| Ödev Yapan Zavallı Sly | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Matt.C.Strong Ravenclaw VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 27/08/08 Rp Partneri : Platonik:P Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Selün:F Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı:
| Konu: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 16:58 | |
| Tüm okul boyunca Liz'i aramıştı. Kendisine dargın olmasını istemiyordu,bebeklikten beri arkadaşıydı onun. Annesi öldüğünde kafasını dağıtan en büyük etkendi. Evet bazen fazla sert davranabiliyordu ama Matt alışmıştı ona. Okulda Lisa'yı bulmayı düşündüğü son yere geldi.Kütüphane Geriye bir tek burası kalmıştı.Liz'i kütüphanedeki masalardan birinde önünde 4 kitap açık yazı yazarken buldu. Elleri ceplerinde yaklaştı. "Ne yapıyorsun??" | |
|
| |
Lisa E.Shadow Slytherin VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 22/08/08 Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD Rp Yaşı : 14 Gerçek İsmi : Selün Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 17:12 | |
| Kitaplar önünde açık harıl harıl okuduklarını yazıyordu "Ne yapıyorsun??" Kafasını kaldırmasına gerek yoktu,gelenin Matt olduğunu biliyordu. Laf çarpacakmış gibi baktı başını kaldırmadan.Sonra vazgeçti. Gayet masumca sorulmuştu soru,ses tonunda kızgın olmadığı da belliydi. Aldığı nefesi verip eliyle yanındaki sandalyeyi işaret etti. Matt otururken yerinde doğruldu ve kitapları gösterdi "Karanlık Yaratıklarla İlgili kitabı görünce uçuş dersi ödevi geldi aklıma..." Matt'in bakışlarını farkedince dirsek atıp güldü "Ne var?!"
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 27/08/08 Rp Partneri : Platonik:P Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Selün:F Ruh Hali :
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 17:21 | |
| "Karanlık Yaratıklarla İlgili kitabı görünce uçuş dersi ödevi geldi aklıma..."
Liz ödev mi yapıyordu? Matt inanmamış gibi gülümsedi.Bunu yapmasıyla dirseği yedi. "Ne var?!"
"Hiçç,sadece ödev yapman şaşırttı beni,senden beklenmeyecek bir davranış..." dedi Liz'in vurduğu yeri ovup gülümserken. "Amma sert vuruyorsun sen de..." | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 22/08/08 Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD Rp Yaşı : 14 Gerçek İsmi : Selün Ruh Hali :
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 17:30 | |
| "Hiçç,sadece ödev yapman şaşırttı beni,senden beklenmeyecek bir davranış..." "Ben de senden "düşmanla ittifak"kurmanı beklemezdim ama okul cideden birşeyler öğretiyormuş demek ki..." dedi gülümseyen çocuğa sert bir bakış atıp Kafasını yeniden parşömene çevirip yazıalr yazmaya başladı "Hufflepufflılarla ilgili düşüncelerimi biliyorsun dostum hepsi de..." Kafasını kaldırıp çevresine baktı. Hufflepufflılar olabileceği endişesiyle fısıldadı. "Hepsi de başarısız nereye konulacakları bilinmeyen tipler.Yani ne Rawenlacwlı ne Gryffindorlu ne de Slytherinli..." Slytherini vurguladı "Onlar hiçbirşey,hiç!Hele Amy... Kendini profesörün önüne atmaya çalışan bir cadı!Soyadı da Blackmiş,Profesörün ona niye daha iyi davrandığı belli oldu." Önündeki kitabı gürültüyle kapatıp anlamlı anlamlı Matt'e baktı.Birkaç kişi verdiği rahatsızlıktan dolayı ona bakıyordu ama o gözünü Matten ayırmadı. Sonra kitabı da alıp kitaplıkların arasına daldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 17:40 | |
| "Ben de senden "düşmanla ittifak"kurmanı beklemezdim ama okul cideden birşeyler öğretiyormuş demek ki..." "Liz,çok abartıyorsun..." Liz kendisini duymamış gibiydi "Hufflepufflılarla ilgili düşüncelerimi biliyorsun dostum hepsi de..." Tedirgin tedirgin çevresine bakındıktan sonra kulağına yaklaştı Hepsi de başarısız nereye konulacakları bilinmeyen tipler.Yani ne Rawenlacwlı ne Gryffindorlu ne de Slytherinli...Onlar hiçbirşey,hiç!Hele Amy... Kendini profesörün önüne atmaya çalışan bir cadı!Soyadı da Blackmiş,Profesörün ona niye daha iyi davrandığı belli oldu."
Liz fazla ileri gitmişti artık,sinirli sinirli itiraz edecekken önündeki 3 ciltlik tozlu kitabı gürültüyle kapattı. Yine birkaç kişi kendilerine bakıyordu ama Liz umursamıyordu. Kitabın kapanmasıyla tüm toz Matte doğru havalandı ve çocuğun öksürük nöbeti geçirmesine sebep oldu. Bu sırada Liz kitapla birlikte kitaplığın arasına daldı. Mattin öksürü ancak Lizi kitaplıklar arasında yakaladığında dindi "Fazla ileri gidiyorsun Liz!" dedi Lizi kolundan yakalayıp. | |
|
| |
Tom Andrew Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 81 Kayıt tarihi : 10/08/08 Rp Yaşı : tarafsız Gerçek İsmi : hırsı,soğuk kanlılığı,
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 17:47 | |
| Amy gölden çıktıktan sonra Mitoloji ödevi olduğunu hatırlayarak kütüphaneye gitti. Ama orda bağrışmalar duydu. Bu bağrışanlardan biride Matt'di. Amy hemen saklanarak onları dinlemeye başladı. Liz;
"Hufflepufflılarla ilgili düşüncelerimi biliyorsun dostum hepsi de..." bir süre sustu sonra;
"Hepsi de başarısız nereye konulacakları bilinmeyen tipler.Yani ne Rawenlacwlı ne Gryffindorlu ne de Slytherinli...Onlar hiçbirşey,hiç!Hele Amy... Kendini profesörün önüne atmaya çalışan bir cadı!Soyadı da Blackmiş,Profesörün ona niye daha iyi davrandığı belli oldu." dedi. Amy daha fazla dayanamayarak dışarı çıkıcaktıki. Birinin oraya yaklaştığını duydu. Geri kaçtıi Gelen Liz'di. Liz'in arkasından Matt hızla geldi. Liz'i kolundan yakalayıp;
"Fazla ileri gidiyorsun Liz!" dedi. Amy daha fazlasına dayanamayacaktı. Saklandığı yerden çıktı Liz'e bakrak;
"Sen... benim hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun. Kabul profesör benim abim ama bu yüzden bana iyi filan davranmıyor. Aksine o Slytherin'lilere çok bağlı. Ama sen.. sen sırf kıskançlığın yüzünden sadece ifitra atıyorsun. " dedi. Matt'e baktı. Sonra Liz'e yaklaşıp;
"Matt hayatında bulabileceğin en iyi arkadaş. Umarım kıymetini biliyorsundur. Ama sen bu basit kıskançlıkların yüzünden onu üzüyorsun. Biraz kendine gel. Hem beni sevmiyebilirsin.. Ama bu sana benim arkamdan konuşma hakkını vermez. " dedi. Liz'e sinirle bakıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 17:57 | |
| "Fazla ileri gidiyorsun Liz!" diye koluan yapıştı Matt. Kendisine nedenini çok iyi bildiği öfkeyle bakıyordu. Evet,Matt Amy'den hoşlanıyordu. Barizdi bu. Baksana hemen savunmaya geçmişti! Tam birşey diyecekken Amy'nin sesini duydu. Sen... benim hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun. Kabul profesör benim abim ama bu yüzden bana iyi filan davranmıyor. Aksine o Slytherin'lilere çok bağlı. Ama sen.. sen sırf kıskançlığın yüzünden sadece ifitra atıyorsun. "Matt hayatında bulabileceğin en iyi arkadaş. Umarım kıymetini biliyorsundur. Ama sen bu basit kıskançlıkların yüzünden onu üzüyorsun. Biraz kendine gel. Hem beni sevmiyebilirsin.. Ama bu sana benim arkamdan konuşma hakkını vermez. " Şaşkınlıkla Amy'e bakıyordu.Amy' doğru gitmeyi planlıyordu ama Matt koluna yapışmıştı,hareket etmesine izin vermedi.Bırakması için çocuğa baktı ama bırakmaya niyeti yok gibiydi.Gözlerini kısıp olduğu yerde konuşmaya başladı. "Ya kulakların çok keskin ya da insanları dinleme gibi bir huyun var.!Ne yani arkadaşımla dinlenmeden düşüncelerimi paylaşamaz mıyım?Yoksa artık buna da mı hakkım yok?!" Kolunu silkip Matt'in elinden kurtuldu. "Aranızda ne olduğunu bilmiyorum ama artık ne yaptıysan Matt'in aklını çelmişsin,o artık benim tanıdığım Matt'e benzemiyor..." Matt'e bir bakış attı. "Ayrıca kıskandığım falan yok?Neyini kıskanayım ki?" Alaycılıkla kızı süzdü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 18:04 | |
| Sen... benim hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun. Kabul profesör benim abim ama bu yüzden bana iyi filan davranmıyor. Aksine o Slytherin'lilere çok bağlı. Ama sen.. sen sırf kıskançlığın yüzünden sadece ifitra atıyorsun. "Matt hayatında bulabileceğin en iyi arkadaş. Umarım kıymetini biliyorsundur. Ama sen bu basit kıskançlıkların yüzünden onu üzüyorsun. Biraz kendine gel. Hem beni sevmiyebilirsin.. Ama bu sana benim arkamdan konuşma hakkını vermez. " Kolundan tuttuğu Liz öfkeden tir tir titriyordu.Kurtulmak için bir hamle yaptı ama Matt daha da sıktı kolunu.Bu sefer Liz bırakması için bir bakış attı kendisine "Hayır Liz..."diye mırıldandı kafasını iki yana sallayıp. Bu Liz'i daha da öfkelendirmiş gibiydi. "Ya kulakların çok keskin ya da insanları dinleme gibi bir huyun var.!Ne yani arkadaşımla dinlenmeden düşüncelerimi paylaşamaz mıyım?Yoksa artık buna da mı hakkım yok?!" Liz,liz,liz...Yine herşeyi büyütüyordu işte...Kurtulmak için silkindiğinde koluna kenetlediği eli bıraktı.Yine de birşey olursa aray girmeye hazırdı. Aranızda ne olduğunu bilmiyorum ama artık ne yaptıysan Matt'in aklını çelmişsin,o artık benim tanıdığım Matt'e benzemiyor..."
Matt Liz'in bakışını hissetti "Lisa,hadi ama..." Liz yine kendisini takmamıştı. "Ayrıca kıskandığım falan yok?Neyini kıskanayım ki?"
Herhangi bir kavgada araya girmeye hazırlandı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 81 Kayıt tarihi : 10/08/08 Rp Yaşı : tarafsız Gerçek İsmi : hırsı,soğuk kanlılığı,
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 18:13 | |
| Liz Amy'e doğru hamle yaptı ama Matt onu tuttuğu için gelemedi. Oda hıncını bağırarak almaya başladı;
"Ya kulakların çok keskin ya da insanları dinleme gibi bir huyun var.!Ne yani arkadaşımla dinlenmeden düşüncelerimi paylaşamaz mıyım?Yoksa artık buna da mı hakkım yok?!" Amy gülerek;
"Benim hakkımdakileri hayır! Ya da sen gördüğüm en dedikoducu şeysin..." Amy artık sinirden titriyordu. Şu ana kadar sabretmesinin tek sebebi Matt'di. Ama artık bu son noktaydı ve Liz durrucak gibi görünmüyordu;
"Aranızda ne olduğunu bilmiyorum ama artık ne yaptıysan Matt'in aklını çelmişsin,o artık benim tanıdığım Matt'e benzemiyor..." Matt'e baktı ve;
"Ayrıca kıskandığım falan yok?Neyini kıskanayım ki?" dedi. Amy birden gülmeye başladı. Sonra kendini toplayarak;
"Dur ben sana yıllardır kabullenemediğin duygularını söyleyeyimde Matt'in neyini kıskandığını öğren. Sen Matt'e aşıksın tamam mı? Oda benimle ilgileninde hıncını benden çıkartıyorsun. Sen Matt'i paylaşamıyorsun. O kadar bağlanmışsın ki onun aşık olmaya hakkıı yok. Sen... sen sadece kendini düşünen bencilin tekisin. Ayrıca bir daha ne abim ne de benim hakkında bir şey dediğini duyarsam..." durdu. Matt'e baktı. Çocuk şok olmuş gibiydi. Amy ona aldırmadan devam etti;
"Hııı... şunuda unutma ben Matt'i asla bırakmicam. Hele senin gibi haddini bilmez için asla. Hufflepuff'a da laf etme bir daha oradaki bir çok insan senin yaptığın bu... bu bencilliği yapmayacak kadar soylu." dedi ve bir mitoloji kitabı alıp hızla masalardan birine yöneldi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 18:26 | |
| "Dur ben sana yıllardır kabullenemediğin duygularını söyleyeyimde Matt'in neyini kıskandığını öğren. Sen Matt'e aşıksın tamam mı? Oda benimle ilgileninde hıncını benden çıkartıyorsun. Sen Matt'i paylaşamıyorsun. O kadar bağlanmışsın ki onun aşık olmaya hakkıı yok" Bu kadar belli miydi yani? Matt şimdi şaşkın şaşkın kendisine bakıyordu.Sonra yeniden Amye döndü. Sen... sen sadece kendini düşünen bencilin tekisin. Ayrıca bir daha ne abim ne de benim hakkında bir şey dediğini duyarsam..." "Benim sorunum abinle değil,seninle!" dedi mırıldandı dişlerinin arasından. Amy şok olmuş Matt'e bakıyordu "Hııı... şunuda unutma ben Matt'i asla bırakmicam. Hele senin gibi haddini bilmez için asla. Hufflepuff'a da laf etme bir daha oradaki bir çok insan senin yaptığın bu... bu bencilliği yapmayacak kadar soylu." "Soylu mu?" Masalara giden kızın arkasından bunu söyleyip güldü.Kitaplıklardan çıkana kadar.Sonra yumruğunu kitaplığa vurarak birkaç kitabın düşmesine sebep oldu "Lanet olsun! Olanlara inanabiliyor musun? Ben..ben sana aşıkmışım öyle mi?" Yalandan gülümsedi.İnansırıcı olabildiği kadar inandırıcı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 18:33 | |
| "Dur ben sana yıllardır kabullenemediğin duygularını söyleyeyimde Matt'in neyini kıskandığını öğren. Sen Matt'e aşıksın tamam mı?" Anlamamış gibi Liz'e baktı.Mümkün olabilir miydi? Sonra yeniden Amy'e baktı. " Oda benimle ilgileninde hıncını benden çıkartıyorsun. Sen Matt'i paylaşamıyorsun. O kadar bağlanmışsın ki onun aşık olmaya hakkıı yok. Sen... sen sadece kendini düşünen bencilin tekisin. Ayrıca bir daha ne abim ne de benim hakkında bir şey dediğini duyarsam..." Kesinlikle şok olmuştu.Amyde bunu farketmişti... "Hııı... şunuda unutma ben Matt'i asla bırakmicam. Hele senin gibi haddini bilmez için asla. Hufflepuff'a da laf etme bir daha oradaki bir çok insan senin yaptığın bu... bu bencilliği yapmayacak kadar soylu." "Soylu mu?" dedi Liz alaycılıkla. Ardından kahkahayı bastı. Amy gider gitmez öfkeyle yumruğunu geçirdi kitaplığa.Matt tutabildiği kadar kitabı tuttu,geri kalanı yere düştü. "Olanlara inanabiliyor musun?!Sana aşıkmışım öyle mi?" Amy yanlış tahmin etti herhalde diye düşündü Matt.Liz kendisine aşık gibi davranmıyordu,Hufflepuffa seçilip ailesiyle kalamadığından böyle yapıyor olmalıydı Liz'in kendisinden hoşlanması durumunda ne yapacağını bile bilmiyordu ama arkadaşını kaybetmeyi göze alamazdı.Bu yüzden uzaklaştırdı konuyu konuşmadan... "Bilmiyorum ama Amy söylediklerinde haklı bence..." dedi düşünceli düşünceli kafasını sallayıp. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 18:52 | |
| Amy gidip masaya oturdu. Kitabı açtı ve içinden mitoloji ödevini aramaya başladı. Bir başlık buldu;
"Orta çağlarda cadı ve büyücü yakımları. "
Amy canı çok sıkkın olmasına rağmen biraz gülümsedi. Sonra Matt'i görmek için etrafa baktı. Matt hala orada durmuş Liz'le konuşuyordu. Amy hemen yerinden kalktı. Başka bir kitap almak için etrafı aradı. Biraz ileride güzel bir kitap buldu. Uzanmaya çalıştı. Ama boyu yetmiyordu. Bir kez daha denedi. Gene uzanamamıştı. Yardım edebilicek birini aramak için etrafda dolaştı. Birden karşısına Alex çıktı. Alex ve bir kaç çocuk bir masada oturmuş ödev yapıyorlardı. Alex kafasını kaldırıp Amy'nin ona baktığını görünce oda Amy'e bakmaya başladı. Amy hemen etrafa bakındı. İleride sadece Matt vardı. Oda hala Liz'le konuşuyordu. Liz'e aldırmadan Matt'in yanına gitti ve;
"Ya... Matt bir dakka gelebilir misin?" diye sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 18:57 | |
| Matt düşünceli düşünceli kendisine bakıyordu "Bilmiyorum ama Amy söylediklerinde haklı bence..." Matt'in düşüncelerini değiştirecek birşey olmuş olmalıydı,başka bir zamanda elini omzuna koyar gülümseyerek "Kafana takma dostum" derdi.Matt'e yaklaştı: "Onu öptün değil mi?" Matt sessizce kendisine bakıyordu.Liz yarı fısıltılı yarı öfkeli tekrar etti "Onu öptün,değil mi?" "Ya... Matt bir dakka gelebilir misin?" Sesin geldiği yöne baktı,sonra yeniden Matt'e Çocuk da sesi duymuş olmalıydı.Geriledi Liz "Hadi git,bak seni çağırıyor...Bekletmek istemezsin değil mi onu?"
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 19:04 | |
| "Onu öptün değil mi?" Liz kendisine yaklaştı soruyu sorup. Matt olabildiğince ifadesiz bir şekilde baktı Liz'e.Kız yeniden sordu. "Onu öptün değil mi?" "Ya... Matt bir dakka gelebilir misin?"
Amy'nin sesini duyunca oraya döndü.Uzun süre baktı sesin geldiği yöne.Gitmeli miydi cevap mı vermeliydi?Anlaşılan Liz konuşmak istiyordu bu konuda ama Amy... Amy mi Liz mi? asıl soru buydu Liz Matt'in durumunu farkedip gülümsedi.Buruk bir gülümsemeydi bu.Geriledi "Hadi git,bak seni çağırıyor...Bekletmek istemezsin değil mi onu?"
Liz'in yanına gidip omuzlarından tuttu.Güven verircesine "Geri geleceğim..." deyip kızın saçını karıştırdı ve Amy'nin yanına gitti. "Evet Amy ne oldu??" | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 19:09 | |
| Amy Matt'i bekledi. Matt gelip;
"Evet Amy ne oldu??" dedi. Amy hemen;
"Özür dilerim kızıcağanı düşünmedim. Seni o küçük aşığından ayırmak istemezdim. Ama... bir kitap lazım ve yetişemiyorum. Yani başka kime söyliyeceğimi bilemedim." Amy konuşurken Alex'in onlara baktığını gördü. Ama buna aldırmadı ve devam etti;
"Liz yalanladı değilmi. Sana aşık olduğunu yalanladı. Böyle yapıcağını biliyorum Matt hiç bana Liz bana aşık değil sadece arkadaşım deme. Senin için belki öyle ama onun için öyle olmadığına eminim." dedi. Sonra;
"Neyse galiba bunu söylememem gerekirdi. Yani en azından bu gerçeği benden duymaman gerekirdi. " diyip Matt'e baktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 19:18 | |
| "Özür dilerim kızıcağanı düşünmedim. Seni o küçük aşığından ayırmak istemezdim. Ama... bir kitap lazım ve yetişemiyorum. Yani başka kime söyliyeceğimi bilemedim." "O benim..." "Liz yalanladı değilmi. Sana aşık olduğunu yalanladı. Böyle yapıcağını biliyorum Matt hiç bana Liz bana aşık değil sadece arkadaşım deme. Senin için belki öyle ama onun için öyle olmadığına eminim." Evet itiraz edecekti ama fırsat bulamadı.Yine de,öyleyse bile, kesinlikle inanmıyordu buna. İnanmak istemezdi... Uzanıp istediği kitabı kıza verdi. "Neyse galiba bunu söylememem gerekirdi. Yani en azından bu gerçeği benden duymaman gerekirdi. " "Amy Liz'i çocukluktan beri tanırım,eğer öyle hissetseydi farkederdim..." Kabul etmemek için elinden geleni yapıyordu "Ayrıca,bana da söylerdi...bunca senedir hiç gizli saklımız olmamıştır,birbirimizle ilgili olsa bile..." Derin bir nefes aldı. "Lizin böyle hissetmediğine eminim,sadece olay şu...Okula geldiğinde Hufflepuffa girebilseydi ailesiyle yaşama fırsatı olacaktı,Slytherine seçilince annesi ve babası onu muggle teyzesiyle yaşamaya zorladı..Bu yüzden hufflepuffları sevmiyor.Eminim bu yüzden sana kızgın..." Kollarını kavuşturup omzunu kitaplığa yasladı ve Amye baktı | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 19:26 | |
| Matt;
"Amy Liz'i çocukluktan beri tanırım,eğer öyle hissetseydi farkederdim..." dedi. Amy hafifce gülümsedi. Mat devam etti;
"Ayrıca,bana da söylerdi...bunca senedir hiç gizli saklımız olmamıştır,birbirimizle ilgili olsa bile..." derin bir nefes aldı;
"Lizin böyle hissetmediğine eminim,sadece olay şu...Okula geldiğinde Hufflepuffa girebilseydi ailesiyle yaşama fırsatı olacaktı,Slytherine seçilince annesi ve babası onu muggle teyzesiyle yaşamaya zorladı..Bu yüzden hufflepuffları sevmiyor.Eminim bu yüzden sana kızgın..." Amy artık gerçekten gülümsüyordu. Matt'a baktı. Gülerek;
"Sence bu doğrumu. Ailesiyle sorun yaşayan kaç kişi var. Ben bile ailemle özellkle annem ve babamla sorun yaşadım. Benim abim Slytherin olmamı o kadar istediki Hufflepuff olduğumda yüzündeki ifadeyi görmen gerekirdi. O zaman bende Liz'e düşman oluyum. Ama değilim işte. Hem... " biraz durdu. Sonra;
"Liz'in sana bakışı farklı. Arkadaş gibi değil. Davranışları, benimle bu kadar uğraşması da bunu doğruluyor. Farkında değilmisin küçüklükten beri Liz'den başka arkadaşın olmamış. Neden çünkü seni sahiplenmiş. Sende buna alışmışsın. Şimdi ben geldim ve durumu değiştirdim. Düzeninizi bozdum. En kötüsü... sana aşık oldum. İşte buda Liz'i çıldırtıyor." dedi. Sonra Matt'e yaklaştı. Onun boynuna sarıldı. Kulağına;
"Seni kaybetmek istemiyorum Matt. Ama Liz'e dikkat et çünkü... o... bizi ayırmak için elinden geleni yapıcak. Buna eminim." dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 19:36 | |
| "Sence bu doğrumu. Ailesiyle sorun yaşayan kaç kişi var. Ben bile ailemle özellkle annem ve babamla sorun yaşadım. Benim abim Slytherin olmamı o kadar istediki Hufflepuff olduğumda yüzündeki ifadeyi görmen gerekirdi. O zaman bende Liz'e düşman oluyum. Ama değilim işte. Hem... " Amy konuşmayı kesti sonra devam etti.
"Liz'in sana bakışı farklı. Arkadaş gibi değil. Davranışları, benimle bu kadar uğraşması da bunu doğruluyor. Farkında değilmisin küçüklükten beri Liz'den başka arkadaşın olmamış. Neden çünkü seni sahiplenmiş. Sende buna alışmışsın. Şimdi ben geldim ve durumu değiştirdim. Düzeninizi bozdum. En kötüsü... sana aşık oldum. İşte buda Liz'i çıldırtıyor."
Liz kendisini kaybetmekten korkuyordu.Ama sevgili olarak değil arkadaşı olarak... Böyle davrandıkça da kaybediyordu yavaştan.Yine de Matt Liz ile arkadaşlığını bozmaya hevesli değildi.
Hayır Liz benden hoşlanmıyor... dedi kendine. Amy'nin kollarını boynuna doladığını hissetti.
"Seni kaybetmek istemiyorum Matt. Ama Liz'e dikkat et çünkü... o... bizi ayırmak için elinden geleni yapıcak. Buna eminim."
Matt Amy'nin sarılmasına karşılık verdi.
"Ben Liz ile halimden memnunum Amy,beni senden ayırmaya çalışsa bile onunla arkadaşlığımı kesmem..." dedi ve devam etti
"Amy,Liz'in benden hoşlanmadığına eminim,lütfen aksine ısrar etme..." Liz'i konuşmadan çıkarmak istiyordu
"O benden hoşlanmıyor,hoşlanıyorsa bile bunu bana farkettirmemesini sağlayacağım.Çünkü bana beni sevdiğini itiraf ederse cidden ne yaparım bilmiyorum..."
Evet,söylemişti işte...Başından beri kendisini kandırma sebebini sesli söylemişti. Bir anda dökülmüştü bu cümleler...Amy'nin o hayran olduğu altın sarısı saçlarını okşamaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 19:43 | |
| Matt;
"Ben Liz ile halimden memnunum Amy,beni senden ayırmaya çalışsa bile onunla arkadaşlığımı kesmem..." dedi. Amy dumura uğradı. Artık gözlerinden yaşlar dökülmeye başlamıştı. Matt'i kaybetmiyecekti. Matt;
"O benden hoşlanmıyor,hoşlanıyorsa bile bunu bana farkettirmemesini sağlayacağım.Çünkü bana beni sevdiğini itiraf ederse cidden ne yaparım bilmiyorum..." dedi ve Amy'nin saçlarını okşamaya başladı. Amy geri çekildi gözlerini sildi. Matt'e;
"Ne yapacağını ben söyliyeyim. Beni bırakır Liz'in peşinden gidersin. Çünkü.... Neyse boşver. Hadi git Liz'in yanına şimdi. Çünkü asıl istediğin bu." dedi. Kitaba sarılarak masaya ilerlemeye başladı. Matt'e cidden aşık olmuştu. Bu nasıl bir şeydi. Bir anda aşık olmuştu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 19:56 | |
| Amy bir anda geri çekildi "Ne yapacağını ben söyliyeyim. Beni bırakır Liz'in peşinden gidersin. Çünkü.... Neyse boşver. Hadi git Liz'in yanına şimdi. Çünkü asıl istediğin bu." Kız sallana sallana masaya yürümeye başladı.Neden her seferinde kaçıyordu? "Off" Gözlerini devirip kızın peşinden gitti. "Amy onu demek istemediğimi biliyorsun!" dedi kıza yaklaşıp fısıltıyla.Yine gürültü yapıp dikkat çekmek istemiyordu "Ben Liz'in arkadaşıyım,Liz de benim...Sadece bu!En ihtiyacım olduğum anlarda yanımdaydi ve durumumdan yararlanıp yüzüme bile vurmadı! O da beni sevmiyor ben de onu.Seni kaybetmek istemediğim gibi onu da kaybetmek istemiyorum!Aranızda seçim yapmayacağım,yapamam da...." Çok kesin söylemişti bunları. "Niye kıskandığını anlayamıyorum..?" dedi kıza bakıp sorarcasına | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 20:01 | |
| Amy masaya giderken arkasından Matt geldi ve;
"Ben Liz'in arkadaşıyım,Liz de benim...Sadece bu!En ihtiyacım olduğum anlarda yanımdaydi ve durumumdan yararlanıp yüzüme bile vurmadı! O da beni sevmiyor ben de onu.Seni kaybetmek istemediğim gibi onu da kaybetmek istemiyorum!Aranızda seçim yapmayacağım,yapamam da...." dedi. sonra sorarcasına;
"Niye kıskandığını anlayamıyorum..?" dedi. Amy;
"Seni seviyorumda ondan şapşal." dedi ve Matt'e bir öpücük kondurarak ona sarıldı. Onu seviyordu. Gerçektende bu böyleydi. Değişmeyecekti. Liz'de bunu mahvedemicekti. Amy Liz'in Matt'i sevdiğine emindi ama Matt'in üstüne daha fazla gitmek istemedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 20:05 | |
| "Seni seviyorumda ondan şapşal."
Bir öpücük kondurup sarıldı.
"Ben de seni,onu değil seni...tamam mı?" dedi yine kızın saçlarını okşarken Liz'in yanına gitmesi gerektiğini hatırladı bir ama Amy'nin gönlünü almışken bunu söylerse kızın kırılacağını biliyordu.
Onun yerine öfkeli Liz'den yiyeceği dayağı ve ona söyleyeceği bahaneyi düşünmeye başladı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 20:10 | |
| Matt Amy'nin saçlarını okuşuyarak;
"Ben de seni,onu değil seni...tamam mı?" dedi. Sonra Amy kafasını kaldırıp Matt'e baktı. Gülümsiyerek;
"Hadi git artık Liz bekliyor. Ne olurs aolsun o senin arkadaşın bunu biliyorum." dedi ve Matt'e bir öpücük verip masasına döndü.
Kitabından kafasını bir dahda kaldırmadı. Çünkü ne olanları ne da Alex'in soran bakışlarını görmek istemiyordu. Ama kendi kendine Matt'i asla bırakmiyacağına söz verdi.
Ödevini bitirince eşyalarını toparladı ve kütüphaneden çıktı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 20:15 | |
| "Hadi git artık Liz bekliyor. Ne olursa olsun o senin arkadaşın bunu biliyorum." Yeni mi geldi aklına diyesi geldi ama sustu Matt.Onun yerine kendisine verilen öpücüğe razı olup Liz'in yanına koştu. Orda oturmuş kitap okuyordu.Arkasından yaklaşıp yanına çöktü. "İnek!" dedi ve kafasını yakalaşıp orta parmağıyla kazıdı.Gülen kızın kafasını bıraktığında gülümseyip kolunu attı "Bu duyguyu bilirim dostum,seni anlıyorum..." Anlıyormuşçasına kafasını sallayıp ileriye baktı | |
|
| |
| Konu: Geri: Ödev Yapan Zavallı Sly Salı 02 Eyl. 2008, 20:29 | |
| Hala Matt'in gelmesini bekliyordu.Sinirleri yatışmıştı eline geçirdiği bir kitabı inceliyordu. Koridora karşı oturduğunun farkında bile değildi... Arkasından gelen İnek sesiyle "başının" belada olduğunu anladı.Bir kol boynundan yakaladı ve sertçe kafasını kazıdı.Liz yakalanmanın ve kafa kazımanın içinde gülüyordu.Matt kolunu gevşetip omzuna attı "Bu duyguyu bilirim dostum,seni anlıyorum..."
"İşte aradığım Matt geri döndü.." neşeyle gülüp. Olanları unutmuş gibi davranıyordu yine eski hallerine dönmeleri için... Sonra dayanamayıp: Beni anladığını umuyorum Matt,farklı davranacağından korkuyordum.Bir sevgili bulup dostuna daha az önem vereceğini düşündüm bir an...Bir de kavgalarda hep benim tarafımı tutmana alışmıştım bir an seni de karşıma alınca telaş ettim işte... dedi ve Matt'e baktı. | |
|
| |
| Ödev Yapan Zavallı Sly | |
|