıt tarihi : 18/07/09 Rp Partneri : Çapkın ama sevgiliye ihtiyacı var... RPG partneri, lejant ve PM Rp Yaşı : 26 Gerçek İsmi : Emre Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Yardım Arayanlar Perş. 05 Kas. 2009, 23:58 | |
| ps indirdim ve denem süresi yaptım ama hâlâ şifre soruyor onu nasıl halledebilirim? | |
|
| |
| Yardım Arayanlar | |
|