Saylor Meloni Gomez Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 08/05/09 Rp Yaşı : Tarafsız ama ÖYlere karşı Gerçek İsmi : Kurnazlığı
| Konu: Hangisi daha iyi? C.tesi 09 Mayıs 2009, 10:28 | |
| Hangisi daha iyi.Bence aile. | |
|
Jasper Ruby Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Hangisi daha iyi? Paz 10 Mayıs 2009, 00:21 | |
| | |
|
Blair Jumper Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 08/05/09 Rp Yaşı : ÖY Gerçek İsmi : Kötülüğü Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi daha iyi? Paz 10 Mayıs 2009, 09:36 | |
| Bnce arkadaş.Bir gün aileni bırakıp gideceksin.Ama arkadaşların eğer gerçek arkadaşsa o zaman onunla birlikte daha eğlenceli şeyler yapabilirsin | |
|
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi daha iyi? Paz 10 Mayıs 2009, 13:23 | |
| Ooo abla büyük konuşma | |
|
James Eragons H. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 04/04/09 Rp Yaşı : Ö.Y Gerçek İsmi : Black oluşu ve Sinsiliği Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi daha iyi? Ptsi 11 Mayıs 2009, 16:32 | |
| Sevgili.Eğer doğru birini bulduysan ne o seni ne sen onu terk edersin | |
|
| Konu: Geri: Hangisi daha iyi? Salı 12 Mayıs 2009, 12:21 | |
| Ooooooo saygın sevgiye bu kadar meraklı olduğunu bilmezdim seni gidi çapkın çocuk | |
|
Gradions Gold Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 30/10/09 Rp Yaşı : The Order of the Phoenix Gerçek İsmi : YuceLimsi Ruh Hali :
| Konu: Geri: Hangisi daha iyi? Cuma 30 Ekim 2009, 01:03 | |
| sağlık bence | |
|