Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Prof.Rose'nin Odası

2 posters
YazarMesaj
Elisabeth Rose Weasley
Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm)
Rp Yaşı : 27
Gerçek İsmi : Şeyma
Ruh Hali : Prof.Rose'nin Odası Friendssx91pb8
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Prof.Rose'nin Odası Imgleft100/100Prof.Rose'nin Odası Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Yoldaşlık

Prof.Rose'nin Odası Empty
MesajKonu: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 15:20

Rose odasına çekilmişti.Dersi bitmişti.Yanına bir kaymak birası almıştı.Ödevlere bakıyordu.Rose biekaç günfür kendini yanlız hissediyordu.Jane'yi kaç gündür görmüyordu.Daniel'i,Brian'ı,Ginny'i ve diğer aile fertlerini özlemişti.Rose Hufflepuflu bie öğrencinin ödevini okuyordu.Çok güzel olmuştu.Aklına kendi öğrencilik zamanları gelmişti.Gryffindorun en akıllı öğrencilerindendi.Rose'nin aklına bir anısı gelmişti.

''KSKS dersindelerdi.Böcürtlerle karşılaşıyorlardı.Sıra Rose'ye gelmişti.Rose'nin karşısına böcürt olarak gelen şey annesini ve babasını öldüren ö.y idi.Rose ürpermişti.Biranda ağlamaya başladı.Çünkü Rose o anları unutamıyordu.Yanına Brian ve Daniel gelmişti.Prof. izin alşarak dışarı çıkmıştı üçü.Brian ve Daniel Rose'yi susturmuştu.Komik şeyler yaparak.Kim bilebilirdi ki Rose'yi öylerden korktuğu için susturan Daniel'in karanlık lord olacağını kim bilebilirdi diye düşündü.Gözlerinden yaş geldi.Ama hemen yaşları sildi.Ödevlere bakmaya devam etti.
Rosie Jane Weasley
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Rosie Jane Weasley

Kadın
Rp Yaşı : Z.a.y.
Gerçek İsmi : Cesaret
Ruh Hali : Prof.Rose'nin Odası Heyup71gt6

Bilgilerim
Rp Puanı:
Prof.Rose'nin Odası Imgleft0/0Prof.Rose'nin Odası Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 15:31

Rosie az önce Hogwarts'a cisimlenmişti.Ablasına ihtiyacı vardı hemde çok.Çünkü Daniel'ı gazeteye verip vermeyeceğinden birazcık olsa da şüpheliydi ne yapması gerektiğini gerçekten bilmiyordu.O sırada ablasının odasına yaklaşmıştı.Kapıyı iki kez tıklakttı..Acaba o biliyormuydu? Daniel ''Elisabeth'in de şüphesiz haberi var'' demişti.O halde biliyordu.Ne yapacaktı.Kapıyı açtığında ablası masada bir şeylere bakıyordu.Ödevler olsa gerek diye düşün Rosie.Onu fark etmemişti.Rosie kısık bir sesle

''Rose? Kız kardeşin Jane geldi.''

dedi hafif bir tebessümle.Onu özlemişti uzun zamandır görmüyordu.Ve Rose ona hep Jane derdi.Aslında ailece Jane derlerdi.O Jane ismini sadece ablasından duymayı severdi.Annesinden duyamıyordu bu yüzden ablasından duymayı çok istiyordu.
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 15:43

Rose ödevlere bakarken içeriye bir girdi.Rose başını çevirip kapıya baktığında şok olmuştu.Çünkü Jane gelmişti.Rose:

-Hoşgeldi dedi ve gülümseyerek.Jane kaç gündür nerdeydin?Seni çok merak ettim.Dün malikaneye gittim yoktun dedi ve Jane'ye baktı.Jane'nin bişeyi yoktu.Rose yanındaki sandalyeyi gösterek:

-Jane gel buraya otur.Senin neyin var?Çok kötü gözüküyorsun dedi ve Jane'ye bir bardak kaymak birası uzattı.
Rosie Jane Weasley
Rosie Jane Weasley

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 16:12

Jane Rose'un gösterdiği yere oturdu.Ve sorularına teker teker cevap vermeden önce Rose'un uzattığı kaymak birasından bir yudum aldı.Jane

''Yoldaşlıkta kalıyordum.Biliyorsun şu aralar işler baya bir yoğun.Yarın da manşetlerde bu akşam ne olduğunu göreceksin.Kötü olmamın sebebi de bu zaten.Ve o kişi senin bildiğini söyledi.Bu doğru mu?''

dedi.
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 16:16

Rose Jane'nin neyi kasdettiğini anlamıştı.Kasdettiği kişi Danieldi.Aslında Rose Jane'nin Daniel'in karanlık lord olduğunu biliyor diye biliyordu.Çünkü Jane seherbazdı.Rose:

-Jane sen bilmiyor muydun?Sen bir seherbazsın ve Daniel'in düğündede sende vardın.Sen biliyorsun diye sana söylemedim.Daniel'e çatışmaya girmedin değilmi?Girmiş olsan biraz yaralanmış olurdun dedi ve bir yudum kaymak birası aldı.
Rosie Jane Weasley
Rosie Jane Weasley

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 16:24

Jane Rose'un dediklerine inanamıyordu.Daniel'ın daha güçlü olduğunu söylüyordu.Bu onun çok ağırına gitmişti.

''Elbette bilmiyordum.Eğer bilseydim o düğünü cehenneme çevirirdim.Bugün yani az önce Karanlık İşaret'i yaptı.Ve onu orada yakaladım.Ama bir çatışma olmadı.Olsaydı da onu halt edebilirdim Rose.Neden onun bu kadar güçlü olduğunu savunuyorsunuz.Neden bunu yapıyorsunuz ki...O döneklik yaptı.Bizi sattı ve onunla konuşmaya devam ediyorsunuz.Bu korkunç! Ölüm yiyenlerle işbirliği içinde.Belki amacı aynı olmayabilir ama bize güvenmedi.Bizim gücümüzü az buldu ve bence buda konuşmamak için gayet mantıklı bir neden.Ahh Rose!''

dedi konuşurken yine titriyordu.Sözleri bitince dengesini kaybeetti ve arkadaki koltuğa düştü.Gerçekten onun için felaket saatlerdi.
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 16:46

Rose zaten Jane'nin Daniel'i yenemeyeceğini söylememişti.Sadece yaranlamnmadığını belirtti.Rose:

-Jane o senden daha güçlü değil.Emin ol ki.Sadece çatışmaya girseydiniz.Sana bişey olmayabilirdi,ama en azından yaralanırdın.Onu demek istedim.Ben onunla iş birliği içinde değilim.Unutma ki okulumda prof. olduğu için bişey yapmıyorum.İstesem Daniel'i çoktan öldürmüştüm.Daniel'e zarar versem okula ö.yiyenler saldırır.Ve onca masum öğrenci bişey olmasını ikimizde istemeyiz herhalde.Hem Daniel'i düellosuz bile yakalayabilirsin.Zayıf noktasını buldun mu işi biter.Zayıf noktasınıda biliyorsundur.Hem bunu birtek ben değil Brian ve kuzenimiz Bonnie de biliyordu.Jane hiçbir zaman unutma öylerle asla anlaşmaya veya onları saklamaya çalışmam.Unutma onlar bizim anne ve babamızı öldürdüler.Ama bu kadar masum insanın ölmesine izin veremem sinirli bir şekilde bunları hızlı hızlı söyledi.Bir yudum kaymak birasından aldı.
Rosie Jane Weasley
Rosie Jane Weasley

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 17:21

Rose ses tonuyla ve tavrıyla Jane'i susturmuş ve birazcıkta sakinleştirmişti.Jane kısık bir sesle

''Tamam o halde onun zayıf yönünü bulmalıyız.Ama önce şu Angellyca denilen Ölümyiyeni bulacağım.Ve sende okulda Daniel'ın birşeyler çevirip çevirmediğine bakarsın Rose.Böylece birbirimize bilgi aktarırız.O zaman arasıra buraya uğrayacağım.Bu arada Rose Daniel'ın animagusunun kim olduğunu biliyormuydun?''

dedi.Ve kaymak birasından bir yudum daha aldı.
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 18:54

Rose Janeyi susturmuştu.Rose Daniel'in metamarmagususnun Alex olduğunu biliyordu.Rose:

-Malesef biliyorum.Alex,yoldaşlıktan Alex'in halinbe dönüyor.Ürkütücü birşey ama senin gibi akıllı seherbazlar bunu hemen anlayabilirler.Aslında ben onla karşılaştım yani Angellyca ile ama yakalayamadım.Ben sana haber yollarım her fırsatta gülümsedi ve kaymak birasından bir yudum aldı.Rose:

-Jane kendine dikkat et.Daniel,Angellyca,Ginerva ve diğer ölüm yiyenlere dikkat et.Senide kaybetmek istemiyorum.Unutma Ginevra da onlardan.Artık karanlık lady Ginerva dedi ve Jnaeye uzun süre baktı.
Rosie Jane Weasley
Rosie Jane Weasley

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 19:13

Jane

''Aaah biliyorum.Malesef ki öyle.Merak etme onun adını hemen vermesem de adı kendiliğinden ortaya çıkacak.Şimdi gidip verdiği isimleri Bakan'a vereceğim harika olacak.Yaptığım en iyi iş.Çünkü uzun süredir araştırıyordum.Peki ya buradaki Profesörlerden isim var mı? Bildiğim Eva Hayley Bell var.Adını biri söylemişti oldukça inandırıcı bir şekilde.Ama o Muggle Araştırmaları Prof. değil mi? Bu nasıl olabilir?''

dedi.
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 20:08

Rose şaşırmıştı.Eva'nın ö.y olduğunu bilmiyordu.Ama okulundaki öğretmenleri araştıracaktı artık.Rose kaymak birasından bir yudum aldı.Rose:

-Evada mı?İnanamıyorum.Okuldan başka kimse var mı Jane?Ben okulda öğretmneleri araştıracağım,bakalım başka ö.y prof. var mı okulda?Varsa tedbir almalıyım.Jane sen bizim okuldan olan ö.yleri biliyorsan veya öğrenirsen bana haber ver.Bende sana haber veriyim.Birde Black ailesinin çoğu ö.y o zaman dediüzgün bir şekilde.Kaymak birasından bir yudum aldı.Artık napacağını bilmiyordu.Yakında okula ö.yler baskın yapabilirdi.Onca öğrenciye nolacaktı.Rose:

-Jane,öğrencilerden ö.y olan vardır herhalde değil mi?Var ise diğer iyi taraftan olanlara zarar verirlerse naparım ben ailelerine nasıl açıklarım? diye üzülüyordu Rose.Aslında iyi tarafta olan öğrenciler için bir klüp açılabilirdi.Rose bunu halledecekti.
Rosie Jane Weasley
Rosie Jane Weasley

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 20:19

Jane ona cevap olarak
''Aaa evet var ama sadece Eva'yı duydum ben sana Ö.Y. listesini veririm onların çocukları sizin okuldaysa ilgilenirsin.Hem sen kendini üzme Rose.Bu olursa senin suçun olmaz ama zaten bunu halledeceğini biliyorum.Yinede ben okuldaki diğer Ö.Y. leri araştıracağım sende araştır aslında birkaç isim daha gelmişti ama kesin sonuç olmadığı için boşu boşuna listeye yazmamayım dedim biliyorsun Bakan'a veriyorum o listeyi.İşte şurada biryerde olacak liste''

dedi ve çantasından listeyi çıkararak Rose'a uzattı

ÖLÜMYİYEN ŞÜPHELİ LİSTESİ

Ronald Weasley =>Gizem Dairesi Çalışanı
Birlikte olduğu Eva Hayley Bell'in tesiri altında Ö.Y. olduğu düşünülüyor.Ama o bir Weasley ve bu bence doğru değil.
Simone Simons =>Sihirli Afetler Çalışanı
Bakanlıktaki Ö.Y. ler araştırması sonucu ben tespit ettim.
Tom James Black =>Tom'un Cafesi'nin Sahibi
Black ailesinden olmakla birlikte ölümyiyen olduğunu asla inkar etmeyecek biri.Oldukça kurnaz.
Luterus Bernand Black =>Hogwarts'ta Simya Prof.
Kesinlikle Ö.Y. Yaptıkları görüldüğü yerler ve kişiler ve ayrıca Ö.Y. kuzeni.Ve bir Black.
Lionel Christoph Steinert =>Kafatası Eğlence Evi Sahibi
Ö.Y. olduğuna dair kuşkular olsada henüz bir açığını yakalayamadık.
Francine Amanda Laxstrom =>Gizem Dairesi Çalışanı
Yine Bakanlıktaki Ö.Y. ler araştırması sonucu ben tespit ettim.
Eva Hayley Bell =>Muggle Araştırmaları Profesörü
Ö.Y. olduğuna dair bilgiler alsak da mesleği gereği saçma olduğundan doğrulanamadı.Ama yinede araştırıyoruz.
Ginevra Black =>Mitoloji Prof.
O artık bir Black.Bu yüzden Blackler araştırmasında ismi buraya yazıldı.Önceden bir Weasley olduğundan araştırmada yer almayacaktı ancak Black olduğundan beri burada adı ver henüz bir açığını yakalayamadık.
Daniel Jacob Black =>K.S.K.S. Prof.
Hiç şüpheli tavırları yok ama nede olsa bir Black.Araştırılıyor (Ayrıntılı)
Elizabeth Vibeke Stene =>Uluslar Arası Sihirsel İşbirliği Çalışanı
Yine Bakanlıktaki Ö.Y. ler araştırması sonucu ben tespit ettim.
Ceza Black =>Büyüceşura Mahkemesi Çalışanı
bir Black daha.Yine Bakanlıktaki Ö.Y. ler araştırması sonucu ben tespit ettim.
Angellyca Valantiné Casié =>Ö.Y.
Ö.Y ler arasında Karanlık Lord'un sağ kolu olarak tanınıyor.Buna çok gizli bir şekilde ulaştım ve doğruluğundan hiç şüphem yok anında tutuklanması gerekn aciz bir kötü.

KIRMIZI:DİKKAT!
TURUNCU:BLACKLER!
YEŞİL:KESİN DEĞİL!

Listeyi Rose'a uzattı.
''İşte bak Rose burada birkaç Prof. daha var anlaşılan''
dedi.
Elisabeth Rose Weasley
Elisabeth Rose Weasley

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 20:29

Rose şaşırmıştı.Elindeki bardağı düşürdü.Bardağın çat sesi üzerine kendine geldi.Rose:

-İnanmıyorum,Ronaldda mı?Ya neyseki diğer Weasleyler zay dedi ve gülümsedi.Etrafa bir baktı.Etraf cam kırıklarıyla doluydu.Rose:

-Aklapakla dedi ve etrafı temizlendi.Rose:

-Dırdırcıda yayınlamak istersen:Bonnie sihir bakanı oldu.Eski sihir bakanı Leo istifa etmiş dedi ve kendine yeni bir kaymak birası doldurdu.
Rosie Jane Weasley
Rosie Jane Weasley

Kadın

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Prof.Rose'nin Odası   Prof.Rose'nin Odası EmptyPtsi 01 Eyl. 2008, 20:42

Rose şaşırmıştı ama bu iyi bir haberdi eski Bakan görevini iyi yapmıyordu.

''Aaa ciddimisin tanrım bakanlıktayım ama hiçbirşeyden haberim yok.
Evet Ronald öyle gözüküyor ama bunlar benim notlarım doğru mu değil mi? Tam olarak bilmiyoruz.Eğer Eva Ö.Y. ise Ronald'ında olma olasılığı artıyor.''

dedi.

Prof.Rose'nin Odası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-