| Sihir Basını Alımları | |
|
+2Logan Linwood Daniel Jacob Black 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Sihir Basını Alımları Paz 01 Kas. 2009, 17:37 | |
| GELECEK POSTASI~ Yetişkin olan herkes alınabilir. Ad-Soyad: İstediği Gazete/Dergi: Taraf: Sadece dört kişi alınacaktır. DIRDIRCI~ Öğrenci olan herkes alınabilir. Ad-Soyad: İstediği Gazete/Dergi: Taraf: Sadece dört kişi alınacaktır. | |
|
| |
Logan Linwood Gelecek Postası
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 01/11/09 Rp Partneri : Alex'e aşık amma yüz bulamayacağının farkında. *-* Rp Yaşı : 22. Gerçek İsmi : Esra. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sihir Basını Alımları Paz 01 Kas. 2009, 17:42 | |
| Ad-Soyad: Logan Linwood İstediği Gazete/Dergi: Gelecek Postası. *Editörlüğü tercihimdir.* Taraf: Karanlığa eğimli. ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sihir Basını Alımları Paz 01 Kas. 2009, 17:47 | |
| Alındınız. Ya zaten herkes editör olacak. İşte dört kişi alınmışsa dört kişi bir arada yürütecek işi. Görev paylaşımı size kalmış bir şey. Ad-Soyad: Kathleen Melody M. Black İstediği Gazete/Dergi: Dırdırcı Taraf: Karanlık Kathleen için başvurdum. Bir bakarsanız sevinirim xD. | |
|
| |
Eduard Justin Black Tılsım/Muska Profesörü
Mesaj Sayısı : 139 Kayıt tarihi : 18/07/09 Rp Partneri : Çapkın ama sevgiliye ihtiyacı var... RPG partneri, lejant ve PM Rp Yaşı : 26 Gerçek İsmi : Emre Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sihir Basını Alımları Perş. 05 Kas. 2009, 23:26 | |
| Ad-Soyad: Joey Eduard Black İstediği Gazete/Dergi: Dırdırcı Taraf: karanlık
Joey Eduard Black 2. karakterimdir...
| |
|
| |
Charlie Daniel Black Gelecek Postası
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 27/10/09 Rp Partneri : Yooook Rp Yaşı : Yuuuh xD Gerçek İsmi : Ferdi
| Konu: Geri: Sihir Basını Alımları Salı 10 Kas. 2009, 19:21 | |
| İsim: Charlie Daniel Black İstediği Gazete: Geleçek postası Taraf: Ölüm Yiyen {Ama ölüleri yemiyo tabi } | |
|
| |
Brian Justin Black Admin - Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Sihir Basını Alımları Salı 10 Kas. 2009, 19:27 | |
| Hepinizinki tamamdır. İyi Rpler. | |
|
| |
Charlie Daniel Black Gelecek Postası
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 27/10/09 Rp Partneri : Yooook Rp Yaşı : Yuuuh xD Gerçek İsmi : Ferdi
| Konu: Geri: Sihir Basını Alımları Salı 10 Kas. 2009, 19:52 | |
| Peki şuanlık iki kişi ile ilk sayıyı çıkartabilir miyiz? {Berker sen cevap ver} | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihir Basını Alımları Salı 10 Kas. 2009, 21:29 | |
| Kanka çıkaralım da, daha hiç olay falan yok ortada. Ama yok uydururuz bir şeyler diyorsan olur, ben karışmam orasına. Röportaj falan yapılabilir. Öneri bol bende. Siz en iyisi çıkarın, hem bir yenilik olur xD. Ben de Dırdırcı'ya el atarım haftasonuna kadar . | |
|
| |
Brian Justin Black Admin - Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Sihir Basını Alımları Salı 10 Kas. 2009, 21:30 | |
| Tamam. Uydurruz biz . Süper olaçak. | |
|
| |
Bella Anna Black St. Mungo Baş Şifacı
Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 10/09/09 Rp Partneri : Yoq... Rp Yaşı : 20 Gerçek İsmi : Aslı Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (75/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Sihir Basını Alımları Salı 10 Kas. 2009, 21:49 | |
| Tamam.Yapasınız siz.Bu arada.Benim hakkımda hber faalan yhapabilirsiniz... | |
|
| |
| Sihir Basını Alımları | |
|