| Cedricin msnsi [ilk denemem] | |
|
+12Cornelia Black Besi Alban Persiana Drea K. Black Simone Shayna Simons Brian Justin Black Sténly Jack Langdon Amy Lisabeth Black Stéfani Joanné Black Elisabeth Rose Weasley Daniel Jacob Black Lisa Angel Black Angelina Marissa Black 16 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Angelina Marissa Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : <3 (L)~~James Eragons H. Black`~~(L) <3 Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Yuk Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| |
| |
Lisa Angel Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 05/09/08 Rp Partneri : arıyorum arıyorum ah yine bana haram geceler xD Rp Yaşı : Hömmm...daraf değiştirdim^^itirazı olan? Gerçek İsmi : Gencim güzelim seni ezerim xD
| |
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| |
| |
Angelina Marissa Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : <3 (L)~~James Eragons H. Black`~~(L) <3 Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Yuk Ruh Hali :
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] Salı 16 Eyl. 2008, 17:33 | |
| | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| |
| |
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
| |
| |
Amy Lisabeth Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : <3 Jasper Ruby Black <3 (PLATONİK) Rp Yaşı : Gidişat Ölüm yiyen :D Fakat her an değişe bilirim çünkü kanımda 360 var xD :D Gerçek İsmi : Ben kendim bir özelliğim! :P Ruh Hali :
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] Çarş. 17 Eyl. 2008, 21:09 | |
| | |
|
| |
Sténly Jack Langdon Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/09/08 Rp Partneri : ~~Elizabeth Stéf E. Widmore~~ Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Zeki,Kurnaz,Çevik Ruh Hali :
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] C.tesi 20 Eyl. 2008, 19:38 | |
| | |
|
| |
Brian Justin Black Admin - Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] C.tesi 27 Eyl. 2008, 17:00 | |
| | |
|
| |
Simone Shayna Simons Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 14/08/08 Rp Yaşı : ^ Death Eathers ^ Gerçek İsmi : ###SiNSiLiGi###
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] C.tesi 27 Eyl. 2008, 18:24 | |
| | |
|
| |
Persiana Drea K. Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 24/09/08 Rp Yaşı : ∂єαтн σƒ єαтєяѕ у Gerçek İsmi : σ вιя çαтℓαq кι ؟ χ∂ Ruh Hali :
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] C.tesi 27 Eyl. 2008, 18:28 | |
| O kadar bayıla bayıla gülmedim ama yinede sağol canım | |
|
| |
Besi Alban Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 06/10/08 Rp Yaşı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Gerçek İsmi : Hırslı,Soğuk kanlı,Aşırı Cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] Ptsi 06 Ekim 2008, 19:17 | |
| supper miş ya daha yokmuu ? ? ? ? sağolun bu arada | |
|
| |
Cornelia Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Yaşı : Ö.Y Gerçek İsmi : meraklı Ruh Hali :
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] Ptsi 06 Ekim 2008, 19:50 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] Ptsi 06 Ekim 2008, 20:07 | |
| | |
|
| |
Sara Zoey Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : adayları görelim önce... Rp Yaşı : ZAY Gerçek İsmi : Her Zaman Etrafındakilerden Üstündür Ruh Hali :
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] Ptsi 06 Ekim 2008, 20:21 | |
| süper yha sonraki denemelerini de istiorzz xDD | |
|
| |
Eva Longoria Parker Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Partneri : aranıyoR..((Sahibi ruhumun.xDxP Rp Yaşı : Yoldaşlık Gerçek İsmi : Kendisine olan sonsuz güzeni..! ve Sadakati..!
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] Salı 07 Ekim 2008, 19:32 | |
| Hacı çok tuttum ya manyq olmuss..xDxD | |
|
| |
| |
| |
Jessica Malfoy Gryffindor VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 313 Kayıt tarihi : 18/08/08 Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~ Gerçek İsmi : Ece Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı:
| |
| |
Jasper Ruby Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: Cedricin msnsi [ilk denemem] Paz 22 Mart 2009, 22:44 | |
| Süper yhaaa | |
|
| |
| Cedricin msnsi [ilk denemem] | |
|