Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Karanlık Bir Gün

2 posters
YazarMesaj
Narcissa Naomi Malfoy
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Narcissa Naomi Malfoy

Kadın
Rp Partneri : Yok :(
Rp Yaşı : ÖlüM YiYeN
Gerçek İsmi : İnce Zekası ve SaF GüZeLLiĞi

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyCuma 26 Eyl. 2008, 22:55

Yağmurlu ve çok soğuk birgündü. Narcissa kapşonunu başına geçirmiş hızlıca Domuz Kafası'na doğru yürüyordu. Yerlerde küçük su birikintileri oluşmuştu. Bir tanesine baktı ve pis suda kendi bembeyeaz tenini gördü. Tahta kapıyı iterek açtı ve bir gacırtı sesiyle tüyleri ürperdi.

İçerisi sıcak ve loştu. Barmenin önündeki sandalyelerden birine oturdu. Kapşonunu yavaşça indirdi, nasıl olsa buraya gelen kimseden korkmasına gerek yoktu. Siyah pelerini ıslanmıştı.

'' Bir Kaymak Birası...''
dedi. Hafif ıslak olan pırıl pırıl altın saçlarını düzeltti. Bu aralar ölümyiyenler olarak işler hiç iyi gitmiyordu. Biraz daha yoldaşlıktan birilerini korkutmaya ihtiyaç vardı. Bunları düşünerek kaymak birasının gelmesinii bekledi. Aslında burada oturmak oldukça sıkıcıydı.
James H.Strong
Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
James H.Strong

Erkek
Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx
Rp Yaşı : Ölüm Yiyen
Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki
Ruh Hali : Karanlık Bir Gün Yeasj31tg0
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Karanlık Bir Gün Imgleft100/100Karanlık Bir Gün Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyCuma 26 Eyl. 2008, 23:06

'' Bir Kaymak Birası...''

James oturduğu karanlık köşeden kafasını kaldırıp sesi duyduğu yere çevirdi başını.
Tanıdık bir ses....

Yandaşlardan...
Gülümsemesi yüzüne yayıldı ve karanlıkta gözleri parladı.Uzun süredir oturup piposunu tüttürdüğü sandalyeden doğruldu ve biraz ilerisindeki kadının yanına gitmek için gıcırdayan sandalyeden kalktı.
Sessizce kadının yanına süzülüp yanındaki tabureye kuruldu

Buraya gelip de kaymakbirası içmeyen birini tanımıyorum.! diye söze girdi James Naominin kendisini hatırlaması umuduyla.
http://www.noxrpg.bigforumpro.com
Narcissa Naomi Malfoy
Narcissa Naomi Malfoy

Kadın

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 01:14

Naomi taburesinde sıkıcı sıkıcı kaymak birasını bekliyordu. Sonra yanına aniden birinin oturduğunu gördü. Belli ki sessizce gelmişti. İlk önce adamın yüzüne bakmadı burdaki kişilere güvenebileceğini sanmıyordu.

Buraya gelip de kaymakbirası içmeyen birini tanımıyorum.!

dedi. Naomi bu sesi bir yerden tanıyordu. Dikkatini çekmeyi başarmış olan adama baktı. Yüzünde bir gülümseme vardı. Naomi onu nerden tanıdığını hatırladı. Ölüm yiyen karargahında karşılaşmıştı birbirlerini görmüşlerdi. Naomi de gülümseyip cevap verdi :

'' Merhaba. Adın James di sanırım. Burada ne yapıyorsun? Görevde misin yoksa?''

Bunları fısıltıyla söylemişti. Adının öğrenilmesi hiç iyi olmazdı. Son cümlesini söylerken gözleri merakla bakıyordu. Şu aralar karargahta işler çok iyi gitmiyordu. Daha çok baskın olmalıydı ki karanlık lordun ve ordusunun gücü anlaşılsın.
James'in cevabını bekledi. Bir yandan da göz ucuyla barmene bakıyordu. Daha önceki gelişlerinden öğrendiği gibi barmen gizli konulara kulak misafiri olmaya ve burnunu sokmaya çok meraklıydı.

James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 11:15

Merhaba. Adın James di sanırım.

Olumlu anlamda başını öne eğdi yüzündeki gülümsemeyi silmeden.

Burada ne yapıyorsun? Görevde misin yoksa?''

Yüzündeki gülümseme gerginleşti,huzursuzca kıpırdanıp fısıldadı

Şimdilik hayır...Bir kaç araştırma dışında.!
Zümrüdanka Yoldaşlarının bazı tespitler yaptığını duydum,kimlik açısından...

Yüzünü bir anda ciddiyet bürünümştü,arada gözleri Naomiden kayıp çevrede geziniyordu.

Şüphelendikleri birileri varmış. diye sürdürdü sözünü James.

Kimlerin açık edildiğini öğrenemedim ama Zümrüdanka birkaç baskın planlıyor olsa gerek.
Sadece isimle yetinleneceklerini sanmıyorum..!Bir de..

Barmen şüpheli bakışlarla yanlarına gelip Naominin birasını bıraktığında James sözünü yarıda kesip taburesinde önüne döndü.Ders sırasında öğretmene yakalanmış bir çocuk edasıyla barmene baktı

Bana da ateşviskisi... dedi gözlerinin içine baktığı iri yarı adama.Adam bakışlarını ayırmadan yavaşça kafasını salladı ve arkasına dönüp diğer müşterilerle ilgilenmek amacıyla ilerledi.
Narcissa Naomi Malfoy
Narcissa Naomi Malfoy

Kadın

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 13:18

Şimdilik hayır...Bir kaç araştırma dışında.!
Zümrüdanka Yoldaşlarının bazı tespitler yaptığını duydum,kimlik açısından...

dedi James. Arada gözlerini Nomi'den ayırmış etrafa bakıyordu. Zümrüdüanka Yoldaşlığı kimin kimliğini öğrenebilirdi ki? Çok gizli yapmaya özen gösteriyorlardı. James devam etti :

Şüphelendikleri birileri varmış. Kimlerin açık edildiğini öğrenemedim ama Zümrüdanka birkaç baskın planlıyor olsa gerek.
Sadece isimle yetinleneceklerini sanmıyorum..!Bir de..

Naomi'nin içinde bir sinir dalgası yükselmişti. Daha önceden de ölümyiyenlerin baskın yapmasını dile getirmişti. Ama daha erken olmuştu cevap. Hazırlıksız yakalanırlarsa hiç iyi omazdı. James kendisine de bir ateş viskisi istedi. Barmen gelince sözü yarıda kalmıştı. Naomi devam etti :

O kadar söyledim şimdiden baskın yapalım diye. Ama kabul edilmedi bunu mu bekliyorduk ? Umarım gerçekten önemli bir ölümyiyen değildir. Sözün yarım kaldı. Bir de...

dedi Naomi. James'in gözlerinin içine baktı. Eğer yapabileceği birşey olursa çok sevinecekti.
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 13:31

O kadar söyledim şimdiden baskın yapalım diye. Ama kabul edilmedi bunu mu bekliyorduk ? Umarım gerçekten önemli bir ölümyiyen değildir. Sözün yarım kaldı. Bir de...

Ne diyordum...

James düşünceli düşünceli çevreye bakındı ve bir anda konuşmasına devam etti

Hah!Hatırladım!

Bir de bir süre kimliklerimizi gizlesek iyi olur tüm ölümyiyenler olarak.
Sahte isimler kullanmak gibi...Ya da lakaplar kullanılabilir.Açık edilenler olduğuna göre ortalık yerde kendimizden ölümyiyen diye bahsetmek akıllıca olmaz!Zümrüdanka yoldaşlarının ne zaman nereden çıkacağı belli olmaz!

Elini yumruk yapıp gevşetti.Ablasının evine yapılan baskından beri şüpheleniyordu bu tür şeylerden.Yandaşlarını kabetmek çıkacak bir savaş doğrultusunda yararlı olmayacaktı!
Narcissa Naomi Malfoy
Narcissa Naomi Malfoy

Kadın

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 13:49

Hah!Hatırladım!

Bir de bir süre kimliklerimizi gizlesek iyi olur tüm ölümyiyenler olarak.

Sahte isimler kullanmak gibi...Ya da lakaplar kullanılabilir.Açık edilenler olduğuna göre ortalık yerde kendimizden ölümyiyen diye bahsetmek akıllıca olmaz!Zümrüdanka yoldaşlarının ne zaman nereden çıkacağı belli olmaz!

dedi James. Evet, çok haklıydı. Ama Naomi için o kadar kolay değildi. Kız kardeşi Hogwarts' ta okuyordu. Eğer sahte isim kullanırsa onu göremeyebilirdi.
Bir yandan da kimliği ortaya çıkarsa bunun daha kötü sonuçları olurdu. James'e hak vererek başıyla onayladı.

Bir an önce karargahta bir daha toplanmamız gerekiyor. Bu durumda burada fazla takılmasam iyi olur. Hogwarts'ta okuyan bir kardeşim var ve eminim buraya geldiğimi düşünerek beni arayacaktır. Ne olur ne olmaz benimle burada görülmesini istemem.

dedi ve içini çekti.
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 14:02

Bir an önce karargahta bir daha toplanmamız gerekiyor. Bu durumda burada fazla takılmasam iyi olur. Hogwarts'ta okuyan bir kardeşim var ve eminim buraya geldiğimi düşünerek beni arayacaktır. Ne olur ne olmaz benimle burada görülmesini istemem.

James bir an Ölümyiyenlikle ilgili düşüncelerinden sıyrılıp Naomi'nin bahsettiği Hogwartstaki kardeşine takıldı.

Evet benim de Hogwartsta bir yeğenim var...Kim olduğumu söylemedim,şey... söyleyemedim. Bu konuda ona baskı yapıp boğmak istemiyorum...

Birşeyler mırıldandı ve barmenin gittiği yöne baktı.

Nerede kaldı bu viski? dedi sıkıntıyla.Matt'i düşnmek onu rahatsız etmişti.

Sence kimliklerimiz açık edilince ZAY ufaklıkları kullanabilir mi?Bizi bulmak için?

Düşüncesini öğrenmek için Jessicaya baktı merakla
Narcissa Naomi Malfoy
Narcissa Naomi Malfoy

Kadın

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 14:13

Evet benim de Hogwartsta bir yeğenim var...Kim olduğumu söylemedim,şey... söyleyemedim. Bu konuda ona baskı yapıp boğmak istemiyorum...

dedi. Bu konuyu sevmemiş gibi gözüküyordu. Ama gerçekten yeğeni için iyi birşey yapmıştı. Ama Naomi Jessica'dan saklayamamıştı. Ailesi yüzünden tabii ki. James devam etti :

Sence kimliklerimiz açık edilince ZAY ufaklıkları kullanabilir mi?Bizi bulmak için?

dedi. Naomi bu konunun açıldığına çok sevinmişti. Hevesle konuşmaya başladı :

Evet, kesinlikle. Zaten kimliği açığa çıkan kişi işini dikkatsiz yapmış olmalı. Bir da ZAY onu bulursa bizi bulmak için uğraşacaktır. Ölümyiyenin de fazla direnmeyeceğini düşünüyorum nedense. Başkalarıda bulunursa savaş için kötü olur.

dedi ve James'e baktı.
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 15:05

Sorusu üzerine Naomi hevesle konuşmaya başladı:

Evet, kesinlikle. Zaten kimliği açığa çıkan kişi işini dikkatsiz yapmış olmalı. Bir da ZAY onu bulursa bizi bulmak için uğraşacaktır. Ölümyiyenin de fazla direnmeyeceğini düşünüyorum nedense. Başkalarıda bulunursa savaş için kötü olur.

Hak verircesine başını salladı. Bir kişinin açığa çıkması geri kalanlarının da açığa çıkması demekti.Bu durumda Karanlık Taraf kozlarını iyi oynamalıydı.

Fazla dikkat çekmemeliyiz...Ya da araştırma imkanı verilmemeli.
Avantaj Zayın elinde...

Barmen viskiyi getirip James'in önüne bıraktı ve sert bakışlarını kadına doğrultup onu süzdü

(RP_Out: Barmenle muhattap olsan iyiy olur ne de olsa adını hatırlaması gerek! Smile )
Narcissa Naomi Malfoy
Narcissa Naomi Malfoy

Kadın

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 15:53

James hak vererek başını salladı. Konuşmaya başladı :

Fazla dikkat çekmemeliyiz...Ya da araştırma imkanı verilmemeli.
Avantaj Zayın elinde...

Ne yazık ki öyleydi. Artık ne kadar göz önünde olmazlarsa o kadar iyiydi. Biraz sonra barmen masaya gelmişti ve James'in içkisini koydu. Naomi iriyarı adama bakmıyordu. Gitmesi gerekiyorken adam orda durmuş gibiydi. Başını kaldırıp zümrüt yeşili gözleri merakla dolarak adama baktı.

Birşey mi vardı?

dedi. Naomi'yi süzdüğü her halinden belliydi. Adamı dikkatle dinledi. Şimdi aklından ölümyiyenler de çıkmıştı.
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 16:29

James kafasını çevirip barmene baktı.Adam iri yarı,kel,yuvarlak yüzlü,şişman ve pek de sempatik gözükmeyen biriydi.Sempatik kelimesin tamamen zıt bile denebilirdi adamın ifadesi...
Elindeki siyahlaşmış bezle bardağı temizliyordu.Gözünü ayırmadan Naomi'ye bakıyordu.

Birşey mi vardı?

Adam Naomiye bakmayı sürdürüp homurdandı.

Birkaç kişi sizi sordu...dedi boğuk bir sesle

İki velet,burada olmaması gereken iki velet...Naomi Malfoy ve James Strong sizsiniz,değil mi?

Belli ki adam konuşmaya kulak misafiri olmuştu.Şüpheli şüpheli adamı süzüp Naomi'ye baktı.
Narcissa Naomi Malfoy
Narcissa Naomi Malfoy

Kadın

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 16:41

Birkaç kişi sizi sordu...
İki velet,burada olmaması gereken iki velet...Naomi Malfoy ve James Strong sizsiniz,değil mi?

dedi homurdanarak. Naomi'nin kalbi yerinden çıkacak gibi atıyordu. İki kişi ve burada olmamaları gerekiyordu. KArdeşi olmalıydı bu. Peki James'i soran kimdi?
Naomi cevap vermek istiyordu ama kimliği açığa çıkar diye tutulup kalmıştı. Ama adam belli ki onları dinlemişti ve adlarını biliyordu. James'e tedirgin bir bakış attı sonra da :

Evet, kimler sordu acaba?Tarif edebilir misiniz?

dedi sessizce. Eğer bu kişi Jess ise az önce tahmin ettiği şeyi çoktan yapmıştı.

James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 16:56

Matt öğrenmiş miydi? James bunun düşüncesiyle bir an ürperdi.

Evet, kimler sordu acaba?Tarif edebilir misiniz?

James cevabı bildiğini düşünmesine karşın dikkatle dinledi iri kıyım adamı.

Adam bezi bardağın içine koyup ileri itti,ardından ikiliye eğilip o boğuk sesiyle konuşmaya başladı:

Sizi soran... sosis gibi parmağını James'e doğrulttu

Kahverengi saçlı,sanırım yeşil gözlü ufak tefek bir kız çocuğuydu.İçtiklerinin parasını ödemediğinden onu uzun süre aramam gerekti!!!

Öfkeli bakışlarını yumuşatıp Naomiye döndü

Sizi arayan ise sarışın,yanındakinden daha uzunca yeşil gözlü... durakladı ve Naomiye yeniden baktı

Aynı sizin gibi biriydi!Evet tıpkısının aynısı

Şaşkın şaşkın kadına baktı ve doğrulup bardağı eline alıp ovalayamaya devam etti.

---

James kendisini arayanın bir kız olduğunu duyunca şaşırdı.Belki de olayın yeğeniyle hiçbir bağlantısı yoktu!
Uzun süre düşündü kim olabileceğini...Uafaklıklarla pek samimiyeti yoktu,ablalarıyla belki...
Sonra aklına geldi.Tanım tam tutuyordu,ufak tefek kahverengi saçlı yeşil gözlü...
Lisa Shadow.O sempatik ve yaramaz ufaklık!
Neden kendisini sormuş olabilirdi ki?Biliyor olamazdı.
ve...bir şey mi içmişti?
Narcissa Naomi Malfoy
Narcissa Naomi Malfoy

Kadın

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 19:10

Sizi soran... parmağıyla James'i gösteriyordu.

Kahverengi saçlı,sanırım yeşil gözlü ufak tefek bir kız çocuğuydu.İçtiklerinin parasını ödemediğinden onu uzun süre aramam gerekti!!!

dedi adam. Öfkeli görünüyordu sonra bakışlarını Naomi'ye çevirdi. Bir an tüyleri ürpermişti. Acaba onu soran kişi Jess miydi? Eğer oysa gerçekten cesaretine şaşacaktı. Adama tedirgin bir şekilde baktı.

Sizi arayan ise sarışın,yanındakinden daha uzunca yeşil gözlü...

dedi ve durdu. Jess'i tarif ediyor gibiydi ama anlattığı tipte o kadar çok insan vardı ki...Naomi başka birşey beklemişti sanki.

Aynı sizin gibi biriydi!Evet tıpkısının aynısı

Evet, şimdi olmuştu. Bu kesinlikle JEss di. Naomi'ye insanları çok şaşırtacak kadar benziyordu.

Acaba onu özlediği için mi buraya gelmişti yoksa başı mı dertteydi. Şimdi içine bir kurt düşmüştü. Okula onu görmeye de gidemezdi. Barmene baktı ve :

Durumu kötü mü gözüküyordu? Ve yanındaki kız, arkadaşı mıydı?

Son söyledikleri James merak ediyor olabileceği için de söylemişti. Durumunu ise merak ediyordu. Korkuyor muydu acaba? Ailesi Jess'e evden ayrıldıktan sonra Naomi bilmeden daha çok mu baskı yapmaya başlamışlardı?

Bütün bu sorular kafasını kurcalayıp durdu. Barmene korkuyla karışık bir heyecanla baktı.

James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 19:34

Durumu kötü mü gözüküyordu? Ve yanındaki kız, arkadaşı mıydı?

James yeniden barmene odakladı bakışlarını.Adam fazla cevap vermekten bıkmış gibi omuz silkti.

Bana gayet sağlıklı geldi.Yanındaki kızla da samimi gözükmüyordu.Birkaç şey duymuş olabilirim,ama tam emin değilim...

James bu çok tanıdık gelen konuşma biçimini anında farketti.Bilip de bilmiyor gibi davranmak...
Cebindeki keseden 3 galleon çıkarıp adama uzattı

Hatırlamana yardım etti mi?

Barmen galleonları devasa eliyle alıp önlüğünün ön cebine attıktan sonra devam etti.

Küçük kız buradaki birkaç kişiyle konuştu.Hepside sizinle ilgiliydi bayım.Sonra diğer kız geldi,adı Jessica olmalı küçük kız ona öyle seslendi.Biraz dertleştiler,kız kıza muhabbet ettiler.Pek samimi değillerdi hani...Konu da sizdiniz.

Saramış dişlerini gösterip gülümsedi

Ve ölümyiyenlik...

James bunu duyunca daha da telaşlandı.Lisa biliyorsa Matt de öğrenebilirdi.Ama bunca zamandır biliyorsa ve söylemediyse,çıkarı neydi?
Olanlara anlam veremiyordu ama en kısa zamanda Lisa ile konuşmalıydı.!

Bu kadar bilgi yetti mi? dedi barmen James düşünceli düşünceli masayı seyrederken.
Narcissa Naomi Malfoy
Narcissa Naomi Malfoy

Kadın

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 19:52

Adam dönüp cevap verdi :

Bana gayet sağlıklı geldi.Yanındaki kızla da samimi gözükmüyordu.Birkaç şey duymuş olabilirim,ama tam emin değilim...

dedi. Ne kadar garip bir konuşmaydı bu böyle. Naomi anlamsız bakışlarla adamı süzdü. Sonra James cebinden bir kese çıkardı ve birkaç galleon uzattı adama :

Hatırlamana yardım etti mi?

dedi. Dmek bu barmen aslında böyle para kazanıyordu. Anlaşılan işe yarar mı diye bütün konuşmaları dinliyordu. Adamın yüzüne dikkatle baktı. İçini kemiren düşüncelerden kurtulmak istiyordu.

Küçük kız buradaki birkaç kişiyle konuştu.Hepside sizinle ilgiliydi bayım.Sonra diğer kız geldi,adı Jessica olmalı küçük kız ona öyle seslendi.Biraz dertleştiler,kız kıza muhabbet ettiler.Pek samimi değillerdi hani...Konu da sizdiniz.

Çok garipti. Ama en azından kötü birşey olmamıştı. Jess iyiydi ve iyi taraftan da ayrılmamış gibiydi. Durumun James le alakası neydi bilmiyordu. O sırada barmen sorusunu yanıtlarmış gibi :

Ve ölümyiyenlik...

dedi. Naomi kendini kaybetmişti.
'' Hihh''
diyerek içini çekti. Kendini tutamamıştı. Hakkında konuştukları kişi Lordun en sadık adamlarından biriydi. Bir de ölümyiyenlikle ilgili konuşmuşlardı. Ya ailesi Naomi'ye yaptıkları gibi onu da kötü tarafa çekmeyi başarmışlardı. Ya da Jess başka birşey için buraya gelmişti ve ablasını sormuştu.
Naomi iyi birşey olmasını diledi.

Bu kadar bilgi yetti mi?

dedi. Evet, bu kadar bilgi yetmişti ama James'in belki merak ettiği birşey olur diye ona hafifçe baktı. Naomi'nin ne yapıp yapıp Jess'i görmesi gerekiyordu.
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 20:26

Masadan bakışlarını kaldırıp acı çeken bir zavallı edasıyla başını salladı.Barmen ters ters onları süzüp emin adımlarla uzaklaşırken James masaya kolunu dayadı ve Naomiye baktı

Ne düşünüyorsun? dedi ümitsizce durumla ilgili fikrini almak için.
Narcissa Naomi Malfoy
Narcissa Naomi Malfoy

Kadın

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 20:37

İkimizin de gidip onlarla konuşmamız gerektiğini...
Ama nasıl olacağı ile ilgili hiçbir fikrim yok hele şu kimliklerimizin güvenli olmadığı durumda. Benim kardeşim asla böyle bir yere gelmez. Ayrıca Karanlık taraftamn nefret eder. Zor durumda olmasından korkuyorum. Peki, sen yeğeninle ilgili ne düşünüyorsun?

dedi NAomi. Eğer Jess, JAmes'in yeğeniyle arkadaş değilse neden böyle bir yere gelmişti? Bu durumu çözmeleri gerekiyordu.

Naomi hep böyle yaşayamazdı. Yaptığı her işten sonra Jess güvende mi diye düşünüyordu. Şimdi aklında başka birşey daha oluşmuştu. En kısa zamanda Hogwarts'a ya bir casus gönderecekti ya da tanıdığı birini bulacaktı.
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyC.tesi 27 Eyl. 2008, 21:24

İkimizin de gidip onlarla konuşmamız gerektiğini...
Ama nasıl olacağı ile ilgili hiçbir fikrim yok hele şu kimliklerimizin güvenli olmadığı durumda. Benim kardeşim asla böyle bir yere gelmez. Ayrıca Karanlık taraftamn nefret eder. Zor durumda olmasından korkuyorum. Peki, sen yeğeninle ilgili ne düşünüyorsun?

Buraya gelen yeğenim değilmiş onu öğrendim... dedi sıkıntıyla
Yeğenimin ufak bir dostu,aynı zamanda bir arkadaşımın kızı..Neden geldiği hakkında hiçbir fikrim yok ama kızın karanlık tarafta olan ilgisinden haberdarım...Bunu yüzünden,bir sürü olay çıkmıştı,neyse konu o değil...

Kafasını toplayıp doğruldu

Ben onlara baykuş yoluyla ulaşmayı planlıyorum şifreli yazı belki,lakap kullanırım...Aynı şeyi yapmanı öneririm.

Anlamlı bir bakış attı Naomiye...
Narcissa Naomi Malfoy
Narcissa Naomi Malfoy

Kadın

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyPaz 28 Eyl. 2008, 10:37

Buraya gelen yeğenim değilmiş onu öğrendim... dedi sıkıntıyla.
Yeğenimin ufak bir dostu,aynı zamanda bir arkadaşımın kızı..Neden geldiği hakkında hiçbir fikrim yok ama kızın karanlık tarafta olan ilgisinden haberdarım...Bunu yüzünden,bir sürü olay çıkmıştı,neyse konu o değil...
Ben onlara baykuş yoluyla ulaşmayı planlıyorum şifreli yazı belki,lakap kullanırım...Aynı şeyi yapmanı öneririm.

dedi James. Gerçekten iyi bir fikirdi. Postalar kontrol edilse de lakapla kimse birşey anlamazdı. James'in yeğeninin arkadaşının neden onunla ilgili araştırma yaptığını anlamamıştı. Ama James de anlamamış gibi görünüyordu. Konuyu bu kadar kurcalamanın gereği yoktu.

En iyisi James'in de dediği gibi baykuş kullanmaktı. James'e baktı ve :

Haklısın. Lakap kullanırsam güvenli bir yol gibi duruyor. Burada yapacak bir işim yok. Ve bir an önce çıkmak istiyorum.

dedi barmene bakarak gözlerini devirdi.

'' Geliyor musun? Belkide gidip şu önümüzdeki toplantı için Lordla konuşmalıyız. Kim açık verdiyse Zay'ın eline geçmeden bizim elimizde olmalı.''

dedi Naomi. Ve anlamlı anlamlı gülümsedi. Şimdi ayağa kalmıştı. Cüppenin cebinden parayı çıkarıp masanın üstüne koydu. Pelerinini eline aldı ve kapıya doğru yöneldi.
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

Karanlık Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Bir Gün   Karanlık Bir Gün EmptyPaz 28 Eyl. 2008, 11:50

Haklısın. Lakap kullanırsam güvenli bir yol gibi duruyor. Burada yapacak bir işim yok. Ve bir an önce çıkmak istiyorum.

Evet,buradan gayet iyi bilgiler edinmişti. Daha fazla kalmanın bir anlamı olmayacağını düşünp cebindeki para kesesine elini attı.

Beni soran ufaklık...Ne içti? diye sordu barmene para kesesinin ağzını açarken.

İri kıyım adam homurdanıp anlaşılmayan birkaç kelime ettikten sonra

4 ateşviskisi..Toplam borcun 15 galleon

James bunun üzerine Lisa ile ayrıcadan "alkolün kötülükleri"ni de konuşması gerektiğini kafasına kazıdı.Ayağa kalkıp üstünü düzeltti ve Naomi'nin sesini işitti:

'' Geliyor musun? Belkide gidip şu önümüzdeki toplantı için Lordla konuşmalıyız. Kim açık verdiyse Zay'ın eline geçmeden bizim elimizde olmalı.''

Bir takım işlerim var halletmem gereken ondan sonra muhtemelen karagaha giderim...

Naomi anlamlı anlamlı gülümsedi ve kapıya yöneldi.James de ardından.
Ters yönlere hareket ettiler ve James buharlaşarak gözden kayboldu.

Karanlık Bir Gün
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-