Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Dırdırcı Sayı 1

2 posters
YazarMesaj
Alex Jason Delacour
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Alex Jason Delacour

Erkek
Rp Yaşı : Z.A.Y.
Gerçek İsmi : Cesaret
Ruh Hali : Dırdırcı Sayı 1 Heyup71gt6

Dırdırcı Sayı 1 Empty
MesajKonu: Dırdırcı Sayı 1   Dırdırcı Sayı 1 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 13:38

KARANLIK İŞARET GÖRÜLDÜ
Dırdırcı Sayı 1 Q1darkmarkup9
Dün gece saat 1 civarından Godric's Hollow yakınlarındaki Parlayan Göl'de Karanlık İşaret görüldü.Yapan'ın kim olduğu bilinmiyor.Godric's Hollow'da yaşayan iki cadı (Bayan Matilda ve kızı)yapıldığı sırada 2 kişiyi gölün kenarında gördüğünü iddia etti.Bayan Matilda

''Evdeydim koltuğumda oturmuş Cadı Kazanı okuyordum.Birden kızım bana seslendi.Ne olduğunu anlamadım.Üst kattaki balkona çıktık.Karanlık İşaret yukarıdaydı.Korkunçtu insanın tüylerini ürpertiyordu.Sonra onları gördüm.Oradaydılar.Biri kadındı.Diğeri ise uzun boyluydu.Siyah uzun bir cüppe giyinmişti.Ama karanlıkta yüzünü seçemedim.Kadını da göremiyordum.Kimin işareti yaptığını görmedim.Çünkü karanlık işareti gördükten sonra onları gördüm.Ama kavga ediyor gibilerdi.Sonra kayboldular ne yapacağımı şaşırmıştım.''

diye anlattı.Olay hakkında Bakanlığın ne yaptığı henüz bilinmiyor.Bakan'la konuşmak yapmak için Bakanlığa gittik orada olmadığı söylendi.Yoksa Adı Anılmaması Gereken geri mi döndü? Ama bu mümkün değil.Çünkü o öldü.O halde bu sefer ki Karanlık Lord'da kim? İşte tüm halk bununla sarsılıyor.Ayrıca henüz ciddi bir kayıp vermedik.Son zamanlardaki ölüm haberlerinin Karanlık Lord ile ilgisi olmadığı kesin.O halde Karanlık Lord kim? Ve ne yapmaya çalışıyor? Bu soruların cevabını bir sonraki sayıda size vereceğiz...

Bizi takip edin...

Esenlikler dileriz...

DIRDIRCI EDİTÖRÜ:ALEX JASON DELACOUR

RP OUT:YORUMLAR BURAYA YAZILMAYACAKTIR.DERGİNİN BU SAYISI HENÜZ BİTMEDİ DEVAM EDECEK...
Rosie Jane Weasley
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Rosie Jane Weasley

Kadın
Rp Yaşı : Z.a.y.
Gerçek İsmi : Cesaret
Ruh Hali : Dırdırcı Sayı 1 Heyup71gt6

Bilgilerim
Rp Puanı:
Dırdırcı Sayı 1 Imgleft0/0Dırdırcı Sayı 1 Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

Dırdırcı Sayı 1 Empty
MesajKonu: Geri: Dırdırcı Sayı 1   Dırdırcı Sayı 1 EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 13:56

KARANLIK İŞARET'İ KİM YAPMIŞ OLABİLİR?

Bu konuyla ilgili düşünmek zor.Çünkü bildiğiniz gibi bilinen bir karanlık büyücü vardı.Kim-olduğunu-bilirsin-sen.Ama o öldürüldü ezeli düşmanı Daniel Jacop Black tarafından.Ve böylece tarihe karıştı.O halde şimdiki karanlık lord kim olabilir?
Bu konuyla ilgili oldukça uzun düşündüm ve aynı zamanda işim gereği bunu araştırmam gerekti.Ama o kişi her kimse gerçekten profesyönel olsa gerek.Çünkü hiçbir sonuca varamıyorum.Ve bu da hem benim hem seherbazların hemde bakanlığın açısından korkunç bir durum.Ama sonun başlangıcı dedikleri bu olsa gerek.Yinede bizi takip etmekten vazgeçmeyin çünkü her küçük bir sonuca vardığımda yazacağım...

Rosie Jane Weasley
Seherbaz

Dırdırcı Sayı 1
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-