| Linda Sookie Stackhouse | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Linda Sookie Stackhouse SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 23/02/10 Rp Partneri : Yok ama ilgilenen pm atsın :D Rp Yaşı : 25 Gerçek İsmi : Çok merak ettiysen pm at söyleyeyim (: Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (85/100) Tarafı: Tarafsız
| Konu: Linda Sookie Stackhouse Cuma 09 Nis. 2010, 22:12 | |
| Evet arkadaşlar bir adet sevgili ve bir adet eski sevgili arıyorum. 2 adet çok sıkı dost 2 adet düşman ve çeşitli arkadaşlar aramaktayım (:
En son Linda Sookie Stackhouse tarafından C.tesi 17 Nis. 2010, 15:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Mabelle Nerissa V. Malfoy KSKS Prof.&SlytherinB.S.
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 29/09/08 Rp Partneri : Ayyaş Tilki^^Ancak yine de serbest takılır. Rp Yaşı : 28 Gerçek İsmi : Berker, muhaha =D Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse C.tesi 10 Nis. 2010, 16:56 | |
| Sıkı dost olabiliriz eğer istersen ^.^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 23/02/10 Rp Partneri : Yok ama ilgilenen pm atsın :D Rp Yaşı : 25 Gerçek İsmi : Çok merak ettiysen pm at söyleyeyim (: Ruh Hali :
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse C.tesi 10 Nis. 2010, 16:58 | |
| Tabii ki neden olmasın | |
|
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| |
| |
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse Çarş. 14 Nis. 2010, 22:00 | |
| Çok kararsız kaldım söyle bişey ekliyim işte xD Ben de her türlü kurguya açığım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse Perş. 15 Nis. 2010, 12:13 | |
| Hmm, sen şimdi Sihirli Yaratıkların Bakımı profesörüsün ya, eh yaratıkların dilinden anlıyorsun demektir. Ben de Karanlık Lord'um ya, her türlü Sihirli ve güçlü yaratığa ihtiyacım var demektir. Ama kader işte, Sihirli Yaratıkların dilinden pek anlamıyorumdur. Senin yardımın gerekiyordur ama sen tarafsız olmakta kararlısındır. Seni rahatsız etmiş olabilirim bir zaman, bana katılman için. İlerletiriz zamanla kurguyu =D! | |
|
| |
James H.Strong Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki Ruh Hali :
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse Perş. 15 Nis. 2010, 19:02 | |
| Ölümyiyensen arkadaş yoldaşlıktan isen birbirini çekemeyen düşmanlar olalım ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse Perş. 15 Nis. 2010, 19:29 | |
| Pınar tarafsız ama :F O zaman ne olacaksınız ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse Perş. 15 Nis. 2010, 20:31 | |
| - Daniel Jacob Black demiş ki:
- Hmm, sen şimdi Sihirli Yaratıkların Bakımı profesörüsün ya, eh yaratıkların dilinden anlıyorsun demektir. Ben de Karanlık Lord'um ya, her türlü Sihirli ve güçlü yaratığa ihtiyacım var demektir. Ama kader işte, Sihirli Yaratıkların dilinden pek anlamıyorumdur. Senin yardımın gerekiyordur ama sen tarafsız olmakta kararlısındır. Seni rahatsız etmiş olabilirim bir zaman, bana katılman için. İlerletiriz zamanla kurguyu =D!
Tamamdır Berker Beğendim valla olabülür xD Not: Partner de aranıyooo biraz reabet lütfen xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki Ruh Hali :
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse Cuma 16 Nis. 2010, 23:38 | |
| Hımmm, o zaman bulaşmaktan hoşlandığım ama aslında varlığından hoşlandığım biri olabilir. ^_^ Partner olurdum ama James kısa ilişkilerin elemanı olduğundan dolayı olmaz herhalde. =P | |
|
| |
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse C.tesi 17 Nis. 2010, 15:45 | |
| - James H.Strong demiş ki:
- Hımmm, o zaman bulaşmaktan hoşlandığım ama aslında varlığından hoşlandığım biri olabilir. ^_^
Partner olurdum ama James kısa ilişkilerin elemanı olduğundan dolayı olmaz herhalde. =P Tamamdır olur komik atışmaları severim Ama ben kısa ilişkilerin kızı değilim o yüzden partner olarak sabit bir kişilik arıyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse Paz 18 Nis. 2010, 13:16 | |
| - James H.Strong demiş ki:
- Hımmm, o zaman bulaşmaktan hoşlandığım ama aslında varlığından hoşlandığım biri olabilir. ^_^
Partner olurdum ama James kısa ilişkilerin elemanı olduğundan dolayı olmaz herhalde. =P Zaten James'i vermem uzun ilişkilere O.O Nerissa'yla dalarım hae! O.O | |
|
| |
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse Ptsi 19 Nis. 2010, 19:08 | |
| Haha xD korktum Berker tamam o sadece kankam olur merak etme xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse Cuma 23 Nis. 2010, 23:06 | |
| Nerissa Azrahile bağladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Linda Sookie Stackhouse C.tesi 24 Nis. 2010, 22:12 | |
| Vallaha çok tırstım eyvallah bacımsın benim için James xD haha | |
|
| |
| Linda Sookie Stackhouse | |
|