| Düğün Partneri Arama Servisi~ | |
|
+2James Eragons H. Black Aléxis Melody Black 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Düğün Partneri Arama Servisi~ Cuma 19 Haz. 2009, 22:14 | |
| Evet, burdan düğüne beraber gideceğiniz eşinizi bulabilirsiniz kolay gelsin. (: | |
|
| |
James Eragons H. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 04/04/09 Rp Yaşı : Ö.Y Gerçek İsmi : Black oluşu ve Sinsiliği Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ Cuma 19 Haz. 2009, 22:20 | |
| | |
|
| |
Emilie Jenna L. EsLiné Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 09/11/08 Rp Partneri : eLimi saLLasam 1000'i.^^ Rp Yaşı : YakışıkLı nerede ? Emilie Orada.^^ Gerçek İsmi : Sex'i.^^ Ruh Hali :
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 13:39 | |
| | |
|
| |
Jasper Ruby Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 13:43 | |
| | |
|
| |
Emilie Jenna L. EsLiné Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 09/11/08 Rp Partneri : eLimi saLLasam 1000'i.^^ Rp Yaşı : YakışıkLı nerede ? Emilie Orada.^^ Gerçek İsmi : Sex'i.^^ Ruh Hali :
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 13:46 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 14:06 | |
| Eee Sende Mugglesin (Ozan Abi Anlaşmıştık Yaa) | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 14:18 | |
| Muggle deeLim gizem dairesi çalışanıyım rütbemi bekliom:D | |
|
| |
Angelina Marissa Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : <3 (L)~~James Eragons H. Black`~~(L) <3 Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Yuk Ruh Hali :
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 19:14 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 21:11 | |
| Artık Düğün Bitti.Herahlde. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 21:20 | |
| | |
|
| |
Angelina Marissa Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : <3 (L)~~James Eragons H. Black`~~(L) <3 Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Yuk Ruh Hali :
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 21:21 | |
| Hayır düyün pazar akşamına kadar sürecekmiş davetliler listesinde öyle yazıyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 21:23 | |
| Yani, sizler son rplerinizi o zaman kadar yapabilirsiniz bizim açımızdan düğün bitti çünkü rpleri bitirdik.^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 21:24 | |
| Hım valla ben katılmayı istiyordum ama partner bulamadım | |
|
| |
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 22:59 | |
| Ben Olurum Ama :S Amy Lisabeth İle Oluruz | |
|
| |
Jeff Thomas Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 02/04/09 Rp Partneri : Aranıyor xD Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Zeki ve sinsi
| Konu: Geri: Düğün Partneri Arama Servisi~ C.tesi 20 Haz. 2009, 23:15 | |
| | |
|
| |
| Düğün Partneri Arama Servisi~ | |
|