| Küçük Bir Ziyaret | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Matt.C.Strong Ravenclaw VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 27/08/08 Rp Partneri : Platonik:P Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Selün:F Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı:
| Konu: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 13:57 | |
| Matt yapacak bir işi olmadığı için yeniden göle uğrayıp kitap okumayı uygun gördü. Güneş yine oturduğu yeri ısıtıyordu,su rüzgarsızlığın nedeniyle dümdüzdü. Başka biri için sıkıcı olabilirdi ama Matt için huzur doluydu.
Tek yaptığı zaman öldürmekti,kütüphaneden Karanlık Yaratıklarla ilgili ilginç bir kitap bulmuş onu okumaktaydı. Bir yandan da o çok metedilen ipodunu dinliyordu...
En son Matt.C.Strong tarafından Salı 02 Eyl. 2008, 14:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 14:01 | |
| out:rpler beş satırdan aşağı olmayacak | |
|
| |
Lisa E.Shadow Slytherin VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 22/08/08 Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD Rp Yaşı : 14 Gerçek İsmi : Selün Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 14:10 | |
| "İnek!" dedi gülerek sessizce arkasında belirip. Yanına otturdu.
Kafasını koltuk altına alıp orta parmağıyla kazıdı.Ne zaman arkadan yakalasa bunu yapardı. Çocuk da gülüyordu Liz ile birlikte. Çocuğu serbest bırakıp elindeki kitabı kaptı
"Bu ne?Karanlık Yaratıklar mı?Pöhh!"
Kitabı geri fırlattı
"KSKS de küçük mavi zebanilerden sonra hiç iç açıcı değil!"
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 27/08/08 Rp Partneri : Platonik:P Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Selün:F Ruh Hali :
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 14:18 | |
| "İnek!" dediğini duydu tanıdık birinin. Arkasına bile dönemeden kafasını kaptırınca gelenin Liz olduğunu anladı. Bu kıza arkasını dönmemeliydi.... Onu gördüğüne sevinmişti,Liz kafasını kazırken bir yandan gülüyor bir yandan kafasını kurtarmaya çalışıyordu Kafasını kurtarınca Liz'in dikkatini kucağındaki kitap çekti.Matt bunu farkedince kitabını kurtarmak için elini kitaba attı,ama çok geç kalmıştı.Liz kitabı tutuğu gibi çekti "Bu ne?Karanlık Yaratıklar mı?Pöhh!"
Anlaşılan kız ödevi bile yapmamıştı... "KSKS de küçük mavi zebanilerden sonra hiç iç açıcı değil!" "Bu konuda haklısın.." diyerek hak verdi Lize. O ufaklıkları kendisi de sevmezdi. Liz'e kitaptan bahsedebilirdi ama kız muhtemelen dinlemezdi. Kızın saçlarını karıştırıp gülümsedi. "Ama okuldayız ve mugglelar arasında olduğu gibi eğlenemeyiz!İşte bu yüzden ben Rawenclawdayım..." ve sen de işe yaramaz Slytherinde...diye bitirmek istedi cümlesini ama bu Liz ile aralarını bozabilirdi. Liz Slytherine gönülden bağlıydı çünkü... | |
|
| |
Tom Andrew Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 81 Kayıt tarihi : 10/08/08 Rp Yaşı : tarafsız Gerçek İsmi : hırsı,soğuk kanlılığı,
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 14:25 | |
| Amy göl kenarına inip biraz kafa dinlemek istiyordu. Aynı zamanda okuldaki bağzı çocuklardan kaçmak istiyordu. Aslında kendiner itiraf aedemesede gene Alex'den kaçıyordu. Onu düşünmek görmek dahi istemiyordu.
Göl kenarında bir süre sessizce dolaştı. Kuşladı ve göldeki canlıları izledi. Etraf çok sessiz ve güzeldi. Aklına birden Matt geldi. O gün olanlar ve nasıl olduğunu düşünmeye başladı.
İleride Matt ve bir kız oturuyorlardı. Amy aslında başta onların yanına gitmek istemiyordu. Ama sonra bu işe bir şey yapması gerektiğini anladı. Onların yanına geldi. Kıza bakrak;
"Merhaba, Ben Amelia Black. Ama sen Amy de. Her kez öyle der. Selam Matt." dedi. | |
|
| |
Lisa E.Shadow Slytherin VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 22/08/08 Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD Rp Yaşı : 14 Gerçek İsmi : Selün Ruh Hali :
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 14:33 | |
| "Merhaba, Ben Amelia Black. Ama sen Amy de. Her kez öyle der. Selam Matt." Kızı görmek için kafasını kaldırdığında bu tanıdık surat karşısında şaşırdı. KSKS dersinde cevaplayacağı soruya kendisinden önce cevap veren kızdı bu... Hufflepufflıydı,Liz Hufflepufflıları sevmezdi...Hatta binanın bile gereksiz olduğunu düşünüyordu. Azimmiş...Kendisi de azimliydi ne var yani?! Yine de kendisinden önce cevap verdi diye kızdan nefret edemezdi.Daha geçerli bir neden bulmalıydı. Kız Matt'in ismini biliyordu.Matt'e baktı o da kıza gülümsemişti. Tanışıyorlardı demek... Düşmanla kurulan bir ittifak...Kızı görünce salyalarını akıta akıta yaklaşmış olmalıydı Matt... diye düşündü Liz Öyle olmadığını biliyordu ama o sinirle Liz'in aklından geçenler bunlardı... "Liz ben..." dedi soğukça. Sonra ayaklandı. "MC seninle sonra görüşürüz..." dedi kötü kötü kıza bakıp. Hiçbirşey demeden hızlı adımlarla oradan ayrıldı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 14:39 | |
| "Merhaba, Ben Amelia Black. Ama sen Amy de. Her kez öyle der. Selam Matt." Amy'nin sesiyle dikkati Liz'den yanındaki kıza kaydı. Uzun sarı saçları hafiften esen rüzgarla sallanıyordu.Gülümsedi yanına gelince. "Merhaba Amy.." Liz'İn kendisine baktığını hissedince ona döndü.Kız şaşırmış ve hiddetlenmişti. Doğru ya,şu KSKS dersi... "Liz ben..." dedi öfkeyle ayaklanıp.Amy'e kenetlemişti bakışlarını.Kıza birşey yapabileceğinden korktu bir an. "MC seninle sonra görüşürüz..." "Liz,gitme..." dedi uzaklaşan kızın ardından. Amy ile anlaşmasını isterdi. Bir soru için miydi şimdi bu? Ya da kıskanıyor muydu kendisini?
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 81 Kayıt tarihi : 10/08/08 Rp Yaşı : tarafsız Gerçek İsmi : hırsı,soğuk kanlılığı,
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 14:44 | |
| Kız uzaklaşırken. Matt;
"Liz, gitme..." dedi ama rtık çok geçti. Zaten Amy bir şeyler olduğunu anlamıştı. Çünkü Liz ona çok kötü bakmıştı. Amy hemen;
"Şey... ben rahatsız ettiysem üzgünüm." dedi biraz kırılmış bir ses tonuyla. Sonra yere baktuı ve ekledi;
"Sadece bir merhaba diyim dedim. Ama böyle olucağını bilsem gelmezdim." dedi.
Amy arkasını döndü ve;
"Gitsem iyi olucak. Sende Liz'in yanına git sitersen. Galiba sevgilindi... " dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 14:55 | |
| "Şey... ben rahatsız ettiysem üzgünüm." dedi kız.Liz bazen hiç düşünmeden hareket edebiliyordu işte. "Sadece bir merhaba diyim dedim. Ama böyle olucağını bilsem gelmezdim." "Senin suçun değildi..." dedi Matt.Kız hiçbirşey yapmamıştı cidden. Lizin angutluğuydu... Amy arkasını dönünce Matt oturduğu yerden ayaklandı Gitsem iyi olucak. Sende Liz'in yanına git sitersen. Galiba sevgilindi... " Ne? Kız yürüken önüne çıktı "Sevgilim mi?" Suratında alaycı bir ifade vardı "Hayır,hayır sevgilim değil!Çok yakın bir arkadaşım o kadar..." Liz'in sevgilisi olma ihtimali bile çok komikti.Kendisini döven bir sevgili. Şiddetli geçimsizlik mutlaktı "Lizin kusuruna bakma bazen çok angut olabiliyor" Gülümsedi " KSKS dersinde cevaplamak istediği soruyu cevaplamışsın..." "...Kulağa komik geldiğini biliyorum ama birine taktı mı tam takar!" Kızın yanına geçip ellerini cüppesinin ceplerine soktu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 14:59 | |
| Amy yürürken Matt onun önüne çıktı. Hemen;
"Sevgilim mi?" dedi. Sonra ekledi;
"Hayır,hayır sevgilim değil!Çok yakın bir arkadaşım o kadar..." Amy'e bakarak;
"Lizin kusuruna bakma bazen çok angut olabiliyor" dedi. Amy gülümsedi. Sonra Matt;
" KSKS dersinde cevaplamak istediği soruyu cevaplamışsın..." diye açıkladı. Amy artık gerçekten gülüyordu. Matt bunu farketmiş olacaktı ki;
"...Kulağa komik geldiğini biliyorum ama birine taktı mı tam takar!" dedi. Amy gülerek;
"O zaman bana cidden taktı ama nedenini anlıyamadım. Neyse şey... aslında benim buraya gelmemin sebebi. Seninle konuşmak istememdi. Yani... olanalr hakkında." dedi ve Matt'e bakmaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 15:04 | |
| "O zaman bana cidden taktı ama nedenini anlıyamadım. Neyse şey... aslında benim buraya gelmemin sebebi. Seninle konuşmak istememdi. Yani... olanalr hakkında." Matt'in gülümsemesi gevşedi. Kendisi de bilmiyordu olanları,belki bir süre düşünse kendi kendine cevap bulabilirdi ama düşünmek de istemiyordu. Hoşuna gitmişti Amy'i öpmek,tiksindiğinden ya da hata yaptığını düşündüğünden böyle değildi. Kızla daha yeni tanışmıştı,o da tam tanışma denemezdi. "Ne düşünüyorsun dün geceyle ilgili?" dedi derin bir ses tonuyla yere bakıp elleri ceplerinde yürümeye devam ederken. | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 15:13 | |
| Matt bir süre bir şey demedi sonra;
"Ne düşünüyorsun dün geceyle ilgili?" diye sordu. Amy aslıdna ondan bir eşyler bekliyordu. Ama bu sorunun karşısında her şeyi açıklamaya karar verdi;
"Ben dün oraya birini unutmak için gitmiştim. Unutamayacağımı bildiğim birini. Tatilde tanışmıştı. Ona gerçekten aşık olmuştum. Ondan ayrıldığımda bir daha kismeyi sevemeyeceğimi, onu asla unutamiyacağımı düşünüyordum. Buda dün geceye kadar böyleydi. Ama...." Bir süre durdu. Matt'e baktı. Matt bir eşy demeyince devam etti;
"Dün gece bunun doğru olmadığını anladım. Yani orda seni öperken benim için sadece sen vardın. Dün geceden sonra artık aklımda onu hiç bulamıyorum. Yani.... onu unuttum ve unutmamı sağlayan...." tamalamadan yere bakmaya başladı. Matt'den biğr şey demesini bekliyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 15:19 | |
| "Ben dün oraya birini unutmak için gitmiştim. Unutamayacağımı bildiğim birini. Tatilde tanışmıştı. Ona gerçekten aşık olmuştum. Ondan ayrıldığımda bir daha kismeyi sevemeyeceğimi, onu asla unutamiyacağımı düşünüyordum. Buda dün geceye kadar böyleydi. Ama...." Birşey demeden my'e baktı.Sonundaki Ama zaten söyleyeceklerini anlamısına yetmişti. "Dün gece bunun doğru olmadığını anladım. Yani orda seni öperken benim için sadece sen vardın. Dün geceden sonra artık aklımda onu hiç bulamıyorum. Yani.... onu unuttum ve unutmamı sağlayan...." "Ya olay benimle alakalı değilse?" dedi dayanamayıp Kızı omuzlarından tuttu. "Ya o unutmak istediğin kişiyi unutturacağını bildiğin için beni öptüysen?Ya aradığın ben değil de muhtaç olduğun bir öpücükse?" Kızın iri ela gözlerine baktı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 15:26 | |
| Matt birden;
"Ya olay benimle alakalı değilse?" dedi. Sonra Amy'inin omzundan tutup;
"Ya o unutmak istediğin kişiyi unutturacağını bildiğin için beni öptüysen?Ya aradığın ben değil de muhtaç olduğun bir öpücükse?" dedi. Ama Amy böyle olmadığına emindi. Gözlerini Matt'inkilerden ayırladan;
"Bu yüzden değil. Eminim. Çünkü bir öpücükle unutamazdım. Ben Alex'i hiç öpmedim. Bu başka bir şey. Hem dün geceki üpücük bir muhtaçlıksa bunu yapmazdım." dedi ve Matt'in boynuna sarılıp onu öptü. Sonra ayrılarak yere bakmaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 15:37 | |
| "Bu yüzden değil. Eminim. Çünkü bir öpücükle unutamazdım. Ben Alex'i hiç öpmedim. Bu başka bir şey. Hem dün geceki üpücük bir muhtaçlıksa bunu yapmazdım." Neyi anlamında bir bakış attıktan sonra dudaklarına yapışan kızdan aldı cevabını. Önce şaşkınlıktan gözünü kapatmak bile gelmedi aklına,gözlerini kapattıktan sonra elleri kızın beline kaydı,serbest bıraktı kendini... Amy kendini geri çekip kendisine baktığında isteksizce söyledi kafasından geçenleri "Amy,daha seni tanımıyorum...Baykuşhanedeki profesörün kızkardeşi olan sevimli ve zeki bir kız olduğundan başka hiçbir şey bilmiyorum. Bana seni tanımam için biraz zaman ver!" Liz olsa bunun çok feminem bir hareket olduğunu ve Amy gibi bir kızı kaçıracağı için bir moron olduğunu söylerdi. Ama eğer diğerleri gibi olsaydı,duygusuz gurursuz ve kızları bir eşya olarak gören diğerleri gibi,şu anda yeniden Amy'nin dudaklarında bulurdu kendini. Olmak istediği son şeydi bu,bir hayvana dönüşmek. Matt insanlara değer verirdi,her insana düşmanına bile. Bazı Sly'lılar kendisine "İnek,süzük..."gibi isimler takardı bu yüzden ama Matt olduğu kişiden memnundu. Kızın soğumamasını istiyordu kendisinden,kaçıp gitmemesini... Analamasını istermişçesine boynunu yana yatırıp ellerini açtı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 15:44 | |
| Matt;
"Amy,daha seni tanımıyorum...Baykuşhanedeki profesörün kızkardeşi olan sevimli ve zeki bir kız olduğundan başka hiçbir şey bilmiyorum. Bana seni tanımam için biraz zaman ver!" dedi. Amy bunun bir hayır anlamına geldiğini düşündü. Geri çekildi ve birden gözlerindne yaş damlağını farketti. Matt'in ağladığını görmesini istemiyordu. Bu yüzden arkasını döndü ve konuşmaya başladı;
"Eğer benle beraber olmak sitemiyorsan söyle. "
Matt'in ona yaklaşıp ağladığını görmesinden korkuyordu. Bu yüzden hemen ayakkabısını ve cübbesini çıkarıp göle atladı. Göl suyunun ağladığını gizliceğini umuyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 15:53 | |
| "Eğer benle beraber olmak sitemiyorsan söyle. "
Al işte,angut herif kırdın kızı.... dedi kendi kendine. "Hayır Amy ondan değil.." diye yaklaştı kıza. Kız bir anda ayakkabısını ve cüppesini çıkarıp suya atladı. Matt Amy'nin neden böyle yaptığını anlamamıştı,ama kızı kaçırmaya da niyeti yoktu. Lanet olsun sana Matt,neden olur demedin ki? diye mırıldanıp ayakkabısı,kırmızı tişörtü ve cüppesini Amy'ninkilerin yanına bıraktı ve suya atlayıp "Amy,nereye?!" dedi yanına geldiğinde karşısına karşısına yüzüp | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 15:59 | |
| Amy gölde yüzerken Matt'inde göle atladığı duydu. Suyun üstüne çıktı. Matt;
"Amy,nereye?!" dedi. Amy gülümsemeye çalışarak;
"Sadece yüzmek istedim." dedi. Sonra gözlerini ve yüzünü sildi. İleride Alex'i gördü ve suya geri daldı. Sonra görünce bir şey olmicağını anlayarak geri çıktı. Matt'e baktı. Saçları ıslanmıştı. Gözünün önüne geliyorlardı. Matt'in saçlarını tutup yüzünden geri çekti. Onu öpmek istiyordu. Ama bunu göze alamzdı reddedilmişti.
Suda yüzmeye başladı.... | |
|
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 16:02 | |
| RPO: Öhöm öhöm! Abi geldi, işim olmasaydı şimdiye gelmiştim ve sizi basmıştım ama neyse işim var Bu arada binalarınızdan puan kırdı Rose bnm esprimi ciddiye alarak olsun neyse | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Küçük Bir Ziyaret Salı 02 Eyl. 2008, 16:24 | |
| RPO: Yaş sınırı ve abi dayağı da dinlemio tabi neyse! Görüşçez seninle MAtt'i de bi dersten sonra alsam mı yanıma ne? Neyse! | |
|
| |
| |
| |
| Küçük Bir Ziyaret | |
|