Sıkıcı gibi görünen ama aslında gerekli olan kurallarım işte bunlar:
1) Offline derslerde kesinlikle şundan daha iyi yapmıştım, yaptığım onunkine benziyordu falan gibi belirtmeyin. Sadece kendinize özgü yazın. 2) Benim konuşmalarımı da rpnize ekleyin ancak rp sırf benim konuşmamdan ibaretmiş gibi kısacık olmasın. 3) Ben bir soru sorduğumda ve birinin bu sorunun cevabını bildiğini belirttiğimde ilk rp yapan kişi puan alır. Ondan sonra yazanlar asla puan alamazlar. Ama önemli bir ekleme olursa neden olmasın. 4) Derste birazcık atışmaya karşı değilim ama atışmanız anlaşmalı olmalı. Yani diyelim ki Yancy Justin'e laf atıyor. Ondan sonra Justin'in rp yapması gerekir. Çünkü herkesin offline derste bir rp hakkı vardır. Yani Justin ikinci defa rp yazamayacağı için cevap yazamaz ve kavga askıda kalır Bu yüzden kavga edecekseniz de aranızda anlaşın ve sadece iki diyalogluk bir kavga olsun. Ayrıca laf atacağınız kişi sizden sonra rp yazabilecek durumda olsun(daha öne rp yapmamış olsun) Yalnız kavgalarda puan kırarım ona göre 5) Ödevler yapılmalı ancak bana pm yoluyla benim bu son iki hafta çok işim var ödev yapamayacağım diye bildirirseniz puan kırmam. Özür olarak kabul edilir 6) Rpler kouşmalar da dahil en az iki en fazla üç renkli olacaktır. 7) Rpler uzun olmalı. Görüntüsü hoş olmalı ki bu da puan kazanmanızı sağlayabilir. Lütfen herkes her şeyi başarmasın, yani başaramadığınız noktalar da olsun. Yoksa hepinizi Olağanüstü ile mezun etmemi beklersiniz. Ancak unutmayın ki başasanız bile rp kötü ise tam puan olmaz. 9) Birbirinin aynısı gibi görünen rpler istemiyorum. Başka sitelerden çalıntı da olmasın lütfen. 10) Son olarak, puan kazandırma amaçlı dersler veödevler dışında bir şeyler yapabilirsiniz. Ancak, güzel ise puan veririm. Bir de derse girmeyenlerden 5 puan kırarım.
Yeter bu kadar Dersten soğuyacaksınız yoksa az daha devam edersem