Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ginny Weasly's Room

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Ginny Weasly's Room Empty
MesajKonu: Ginny Weasly's Room   Ginny Weasly's Room EmptyCuma 08 Ağus. 2008, 19:43

----->RP İN<------
Ginny Weasly's Room Yatak_odasi_04
Misafir
Misafir

Ginny Weasly's Room Empty
MesajKonu: Geri: Ginny Weasly's Room   Ginny Weasly's Room EmptyPerş. 21 Ağus. 2008, 22:30

Ginny hafif baş dönmesiyle Dany'e tutunarak odasına girdi. Dany onu yatağa oturttu. Ginny;

"Ah.. Teşekkürler. Dany ben şimdi anladımki Bonny'e hak vermemek elde değil. Hem ben o kutuyu nasıl unutabildim. Tamamen aklımdan ..." sözünü tamamliyamadan Dany'nin dolabı açmaya çalıştığını gördü. Koşarak;

"Hayır! Dany açma!" ama artık çok geçti. Dany dolabı açmıştı. Dolaptaki bütün kutular resimler ve daha bir çok eşya aşağıya düştü. Dany'nin başından bir kaç resim düküldü. Dany merakla Ginny'e baktı. Sonra resimlere döndü. Ginny telaşla Dany'nin yanına geldi. Resimleri asasının bir hareketiyle topladı. Dany'i odanın kapısına götürdü. Dudağına küçük bir öpücük kondurdu;

"Eşyalarımı topalyıp geliyorum. Sen merak etme ben toplarım" deyip akpıyı kapattı. Kapının arkasına yaslandı. Büyük bir oh çekti ve dağanık resimlere baktı. Resimlerin bir kısmını alrak yatağına gitti. Yatağa uzandı ve resimelri ayırmaya başladı. Bu resimlerin çoğu Dany'e ayitti. Ama Ginny bunu daha önce hiç farketmemişti. Eline bir resim daha aldı. Burda Hogwarts'a yeni başlıyolardı. Küçük Ginny, Bonny, Brian el sallarken Dany'de dil çıkartıyordu. Ginny gülerek resme baktı. O günler geriye tutunabileceği bir tek bu resimlerle Dany kalmıştı. Başka hiç bir şey ona neşe vermez olmuştu. O günleri çok özlüyordu. Koca bir dolap resim kalmıştı geriye. Bir dolap resim her şeyi anlatıyodu belkide. Ne kadar küçüklerdi oysaki. Ne kadar umutlu. Hiç bir şey onları ayıramazdı. Taki Dany o gün ortadan kaybolana dek. Başta Dany'i kaybetmişlerdi. Sonra zamanla Bonny Dany'nin yokluğuna alışamıyarak kaybolmuştu. Brian biraz daha güçlü çıkmıştı Bonny'den ama sonunda oda kayboldu o karanlıkta.

"Belkide... Belkide sıra bendedir." diyer düşündü Ginny. Bu günler sadece birer başlangıçtı belki. Ama bu günlerde bile tutunduğu bir şey kalmıştı "Dany" onuda kaybederse oda o karanlıkta yok olucaktı. O güzel Hogwarts günlerinden geriye belkide anıları bile kalmicaktı.

Ginny sanki düşüncelerden kurtulmak ister gibi başını salladı. Resmi kenara bıraktı. Birden farkettiki gözünden bir damla yaş akıyordu. Ginny etrafa baktı. Resimler, anılar, hatıralar tek kalan bunlar. Başka hiç bir şey yok o günlerden geriye. Bonny'i kaybetti bile. Brian zaten Dany'nin Karanlık Lord olduğunu ve Ginny'nin ölüm yiyen olduğunu öğrendikten beri bir farklı davranıyordu Ginny'e. Sadece Dany kalmıştı. Onuda kaybetmet hayatının sonu olurdu. Ginny için her şeyin bittiği an olurdu. Resimleri yatağından bir hışamla attı. Kendini yastığa göndü ve ağlamaya başladı. Dayanamıyordu artık. He rşey üstüne geliyordu. Her şey ona dur diyordu.

Bir saat sonra artık ağlamaktan gözleri şişmiş bir halde yataktan kalktı. Hava nerdeyse kararıyordu. Dany onu merak eder diye aceleyle bir kaç çanta indirdi dolabın üstünden. Çantalardan bir kaçını sihirle büyülttü. Bütün giysilerini çantalara koydu. Yerdeki resimleri hızla bir kutuya yerleştirdi. Gözlerini sildi. Etrafda unuttuğu bir şey varmı diye bakındı. Hiç bir şey yoktu. Çantalarını aldı. Kapıdan çıktı ve anahtar büyüsüyle kapattı.

Ginny Weasly's Room
1 sayfadaki 1 sayfası