Felix ve Clemence göl kenarına hemüz gelmişti.Parlayan göl o kadar güzeldi ki adeta sihirle yapılmış gibiydi.Yıldızlar gökte,yansımaları gölde sanki iki taraflı gökyüzü gibi görünüyordu.Felix iyiki buraya geldiklerini düşündü.Kız çok güzeldi.Felix te fena birisi değildi.Neden olmasın diye içinden geçirdi.Ona bir süpriz yapması gerekirdi.Nasıl bir süpriz yapacağını düşündü.Sonunda bulmuştu.
-Clemence bu gün burası çık güzel değilmi.Ama ben bu gün buranın neden bukadar güzel oldugunu biliyorum.Bu gün burda sen varsın Clemence.
Dedi.Felix yüzünde bir tebessüm vardı.Şimdi yapacağı planı düşünüyordu.Zamanı gelmişti.Clemence ye eliyle arka taraflarındaki dağları göstererek yıldızların orada sanki bir şekil oluşturduğunu söyleyerek onu oyalamaya çalışıyordu.Fakat çaktırmasadan asasıyla parlayan gölün kıyısına bir iskele ve bir kayık yapmıştı.Hiç çaktırmadan Clemence nin tekrar göle bakmasını sağladı.Felix Clemence nin vereceği tepkiyi merak ettiği için biraz ürkek davranıyordu.Acaba Clemence ne düşünürdü?Bana karşı neler hissederdi?Bu gibi soruları kendine soruyordu.Clemence kayığı ve iskeleyi görünce gayet şaşırmış gibiydi.
-İstersen gölde bir gezinti yapalım.
Dedi.Felix Clemence nin cevabını beklerken Kalp atışları yoğundu