| Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD | |
|
+20Stéfani Joanné Black Persiana Drea K. Black Sara Zoey Delacour Gabriella Montez Sténly Jack Langdon Milo C. Strong Roxanne A. Svetlova Adaliné Rachael Black Hayden H. Black John Weasley Eva Hayley Bell Alex Jason Delacour Justin Michael Black Lisa E.Shadow Jacquelyn E.Black Brian Justin Black Aléxis Melody Black Elisabeth Rose Weasley Daniel Jacob Black Cecilia Boudlaire 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cecilia Boudlaire Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : Neden Pm atmayı denemezler ki xD Rp Yaşı : 23 Gerçek İsmi : Aymina (Aymishe) Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Perş. 04 Eyl. 2008, 13:38 | |
| Kelime: Mini etek >>> >Erkek: Hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya... >>> >Kız: Don! >>> >Topluluk: Ohaaaaa!
>>> >Kelime: Sümüklüböcek >>> >- Hani bir hayvan var spiral seklinde bir kabuğu var >>> >- Salyangoz >>> >- Hah ona çok benziyor, ama sen nezle olunca ne akar burnundan... - >>>Sümük >>> >- Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var >>> >- Nasıl yani hayvanin sümüğü mu var. >>> >- Evet, karafatma nedir? >>> >- Hamamböceği >>> >- Hah 2. kelimeyi kes >>> >- Böc >>> >- Yok yok kelimenin tamamı >>> >- Hamamböc >>> >- Allah belanı versin senin be...
>>> >Kelime: Kav >>> >- Abi simdi kibritin üstünde ne yazar >>> >- Ateşle yaklaşma >>> >- Hayır allaan belası, o tüp kamyonunda yazar, söyle ne yazar? >>> >- Haa, taam hatırladım, vasati 40 çöp yazar >>> >- S....r oynamıyorum ben bu adamla...
>>> >Kelime: Kaniş >>> >Erkek: Bahçeye bağlanan sadık 4 ayaklı eleman var ya >>> >Kız: Köpek. >>> >Erkek: Hah, onun küçük ve şirin olanı. >>> >Kız: Doberman >>> >Erkek: Ohaaa...
>>> >Kelime: Vatan haini >>> >- Asker kaçakları ne olur? >>> >- Suçlu >>> >- Hayır milli duygularla düşün >>> >- Şerefsiz,haysiyetsiz,assagilik, namussuz?
>>> >Kelime: Tarla >>> >A:Biz buğdayı nerden alırız? >>> >B: Devlet mahsul ofisi.... >>> >A: Oha hayvan, yuh be, moloz.
>>> >Kelime: Araba >>> >A: Her gün bindiğimiz şey? >>> >B: At >>> >A: ??
>>> >Kelime: Iska >>> >- Kar topu savasında Pelin'e atarım, o da eğilir basını kaldırır ve ne >>>der? - Hayvan?
>>> >Kelime: makas >>> >-böyle delikleri var parmağını içine sokuyorsun sonra >>> >oynatiyosun uçları uzun hareket ediyor >>> >-o ne ya (uzun süre anlattıktan sonra) >>> >-lan gerizekalı 2 deliği var onun içine parmak sokuyon >>> >hareket ediyor >>> >-burun >>> >- ? >>> >-karıştırınca oluyor öle >>> >-salak ucu uzun mu !!????
>>> >Kelime: kapak kızı >>> >-klozetin neyi olur? >>> >-kapağı i >>> >-oğlanın tersi?? >>> >-kız aa ... (heyecanlanır) .. aa .. kız kapağı..
>>> >Kelime:baraj >>> >- hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta... >>> >- pusu... >>> >- yuh!
>>> >Kelime: helikopter >>> >- savaşta yaralıları kurtarır >>> >- doktor >>> >- değil >>> >- sıhhiye >>> >- değil, yukardan gelen bi şey >>> >- ee... Allah?
>>> >Kelime: Eskimo >>> >- kutupta yasarlar >>> >- (hep bir ağızdan) ayiiiiiii >>> >- yok insan olanları >>> >- hee Eskimo
>>> >Kelime: yıldız >>> >çocuk: sen ne olmak istiyorsun? >>> >kız: ünlü ! >>> >çocuk: başka? >>> >kız: star ! >>> >çocuk: onun Türkçeci ne? >>> >kız: starın Türkçeci yok ki! >>> >çocuk: var yaw!!! >>> >kız: hee!! aktris >>> >coccuk: of ya...
>>> >Kelime: Kara Dul >>> >B: Ben en çok neden korkarım >>> >N: ay ne biliim >>> >B: Peki bööle duvarda yürür iğrenç bisi >>> >(çeşitli börtü böcek isimleri sayar en sonunda Ha >>> >tamam kirkayaaak! >>> >B: Degil ya böle 8 ayakli >>> >N: (inatla) Kirkayak iste >>> >B: Ya nilüfer 8 ayakli bööle ip gibi bisi yapar onun >>> >bi çesidi hani >>> >Disisi çiflesince erkegi öldürür >>> >N: (Aslinda tarantula demek ister , heyecanla) Tamam >>> >buldum >>> >N:Anakonda!!!!
>>> >kelime: Çöp Ögütücüsü >>> >B: Sizin evde mutfakta, lavabonun altinda ne var >>> >D: Boru >>> >B: Hayir Baska >>> >D: Cöp Kutusu >>> >B: Kes >>> >D: Kutusu >>> >B: öteki >>> >D: Çöp >>> >B: hah!. Simdi ikincisi biseyi küçültmek. >>> >D: Ufalamak >>> >B: hayir! Baska, kesmek, parçalamak. >>> >D: Ögütmek. >>> >B: Hah! Kes onu >>> >D: Ögüt, ögütcü, ögütücü, >>> >B: Evet birlestir >>> >D: Çöp Ögütücü >>> >B: Hayir ek getireceksin >>> >D: Çöp Ögütücü, Çöp Ögüten, Çöp Ögütmek, >>> >B: Hayir, Ne içeriz, >>> >D: Su >>> >B: hah ona benziyor. >>> >D: ....... Çöp Ögütücüsu!!! >>> >(Süre çoktan bitmistir ve hala ugrasiyor olmalilar!)
>>> >kelime: kaftan >>> >anlatan kaf dagindan gitmek ister) hani masallardaki >>> >dag. >>> >cevaplayan:cudi dagi....? >>> >anlatan: lan oglum 3 harfli bir dag... >>> >cevaplayan: cud dagi.. >>> >ev halki komple yikilir tabii
>>> >kelime: Tamirat >>> >A: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? >>> >B: bozulmustur. >>> >A: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? >>> >B: tamir. >>> >A: çok güzel! türet bunu. >>> >B: neyini türetcem bunun be? >>> >A: himzz..essegin büyügüne ne denir? >>> >B: at >>> >A: çok güsel.birlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) >>> >B: AT TAMIRI!!! >>> >A: karti firlatir, mekani terkeder | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Perş. 04 Eyl. 2008, 13:41 | |
| |
|
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Perş. 04 Eyl. 2008, 13:47 | |
| Geberdim, çatladım Çok sağol kuju yaa | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Perş. 04 Eyl. 2008, 13:47 | |
| | |
|
| |
Cecilia Boudlaire Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : Neden Pm atmayı denemezler ki xD Rp Yaşı : 23 Gerçek İsmi : Aymina (Aymishe) Ruh Hali :
| |
| |
Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Perş. 04 Eyl. 2008, 13:55 | |
| zuha öldüm bittim el salllayıın | |
|
| |
Brian Justin Black Admin - Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Perş. 04 Eyl. 2008, 15:29 | |
| gülmekten öleceğim bu ne böğle yaw | |
|
| |
Jacquelyn E.Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 04/09/08 Rp Yaşı : Ölümobur XD Gerçek İsmi : Garip ve Canlı
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Perş. 04 Eyl. 2008, 20:43 | |
| | |
|
| |
Lisa E.Shadow Slytherin VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 224 Kayıt tarihi : 22/08/08 Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD Rp Yaşı : 14 Gerçek İsmi : Selün Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Perş. 04 Eyl. 2008, 21:13 | |
| | |
|
| |
Justin Michael Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 22/07/08 Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Cesur Olmam
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Cuma 05 Eyl. 2008, 00:19 | |
| | |
|
| |
Alex Jason Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 30/08/08 Rp Yaşı : Z.A.Y. Gerçek İsmi : Cesaret Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Cuma 05 Eyl. 2008, 00:43 | |
| bliodum bunu her okuyuşta daha da çok kopuorm | |
|
| |
Eva Hayley Bell Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 17/07/08 Rp Partneri : Ronald Weasley Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : İnatçı|Çılgın Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Cuma 05 Eyl. 2008, 14:18 | |
| | |
|
| |
John Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 07/08/08 Rp Partneri : çok ylnzm üfff üff:D:D Rp Yaşı : Zay Gerçek İsmi : piskopat =D Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Salı 09 Eyl. 2008, 15:44 | |
| | |
|
| |
Hayden H. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : Milo Delacour Rp Yaşı : Death Of Earters Gerçek İsmi : Ford K Kadar Yavaş Hareket Etmesi xD
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Perş. 11 Eyl. 2008, 17:43 | |
| Hala gülüyorum ya süper bişi sağol | |
|
| |
Adaliné Rachael Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 83 Kayıt tarihi : 12/08/08 Rp Partneri : sana ne* Rp Yaşı : tarafsız^^ Gerçek İsmi : Saçları. Güneşte parlarlar çünkü. Ayrıca Adely olarak popüler.*-* Ruh Hali :
| |
| |
Roxanne A. Svetlova Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 10/09/08 Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Sinsi, kurnaz, acımasız Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Perş. 11 Eyl. 2008, 22:29 | |
| >>> >Kelime: helikopter >>> >- savaşta yaralıları kurtarır >>> >- doktor >>> >- değil >>> >- sıhhiye >>> >- değil, yukardan gelen bi şey >>> >- ee... Allah?
buna koptumm xD | |
|
| |
Milo C. Strong Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 14/09/08 Rp Partneri : Catalina C. Black Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : :S
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Ptsi 15 Eyl. 2008, 22:10 | |
| hepsine koptum ama beni en çok güldüren şey buydu: >>> >Kelime: Sümüklüböcek >>> >- Hani bir hayvan var spiral seklinde bir kabuğu var >>> >- Salyangoz >>> >- Hah ona çok benziyor, ama sen nezle olunca ne akar burnundan... - >>>Sümük >>> >- Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var >>> >- Nasıl yani hayvanin sümüğü mu var. >>> >- Evet, karafatma nedir? >>> >- Hamamböceği >>> >- Hah 2. kelimeyi kes >>> >- Böc >>> >- Yok yok kelimenin tamamı >>> >- Hamamböc >>> >- Allah belanı versin senin be... :D | |
|
| |
Sténly Jack Langdon Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/09/08 Rp Partneri : ~~Elizabeth Stéf E. Widmore~~ Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Zeki,Kurnaz,Çevik Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD C.tesi 20 Eyl. 2008, 19:49 | |
| ben okudum da bazı yerlerinde gülümsemedim bile yani ama bası yerlerde koptum... emeğe saygı (sana değil alıntı yaptığın kişiye ) | |
|
| |
Gabriella Montez Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 14/09/08 Rp Partneri : aRanıor Rp Yaşı : z.A.y Gerçek İsmi : qendümü zefiorum..)
| |
| |
Sara Zoey Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : adayları görelim önce... Rp Yaşı : ZAY Gerçek İsmi : Her Zaman Etrafındakilerden Üstündür Ruh Hali :
| |
| |
Persiana Drea K. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 24/09/08 Rp Yaşı : ∂єαтн σƒ єαтєяѕ у Gerçek İsmi : σ вιя çαтℓαq кι ؟ χ∂ Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Çarş. 24 Eyl. 2008, 22:03 | |
| Gerçektende Büyük ölme tehlikesi atlattım...Gözlerimden yaş geldi gülerken... Teşekkürler | |
|
| |
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Perş. 25 Eyl. 2008, 18:01 | |
| | |
|
| |
Annabella Querittre Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 05/10/08 Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Metamorfagus, Çatal Dil, Animagus Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Ptsi 06 Ekim 2008, 11:50 | |
| | |
|
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| |
| |
Besi Alban Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 06/10/08 Rp Yaşı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Gerçek İsmi : Hırslı,Soğuk kanlı,Aşırı Cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD Paz 12 Ekim 2008, 13:17 | |
| | |
|
| |
| Tabu(alıntıdır) Şimdiden söyliyim gülerken ölme tehlikesi olanlar okumasın xD | |
|