| Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
James H.Strong Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 17 Ekim 2008, 19:17 | |
| James melon şapkasını baş parmağıyla alnından kaldırıp önündeki boş bardağa baktı. Kaçıncı olduğunu bilmiyordu,kaçıncıya ihtiyatla şişeyi alıp ağır ağır doldurduğunu bardağı... Yanlızlığın verdiği bir hüzün hakimdi hareketlerine. Uzun zamandır tek başına yaşamak rahatsız etmeye başlamıştı kendisini.Üstelik hayatında şu günlerde hiç heyecan da yoktu.Yaşlanmış,monoton hayatına uyum sağlamış bir adam gibi hissediyordu.. O eski günler ne uzaktı şimdi! Umutsuzluğunu kabullendiğini farkettiğinde silkindi.Hayır James umutsuz biri değildi! Hayatı güzeldi Quidditch başkanlığı da gayet iyi gidiyordu.Gergin günler gerideydi,uzun ve yorucu saatler boyunca maç skorlarını incelemesine gerek kalmıyordu! Kendisine zaman ayırabilmesi bile mutlu olmasına bir sebepti! Hala hayattaydı ve hayatta oldukça zamanını iyi değerlendirmeye devam edecekti. İçkisinden bir yudum daha alıp şişeye davrandı ama şişenin ani hafifliğini farkettiğinde boşaldığını anladı.Boş şişeyi elinde inceleyip barmene seslendi Buraya bir ateş viskisi daha yolla dostum! Melon şapkasını eski yerine bastırıp karanlığa alışmış gözlerini dinlendirdi... | |
|
| |
Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 17 Ekim 2008, 19:39 | |
| Hava kararmış ...Dışarda soğukça bir rüzgar ağaç yapraklarını ritmik bir biçimde bir yna bir buyana sallıyor ; kapkara bultlar iyice birbirlerine yaklaşıyor her an yağmur yağab,lce bir duumda bekliyorlardı öle gökyüzünde yerlerini deiştirerek ...Güneş iyice kendii bizlerden mahrum bırakmaya başlamış belki haftanın bir iki günü bir kaç saat görünüp sonra yine gidiyor ;önünü bulutlar kaplıyor , kapkara bulutalar ...Birden sanki dünyadaki tüm mutluluk emilmiş gibi görünüyordu ve bir kaç saniye sonra bir kaç şimşek çakıyor ve yağmur yne kendini gösteriyor birazdan yerini rüzgara veriyordu ...Yazın yemyeşil olan çimenler artık görülmüyor çünk üstelri ağaçlardan slına salına dökülen yapraklarla doluyordu ; kurumuş yeşilliğini iyice kaybetmiş tenkleri koyu kahverengiye dönen yapraklar. Melody adımlarını hızlandırdı çünkü her an yağmur yağabilirdi ona maruz kalmak istemiyordu .Yürüyordu arkasına bakmadan sesisiz ve boş kuytu yerdeki sokakta yürüyordu .içini birden bir korku kapladı .Çünkü havya bakmış bulutlar birbirlerine iyice yaklaşmışlardı şimşek çakmak üzereydi . Anlamıştı bunu zaten hiçbir zamna böyle yamurlu ve kötü havaları da sevevemşti nedense arkadaşlaı yağmur gezip ıslanmaya bayılıyorlar ama o hemen gidiyordu yanlarından çünkü bu ona annesini kaybettii geceyi hatırlatıyordu bir an o eski korkunç anılarına dalmak üzereydi ama neseki şimşek çakmıştı ki irkilerek unuttu biraz korktu aniden açkmasına ama gerçektende geçmişi hatırlmadıği için sevindi yüzüne hoşnut bir ifadeyle yürümeye adımlarını hızlandırmaya devam etti saat iyice geç olmuşa benziordu ama takmadı zaten kimse onun nerede olduğun sormazdı ki ilgilenmezlerdi onunla endişelenmezlardi ...Ayakkabasının Tık Tık sesi boş sokakta yankılanıyordu.Hogsmade'e cismlenmiş ama dükanına uğramak istemiyordu nedense canı..Sıkılmıştı oradan her gün git gel başka bir yerlere takılsa ne olurduki bu akşamlık...Sonra aklına ilk gelen yer domuz kafası oldu..Evet bu saatlerde bomboş olurdu zaten biraz kafadinlemk Melodye iyi gelirdi doğrusunu söylemek gerekirse..Evet işte karşındaydı orası ilacı yanii...:Domuz Kafası: bir şeyler içmek iyi gelirdi ona.İçeri girdi sinsice ve bakındı etrafına bir tanıdk varmı diye zaten dar olan dükkan şimdi üstüne gelemey başlamıştı nedense...İlk bulduğu yere oturmak zorundaydı çünkükendini pek iyi hisstemiyordu...Önüne gelen ilk yere doğru yürdü usulca.gözleri kararmıştı kesinlikl kusuzluktan olmalıydı 2 gecedir uyyuayordu çalışyordu çünkü hep geceye kalıyordu .Biri oturuyordu maada am çeknmedi oturdu rahatça.Barmene bir şeyler söylemişti.Ama ne olduğunu annamamıştı Mel."Merhaba rahatsız etmemişimdir umarım "dedi.Adama bakıp hiç bir yerden çıakrmamıştı bu kimseyi ama... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki Ruh Hali :
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 17 Ekim 2008, 19:49 | |
| Merhaba rahatsız etmemişimdir umarım " Duyduğu melodik bayan sesiyle başını kaldırıp gelene baktı. Tanıdık gelmiyordu bu derin bakan mavi gözlü bayan.Oyalanmanın ve kadını süzmenin yersiz olduğunu farketmesi çok zamanını almadı,buyurgan bir edayla eliyle bakımsız sandalyelerden birini gösterdi: Hayır tabii ki,buyurun... Görüş açısını kapayan melon şapkayı biraz geriye itip gelen alımlı bayana birkez daha baktı. Çirkin değildi,aksine güzel kavramyla uyumlu bir yapısı vardı.Gözleri göze ilk çerpan yeriydi,şayet o gözler insanı içine çeker gibi bir renkteydi. Açık kalan ağzını kapayıp silkelendi ve soğukkanlılığını korudu.Ellerini önünde kavuşturup ardına yaslandı ve o meşhur gülümsemesini yüzüne yerleştirip Size ne ikram edebilirim Bayan..? Adını söylemesi umuduyla soran gözlerle baktı karşısındaki bu yabancı kadına... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 17 Ekim 2008, 20:05 | |
| Birkaç saniye sonra yanında oturan melon şapkalı genç adam konuştu ona şaşkın şaşkın bakarak demekki pek normal görünmüyordu yakından Melody hrhalde adam"Hayır tabii ki,buyurun..." dedi melon şapkasını düzeltiyordu şimdi "Size ne ikram edebilirim Bayan..?"dedi biraz sonra ellerini masada birleştirerek "Ee ..hmm siz ne içiyorsunuz?Haa ateşviskisi mi ben de bi tane alsam fena olmaz ..."dedi heycanlamıştı biraz herkes onla konuşmazdı sadace biraz garip oldğu söyleniyordu nedense ..Ellerini nereye koyacağına karar veremedi.Bu nedenle salık bırakmayı tercih etti.Özgürlük iyi olurdu elleri için.Sonra etrafına bakınmaya başladı ; biraz kendine gelmişti hani.Kimler vardı burada tanıdık var mı merak etti.Etrafına bir sğre daha baındıktan sonra bir kaç bakanlık çalışanı gözüne çarptı.Oturmuş bir şeyler fısıldaşıyorlardı.Burada ne işleri varsa artık bilemezdi Melody bi görev için gelmiş olabilirlerdi.O sırada yanıdaki adamın adını sorma gerği hissteti kendinde "Adınız nedir söylermisiniz belki bir yerden tanıyorumdur sizi..." | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 17 Ekim 2008, 20:32 | |
| "Ee ..hmm siz ne içiyorsunuz?Haa ateşviskisi mi ben de bi tane alsam fena olmaz ..."
James olumlu anlamda başını salladı ve yanına gelip şişeyi getiren barmene bir bardak daha getirmesini söyleyip rahatça arkasına yaslandı.Dolu şişeye bir göz atıp kendisine yavaş içmesi gerektiğini hatırlattı.Geçenlerde içkiyle ilaçları aynı anda aldığı zamanki hali aklına gelince gergince yüzünü buruşturdu,mide yıkama olayları pek iç açıcı sayılmazdı.Yine de düşünmesine ve kafasını toplamasına yardımcı oluyordu,son zamanlarda yaptığı küçük çaplı araştırması sırasında çok yardımcı olmuştu bu kadim sıvı...
"Adınız nedir söylermisiniz belki bir yerden tanıyorumdur sizi..."
James...James Martin Strong. dedi sakince ve ekledi Genelde bana Jimmy derler...
Gelen yeni bardağa ve diğerine viskiyi doldururken kaçamak bir bakış atıp sordu
Siz?
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 17 Ekim 2008, 20:51 | |
| "James...James Martin Strong."dedi adı nereden tanıdık geliyordu ona bir türlü aklına gelmedi.Sanki hgwarstan;ama kadar yaşlı görünmüyordu nasıl olabilirdiki?"Genelde bana Jimmy derler..."Biraz sonra ateşvikisi gelmişti Melody'nin içmek için van atıyordu belki başının zonklamsı biraz daha geçerdi.Bu umutlarla yudumladı tozlu bardaktan ateşviskii bardağın tozlu olması onu ilgilendirmiyordu pek.Zaten hiçbir zamn temiz tertipli olmayı başaramıştı.."Siz?"dedi adam usulca biraz sıkkın görünüyordu;bezmiş gibiydi yada deiğildi mutluydu arasında bir şeydi işte dalga geçiyordu belkide..."Alexis Melody ben Black...Bliyorum her yer Black kayndığı için duymamışsınızdır ismimi dedi biraz durakladı yorulmuştu uzun konuşmaları oldu olası sevmemişti zaten kısaca Mel diyorlar banada pek sevmiyorum ama gnede idare etmek gerek"dedi gülümseyerek adma baktı ve sonra gözlerini kaçırp cızırtılar çıkaran şömineye daldı gözü bir süre bakındı oraya ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 17 Ekim 2008, 21:09 | |
| ..."Alexis Melody ben Black...Bliyorum her yer Black kayndığı için duymamışsınızdır ismimi "Bir Black daha..." diye düşündü her yerin Black kaynadığını hatırlatan kadının ardından.Yüzündeki gülümsemeye engel olamadı "Blacklerin haremi olmalı!" Genç kadın duraksayıp devam etti: kısaca Mel diyorlar banada pek sevmiyorum ama gnede idare etmek gerek" James gülümsemesini yüzünden esirgemeden anlayışlı bir ifadeyle Bunu bildiğim iyi oldu,ben Alexis demeyi tercih ederim... dedi ve alışık olduğu o ateşviskisi dolu bardağını,kuruyan boğazını ıslatmak için eline alıp yudumladı. Aklına gelen soruyu cevabını tahmin edebildiği halde sordu: DJ'i tanır mısınız?Daniel Jacob Black'i?? | |
|
| |
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 17 Ekim 2008, 21:31 | |
| Can sıkıntısının çok kötü birşey oldugunu anladı birden.Evde otur otur canı sıkıldıştı."...En iyisi biraz dışarı çıkayım,hava alayım dedi.." kendi kendine... Hogsmeade Köyüne geldiğinde ortalık biraz sakinlemiş gibiydi.Biraz yürüdükten sonra Domuz Kafa"sını gördü...İçeri girdiğinde içerisi biraz kalabalıktı"...Herkezde Buraya geliyormuş.."dedi. Barmen"e yaklaştı ve "...Bir Ateş viskisi Lütfen.." dedi.Jo biraz etrafına bakınınca yan tarafta Alexsis ve James'i gördü... James"i daha önce karargahta görmüştü.Yanlarına yaklaştı ve "..Selam çocuklar..." dedi ardından devam ettirdi."...Nasılsınız..?" hafifçe gülümsedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 17 Ekim 2008, 21:36 | |
| Birden ürktü şömineden gelen sesle...Meğer şöminedeki odunların çıkardığı çıtırdıymış ses.Masumca baktı James'e ama o kaonuşacak gibi görünüyordu şimdi soramazdı ki.Yüzündende gülümsemesi eksik olmuyordu James'in şimdide onun söylediklerine gülüyordu."Bunu bildiğim iyi oldu,ben Alexis demeyi tercih ederim... "dedi gülümsemeye devam ederek Melody bunu komik bulmuştu oda gülümseye başladı.Sonra ateşvikisni yudmuladı konuşmak susatıyordu.Bir kaç saniye sonra bir şey daha sordu "DJ'i tanır mısınız?Daniel Jacob Black'i??" dedi bu soru ona pek yabancı gelmiyordu hani biraz kem küm etti ama söylese iyi olurdu cevabı "Şeeey o benim bir büyüğüm abim oluyor "dedi kararlı bir ses tonuyla bitirerek cümlesini.Bir kaç saniye osnra Jojo geldi yanlarına Meldy hiç fark etmemişdi onu kendine bir ateşvskisi söyledi ve oturdu yanlarına."Nasılsıız?" dedi sesi memnun geliyordu -Melody serverdi her zman onu zaten- "İiiyiz işte canım sen nerden çıktın böyle?" | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 17 Ekim 2008, 21:51 | |
| "Şeeey o benim bir büyüğüm abim oluyor " dedi Alexis kararlı bir ses tonuyla. James ani bastıran keyif kahkahasını zorlukla zaptetti. Abisini bu kadar yakından tanımasına rağmen Alexis'i daha önce hiç görmemişti.Dejavu!Aynı şey Annaya da olmuştu! DJ'in kimbilir tanıştırmadığı daha kaç aile üyesi vardı! Tam bununla ilgili birşey demeye hazırlanırken kapıdan karargahta gördüğü esmer kadın gelip yanlarına yaklaştı
"..Selam çocuklar...Nasılsınız?"
İiiyiz işte canım sen nerden çıktın böyle?" Tanışıyor olmalıydılar.James de bu yeni gelen alımlı ve çekici bayanı tanıyordu,ama nereden tanıdığını söylemeye dili varmadı,yeni tanıştığı insanlara ölümyiyen olduğunu söylemek alışkanlıkları arasında yer almıyordu.
Sessizliğini koruyup nereden tanıştıklarını kavramak için bu ikiliden gözünü ayırmadan boşalan bardağını doldurdu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Salı 21 Ekim 2008, 17:42 | |
| Jo'nun sözünden sonra Alexsis'in "İiiyiz işte canım sen nerden çıktın böyle?" demesiyle hafiçe gülümsedi... Jo James'in kendisine bir garip baktıgını anladı ve elini uzatıp "merhaba James...Ben JoJo ama bana kısaca Jo diyorlar.." dedi ve devam etti."Seni karargahta görmüştüm.Bir Ö.Y olmalısın....Ben DJ nin kuzeni oluyorum ailemiz çok kalabalık oldugundan herkez birbirini karıştırıyor... dedi.. Jo Alexsis'in yanına oturdu ve viskisinden bir yudum aldı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Salı 21 Ekim 2008, 18:17 | |
| Bir kaç saniye sonra JoJo yüzünde hafif bir tebessümle Alexis'e baktı sorusun cevabı için çok kısaydı ve şaşırtıcı ama Jo böyle bir kızdı işte takmıyordu örnek kuzen die düşündü Mel çünkü kendi meraklının biriydi takmadan durmazdı ve her ayrıntıya takılırdı kötü bir alışkanlık...
Yerine nazik lmaya çalışarak oturdu -bir şeyleri de devirmemeye çalışarak tabiki- Jo James'e dönüp elini sıktı ve merhabalaştı tabiki nezaket kuralları gereği.Hiç bir zman böyle olmak istemezdi ve bu aptal kurallara uymak ama konumunun gerektirdikleri buna itiyordu hep onu her zaman"Bir Ö.Y olmalısın....Ben DJ nin kuzeni oluyorum ailemiz çok kalabalık oldugundan herkez birbirini karıştırıyor..."herkesin ortasında söylenmesi cesur ve birazda dikkatleri üstüne çekici ve tabikide çok tehlikeli bir şeydi ama nedense hiç aldırmışa benzimiyordu jojo ve neyseki kimsede duymuşa benzemiyordu Mel'in yanına oturdu ve birkaç yudum bişeyler içti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Salı 21 Ekim 2008, 18:32 | |
| Bir süre daha JOjo'yu süzdü.Sapık gibi olmasa da kadını baştan aşağı inceledi.İnsanlarla ilgili detaylara çok önem verirdi,bir dahakine Jojo'yu gördüğünde saçının renginden o gün kullandığı parfüme kadar hepsini söyleyebilirdi...
Jojo Alexis'e gülümseyip gözlendiğinin farkına vardı ve elini uzatıı. "merhaba James...Ben JoJo ama bana kısaca Jo diyorlar.." Kendisine uzatılan eli memnuniyetle sıkıp gülümsemesini yüzüne yerleştirdi.Ayrıca kadının ismini hatırlamasına şaşırmıştı. Bu sırada Jojo sözüne devam etti: Bir Ö.Y olmalısın....Ben DJ nin kuzeni oluyorum ailemiz çok kalabalık oldugundan herkez birbirini karıştırıyor... Bunu ortalık yerde söylemesine şaşırsa da mimiklerini sabit tuttu.Bunu Alexis'in yanında rahatça söyleyebildiğine göre o da bir öy olmalıydı...James söylenenleri mantık süzgecinden geçirip düşündü. İlk kez başına gelmiyordu,Anna da onu görür görmez tarafını sormuştu.James ya kendini çok açık ediyordu ya da bu Blacklerin soyunda sonu gelmez bir merak vardı. James Jojonun sözüne vakit kaybetmeden cevap verdi. Jojo...Evet seni o "ajan olayları" sırasında görmüştüm.Yüzünü unutmadım şayet böylesine birini unutmak... İnanmaz bir tavırla başını salladı ve rahatça arkasına yaslandı. Ne alırsın? diye sordu kibarca. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Salı 21 Ekim 2008, 18:57 | |
| Jo herkezin içinde James'e ."Seni karargahta görmüştüm.Bir Ö.Y olmalısın.." diyince James ve Alexsis Jo'ya baktılar..Ama Jo bunları pek önemsemezdi.. Jo Alexsis'in yanına oturduktan sonra James söze girdi". Jojo...Evet seni o "ajan olayları" sırasında görmüştüm.Yüzünü unutmadım şayet böylesine birini unutmak..."dedi.Jo gülmüştü yüzünde değişik bir ifade olmuştu...
James sözüne devam etti ve Ne alırsın? diye sorunda Jo"Teşekkür ederim çok naziksiniz ama almasam daha iyi olacak..." diyerek gülümsedi | |
|
| |
Mabelle Nerissa V. Malfoy KSKS Prof.&SlytherinB.S.
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 29/09/08 Rp Partneri : Ayyaş Tilki^^Ancak yine de serbest takılır. Rp Yaşı : 28 Gerçek İsmi : Berker, muhaha =D Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Çarş. 22 Ekim 2008, 15:57 | |
| Nerissa, Domuz Kafası'nda yalnız başına biraz kafasını dağıtmaya çalışıyordu. Aslında bir saat öncesine kadar yalnız değildi çünkü yanında Daniel vardı. Yine onunla kavga etmişlerdi. Nerissa'ya göre Daniel'la anlaşmak mümkün değildi! Her şeyde iğneleyici konuşuyor ve uyuzcasına gülüyordu sürekli. Belki de Nerissa'dan geçmişin acısını çıkarıyordu, ona yaşattıklarının, sakladıklarının. Boş içki bardaklarıyla dolu olan masada bir süre daha yalnız oturduktan sonra biraz ilerisindeki masada oturan yakışıklı adamın yanına bir kızın oturduğunu farketti. Bu kızı çok iyi tanıyordu, kuzeni Alexsiz Melody idi. Yani Daniel'ın küçük kız kardeşi. Yüzüne tatlı bir gülümseme yerleşti çünkü önceden Alexis'i severdi. Şi,mdi o da ölüm yiyendi kesin, bu yüzden anlaşıp anlaşamayacaklarını bilmiyordu. Nerissa bir ateş viskisi daha aldıktan sonra rahatladığını hissetti. Bir süre daha yakışıklı adamı ve Alexis'i izledi. Onların yanına biri daha gelmişti şimdi, Nerissa bu kişiyi de tanıyordu. Jojo'ydu bu. O da kuzeniydi. Zaten Malfoylar'ın çoğu Blackler'le kuzenlerdi. Nerissa Joanna'yı da çok severdi. Bu yüzden daha fazla yalnız kalmak istemeyerek masaya fazlasıyla birkaç galleon bırakarak onların yanına ilerledi. Biraz çekingen davranarak "Şey affedersiniz, acaba yanınıza gelebilir miyim kuzenlerim ve tabi tanımadığım çok çekici şahsiyet." dedi. Aslında bu lafları ederken pek utandığı söylenemezdi çünkü Nerissa gösterdiğinden daha çatlak ve fırlama biriydi. Yine de bunu ilk karşılaşmada belli etmek istemiyordu. out: Kuruguyu anlatmıştım geçenlerde, Nerissa da Daniel ve blacklerin kuzeni xD Biliyormuş gibi davranın | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Çarş. 22 Ekim 2008, 18:22 | |
| "Şey affedersiniz, acaba yanınıza gelebilir miyim kuzenlerim ve tabi tanımadığım çok çekici şahsiyet."
Kendisine edilen iltifat üzerine James ilgisini yeni gelen bayana odakladı. Bir an ağzı açık mal mal bakmamak için kendini zor tuttu,bu yeni gelen ve Alexis ile Jojonun kuzeni olduğunu idda eden kadın oldukça çekici biriydi. Sütlü çikolata rengi teni olan güzel bayanın aynı zamanda Karayip Denizlerini andıran gözleri insanı içine çekiyordu.Saçları ise gecenin şekil bulmuş hali gibiydi,siyah pürüzsüz omuzlarından salınmış ve zifiri...Dolgun dudakları ve biçimli burnu da insanın oldukça ilgisini çekiyordu...Zayıf ve narin vücut hatlarına rağmen Nerissa'nın en cezbedici yeri gözleriydi... James kafasını toplayıp görünür bir biçimde silkelendi.Nedense bu kadın tanıdığı ama adını hatırlayamadığı birine benziyordu ama... James... dedi sakince(olabildiğince sakince) gözlerini kadından ayırmadan Bu tanımadığın şahsiyet James Strong ve sizinle tanıştığına oldukça memnun... Gülümsemesi kelimesinin aynası gibi yüzünde yer aldı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 29/09/08 Rp Partneri : Ayyaş Tilki^^Ancak yine de serbest takılır. Rp Yaşı : 28 Gerçek İsmi : Berker, muhaha =D Ruh Hali :
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Çarş. 22 Ekim 2008, 18:34 | |
| Nerissa oldukça gülümser bir yüzle "Memnun oldum James Strong. Adını biliyordum ama simanı daha önce hiç görmemiştim." dedi ve kendine bir sandalye çekerek oturdu. Sonra daha fazla dayanamayarak "Ee şey James sen DJ'in arkadaşı James olmalısın. Çünkü bu kadar çekici olan ve Strong soyisimli olan başka bir James bilmiyorum. Senden çok bahsetmişti zamanında. Ben de Nerissa Valerie Malfoy. Belki birileri bahsetmiştir. Bahsetmediyse de zaten tanıyacaksın." dedi ve tatlı bir şekilde gülümseyip aşırı güzel gözleriyle James'ı baştan aşağıya süzdü. Sanki Daniel'dan sonra ilk defa biri onu bu kadar büyülemişti. Zaten James tam tipi biri gibi duruyordu. Ama Nerissa bunu belli etmemeye çalışarak kendine bir ateş viskisi daha getirtti ve hareketlerini hiç bozmadan viskisini hızla içmeye başladı. Viski boğazından geçerken sanki sıcak çikolata içiyormuş gibi hissediyordu ama viskinin tadı sıcak çikolatadan çok daha keskindi bu yüzden derin bir soluk alıp "Ahh bu harika bir şey!" dedi kendine hakim olamayarak. Gecenin başından beri kim bilir içtiği kaçıncı ateş viskisiydi bu. Ama yine de Nerissa'ya zarar vermeye yeterli olmamıştı. Belki de genç bayan artık alkolün getirilerine alışmıştı. Zaten ortam da tam alkol almaya uygundu. Kalabalıklaşmıştı ve evet karşısında çok yakışıklı bir gerçek oturuyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Çarş. 22 Ekim 2008, 19:00 | |
| "Memnun oldum James Strong. Adını biliyordum ama simanı daha önce hiç görmemiştim."
Bu kadar çok insanın kendisini hatırlamasına şaşırsa da duygularını hareketlerine yansıtmadı. Şaşkınlığını belli etmek için tek kaşını havaya kaldırdı ve gülümsedi. Bu hareketi yapmaya bayılırdı ama bir süre sonra ağrıyan yüz kaslarına söz geçiremeden eski ifadesine büründü.Bu sırada oldukça çekici olan Nerissa heyecanla konuşmaya başladı:
"Ee şey James sen DJ'in arkadaşı James olmalısın. Çünkü bu kadar çekici olan ve Strong soyisimli olan başka bir James bilmiyorum. Senden çok bahsetmişti zamanında. Ben de Nerissa Valerie Malfoy. Belki birileri bahsetmiştir. Bahsetmediyse de zaten tanıyacaksın
Nerissa....Söylenişi bile güzel diye düşündü yüzündeki gülümsemenin genişlemesine engel olamayarak. Kadına "pardon anneniz bir melek miydi?" diye sorası gelse de kendine engel oldu. Blacklerle bağlantısı olan tanıdığı tüm dişilerin arasında Nerissa en etkileyici olanıydı James için...Kendine güvenli tavırlar,güzel bir bahar gününde esen rüzgar misali bir ses ve melekleri imrandirecek bir dış görünüş...Evet,bu Nerissa çok manyak birşeydi!
Nedense DJ senden hiç bahsetmemişti Bu yüzden onunla bir çift laf etsem iyi olacak,böyle çekici bir bayandan nasıl olur da bana bahsetmez!
Yalancı öfkesine gülerek fısıldadı:
Ve...umarım seni tanırım!
Nerissaya kaçamak bir bakış atıp biraz daha "iyi" hissetmek için ateşviskisine davrandı.Ufak bardaktaki sıvıyı tek dikişte bitirip yeniden büyüleyici kadına baktı. Çok nazik ve çıtı pıtı bir kıza benzemiyordu,içkiyi içişinden bile belliydi bu.James buna sevindi,yapmacık hatunlardan hiçbir zaman hoşlanmazdı zaten.
Ahh bu harika bir şey!" dedi Nerissa.Sesinin melodik tınısı James'in içini gıdıkladı.
Aynı senin gibi.. diye geçirdi içinden kadına bakarken.Tabi dışarıdan söyledikleri daha farklıydı
Ateşviskisi..Çok mükemmel bir içkidir.Şahsen su içmeyi bırakıp viskiye başlamayı bile düşünüyorum,insanın hayati sıvısı bu olmalı! Şişeyi eline alıp bir göz attı,etiketini inceleyip yeniden masaya bıraktı.
İnsanın içini kıpır kıpır ediyor... dedi ardından derin bir ses tonuyla Nerissaya imalı bir bakış atıp. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 24 Ekim 2008, 13:59 | |
| Nerissa James'ın komik ve oldukça da moral verici sözlerinin ardından "James sen gerçekten harika biriymişsin. Daha fazla yalan söyleyemeyeceğim hem sana hem de kendime. Biliyor musun az öcne yaptığın kaş hareketine hayranım, bence insanı baştan çıkarmaya yetiyor." dedi. Ama kızların yanında yanlış bir konuya değindiğini düşünerek "Ah özür dilerim. Bu kadar kaba olmamalıydım, neyse." dedi ve biraz daha viski içerek "Bu arada DJ'in bahsetmemiş olması çok doğal. Nasılsa benden nefret ediyor. Belki de hayatını mahvettiğimi düşünüyordur. Belki de ondan çok şey sakladığım için beni suçluyordur. Hmm şu da bir seçenek ki bana kendisi sahip olamadığı için başkasının da sahip olmasını istememiştir. Heh, ne de olsa Ginevra vazgeçilecek gibi bir kadın değil. Zaten ondan vazgeçen de ancak benimle olunca onu unutabilir heralde." dedi ve bir süre durduktan sonra "Şaka bir yana, onun bana olan benzerliği DJ'i bir ara çok şaşırtmıştı. Çünkü Merlin de biliyor ki Daniel küçüklüğünden beri Ginny'nin metamorfmagusuna hasta! Bunu her ne kadar reddetse de kesinlikle doğru bir şey. Ama James, hasta olunmayacak gibi de değil öyle değil mi? Uyuz oluyorum, fiziğime ve güzelliğime sahip olabilmiş tek kız oydu! Neden bana benzemek zorundaydı ki!" diye ekledi. Kendini beğenmişçesine konuştuğunu düşünerek büyük bir gülücük attı ve viskisine döndü. Nedense içini bir and aJames'ı baştan çıkarma isteği bürümüştü ama artık vazgeçmeliydi, masum insanları büyülemekten vazgeçmeliydi. Özellikle de James veya Daniel gibi büyülenmeye dünden hazır olanlarını. Ama Nerissa daha önce hissetmediği şeyler hissetmişti James'ı görünce. Belki de Daniel'a benzer tavırlarından kaynaklanıyordu bu. Belki de farklı oluşundan. Çünkü Nerissa farklı ve açık sözlü insanları her zaman için daha çekici bulurdu. Nerissa James'ın hoş hareketlerine daha fazla dayanamayarak fısıltıyla "Merlin'in sarkık donu adına, özenle yapılmış bir eser misin sen?!" dedi. Bunu hem James'ın duymuş olmasını hem de duymamış olmasını umuyordu. Hele de kuzenlerinin asla duymamış olmasını umuyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 24 Ekim 2008, 18:17 | |
| "James sen gerçekten harika biriymişsin. Daha fazla yalan söyleyemeyeceğim hem sana hem de kendime. Biliyor musun az öcne yaptığın kaş hareketine hayranım, bence insanı baştan çıkarmaya yetiyor.Ah özür dilerim. Bu kadar kaba olmamalıydım, neyse.
James keyifle güldü.Nerissa cidden açıksözlü ve dobra biriydi. Gözlerini ondan ayırmadan kadının yumuşak dudaklarının verebileceği hissi hayal etti.Bu sırada Nerissa viskisinden içip sözüne devam etti.
"Bu arada DJ'in bahsetmemiş olması çok doğal. Nasılsa benden nefret ediyor. Belki de hayatını mahvettiğimi düşünüyordur. Belki de ondan çok şey sakladığım için beni suçluyordur. Hmm şu da bir seçenek ki bana kendisi sahip olamadığı için başkasının da sahip olmasını istememiştir. Dj'in Nerissadan nefret etmesini aklı almıyordu.Açıklamalar yetersiz gelmişti.Ayrıca bir an Dj'in bu akılalmaz güzellikteki kuzenine yavşama düşüncesi James'in midesini bulandırdı.Kadının cazibesinden olsa gerek DJ o an ona ne kadar da iğrenç biri olarak görünmüştü... Heh, ne de olsa Ginevra vazgeçilecek gibi bir kadın değil. Zaten ondan vazgeçen de ancak benimle olunca onu unutabilir heralde." Bu cümle James'i göründüğünden çok daha derinden yaraladı.Ginny'e artık o gözle bakmasa bile onun hakkında kötü konuşulması hoşuna gitmiyordu.Onunla hoş zamanlar geçirdiğini inkar edemezdi ama Nerissa'nın sözlerindeki doğruluk payını düşünüyordu. İçinde bulunduğu bu garip düşünce ikileminden çıkmak ve kafasını dağıtmak için yeniden viskisine başvurdu.Bir süreliğine başka bir yere bakabilmişti ama sonra yeniden kadına kenetledi bakışlarını.Güzel hayaller kurarken düşüncelerinin getirdiği şeytani bir gülümsemeyle kıvrıldı dudakları.Viski içerken ne kadar da haşin görünüyordu bu hatun! Nerissanın fısıltısını duydu.Çok alçak sesliydi ama James iyi bir dinleyici olurdu her zaman.Gereksiz de olsa fısıltıları dinleme gibi bir alışkanlığı vardı çünkü fısıltılar her zaman yalanın ardındaki gizlenmiş doğruları dile getirirdi. Merlin'in sarkık donu adına, özenle yapılmış bir eser misin sen?!"
James keyifle bir kahkaha attı ve dayanamayıp ani bir hareketle kadının kulağına eğdi,aceleyle ve kendini beğenmiş bir edayla fısıldadı: Biliyor musun yeni tanıştığım bayanlara düşüncelerimi böyle aniden söylemek gibi bir alışkanlığım yoktur, ama doğruyu söylemek gerekirse şu an seninle burada olmaktansa sessiz ve kimsesiz bir ara sokakta olmayı tercih ederdim! Hiçbirşey olmamış gibi geri çekilip "bir düşün istersen." gibisinden bir bakış atıp konuşmasına gerek kalmaması için viskisini yudumladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 24 Ekim 2008, 20:50 | |
| Nerissa, James'ın fısıltılı sözlerinin ardından sinsice gülümseyerek "Ah Merlin'in sakalı! Nasıl da unuttum! Yarına yetiştirmem gereken çok işim var. Eve gitmem gerek." dedi ve kuzenlerine iyi geceler dileyip masadan kalktı. James'a iğneleyici bir bakış atarak başıyla onu takip etmesini söyledi. Yalnız kalmaya ihtiyaçları olduğunu düşünüyordu ve Kuzenlerinin yanında bu imkansızdı. Daha sakin bir yer bulmalıydılar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece Cuma 24 Ekim 2008, 21:20 | |
| Ah Merlin'in sakalı! Nasıl da unuttum! Yarına yetiştirmem gereken çok işim var. Eve gitmem gerek."
İlk başta Nerissanın sözlerine alındığını düşünse de kadının kendisine attığı bakışla bu düşünce zihninden buharlaşıp gitti.Gülümsemesi yerine geldi ayaklanıp melon şapkasını eline aldı ve yanındaki diğer iki güzel bayana başını eğerek selam verdi İyi geceler bayanlar.Jojo,Alexis... İçtenlikle gülümseyip Nerissayı takip etmek üzere dükkandan ayrıldı. | |
|
| |
| Ateşviskisi ve Uzun Bir Gece | |
|