Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kasa Önü

4 posters
YazarMesaj
Bonnie Kathleen Weasley
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Bonnie Kathleen Weasley

Kadın
Rp Partneri : yoq xD
Rp Yaşı : Z.A.Y
Gerçek İsmi : Delü:)
Ruh Hali : Kasa Önü Friendssx91pb8

Bilgilerim
Rp Puanı:
Kasa Önü Imgleft0/0Kasa Önü Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

Kasa Önü Empty
MesajKonu: Kasa Önü   Kasa Önü EmptyPtsi 04 Ağus. 2008, 15:33

===Rp İn===
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın
Rp Yaşı : tarafsız
Gerçek İsmi : hırsı,soğuk kanlılığı,

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Kasa Önü Empty
MesajKonu: Geri: Kasa Önü   Kasa Önü EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 18:51

Amy o gün Diagon yoluna okul alışverişi için geldi.Kitaplarını, asasını hatta sevgili baykuşu Bobo'u da aldıktan sonra sıra Hogwarst cüppelerini almaya geldi.Ama abisi Dany bu dükkana girmek istemedi ve Amy'nin eşyalarını alarak Çatlak Kazan'a gitti. Amy'de dükkana tek başına gitti.

Dükkanın içi çok güzeldi.Etrafa bakındı. Tatlı bir bayan Amy'nin yanına geldi;

"Merhaba küçük hanım.Hogwarts için öyle değil mi?" diye sordu. Amy başıyla bu kızıl saçlı bayanı onayladı ve bayan onu bir tabureye çıkarttı.Amy'e bir cüppe giydirdi. Boyunu ölçti ve asasının tek bir hareketiyle boyunu Amy'e göre kızalttı.Sonra gülümsiyerek;

"Artık inebilirsin" dedi.Amy kasanın oraya gitti.Tam parayı ödeyip çıkıcakken çok yakışıklı ve yaklaşık Amy yaşında bir oğlan içeri girdi.Bayanla sarıldılar ve gülerek beraber kasaya geldiler.Amy bir anda kasanın önünde bir resim gördü;

"Aaaa.. Bu Ginny abla değil mi? Abim ondan çok söz etmişti.Onun resmi burda ne arıyor?"
diye sordu. Ama kızıl saçlı bayan yerine yeni gelen çocuğa bakıyordu.Aslında ondan bir cevap bekliyordu. Böylelikle konuşmaş ve tanışmış olacaklardı.
Alex Steave Weasley
Alex Steave Weasley

Rp Partneri : Amy BlacK
Rp Yaşı : TARAFSIZ
Gerçek İsmi : KORKUSUZLUK

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Kasa Önü Empty
MesajKonu: Geri: Kasa Önü   Kasa Önü EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 19:11

Alex tüm malzemelerini tamamladıktan sonra Kuzeninin cübbe dükkanına gitmişti.Bonnie ona sarılarak sanki hoşgeldin der gibiydi.Kasaya vardıklarında gayet çekici bir kız Bonnie ye;
Aaaa.. Bu Ginny abla değil mi? Abim ondan çok söz etmişti.Onun resmi burda ne arıyor?Diye sordu.Alex kendini tutamadı.Belki de bu şekilde o güzel kızla konuşma fırsatı bulacaktı.
-O benim kuzenim,yani Bonnie'nin kardeşi.
-Bu arada ismim Alex Steave Weasley,bu yıl hogwarts'ta 1 sınıf gryffindor öğrencisiyim.

Dedi ve elini uzattı.
O an Ginny'nin ona yardım ettiğini düşündü.O olmasaydı bekli de konuşamayacaktı.Ve kız belkide gidecekti.Alex elindeki fırsatı iyi değerlendirdiğini düşündü.Fakat biraz şüpesi vardı.Bonnie acaba müşterisi olan kızlarla konuştuğu için ona kızarmıydı?Bonnie başka birşeyle uğraşıyor gibiydi.Fakat Alex onu süzdüğünü biliyordu.
Tom Andrew Black
Tom Andrew Black

Kadın
Rp Yaşı : tarafsız
Gerçek İsmi : hırsı,soğuk kanlılığı,

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Kasa Önü Empty
MesajKonu: Geri: Kasa Önü   Kasa Önü EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 19:20

Amy çocuğa bakarken çocuk konuşmaya başladı;

"O benim kuzenim,yani Bonnie'nin kardeşi.Bu arada ismim Alex Steave Weasley,bu yıl hogwarts'ta 1 sınıf gryffindor öğrencisiyim."

Amy çok heycanlandı.İçinden;

"Acaba oda beni beyendi mi? Umarım öyledir." diye geçirdi.Biraz kızardığını hissederek konuştu;

"Bende bu yıl Hogwarts'a başlıyorum.Ama ben Syltherin'e başlıyorum.Adım Amy Black." Amy bu adı söylediğinde arkada müşteriyle ilgilenen bayanın yerinde sıçtadığını gördü.Bunun nedenini anlamadı.Zaten pekde üstünde durmadı. Çocuğa döndü;

"Şey ben tanıştığıma memnun oldum.Acaba benle dondurma yemeğe gitmek ister misin?Yane aslında ben abim Dany ile gidicektim." Amy bu kez o bayanın cidden yerinden sıçradığına ve telaşla Amy'e baktığına emindi.Ama aldırış etmeden devam etti;

"Ama işi çıktı.Bende tek başıma dondurma yemek istemiyorum.Acaba gelir misin?" dedi.Artık Amy cidden kızarmıştı.Yüzü bayanın saçlarından daha kızıldı.Pencereden dışarı baktı.İnsanlar geçiyordu.Yavaşça geri Alex'e döndü.Onun cevabını kalbi atarak bekledi.
Alex Steave Weasley
Alex Steave Weasley

Rp Partneri : Amy BlacK
Rp Yaşı : TARAFSIZ
Gerçek İsmi : KORKUSUZLUK

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Kasa Önü Empty
MesajKonu: Geri: Kasa Önü   Kasa Önü EmptyPaz 10 Ağus. 2008, 19:34

Alex'in istediği olmuştu.Kızın teklifi reddedilemeyecek kadar cazipti.Ancak bu durumdan Bonnie gerçekten rahatsızdı.Akşam eve gittiğinde acaba ne olurdu?Bunları içinden geçirirken gözünü kızdan alamıyordu.Arasıra göz ucuyla baktığı Bonnie ye bile arık bakmıyordu.Titrek bir sesle;
-Eee,Tamam,Dondurmaya hiçbir zaman hayır demem.
Dedi ve aralarında kısa bir gülme oldu.Fakat Alex dalgınlıkla kendi cüppesini unutmuştu.Bonnie acaba ona bu konuda yardım edermiydi?.
-1 dk içinde geliyorum Amy cübbem cübbemi unuttum.Bonnie'nin hemen halledeceğini düşünüyorum.
Dedi ve koşarak Bonnie nin yanında soluğu aldı.Bonnie onu sandalye ye oturttu,bir cübbe giydirdi,boyunu ayarladı.Alex hızla cübbeyi çıkardı.
-Bonnie cübbemi kasaya bırakıyorum.Sonra alacağım.
Dedi.Koşarak Amy'nin yanına döndüğünde soluk soluğa kalmıştı.Amy gülümsedi.Amy ile birlikte kapıya doğru yürüdüler.Alex kapıyı açtı ve çıkması için Amy e yol verdi.Amy teşekkür ederek çıktı.Ardından alex ile Dondurmacıya doğru yürümeye başladılar.
Gabriella Montez
Gabriella Montez

Kadın
Rp Partneri : aRanıor
Rp Yaşı : z.A.y
Gerçek İsmi : qendümü zefiorum..)

Kasa Önü Empty
MesajKonu: Geri: Kasa Önü   Kasa Önü EmptySalı 16 Eyl. 2008, 18:00

Gabriella çok yorulmuştu.
Hogwarts için kendine bir cüppe bakıyodu..Kasaya doğru yaklaştı..
-Acaba bana yardımcı olurmusunuz?
dedi ve kasadaki kadının yüzüne baktı...Arkasına döndü ve bana uygun bir cüppeniz varmı? diye sordu..
İçerisi çok sıcaktı..
Üzerindeki hırkayı çıkardı ve masanın üzerine koydu..Etrafta bir sürü Hogwarts öğrencisi vardı ama daha henüz hiç biriyle tanışmamıştı..
Aslında kendide ister di iyi bir arkadaşının olmasını...
Başı dönmeye başlamıştı..Hemen koltuğa oturdu ve birden bayıldı..Okadar ani olmuştuki uyandığında dükkanda kimsecikler yoktu.
Ayağa kalktı ve bana ne oldu die sordu...Birden gözüne önündeki Gryffindor armalı bir cüppe çarptı..Cüppeyi aldı ve denedi...

En son Gabriella Montez tarafından Salı 16 Eyl. 2008, 18:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bonnie Kathleen Weasley
Bonnie Kathleen Weasley

Kadın
Rp Partneri : yoq xD
Rp Yaşı : Z.A.Y
Gerçek İsmi : Delü:)
Ruh Hali : Kasa Önü Friendssx91pb8

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

Kasa Önü Empty
MesajKonu: Geri: Kasa Önü   Kasa Önü EmptySalı 16 Eyl. 2008, 18:11

Ashley ünlünü değiştir!
Gabriella Montez
Gabriella Montez

Kadın
Rp Partneri : aRanıor
Rp Yaşı : z.A.y
Gerçek İsmi : qendümü zefiorum..)

Kasa Önü Empty