Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Planlar planlar planlar...

YazarMesaj
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Rp Yaşı : 27
Gerçek İsmi : Berker
Ruh Hali : Planlar planlar planlar... Hmbl71ki2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Planlar planlar planlar... Imgleft100/100Planlar planlar planlar... Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Planlar planlar planlar... Empty
MesajKonu: Planlar planlar planlar...   Planlar planlar planlar... EmptyPerş. 04 Eyl. 2008, 11:19

Daniel kafa dinlemek için Domuz Kafası'na gelmişti. Son zamanlarda kendine hiç vakit ayıramıyordu. Domuz Kafası da gayet sakin ve boş bir yerdi kafa dinlemek için. Danny hemen en güzel köşeden bir masa buldu kendine ve uzun bir pof çekerek masaya oturdu. Dükkanın sahibi hemen onun yanına geldi ve

"Bir şey ister misiniz?"

diye sordu. Daniel gülümseyerek

"Ah evet, bir şişe kaymak birası lütfen. Yanıma almayı unutmuşum da. Ama dikkat edin şişeyle olsun bardakla değil."

dedi. Bardaklar rezalet görünüyordu. Hem de bir bardak kaymak birası kime yeterdi ki. Hele de Daniel'a asla yetmezdi. O ceplerinde sürekli kaymak birası ve ateş viskisi taşıyan biriydi. Alkolik olduğu söylenemezdi ama yine de biraz fazla içiyordu normal insana göre. Kaymak birası gelince kendine bir bardak yarattı ve kaymak birası koyup onu yudumlamaya başladı. Derin bir rahatlama ile oh çekti ve etrafını izlemeye başladı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Planlar planlar planlar...   Planlar planlar planlar... EmptyPerş. 04 Eyl. 2008, 11:29

Bu sabah Albus'a bir baykuş postası gelmişti.Mesaj Lord'un onu beklediği yazıyordu.Albus çok hızlı hazırlandı.Koşarak ızgaraya gitti ve bir UçUç tozu aldı ve

"Domuz Kafası"

dedi.Şimdi sanki bir girdaba yakalanmış gibi hissediyordu kendini.Ne yapacağını bilemeden ızgaraların birinde Lord'u gördü hemen oraya uzanarak o ızgaradan çıkmayı sağladı.Birden kendini Domuz Kafasının girişindeki ızgarada buldu kendini hemen Karanlık Lord'un yanına gidip

"İyi Günler Karan... yani Daniel amca nasılsın"

Şimdi masaya oturdu tedirgince erafı süzdükten sonra garson geldi.Ondan bir Balkabağı Suyu istedi.Sonra Lord'a dönerek

"Niçin beni çağırdınız efendim?"

dedi kısık sesle ve cevabını bekledi.

En son Albus Black tarafından Perş. 04 Eyl. 2008, 12:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Planlar planlar planlar... Imgleft100/100Planlar planlar planlar... Emptybarbleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Planlar planlar planlar...   Planlar planlar planlar... EmptyPerş. 04 Eyl. 2008, 12:21

Daniel sessiz bir biçimde kaymak birasını yudumluyo ve bir yandan da etrafı izliyordu. Bir anda ızgaradan Michael'ın çıktığını gördü. Hemen yeni bir bardak yarattı ve ona da kaymak birası koydu. Misafirini ikramsız bırakmayacaktı herhalde. Michael, Daniel'ın yanına gelince

"İyi Günler Karan... yani Daniel amca nasılsın"

dedi. Daniel kahkaha ile karışık bir biçimde güldü. Ona amca demişti, halbuki aralarında sadece 7 yaş vardı ama olsun, durumu kurtarması iyi olmuştu. Çünkü ona neredeyse Karanlık Lord diyecekti. Bu daha da kötü olurdu. Daniel oturmasını işaret etti ve Michael oturduktan sonra tedirgince etrafı süzdü. Sonra

"Niçin beni çağırdınız efendim?"

dedi. Daniel ona kaymak birasını uzatarak

"Seni çağırmamın nedeni okuldaki eksiklerimiz. Hogwarts'ta yeterince fazla değiliz. Öğrencileri de biliçlendirmemiz gerek. Bunun için seni çağırdım. Yancy'yi, Amy'yi, Justin'i falan tanıyorsundur. Amy benim kız kardeşim, Yancy ile Justin ise kuzenlerim. Onlar da sana yardım edecekerdir. Slytherin zaten benim sorumluluğum altında. Onları bilgilendireceğim ben. Ama sana büyük iş düşecek. Sana bahsettiğim kişileri bul. Onlara da haber ver ve çalışmalara başlayın. Yardıma ihtiyacınız olduğunda ben yanınızda olacağım, söylemeniz yeterli olur. Zor büyüler öğrenmeye çalışın, bu hem derste hem de olumsuz bir durumda işinize yarar. anlaştık mı?"

dedi.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Planlar planlar planlar...   Planlar planlar planlar... EmptyPerş. 04 Eyl. 2008, 12:32

"Seni çağırmamın nedeni okuldaki eksiklerimiz. Hogwarts'ta yeterince fazla değiliz. Öğrencileri de biliçlendirmemiz gerek. Bunun için seni çağırdım. Yancy'yi, Amy'yi, Justin'i falan tanıyorsundur. Amy benim kız kardeşim, Yancy ile Justin ise kuzenlerim. Onlar da sana yardım edecekerdir. Slytherin zaten benim sorumluluğum altında. Onları bilgilendireceğim ben. Ama sana büyük iş düşecek. Sana bahsettiğim kişileri bul. Onlara da haber ver ve çalışmalara başlayın. Yardıma ihtiyacınız olduğunda ben yanınızda olacağım, söylemeniz yeterli olur. Zor büyüler öğrenmeye çalışın, bu hem derste hem de olumsuz bir durumda işinize yarar. anlaştık mı?"

dedi Lord.Albus'un yüzü iyicene kasılmıştı.Ama sonra aklına bir fikir geldi çantasından boy uzatan iksiri çıkarttı ve maaya koydu.Biraz sonra ufak Muggle'ların yangın çıkarmak için kullandıkları benzinde koydu.Sonra

"Fidelius"

dedi.Şimdi o eşyaları onlardan başka kimse görmüyordu.Hemen Lord'a dönerek

"Efendim aklıma bir fikir geldi.Şimdi ben bu uzatan iksirden içip yarım saatliğine boyumu uzatacağım sonra ikimiz cüppelerimizi değiştirip maskelerimizi takarak buraya Muggle'ların kullandığı benzinden döküp bütün Domuz kafasını yakalım olur mu efendim?"

dedi.Şimdi Lord'un cevabını bekliyordu.
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Planlar planlar planlar...   Planlar planlar planlar... EmptyPerş. 04 Eyl. 2008, 12:52

Daniel, Albus'un fikrini ilginç buldu ve kafa sallayarak.

"Olabilir Albus, ne istersen yapmakta serbestsin kardeşim. Ancak çok dikkatli ol, çünkü etrafta casuslar olabilir. Bir de kıyafet meselesine gelince. Çantamdan sana benim cüppelerimden birini vereyi mde giy. Bir de maske tabi. "

dedi ve etrafta kimsenin olmadığına emin olunca çantasından cüppeyi ve maskeyi çıkarıp albus'a verdi. Sonra ona ciddi bir şekilde bakarak

"Tamamdır, sen iksirini iç ve sonra kıyafetleri giy. Ben seni bekliyorum."

dedi. Sonra masadan kalkarak hava almak için biraz dışarı çıktı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Planlar planlar planlar...   Planlar planlar planlar... EmptyPerş. 04 Eyl. 2008, 13:00

"Olabilir Albus, ne istersen yapmakta serbestsin kardeşim. Ancak çok dikkatli ol, çünkü etrafta casuslar olabilir. Bir de kıyafet meselesine gelince. Çantamdan sana benim cüppelerimden birini vereyi mde giy. Bir de maske tabi. "

Sonra çantasından bir cüppeyle bir maske çıkarttı Albus'a verdi.Sonra

"Tamamdır, sen iksirini iç ve sonra kıyafetleri giy. Ben seni bekliyorum."

Albus hemen tuvalete koştu.Cüppesini giydi ve maskesini taktı.Hemen havalandırmadan sokağı çıktı.Orada iksiri aldı ve içti şimdi kendisi Lord kadar uzundu.Lordun yanına giderek

"Ben hazırım Lord'um dedi"

Ve lordun cevabını bekledi
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Planlar planlar planlar...   Planlar planlar planlar... EmptyPerş. 04 Eyl. 2008, 13:23

Daniel, Albus'a gülümseyerek baktı ve

"Büyüdüğünde gerçekten benim gibi çevik olacaksın!"

dedi. Sonra yine ciddileşerek

"Evet, hazırsan başlayalım. Çok dikkatli olmamız gerek."

dedi ve Albus'ın getirdiği benzinlerden birini alarak yavaşça domuz kafasının etrafın dökmeye başladı. Albus'a da başlamasını işaret ederek

"Hadi bir an evvel bitirelim şu işi de Ginny'nin yanına gideyim."

dedi sonra gülerek benzini dökmeye devam etti.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Planlar planlar planlar...   Planlar planlar planlar... EmptyPerş. 04 Eyl. 2008, 13:30

Albus yanına geldiğinde gülümsedi ve

"Büyüdüğünde gerçekten benim gibi çevik olacaksın!"

Sonra biraz ciddi sesle

"Evet, hazırsan başlayalım. Çok dikkatli olmamız gerek."

Albus'un benzinlerinden birini alarak Domuz kafasına dökerken

"Hadi bir an evvel bitirelim şu işi de Ginny'nin yanına gideyim."

dedi.Albus'ta bir başka benzin aldı ve dökmeye başladı sonra benzinler bitince asasını çıkarttı ve

"Incendio Maxima"

şimdi Domuz Kafası carıl carıl yanıyordu.Bir kahkaha patlattı.Sonra Lord'a dönerek

"Efendim gitsek iyi olur şuradakiler seherbaz sanırım"

dedi ve cevabını bekledi.

Planlar planlar planlar...
1 sayfadaki 1 sayfası