Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ödev ve Ders Notları

YazarMesaj
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Rp Yaşı : 27
Gerçek İsmi : Berker
Ruh Hali : Ödev ve Ders Notları Hmbl71ki2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Ödev ve Ders Notları Imgleft100/100Ödev ve Ders Notları Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Ödev ve Ders Notları Empty
MesajKonu: Ödev ve Ders Notları   Ödev ve Ders Notları EmptyC.tesi 30 Ağus. 2008, 16:05

Ders puanları ve değerlendirilmesi şuna göre olacaktır:

1-5 => İfrit (İ)
6-9 => Zayıf (Z)
10-12 => Beklenenin Üstünde (BÜ)
12-16 => Uygun (U)
17-20 => Olağanüstü (O)

Bu yirmi puan üzerinden değerlendirildiğinde geçerlidir. On puan için de şu geçerlidir:

10-9 => Olağanüstü (O)
8-6 => Uygun (U)
5-3 => Beklenenin Üstünde (BÜ)
2 => Zayıf (Z)
1 => İfrit (İ)

Adminler tarafından bir uyarı veya değişiklik gelmediği sürece bu düzeni uygulayacağım. Fakat düzende bir değişiklik olursa değişecektir, yani çok da alışmamak lazım bu düzene Smile

!!!Birinci Dersin Değerlendirmeleri!!!

~~SLYTHERIN~~

-Lisa E. Shadow => 20'de 16 Sad 10'da 7 Sad Yani => Uygun (U)

Rp'inde kendi duygularına cidden süper yer vermişsin Smile Düşüncelere de en az uzunluk ve renk kadar çok önem veriyorum. Rp sırf benim hareketlerimden ve duygularımdan ibaret olmayınca iyi oluyor. Ancak dediğim gibi renk ve uzunluk da çok önemli. Uzunluk az gözüktü gözüme. Ayrıca her paragrafta aynı yazı tipini kullanmamışsın ve görüntü hoş olmamış. Bu yüden puan kırmak zorunda kaldım Wink

-Ödev Puanı => 20'de 20, 10'da 10 Yani => Olağanüstü (O)

En süper ödev buydu sanırsam Very Happy Fazla geniş kapsamlı ve komikti. Çok hoşuma gitti, o yüzden olağanüstü Wink

-Yancy Benjamin Black => 20'de 20, 10'da 10 Yani => Olağanüstü (O)

Şimdi kendi kuzenine (Very Happy) torpil geçiyor gibi şeyler duymak istemiyorum çünkü gerçekten hakkını verdiğimi düşünüyorum. Okursanız, anlarsınız. Duygulara yer verilmiş, benim hareketlerimden ve söylediklerimden ibaret değil. Uzunluk gayet iyi. Renklendirmeler de iyi. Tek kızdığım şey bana Daniel diye, Ginny'ye de Ginny diye hitap etme. zuhaha

Çok güzel bir ödevdi bence. İçerik de renklendirme de yazı tipi de güzeldi. Kiraptaki karakterlerin korkularını ve kendi korkunu da yazman hoş olmuş çünkü büyük ihtimalle sadece araştırma üzerinde kalacak böcürtler konusu. Korkunu öğrenmem iyi oldu Smile

~~HUFFLEPUFF~~

-Amy Black => 20'de 16, 10'da 7(tam olarak hangisi üzerinden değerlendirileceğini bilmediğim için böyle yaptım.) Yani => Uygun (U)

Rp'de kendi konuşmalarına, duydu düşüncelerine ve hareketlerine daha çok yer verseydin süper olurdu. Fakat genelde hep benim konuşmalarım ve hareketlerimdi. Bunu nerden anladın diyeceksin, Yani yazı renginden ve tarzından da belli. Neyse, 16 veya 6 (uygun) iyi bir puan. Biraz daha betimleme ve kendi hareketlerinle daha iyi olacağına emin olabilirsin.
-Ödev Puanı => 20'de 9, 10'da 2 Yani => Zayıf (Z)

O felak şey ödev miydi Amy? Çok kısa ve biçimsizdi. Bu yüden beklenenin üstünde bile değil, zayıf maalesef. Bir dahakine daha iyi bir ödev vermen dileğiyle.
-Silmarwen Tinehtele => 20'de 16, 10'da 7 Yani => Uygun (U)

Kendi duygularına ve fikirlerine güzel yer vermişsin o yüzden 10 puanı havada kaptın Smile Fakat uzunluk biraz problem yarattığı için 3 puan oradan gitti. Geriye elimizde 17 kaldı. Fakat yazı tipin fazla basit geldi. Kalınlaştırabilir ve italic yapabilirdin ki bu da çok daha fazla hoş dururdu. Burdan da 1 puan kırdım diğerlerine haksızlık olmasın diye Wink Ama Uygun da dersi geçebilmek için yeterli bir puan. Ama bildiğin gibi daha ödev notunu da eklemedim.

-Miley Rachel A. Black => 20'de 20, 10'da 10 Yani => Olağanüstü (O)

Söze gerek var mı bilmiyorum ama süper bir rp yapmışsın. Yazı tipi göze hoş görünüyor ve renkler de uygun gibi. Oy üzden puan kırmadım. Duygulara da güzel yer verilmiş. Daa fazla söze gerek yok, olağanüstü bir ders rpsi idi.

Söze yine gerek yok çünkü renklendirmesinden ve yazı tipinden içeriğine kadar harika bir ödevdi. Resim de süperdi. Bu yüzden olağanüstü en iyi değerlendirme bence.

~~GRYFFINDOR~~

-Jessica Malfoy => 20'de 15, 10'da 6. Yani=> Uygun (U)

Rp'inde kendi duygu ve düşüncelerine, hareketlerine oldukça iyi yer vermişsin. Bu yüzden Uygun'u hakettin. Hakettin dememin sebebi renklendirmenin felaket olmasıydı. Renklendirmen biraz daha iyi olsaydı emin ol olağanüstüyü kapardın. Renklendirmeye biraz daha önem ver. Yani birbirine uyan renkleri seç ve Rp'ini biraz daha uzun tutmaya çalış. İşte o zaman tam puan bile alabilirsin Wink

-Ödev Puanı => 20'de 20, 10'da 10. Yani => Olağanüstü (O)

Gayet güzel bir ödevdi. Resim bulmuş olman da çok hoş. Renklendirmeler birbirine uygun renklerle yapıldığı için ayrı bir üzellik katmış. Ayrıca yazıyı ortalaman da çok hoş bir görüntü sağlamış. Bu yüzden Olağanüstü'yü hakettin. Senin ödevinden daha iyi bir ödev sunan çıkmazsa, ödevini panoya asacağım. Ayrıca derste de sergileyeceğim.

~~RAVENCLAW~~

-Matt C. Strong => 20'de 17, 10'da 8 Yani => Olağanüstü (O)

Gayet güzel bir RP olmuş. Duygularına çok güzel yer vermişsin ki bu da yüksek bir puan almana neden oldu Wink Görüntü de hoş gibi. Kısacası pek bir problem yok. Az daha uzun olsaydı tam puan olurdu ama Wink

Güzel bir ödevdi. Resim de bulman hoş olmuş. Renkler hoşuma gitti. Geniş kapsamlıydı. Bu yüzden olağanüstüyü de haketti. =)

-Adriana Emily Bell => 20'de 17, 10'da 8 Yani => Olağanüstü (O)

Duygularına iyi yer vermişsin o yüzden sen de 10 puanı havada kaptın. Yazı tipi de iyi ama her paragrafta aynı yazı tipini kullansaydın daha hoş görünürdü. Ama pek göze batmıyor o yüzden sadece 1 puan kırdım. Rp kısa bence. Bu da 2 puanının daha gitmesine neden oldu. Rp'ini biraz daha uzun tutsaydın iyi olurdu çünkü offline dersti ve uzun rp en iyi tercihtir offline derste. Genel olarak iyi bir rp olduğu için olağanüstüyü hakettin bence Wink

-Elisha Kelly Evans => 20'de 20, 10'da 10 Yani => Olağanüstü (O)

Çok süper bir Rp olmuş. Uzunluk ve görünüş gayet iyi. İçerik de harikaydı. Duygulara da çok iyi yer vermişsin. Buy üzden olağanüstüyü hakettin. Fazla söze gerek yok Wink

Renk gayet hoş seçilmiş, okunmakta güçlük çekmedim. Açıklama da uzunluk ve içerik bakımından güzeldi. Resim bulman da kusursuzlaştırmış ödevini. Bu yüzden Olağanstü senin için en iyi değerlendirme =) .

Ödev ve Ders Notları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» !. Ders Notlar? ve 2. Ders Hakk?nda Duyuru
» Karma Ders (1 ler ve 2 ler)