| LÜTFEN YARDIM EDİN! | |
|
+11Rosie Jane Weasley Cornelia Black Jessica Malfoy Stéfani Joanné Black Rashel Préslava Millian Aléxis Melody Black Daniel Jacob Black Leighton M. Black Elisabeth Rose Weasley Elizabéth Annie Phoénix Angelina Marissa Black 15 posters |
|
? | CEMRE | | 0% | [ 0 ] | IŞIL | | 7% | [ 1 ] | YASEMİN | | 0% | [ 0 ] | ÇİĞDEM | | 7% | [ 1 ] | YAĞMUR | | 14% | [ 2 ] | DAMLA | | 21% | [ 3 ] | Banu | | 0% | [ 0 ] | Büşra | | 0% | [ 0 ] | Diyer | | 50% | [ 7 ] |
| Toplam Oylar : 14 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: LÜTFEN YARDIM EDİN! Ptsi 06 Ekim 2008, 14:08 | |
| İsimler çok güzelmiş hayırlı ossun xD | |
|
| |
Annabella Querittre Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 05/10/08 Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Metamorfagus, Çatal Dil, Animagus Ruh Hali :
| |
| |
Angelina Marissa Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : <3 (L)~~James Eragons H. Black`~~(L) <3 Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Yuk Ruh Hali :
| |
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| |
| |
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
| |
| |
Angelina Marissa Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 12/09/08 Rp Partneri : <3 (L)~~James Eragons H. Black`~~(L) <3 Rp Yaşı : Öy Gerçek İsmi : Yuk Ruh Hali :
| Konu: Geri: LÜTFEN YARDIM EDİN! Ptsi 06 Ekim 2008, 19:49 | |
| Saolun hastaneden geliyoz , Küveze k0ymuşlr | |
|
| |
Sara Zoey Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 07/09/08 Rp Partneri : adayları görelim önce... Rp Yaşı : ZAY Gerçek İsmi : Her Zaman Etrafındakilerden Üstündür Ruh Hali :
| Konu: Geri: LÜTFEN YARDIM EDİN! Ptsi 06 Ekim 2008, 20:24 | |
| hayırlı olsun, umarım mutlu bir hayatı olur xDD | |
|
| |
| Konu: Geri: LÜTFEN YARDIM EDİN! Ptsi 06 Ekim 2008, 20:43 | |
| | |
|
| |
Cornelia Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Yaşı : Ö.Y Gerçek İsmi : meraklı Ruh Hali :
| Konu: Geri: LÜTFEN YARDIM EDİN! Salı 07 Ekim 2008, 19:35 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: LÜTFEN YARDIM EDİN! Salı 07 Ekim 2008, 19:47 | |
| Almira.. Göbek adınad bnm ismii koyulr Tuana | |
|
| |
Cornelia Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Yaşı : Ö.Y Gerçek İsmi : meraklı Ruh Hali :
| Konu: Geri: LÜTFEN YARDIM EDİN! Salı 07 Ekim 2008, 19:49 | |
| aa güzelmiş ismi gibi geleceğide gzl olsunn | |
|
| |
| Konu: Geri: LÜTFEN YARDIM EDİN! Salı 07 Ekim 2008, 19:50 | |
| | |
|
| |
Ashley Jone Delacour Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 14/09/08 Rp Partneri : no men no cry! Rp Yaşı : z.a.y. Gerçek İsmi : iyilik Ruh Hali :
| Konu: Geri: LÜTFEN YARDIM EDİN! Paz 02 Kas. 2008, 20:43 | |
| yağmur ama bence bnm ismim en güzeli YAPRAK... | |
|
| |
| LÜTFEN YARDIM EDİN! | |
|