| DJ'in Ordusuna Alımlar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: DJ'in Ordusuna Alımlar Çarş. 01 Tem. 2009, 21:34 | |
| *Ad-Soyad: *Bina ve Sınıf: *Kan Durumu: *Lady ve Lord'a, Safkanlığa ve ordudaki dostlarınıza sonsuza dek sadık kalacak mısınız?:
~~Bazı Sorular~~
1) Neden Bu Orduyu Seçmek İstiyorsunuz? Sizin Amaçlarınız Neler? 2) Neden karşı taraf değil? Karşı tarafı neden sevmiyorsunuz? 3) Aileniz de sizin gibi mi düşünüyor? [Safkanlık ve karanlık konusunda] 4) Bize ne gibi katkılarınız olabilir? Sizi özel kılan güçleriniz neler? 5) Kısaca siz kimsiniz? [Herkes önce kendini tanımalı, değil mi?]
-Lütfen tam olarak doldurunuz! !!!Alımları Oliver Jacob Brian Black ve Lisa Emily Shadow/Strong yapacaktır. Ordu başkanları da onlardır. Ordu Karanlık Lord ve Karanlık Lady tarafından korunmaktadır. | |
|
| |
Jasper Ruby Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: DJ'in Ordusuna Alımlar Çarş. 01 Tem. 2009, 21:42 | |
| *Ad-Soyad:Jasper Ruby Black *Bina ve Sınıf:Hufflepuff *Kan Durumu:Safkan *Lady ve Lord'a, Safkanlığa ve ordudaki dostlarınıza sonsuza dek sadık kalacak mısınız?:Evet ~~Bazı Sorular~~
1) Neden Bu Orduyu Seçmek İstiyorsunuz? Sizin Amaçlarınız Neler?
Bu Orduyu Rpyi Başladığımdan Beri Seviyorum.Amacım Yok xD 2) Neden karşı taraf değil? Karşı tarafı neden sevmiyorsunuz?
Black Olmak Bana Daha Uygun.Black Ailesindeki özellikler Bende xD 3) Aileniz de sizin gibi mi düşünüyor? [Safkanlık ve karanlık konusunda]Evet 4) Bize ne gibi katkılarınız olabilir? Sizi özel kılan güçleriniz neler? Asam Güçlüdür.Benim İçin Katılmak Önemli 5) Kısaca siz kimsiniz? [Herkes önce kendini tanımalı, değil mi?]
Acımasız,Kötü Ve Sinsi Biri | |
|
| |
Amy Lisabeth Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : <3 Jasper Ruby Black <3 (PLATONİK) Rp Yaşı : Gidişat Ölüm yiyen :D Fakat her an değişe bilirim çünkü kanımda 360 var xD :D Gerçek İsmi : Ben kendim bir özelliğim! :P Ruh Hali :
| Konu: Geri: DJ'in Ordusuna Alımlar Çarş. 01 Tem. 2009, 21:48 | |
| *Ad-Soyad: Amy Lisabeth Black *Bina ve Sınıf: Ravenclaw 4. sınıf *Kan Durumu: Safkan *Lady ve Lord'a, Safkanlığa ve ordudaki dostlarınıza sonsuza dek sadık kalacak mısınız?: Elbette evet
~~Bazı Sorular~~
1) Neden Bu Orduyu Seçmek İstiyorsunuz? Sizin Amaçlarınız Neler? : Kötülüğün kanımda olduğunu düşündüğüm için ve ileride ölüm yiyenliğe hazırlanmak için 2) Neden karşı taraf değil? Karşı tarafı neden sevmiyorsunuz? : Yapmacık geliyor bana 3) Aileniz de sizin gibi mi düşünüyor? [Safkanlık ve karanlık konusunda] : Elbette evet 4) Bize ne gibi katkılarınız olabilir? Sizi özel kılan güçleriniz neler? : İyi büyü yaparım ve metamorfmagusum var 5) Kısaca siz kimsiniz? [Herkes önce kendini tanımalı, değil mi?] : Ben kimmiyim ben sessiz herşeyi yutan gerektiğinde şak diye yapıştıran bir kızım... Kötülük yapmaya bayılan yapmacık iyilerden nefret eden biriyim. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: DJ'in Ordusuna Alımlar Çarş. 01 Tem. 2009, 22:05 | |
| İkiniz de alındınız. Ancak Jasper, kendine bir amaç belirlesen iyi edersin Amaçsız samaçsız adamı n'apıcaz xD | |
|
| |
Jasper Ruby Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: DJ'in Ordusuna Alımlar Çarş. 01 Tem. 2009, 23:23 | |
| | |
|
| |
James Eragons M. Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 28/01/09 Rp Partneri : İsteyen öm atsın Rp Yaşı : Dj'nin Ordusu.Başka Ne Olacak Bea xD Gerçek İsmi : Kötülüğü,aynı zmnda Weasley olması ve zihinfendar & zihinbend olması Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (80/100) Tarafı:
| Konu: Geri: DJ'in Ordusuna Alımlar Perş. 02 Tem. 2009, 01:26 | |
| *Ad-Soyad:James Eragons Mathers Weasley *Bina ve Sınıf:Slytherin *Kan Durumu:Safkan *Lady ve Lord'a, Safkanlığa ve ordudaki dostlarınıza sonsuza dek sadık kalacak mısınız?:Ayıp Ettin Yaff!
~~Bazı Sorular~~
1) Neden Bu Orduyu Seçmek İstiyorsunuz? Sizin Amaçlarınız Neler?
Mathers,Elinde Sonunda,Dj'yi Hurraya Getirip Karanlık İşreti İşletecektir Kendine,O Yüzden Dj'ye Yakın Olmak İstiyor 2) Neden karşı taraf değil? Karşı tarafı neden sevmiyorsunuz?
Sinsi,Haylaz,Kavgacı,Gittiği Her Yerde Kavga Çıkarır,Böyle Bir Kişi İyi Olur Mu Yani 3) Aileniz de sizin gibi mi düşünüyor? [Safkanlık ve karanlık konusunda]
Annem Ve Babamı Zay Diye Bilirdik Ama Öylermiş,Demekki Onların İzinden Gideceğiz 4) Bize ne gibi katkılarınız olabilir? Sizi özel kılan güçleriniz neler?
Hmm,Düşünelim...İlk Olarak Asasını Kullanması Sizin İçin İşe Yarayabilir Çünkü;Asasındaki En İyi Büyüler Lanet,Ondan Sonra Blackleri Yakından Tanıyor,Fikirleri Olduğunda İletebilir. 5) Kısaca siz kimsiniz? [Herkes önce kendini tanımalı, değil mi?]
Sinsi,Haylaz,Kavgacı,Gittiği Her Yerde Kavga Çıkarır,Böyle Bir Kişi İyi Olur Mu Yani
| |
|
| |
| Konu: Geri: DJ'in Ordusuna Alımlar Perş. 02 Tem. 2009, 10:34 | |
| Alındın | |
|
| |
Lisa E.Shadow Slytherin VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 22/08/08 Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD Rp Yaşı : 14 Gerçek İsmi : Selün Ruh Hali :
| Konu: Geri: DJ'in Ordusuna Alımlar Perş. 30 Tem. 2009, 14:22 | |
| *Ad-Soyad: Matt Strong *Bina ve Sınıf: Rawenclaw/ V *Kan Durumu: Safkan *Lady ve Lord'a, Safkanlığa ve ordudaki dostlarınıza sonsuza dek sadık kalacak mısınız?: Evet.
~~Bazı Sorular~~
1) Neden Bu Orduyu Seçmek İstiyorsunuz? Sizin Amaçlarınız Neler? Ailem ölümyiyenlere sağdık bir sürüden ibaretmiş,amacım onlara olan sadakati sürdürmek. 2) Neden karşı taraf değil? Karşı tarafı neden sevmiyorsunuz? Aileden dolayı. Ayrıca Zaylık bana göre değil... 3) Aileniz de sizin gibi mi düşünüyor? [Safkanlık ve karanlık konusunda] 1-2.sorularda cevaplı,kısaca evet 4) Bize ne gibi katkılarınız olabilir? Sizi özel kılan güçleriniz neler? Metamorfmagustum en son... 5) Kısaca siz kimsiniz? [Herkes önce kendini tanımalı, değil mi?] James Strong'un yeğeni,Lisa Strong(Shadowu tercih ediyor)'Un kuzeniyim. İnsan kendi hakkında pek bilgi vermemeli,dezavantaj olarak karşılaşabilir.
| |
|
| |
| DJ'in Ordusuna Alımlar | |
|