| Kuruyan Çimlerin Üzerinde... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daphne Lil Brody Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 27/09/08 Rp Partneri : ........ Rp Yaşı : ZAY Gerçek İsmi : ... Ruh Hali :
| Konu: Kuruyan Çimlerin Üzerinde... C.tesi 27 Eyl. 2008, 15:13 | |
| Daff,ailesiyle yaşadığı okul beğenememe sorunu yüzünden okula biraz(!) geç gelmişti.Ama sonunda onun istediği olmuş,Hogwarts'a kaydını yaptırmıştı.Beauxbatons'a gitmediği için bu geç kalma sorununu da kafasına takmıyordu.Kimseyi tanımıyordu henüz.Ve bu çok rahatsız ediciydi.Birileriyle tanışmanın en iyi yolu en kalabalık yere gitmek olmalıydı diye düşündü ve bu yüzden göl kenarına geldi. Herkes gruplar halinde oturuyordu ve bu Daff'ı biraz rahatsız ediyordu.Çünkü grupların içine girebilmek her zaman daha zordu.Hava zaten serin olduğundan,ağaçların altına geçmektense yazın sıcaklığıyla kurumuş ve hala bozulmamış olan çimlerin üzerine kuruldu.Sıkıldığı zamanlarda yaptığı gibi çantadan çektiği bir kitabın sayfalarını amaçsızca karıştırmaya başladı... | |
|
| |
Sara Zoey Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : adayları görelim önce... Rp Yaşı : ZAY Gerçek İsmi : Her Zaman Etrafındakilerden Üstündür Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Kuruyan Çimlerin Üzerinde... C.tesi 27 Eyl. 2008, 15:24 | |
| Sara arkadaşlarıyla oturmuş kendi el yapımı kurabiyelerinin tadına bakıyordu. Sıcak çikolata ve tatlı sohbet harika bir ikili oluşturmuştu. Gözlerini etrafta gezdirdiğinde yalnız başına oturan ve etrafı izleyen bir kız dikkatini çekti. Bir bardak sıcak çikolata doldurup sağ eline onu, sol eline kendi bardağını alarak kıza doğru yürümeye başladı. Sakin adımlarla kızın yanına ulaştı ve bir süre ayakta durarak kendisine bakmasını bekledi. Baktığında "Merhaba, yanına oturabilir miyim?" diye sordu gülümseyerek... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 27/09/08 Rp Partneri : ........ Rp Yaşı : ZAY Gerçek İsmi : ... Ruh Hali :
| Konu: Geri: Kuruyan Çimlerin Üzerinde... C.tesi 27 Eyl. 2008, 15:38 | |
| Biraz önceki hafif rüzgar,hızlanarak etraftaki yaprakları kaldırmaya başlamıştı.Yapraklar ve rüzgar sanki dansediyor gibiydiler.Yine mi saçmalamıştı ne...Rüzgarın şiddetlenmesi ne yazıkki güzel bir görünüm bırakmakla kalmamıştı.İçinin titrediğini hisseden Daph,ince hırkasının önünü kapattı.
Zaten okumaya çalışmadığı kitabından sıkılınca yanındaki çantasına tıkıştırdı kitabı.Başını çevirdiğinde ise ayakta duran bir kız gördü.
"Merhaba, yanına oturabilir miyim?"
demişti.Cüppesine bakılınca Gryffindor'lu olduğu anlaşılıyordu.Daph,ayrım yapmazdı ama karşısındaki insanı tanımak isterdi.Ve bu sıcak yaklaşımdan dolayı mutlu olmuştu.Çünkü okulda yalnız kalma düşüncesi onu yiyip bitiriyordu.
"Elbette oturabilirsin." dedi hafifçe tebessüm ederek..."Ben Daphne" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : adayları görelim önce... Rp Yaşı : ZAY Gerçek İsmi : Her Zaman Etrafındakilerden Üstündür Ruh Hali :
| Konu: Geri: Kuruyan Çimlerin Üzerinde... C.tesi 27 Eyl. 2008, 15:55 | |
| Şiddetlenen rüzgar saçlarını havalandırmıştı. Gözüne gelen bir tutam saçı arkaya doğru ittirdi. Üşümüştü. Sırt çantasından yün, siyah hırkasını çıkartıp üzerine geçirdi. Cübbesini de hırkanın üzerine giyerek üşümesini hafifletmeyi başarmıştı. "Elbette oturabilirsin. Ben Daphne." dedi kız hafif bir tebessümle. Sara bağdaş kurarak kızın hemen yanına oturdu. Elindeki sıcak çikolata dolu bardağı kıza uzatarak. "Ben de Sara, sıcak çikolata soğmadan içsek iyi olacak." dedi ve bardağından bir yudum aldı. Daphne'nin cübbesine göz gezdirdiğinde Ravenclaw'dan olduğunu farketti. Ravenclawlıları severdi genellikle. Kendinden emin ve güvenilir insanlardılar."Ne zamandır buradasın?" diye sordu Sara...
| |
|
| |
| Konu: Geri: Kuruyan Çimlerin Üzerinde... C.tesi 27 Eyl. 2008, 16:07 | |
| "Ben de Sara, sıcak çikolata soğmadan içsek iyi olacak."
"Memnun oldum,Sara.Mmm,nefis görünüyor.Teşekkürler..." dedi ve sıcak çikolatadan bir yudum aldı.İçini ısıtmaya yetmişti işte.Beauxbatons'da olsa böyle bir göl manzarası olmayacaktı.Ve Hogwarts eğitim olarak Beauxbatons'dan kat kat iyiydi.Bunu düşündükçe sevincini bastıramıyordu.Ailesi eminim bozulmuştu.Onları seviyordu ama bu sefer dinlememesi kendi yararına olmuştu.Düşünceleri Sara'nın sesiyle bölündü.
"Ne zamandır buradasın?"
İşte beklemediği bir soru gelmişti.Bugün geldiğini söylediğinde ne kadar garip olacağını düşünüyordu.Eminim ilk defa bu kadar geç kalan öğrenci oydu."Aslında ben... daha bugün geldim.Ailemin okul seçerken ki titizliği yüzünden" dedi gözlerini devirerek... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kuruyan Çimlerin Üzerinde... Paz 28 Eyl. 2008, 19:27 | |
| "Aslında ben... daha bugün geldim.Ailemin okul seçerken ki titizliği yüzünden" dedi Daphne. Sara yanlış bir soru sorduğunu farkedince huzursuzca ayaklarını oynattı. Kendi ailesi onu hiç düşünmeden Hogwarts'a yazdırmıştı çünkü ağabeyi ve ablaları da bu okuldan mezun olmuş saygın kişilerdi. Bir şeyler söylemesi gerektiğini biliyordu. "Anlıyorum... Benim ailem de benimle ilgili konularda çok titiz ve seçici davranır ancak benden büyük kardeşlerim Hogwarts mezunu oldukları için hiç düşünmeden yolladılar beni buraya." Hafif bir tebessümde bulundu ve bardağından bir yudum daha aldı. "Hogwarts'ı çok seveceğine eminim. Burası gerçekten büyülü bir yer. Her gün buraya olan hayranlığım biraz daha artıyor. Üstelik büyü yapabilmek harika bir duygu..." Buradaki ilk yılı olmasına karşın nasıl ayrılacağını düşünmeye başlamıştı Sara. Elinde olsa ömrünün kalanını bu büyülü mekanda geçirebilirdi.Hogwarts'ı çok seviyordu, arkadaşlarını da tabii. Ve şimdi yeni bir arkadaş daha edinmiş olmak Sara'yı mutlu etmişti...
| |
|
| |
| Kuruyan Çimlerin Üzerinde... | |
|