Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Not...

2 posters
YazarMesaj
James H.Strong
Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
James H.Strong

Erkek
Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx
Rp Yaşı : Ölüm Yiyen
Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki
Ruh Hali : Not... Yeasj31tg0
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Not... Imgleft100/100Not... Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Not... Empty
MesajKonu: Not...   Not... EmptyPaz 28 Eyl. 2008, 18:15

James Dean'in yanına gitmeden önce şu işi halletmek istiyordu. Uzun siyah bir pardesü almıştı üstüne,yakalarını çene hizasına çekmiş emin adımlarla girdi 3 süpürgeye.
Normalin aksine tenha sayılırdı.Tek bir kişiyi aradı gözleriyle: Barney!

Adamı barın ardında birileriyle fısıldaşırken görünce durdu.Her ne konuşuyorsa önemli olmalıydı,yanlarına gidip saygısızlık atmak istemedi.

Barney birkaç dakika sonra adamın ceplerini boşaltacak kadar önemli bir bilgi anlatmış olsa gerek memnuniyetle bir avuç dolusu galleonları cebine attı. Adam müşterilerden birinin isteği üzerine arkadaki içkiye uzandığında James yanına yaklaştı.

Bana da bir ateşviskisi dolduruver olur mu adamım?

Ses Barney'e tanıdık gelince elinde şişeyle arkasına dönüp gülümsedi.
İçkileri bardaklara doldururken James sıkıntıyla mevzuya girdi

Senden bir ricam olacak dostum.Önemli bir konu denebilir...

Dinliyorum...

James parmaklarını masaya vurup cebindeki notu mektubu çıkarıp adama verdi.

Şu notu saklamalısın,benim için...Buraya bir kız gelecek,eee...Kısa boylu,yeşil gözlü. Lisa Shadow kızın adı,beni soracaktır.Bu notu ona ver!

Şüpheyle adamı süzdü

Notu okumayacağına güveniyorum.Adını da kimseye söyleme,bu notu o kızdan başka kimseye de verme,kimseye gösterme.!

Mektubu adama uzatıp elini üstüne koydu

Sana güveniyorum...

Barney gözlerini yumup başını salladı.James az da olsa rahatladığını hissetti.

James gelme nedenini tamamladığını düşünüp Barney'in omzuna vurdu ve gergince gülümsedi

Görüşürüz dostum...

Pardesüsünün yakalarını çekiştirip hızlıca kapıdan çıktı
http://www.noxrpg.bigforumpro.com
Lisa E.Shadow
Slytherin VI. Sınıf
Lisa E.Shadow

Kadın
Rp Partneri : Söylesem aklın durur XD
Rp Yaşı : 14
Gerçek İsmi : Selün
Ruh Hali : Not... Heyup71gt6
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Not... Imgleft100/100Not... Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Not... Empty
MesajKonu: Geri: Not...   Not... EmptyPtsi 29 Eyl. 2008, 15:59

Lisa Emanuel Melanie Shadow... diye mırıldandı gıcırdayan kapıdan girip kalabalığı görünce.Üzerine attığı siyah pelerinin kapşonunu burun hizasına getirip gülümsedi

İşte buradasın..Bakalım şu notta ne yazıyormuş.

Barmene gitmek üzere bir adım attı ama durdu.Eliyle ceplerini yokladı,kağıt,tüy kalem ve parşömeni cebindeydi.Derin bir nefes aldı ve üzerindeki tedirginlikten kurtulmak istercesine silkindi.Emin ve sağlam adımlarla bara yaklaşıp taburelerden birine yerleşti.

Ne istersin küçük bayan? dedi barın ardındaki uzun boylu adam kendisini süzerken.

Lisa bütün güvenini yitirip tedirgince adama bakıp gergin gergin gülümsedi

Şey..Adınız,adınız Barney mi?

Evet.. dedi adam.Bir anda ciddileşmişti ve kendisine daha dikkatli bakıyordu

Bir not için gelmiştim..Kırmızı ve--

Adam Lisanın dibine kadar gelip kızı daha da korkuttu. Kapşonunu elinin tersiyle itti ve gözlerine baktı:

Lisa sen misin? dedi insanın kanını donduran ve neredeyse hiç duyulmayan bir fısıltıyla.

Lisa yutkunum başını salladı

Eevet..Şey James Amc--

Adam yine sözünü kesti

Şşşşt!Adıyla hitap etme! Kafasıyla ilerideki barmene işaret edip omzundaki bezi masaya bıraktı.

Benimle gel.. dedi Lisayı kolundan tutup arka odaya götürürken.

Lisa çaresizce adamın yanından yürüyüp duvarla aynı renkteki kapıdan arka odaya çıktı.

---

Oda açıkmavi renkte soğuk ve boş bir odaydı.Odada yanlızca tahta bir masa ve 4 dengesiz sandalye vardı.Liz aval aval çevreyi incelerken Barney konuşmaya başladı

Korkuttuysam üzgünüm küçüğüm.James senden bahsetmişti...

Ses odada çınladı.
Barney'nin elini omzunda hissedince arkasına döndü ve mektubu gördü

İşte,sana yazdığı mektup.Hiç açmadım,gördüğün gibi mühürü hala bozulmamış...

Liz buruşmuş mektubu alıp mühürü kırdı ve sandalyelerden birine kurulup kan kırmızısı mektubu aceleyle okudu:

Lisa,
Seni uğraştırdığım için üzgünüm ama güvenlik benim için son zamanlarda çok önemli..Neyse sadede gelirsek,nereden nasıl öğrendiğini bilmiyorum ufaklık,ama duymaman gereken şeyler duyduğunu öğrendim.Bu konuda bana bir açıklık getireceğini umuyorum.Yani ne kadarımı bildiğini öğrenmeliyim,anlıyor musun?Daha fazlasını öğrenmeni engellemek için...
Bilmek istemezsin Liz,bilmek istemezsin...

Hiçbirşey bilmemesine rağmen Jamesin son sözüne inanmıştı.Merakla okumaya devam etti.

Bunları Matt'e söylemeyeceğini varsayıyorum.Söylemen sonucunda Matt sandığından daha fazla dağılacaktır,yani benim yararıma değil bu uyarım...
Bir de beni soruşturmayı kesmeni rica ediyorumAraştırılmak benim hoşuma da gitmiyor,kimsenini gitmez.
Liz bu yollar sana uygun değil,olabildiğince uzak durmaya çalış.Kendi iyiliğin için..

Uyarıyı dikkate almayacaktı.İç çekip son cümleleri okudu:

Ek olarak,Domuz Kafasında 4 viski parası ödemek zorunda kaldım!=)
Bu yaşta içkiye başlama,ileride bırakması zor olur...Kendimden biliyorum=)

Lütfen sorularımı cevapla ve sırrımızı başkalarının bilmesine izin verme..Wink

...Ayyaş Tilki...

Lisa aceleyle mektubu bırakıp cebindeki turkuaz kağıdı dengesiz masaya koyup tüy kalemini mürekkep hokkasına batırdı ve aceleyle aklına gelenleri bir bir yazdı.

Ayyaş Tilki,
Evet birkaç gün önce Domuz kafasına uğrayıp araştırma yaptım.Edindiğim bilgiler sadece şu anki sağlık durumun ya da onunla ilgili şeylerden ibaretti.Geri kalanını biliyordum zaten...
Ölümyiyen olduğunu yıllar önce kulakmisafiri olduğum bir konuşmanızdan öğrenmiştim.Saygısızlık biliyorum ama bu küçük kız sanıldığı kadar masum değil..
Matt'in haberi yok,onun bu haber karşısında sakin kalamayacağını biliyorum.Bilmesi gerekmez,endişelenmeyin lütfen...
Soruşturmayı keserim ama Matt'in durumunu bilmeye hakkı var.Sandığından daha değerlisin onun için...Daha sık mektup at ona ve bana,ben de bu konuyu kapatayım...

Tuy kalemi hokkaya batırıp hevesle devam etti.

Evet,Domuz kafasında birkaç şey içmiş olabilirim.Çocukluk merakı=)
Yarattığım sıkıntılardan dolayı özür dilerim.Şimdilik bu kadar

Şımarık veletten sevgiler...

Lakap olayını fazla kafaya takmadı zaten buna çoktan karar vermişti

...Meraklı Porsuk...

diye yazdı kağıda ve imzasını atıp kurumasını bekledi. Bir an Barney'in nerede olduğunu merak edip etrafa bakındı.Adam kapının kenarında sigara içmekteydi,kendisine baktığını farkedince doğruldu

Yazdın mı canım?

Kurumasını bekliyorum... dedi Liz sakince.Elini yazdığı mürekkebin üstüne sürttü,dağılmadığını görünce katlayıp zarfa tıktı.Mürekkep hokkasının kapağını ihtiyatla kapadı,tüy kalemle birlikte siyah pelerininin cebine geri koydu.

İşte burada... dedi zarfı uzatıp. Sonra bir anda geri çekip şüpheyle baktı

Okumayacaksın değil mi?

Adam gücenmiş gibi kollarını kavuşturdu

Okumak mı?Hayır,James'in güvenini sarsmak olur bu!

Bunun üzerine Liz mektubu uzattı.Adam yavaşça uzatılan zarfı alıp önlüğünün kirli cebine tıktı.

Sıkıyorsa buradan alsınlar bu mektubu! dedi güven verircesine.

Liz gülümseyip kapıdan çıktı ve arkasına bile bakmadan 3 Süpürgeden ayrıldı...
http://expelliarmus.express-forum.com/lejant-f12/lisa-shadow-t17

Not...
1 sayfadaki 1 sayfası