| Antreman Çalışmaları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Antreman Çalışmaları C.tesi 06 Eyl. 2008, 16:34 | |
| | |
|
| |
Jessica Malfoy Gryffindor VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 313 Kayıt tarihi : 18/08/08 Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~ Gerçek İsmi : Ece Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı:
| Konu: Geri: Antreman Çalışmaları Paz 07 Eyl. 2008, 19:32 | |
| :::: Soyunma Odası ::::
Çok güzel bir gündü. Ilık bir hava vardı dışarıda. Jess profesör Weasley'den antrenman için izin almıştı. Şanslarına havanın nadiren iyi olduğu bir güne denk gelmişlerdi. Jessica tek başına gelmişti. Takım arkadaşları da biraz sonra burada olurlardı zaten. Soyunma odasına girdi ve Quidditch cüppesini üstüne geçirdi. Süpürgesini oturduğu sıranın yanından aldı ve kapıyı itip dışarı çıktı.
:::: Quidditch Sahası ::::
Quidditch sahasındaydı şimdi.Sahanın Ortasına doğru yürürken ılık rüzgar yüzünü okşadı. Takımdan bazıları gelmişlerdi. Ellerinde süpürgeleri vardı. Orada olanlara gülümsedi ve diğerlerinin gelmesini bekledi. Sandığı almayı unutmuştu. İyi ki asası yanındaydı. Asayı havaya kaldırdı ve :
'' Accio Sandık '' dedi kararlı bir şekilde. Birkaç saniiye sonra sandık görünmüştü. Jessica ona doğru adım attı. Sandığı yere indirdi oldukça ağırdı. Bludger kalın bir kemerle bağlanmıştı. Jess belli etmek istemesede çok heyecanlıydı. Snitch i gördü. Kendi görevini yani. Hala takımlarında üç kişi eksikti ve bunların hepsi kovalayıcıydı. | |
|
| |
Iliana Ellen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 03/09/08 Rp Partneri : ...Aranıyor... Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Seven olması,Arkadaş canlısı
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Antreman Çalışmaları Paz 07 Eyl. 2008, 20:21 | |
| Eleanora o gün hercanlıydı..Çünkü bir kaç saat sonra ilk kez Quidditch antarmanına girecekti..Çok heycanlıydı..Daha bir kaç saat olduğu için zamanı vardı..Yataktan kalkınca çantasına Quidditch cübbesini alıd ve soyunma odasına doğru ilerlemeye başladı..Yanında kimse yoktu..O gün Jess i de sörememişti..İçinden: " Heralde soyunma odasına gitmiş olmalı.. " dedi ve doyunma odasına doğru yürümeye başladı..O gün hava çok güzeldi..Havanın güzel olması çok iyi bir şeydi..Bir kaç dakika sonra soyunma odasına ulaşmıştı..İçeride kimse yoktu..Kimseyi beklemeden hemen Quidditch cübbesini giydi..Saçınıda topladıktan sonra süpürgesini aldı Quidditch sahasına doğru yöneldi..Hava odukça güzeldi..Esinti Eleanoranın yüzüne hafifçe çarpıyordu..Bir kaç adım daha gittikten sonra Jess in oarada olduğunu gördü..Quidditch sepetiyle diğer öğrencileri bekeliyordu tek başınaydı..Kimse olmaması biraz garipti ama Eleanora Jessicanın yanıan gitti..Ve gülümseyerk: " Merhaba Jess..Ben geldim.. " dedi ve süpürgesini alarak yanıan doğru yaklaştı.. | |
|
| |
Matt.C.Strong Ravenclaw VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 27/08/08 Rp Partneri : Platonik:P Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Selün:F Ruh Hali :
| Konu: Geri: Antreman Çalışmaları Paz 07 Eyl. 2008, 20:39 | |
| Matt bu gün antreman olduğunu duyup izlemek amacıyla Qudditch sahasına geldi.Hava hafif esintiliydi ve insanın keyfini yerine getiren açık mavi bir gökyüzü vardı.Cüppesini ve her zaman yanında taşıdığı çantasını omzuna geçirmişti. Sahaya geldiğinde Jess'in sesini duydu: '' Accio Sandık '' Hiçbirşey demeden uzaktan izledi.Kız sandığı yere koyup açtı.Heyecanı yüz ifadesinden belliydi.Hayran hayran Snitch'i izliyordu. O sırada siyah saçlı bir kız Jess'i selamladı. " Merhaba Jess..Ben geldim.. " Kız da gryfindorlu olmalıydı,kırmızı Quidditch cüppesinden belliydi. Kendini göstermenin zamanı geldiğini anlayan Matt Jesse selam verdi "Selam Jess,sizi izlememin mahsuru var mı?" Sonra yanındaki tanımadığı kıza dönüp gülümsedi "Selam..Ben Matt" İki Gryfindorlunun arasında kendini fazlalık gibi hissetti bir an... | |
|
| |
Iliana Ellen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 03/09/08 Rp Partneri : ...Aranıyor... Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Seven olması,Arkadaş canlısı
| Konu: Geri: Antreman Çalışmaları Paz 07 Eyl. 2008, 20:49 | |
| Ell kimse gelmedi için biraz sıkılmıştı..Jess de onunla fazla ilgilenmiyordu..Antramanla ilgi şeylerle ilgileniyordu..Bir kaç dakaik sonra bir bi rtane erkek çocuk geldi..Jess e gülümseyerk: " Selam Jess,sizi izlememin mahsuru var mı? "dedi..Anlaşılacağı gibi erkek coçuk Quidditch oynamıcaktı belliydi..Biraz bekledikten sonra Ell e döndü ve gülümseyerk: " Selam..Ben Matt "dedi..Ell de Jess sin kızması istemiyordu..Ama sesizce Matt e dönerek: " Merhaba Ben de Eleanora kısaca Ell diyebilirsin..Tanıştığıma memnun oldum.. " dedi..O sırada Jess de mazemelerle ilgileniyordu..İkisinide görmemiş gibiydi..Ell de biraz tedirgindi..Biriyle konuşamsı belki Jess i kızdırabilridi..Sesiz ce yerine geçti ve diğer öğrencilerin gelmesini bekledi.. | |
|
| |
Jessica Malfoy Gryffindor VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 313 Kayıt tarihi : 18/08/08 Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~ Gerçek İsmi : Ece Ruh Hali :
| Konu: Geri: Antreman Çalışmaları Paz 07 Eyl. 2008, 23:03 | |
| Jessica heyecanla sandığın içindekilere özelliklede snitch e bakıyordu. Gerçekten çok heyecanlıydı. Bir anda bir ses duydu ve başını kaldırdı :
" Merhaba Jess..Ben geldim.. " dedi. Ell yanı başındaydı. Jess ona gülümsedi. Tam ayağa kalkıyordu ki tanıdığı bir ses duydu :
"Selam Jess,sizi izlememin mahsuru var mı?" dedi. Matt burdaydı. Jess'in hafif gülümsemesi iyice artmıştı. Onları izleyeck miydi yani? Jess çok heyecanlıydı bir de Matt onları izlerse bayılabilirdi. O da Ravenclaw Quidditch takımındaydı. Jess cevap verdi :
'' Şey... Tabii tabii izle. '' dedi sesi titriyordu. Eline de artık hakim olamıyordu. Bu heyecana alışması gerekiyordu. Ama ilk antrenmandı. Bu kadarı normaldi. Aslında biri heyecanlanmamasını söylese ve teselli etse ona iyi gelebilirdi belki ama yalnız değildi. Elini cüppenin içine sokmuştu. Diğerlerinin gelmesini ve antrenmana başlamayı bekliyordu.
| |
|
| |
Matt.C.Strong Ravenclaw VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 27/08/08 Rp Partneri : Platonik:P Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Selün:F Ruh Hali :
| Konu: Geri: Antreman Çalışmaları Salı 09 Eyl. 2008, 12:16 | |
| " Merhaba Ben de Eleanora kısaca Ell diyebilirsin..Tanıştığıma memnun oldum.. " Hislerini belli etmek için gülmseyip başını eğdi.Sonra Jess'e cevap beklercesine baktı: '' Şey... Tabii tabii izle. '' Jessin sesindeki tedirginliğe fazla takılmadı. Bunu izlemenin kendine yararları olacağına emindi. Jess ve Eleanorayı izlerken birşeyler öğrenebilirdi.Takımına faydası olacağını düşündüğünden değildi ama birkaç uçuş taktiği belki... Köşede bir yere,dikkatleri dağıtmayacağını düşündüğü bir yere geçip oturdu ve kızları izlemeye başladı. | |
|
| |
Sara Zoey Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : adayları görelim önce... Rp Yaşı : ZAY Gerçek İsmi : Her Zaman Etrafındakilerden Üstündür Ruh Hali :
| Konu: Geri: Antreman Çalışmaları Paz 14 Eyl. 2008, 17:47 | |
| Sara soyunma odasında spor giysilerini giyip formasını askıya asar asmaz sahaya doğru koşmaya başladı. Sahada yalnızca 3 kişi vardı henüz. Koşmaktan soluk soluğa kalmıştı. Birkaç kez derin nefes alıp konuşmaya başladı. "Merhaba arkadaşlar, ben Sara. Diğer adım Zoey olduğu için kısaca Zoe de diyebilirsiniz." dedi gülümseyerek. Süpürgesini yere dik bir şekilde koydu ve kolunu ona yasladı. Jessica ile eskiden beri tanışıyorlardı zaten, diğer kızı ise daha önce Gryffindor'da görmüş, birkaç kez sohbet etmişlerdi. Ancak Ravenclaw cübbeli çocuğu ilk kez görüyordu. Gryffindor antremanında bulunmasına bir anlam verememesine karşın sesini çıkarmadı ve antremanın başlamasını beklemeye başladı... | |
|
| |
| Antreman Çalışmaları | |
|