| Gezinti | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ronald Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 07/08/08 Rp Partneri : Eva Hayley Bell Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Aşık!! :D
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Gezinti Paz 10 Ağus. 2008, 15:42 | |
| Eva ve Ronold domuz kafasından çıkıp Parlayan göle doğru gidiyolardı.İçinde sölicek bişiler vardı ama çok erkendi.Ya hayır derse diye korkuyordu onu kaybetmek istemiyordu.Çok iyi birisydi ve çokta güzeldi.Belkide başkasını seviyodur.Sadece dalga geçmek içindir belki.Ama yinde onunla olmak güzeldi.
Bak şuraya gidelim güzel bir yer ama birazda serin
diyip yavaş yavaş yürümeye başladı
İçinden
Acaba desemmi ya kızarsa üff nerden çıkarıyomki bunları belki bana karşı bişey hissetmiyodur... | |
|
| |
Eva Hayley Bell Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 17/07/08 Rp Partneri : Ronald Weasley Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : İnatçı|Çılgın Ruh Hali :
| Konu: Geri: Gezinti Paz 10 Ağus. 2008, 15:50 | |
| Eva ile Ronald Domuz Kafası’ndan sonra Parlayan Göl’e gelmişti.Buranın güzelliği bir başkaydı.Göl mücevher gibi parlardı.Eva ile Ronald yürürken Ronald; “Bak şuraya gidelim güzel bir yer ama birazda serin.” Demişti.Eva gösterdiği yere bakarak; “Tamam.” Dedi ve Ronald’ın gösterdiği yöne doğru yürümeye başladılar. Burası diğer yerlerden daha bi güzeldi.Evet dediği gibi biraz serindi ama Eva bu güzelliğin karşısında serinliği hissetmiyordu. Gölün yanında dolaşıp hayran gözlerle ilerlerken birden durmuştu.Bulunduğu yerden göl çok güzeldi.Turuncumsu bir renge bürünmüş bir renkteydi su.Eva Ronald’a ; “Baksana ne kadar güzel.” Diyerek yanına çağırmıştı.Bu güzelliği Ronald ile seyretmekte Eva’ya ayrı bir tat veriyordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 07/08/08 Rp Partneri : Eva Hayley Bell Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Aşık!! :D
| Konu: Geri: Gezinti Paz 10 Ağus. 2008, 16:01 | |
| Ronald yürürken etrafına bakıyordu çok güzel biryerdi muhteşemdi hatta buraya bakınca içi acayip oluyordu yanında eva varken çokta başkaydı arada ona bakıyordu ve uzun uzun düşünüyordu.Hava gine serinlemişti hepde böle oluyordu nedense.
“Baksana ne kadar güzel .”
'' Evet çok güzel hayranıyım buranın ''
diyip gülümsedi artık gerçeği sölicekti evanın yüzüne bakarak o sihirli sözcükleri söğledi.
Eva sana bişey dicem biraz erken ama tutamıyorum içimde senden hoşlanıyorum çok güzelsin seninle olmak hoşuma gidiyo
diyip göle bakmaya başladı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 17/07/08 Rp Partneri : Ronald Weasley Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : İnatçı|Çılgın Ruh Hali :
| Konu: Geri: Gezinti Paz 10 Ağus. 2008, 16:13 | |
| Ronald; '' Evet çok güzel hayranıyım buranın '' deyince Eva gülümseyerek Ronald’a baktı.Düşünceli bir hali vardı.Eva tam neden düşünceli olduğunu soracakken Ronald;
“Eva sana bişrey dicem biraz erken ama tutamıyorum içimde senden hoşlanıyorum çok güzelsin seninle olmak hoşuma gidiyor.”
Eva bu sözleri duyunca biraz şaşırmıştı ama hoşuna da gitmemiş değildi. Eva yanaklarının kızardığını hissetmeye başlamıştı.Evet bu duyguları Eva’da hissetmeye başlamıştı. Bir süre Ronald’ın gözlerine baktıktan sonra o güveni tekrar hissedince birden;
“Bende senden hoşlanıyorum.”
Deyivermişti.Bunu dedikten sonra gözlerini kaçırıp göle bakmaya devam etmişti.Ronald’ın tepkisini merak ediyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Paz 10 Ağus. 2008, 16:19 | |
| Ronold o sihirli sözcükleri söledikten sonra yüzünü göle çevirmişti ne diceğini bilmiyordu hatında ilk defa böle olmuştu çok güzel bir duyguydu.Hiç bi kızla önceden konuşmamıştı ama bu kız çok değişikti yani farklıydı.Aradan bir kaç dakika sonra
“Bende senden hoşlanıyorum.”
diyince napacağını bilemedi birazda şaşırmıştı ne deseyse boşdu kendini tutamadan
Çok erken oldu ama ne diceğimi bilmiyorum biraz benim suçum erken dememeliydim
diyip evaya bakmaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Paz 10 Ağus. 2008, 16:31 | |
| Eva utanmış bir şekilde göle bakarken Ronald;
“Çok erken oldu ama ne diyeceğimi bilmiyorum biraz benim suçum erken dememeliydim.”
Eva kendisine bakan Ronald’a döndü ve ;
“Sen söylemeseydin de ben söylerdim.”
Dedi ve küçük çocukların hınzırca gülmesi gibi güldü.Eva hayatında ilk defa böyle bir şey hissediyordu.Önceden bu kadar değişiğini hiç hissetmemişti.Ve bundan giderek daha da hoşlanmaya başlamıştı.
Eva gülümseyerek Ronald’a bakmaya devam etmişti.Ronald’ın Eva’nın bu sözü hakkında tepkisi merak ediyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Çarş. 13 Ağus. 2008, 22:11 | |
| Ronaldın içini bi korku yada bi his kaplamıştı cok farklıydı.Aniden sanki bişey olmuştu.Ve hayala girdi nolduğunu bilemiyordu inanılmaz bişeydi.Evine birileri gelip yerle bir ediyodu acayip şeydi.Birden arkasındaki kişilerin bağırışlarından uyandı.Çok acayip şey olmuştu içi korkuyla kaplanmıştı
Olayı unutması uzun oldu ama sonra aniden Evanın gözüne uzun uzun bakmaya başladı nedense utanmıyodu.Sanki bişey yapmışlardı yüzüne uzun uzun bakıp.
Seni gerçekten seviyorum bunu inan hemde herkezden çok
Hala yüzüne bakıyordu ve inanılmaz bişey oldu.Evanın elini tutmaya başladı.Çok acayip şeyler oluyodu.Elini tutup uzun uzun bakıyodu.
Senin istediğin heşeyi yapcam söz veriyorum ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Çarş. 13 Ağus. 2008, 22:21 | |
| Ronald Eva'nın yüzüne uzun uzun baktıktan sonra; "Seni gerçekten seviyorum bunu inan hemde herkezden çok" dedi ve eva2nın elini tuttu.Eva bir eline birde ronald'a bakıyordu.Utanmıştı.İçini garip bir his kaplamıştı.Garip bir his.Hem hoşuna gidiyor hem de biraz rahatsız ediyordu.Çok garip bir histi.Ronald; "Senin istediğin heşeyi yapcam söz veriyorum !" dedi.Eva hem mutlu hem de şaşkın bir suratla Ronald'a bakıyordu.Konuşamıyordu.Adeta dili tutulmuştu.Gözleri ronald2ınkilere kenetlenmiş öylece ona bakıyordu.
Eva bir süre öylece baktıktan sonra; "Seni çok seviyorum." deyip Ronald'a sarılmıştı.Bunu birden yapmıştı.Nasıl yaptı onu da bilmiyordu.Birden oluvermişti.Bunu yaptığına mutlyududa. Sarıldıktan sonra tekrar Ronald'ın elleirndne tutup ona bakmaya devam etti.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Çarş. 13 Ağus. 2008, 22:30 | |
| Ronaldın utanma duygusu die bişey kalmamıştı.Acayip şeyler oluyodu sanki birisi büyü yapmıştı.Ama hayatında yaptığı en güzel şey olmuştu.Çok güzel bi duyguydu hep böle olsa ne güzel olurdu.Eva süper birisiydi hayatında dediği en güzel bayandı.İlk gördüğünden beri ona aşıktı.
"Seni çok seviyorum."
diyince Eva Ronald acayip olmuştu.Dicek bişi bulamadan Eva ona sarıldı böyle bişey görmemişti hayreti düşmüştü.
Bende seni seviyorum hemde çok
Ve sonra aniden
Hayatının gerisini benimle devam edermisin yani benimle evlenirmisin senin için herşeyi yaparım ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Çarş. 13 Ağus. 2008, 22:44 | |
| Ronald; "Bende seni seviyorum hemde çok" dedi ve aniden; "Hayatının gerisini benimle devam edermisin yani benimle evlenirmisin senin için herşeyi yaparım ?" dedi.Eva şaşkın şaşkın bakmaya başlamıştı.Bunu hiç düşünmüyordu.Birden elleri düştü.Hala şaşkın şaşkın bakınıyordu.ronald'ta cevap bekler gibi bakıyordu.Eva bir süre düşündükten sonra; "Bu çok ani oldu." dedi ve bir süre duraksadı.Bu sırada başını göle çevirmişti. Bir süre göle baktıktan sonra; "Seni üzmek istemem ama birbirimizi biraz daha tanısak.Bir kaç gün daha şuan cevap veremiyeceğim.Çok ani oldu." dedi ve bir çocuğun masumca gülümsemesi gini gülümseyerek Ronald'a baktı.Onu üzmek istemiyordu ama biraz daha tanımak istiyordu onu.Belki bir kaç hafta ya da bir kaç gün.Ama o an değildi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Çarş. 13 Ağus. 2008, 22:54 | |
| Ronald cevabı bekliyordu heycanı yoktu sadece sitrese girmişti.Aklından ya hayır derse nolcaktı.Seviyodu evet derdi gibi geliyodu.Uzun uzun ilerlere bakmaya başladı öle düşünüyordu nolcaktı acaba ne dicekti meraklı meraklı bakıyordu.
"Bu çok ani oldu."
"Seni üzmek istemem ama birbirimizi biraz daha tanısak.Bir kaç gün daha şuan cevap veremiyeceğim.Çok ani oldu."
Diyince Ronaldın hayalleri altüst olmuştu neler düşünüyodu düşündüğü şeyler gerçekleşemecekti.Şok gibi bişey oldu ne diceğini bilemedi.Ayağa kalktı ilk Evata baktı sonra arkasına dönüp çimlere basa basa uzaklasıyordu yerinde durdu aniden arkasına dönüp.
Hayır desen daha güzel olurdu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Çarş. 13 Ağus. 2008, 23:00 | |
| Ronald'tan bir cevap beklerken Ronald ayağa kalkıp biraz uzakaltı ve sonra arkasını dönüp; "Hayır desen daha güzel olurdu." dedi.Eva biraz şaşırmıştı.Doğrusu böyle bir şey beklemiyordu.Bir süre yüzüne baktı ve sonra; "Hayır diyemem çünkü seni seviyorum.Ama biraz daha süre ver bana." dedi ve hüzünlü bir yüzle baktı ronald'a.Ona haksızlık ettiğini düşünmeye başlamıştı.Bir süre yüzüne baktı ve sonra yüzünü yavaşça göle çevirdi.Yüzünü üzüntü ve şaşkınlıkla karışık bir ifade sarmıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Çarş. 13 Ağus. 2008, 23:04 | |
| Ronald hiçbişeyin farkında değil gibi ilerlere bakıyordu çok değişik bi gün geçiriyordu.Birazda şaşırmıştı aklından beni seviyor ama neden evet demiyor diyor du aklından keşke evet deseydi.Onun için herşeyi yapardı.
"Seni üzmek istemem ama birbirimizi biraz daha tanısak.Bir kaç gün daha şuan cevap veremiyeceğim.Çok ani oldu."
Ronald evanın yanına gidip yere oturdu sıkı sıkı elini tuttu gözlerinin içine bakıp.
Anlıyorum seni hata yaptım bunu unutma ben seni her zaman seveceğim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Çarş. 13 Ağus. 2008, 23:13 | |
| Eva Ronald'ın yanına gelip,ellerini sıkı sıkı tutup,gözlerine bakıp; "Anlıyorum seni hata yaptım bunu unutma ben seni her zaman seveceğim." deyince Eva büyük bir mutluluk duymuştu.Eva gülümsüyordu ama yanağından bir göz damlası aşağı doğru kayıyordu. "Hayır hata yapmadın.Bu benim için çok önemli." dedi ve tekrar Ronald'a sarıldı. "Bende seni seveceğim." dedi ve sarılırken yanağına bir öpücük kondurdu ve sarılmaya devam etti.Ronald'ı çok seviyordu ama büyük bir sorunları vardı.Ne yapacağını hiç bilmiyordu ama Ronald'ı sevdiğini biliyordu.Çok garip bir durumdaydı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Çarş. 13 Ağus. 2008, 23:38 | |
| Ronaldın gözünden yaşlar okuyodu ilk defa böle şey olmuştu.Bi kıza bu kadar aşık olmuştu inanılmaz bişeydi.Evayı asla bırakmazdı onu çok seviyordu ölene kadar onu sevecekti.Ya bigün gelip ayrılcaz die çok korkuyodu
"Hayır hata yapmadın.Bu benim için çok önemli."
"Bende seni seveceğim."
diyince gülmeye başladı Evaya sıkı sıkı sarılıyordu hayatında gördüğü en iyi kadındı ve ölede kalacaktı.
Benim için çok önemlisin bunu bil. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Çarş. 13 Ağus. 2008, 23:45 | |
| Eva'nın sözlerinden sonra Ronald gülmeye başlamıştı ve sarılırken; "Benim için çok önemlisin bunu bil." demişti.Eva yanağındaki göz yaşını silerek; "Sende benim için." dedi ve Ronald'a sarılmayı bırakıp ellerini tuttu ve gözlerine bakmaya devm etti. Rüzgarın esmesiyle için garip bir ürpeti kaplamıştı.Ellerini çekerek cübbesine iyice sarıldı ve; "Artık gitsek mi?Çok üşüdüm." dedi ve ronald'a bakmaya başaldıç | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezinti Çarş. 13 Ağus. 2008, 23:53 | |
| Ronald havanın serinlediğini görmüştü yavaş yavaş titremeye başladı.Çok güzel bir gün geçirmişti hergün böle olsaydı keşke çok güzel olurdu hayatında yaşadığı en güzel gündü.
"Sende benim için."
diyince sevinçten gülümsedi ardından Eva
"Artık gitsek mi?Çok üşüdüm."
Tamam olur
diyip ayağı kalkıp gittiler. | |
|
| |
| Gezinti | |
|