| Bendeki Ben | |
|
+8Stéfani Joanné Black Amy Béll Black Angelina Marissa Black Sara Zoey Delacour Angellyca Valantiné Casié Daniel Jacob Black Carla Ewriyanca Bell Bonnie Kathleen Weasley 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Bonnie Kathleen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 200 Kayıt tarihi : 12/07/08 Rp Partneri : yoq xD Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Delü:) Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| |
| |
Carla Ewriyanca Bell Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Brian Justin Black Rp Yaşı : öℓüм уιуσяυм вєη:):) Gerçek İsmi : υуυмℓυ νє zєкι σℓм^
| Konu: Geri: Bendeki Ben Perş. 21 Ağus. 2008, 00:14 | |
| süper yazmışsın arkadaşım tebrik ederim devam bence:) | |
|
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Bendeki Ben Perş. 21 Ağus. 2008, 10:09 | |
| Of süper bence ya Cidden sanki insanların hayatını kısaca özetliyor. Süper olmuş Oya bence de böyle devam et | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 200 Kayıt tarihi : 12/07/08 Rp Partneri : yoq xD Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Delü:) Ruh Hali :
| |
| |
Angellyca Valantiné Casié Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 19/08/08 Rp Yaşı : Ölüm Yiyen ! Gerçek İsmi : Öldürme İsteği!
| Konu: Geri: Bendeki Ben Perş. 21 Ağus. 2008, 11:07 | |
| | |
|
| |
Sara Zoey Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : adayları görelim önce... Rp Yaşı : ZAY Gerçek İsmi : Her Zaman Etrafındakilerden Üstündür Ruh Hali :
| |
| |
Angelina Marissa Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : <3 (L)~~James Eragons H. Black`~~(L) <3 Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Yuk Ruh Hali :
| Konu: Geri: Bendeki Ben Cuma 12 Eyl. 2008, 21:31 | |
| Süper.. Devamını bekleriz | |
|
| |
Amy Béll Black İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 22/09/08 Rp Yaşı : 23 Gerçek İsmi : Naz. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Bendeki Ben C.tesi 27 Eyl. 2008, 14:31 | |
| | |
|
| |
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
| |
| |
Persiana Drea K. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 24/09/08 Rp Yaşı : ∂єαтн σƒ єαтєяѕ у Gerçek İsmi : σ вιя çαтℓαq кι ؟ χ∂ Ruh Hali :
| |
| |
| |
| |
Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
| |
| |
| |
| |
Leighton M. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Partneri : Yaramı deşme naağğnn :D Rp Yaşı : Dark Side Gerçek İsmi : Chatlaq Ruh Hali :
| |
| |
Serenay Claire Sweetcat Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 05/12/08 Rp Partneri : Sevgülü mevgülü yoq huuhh xD Rp Yaşı : Tarafsız Gerçek İsmi : Asi.. Ruh Hali :
| |
| |
| Bendeki Ben | |
|