| Bunlarda Benden xD | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eragon James Black Büyüceşûra Hakimi
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 17/10/08 Rp Partneri : Jaska. Rp Yaşı : Yirmi İki. Gerçek İsmi : Efe. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Tarafsız
| Konu: Bunlarda Benden xD Cuma 17 Ekim 2008, 20:46 | |
| Yakamoz
Yakamozu izliyorum..Bir yandan da eşsiz güzelliğini.. Deniz dalgalarının sahile vurup Bir keman gibi ses çıkartmasının eşliğinde Sana sarılıyorum,Aklımdan çıkmıyorsun bir an bile..
Saçlarının kokusu beni oradan alıp başka bir diyara götürüyor.. Hele ki o güzel yeşil gözlerin beni alıp yemyeşil kırlara götürüyor.. İşte o anda seni ne kadar sevdiğimi anlıyorum..
Sen...Sen...
Şehrin ışıkları iniyor gözlerime bir hüzün tutuyor beni. Her senle oluşumda,Bazen içimdeki ses ‘git’ diyor ‘git onun yanına’’ Sana dokunduğumda korkuyorum bir yerin incinecek diye.. Ama anladım ki sen benim arkamdan dan her seferinde incitmişsin..
Artık bu işe bir son veriyorum.. Ne kadar o güzel saçlarının kokusuna alışsam da Ne kadar o güzel gözlerine alışsam da artık bitti.. Seni her hayal ettiğimde gözlerim doluyor..
Sen her estiğinde tutamıyorum yıkılıyorum.. Çünkü seni seviyorum..
Sarsılsam da içim seni istiyor.. Artık bitse de her yerimde sen.. Her yerimde sen..
Not: Ehuehu bende zamanında birilerine yazmıştım ^^ Koyayım dedim
En son Eragon James Black tarafından Cuma 17 Ekim 2008, 22:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Bunlarda Benden xD Cuma 17 Ekim 2008, 20:47 | |
| vayy çok güzel olmus... Anlamlı falan xD tebrikler | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Bunlarda Benden xD Cuma 17 Ekim 2008, 21:00 | |
| - Eragon James Black demiş ki:
-
Yakamoz
Yakamozu izliyorum..Bir yandan da eşsiz güzelliğini.. Deniz dalgalarının sahile vurup Bir keman gibi ses çıkartmasının eşliğinde Sana sarılıyorum,Aklımdan çıkmıyorsun bir an bile..
Saçlarının kokusu beni oradan alıp başka bir diyara götürüyor.. Hele ki o güzel yeşil gözlerin beni alıp yemyeşil kırlara götürüyor.. İşte o anda seni ne kadar sevdiğimi anlıyorum..
Ama anladım ki sen benim arkamdan dan her seferinde incitmişsin..
yakamazo bayıldım çok güzel sen..sen şiirinin yukardaki bir parçası bugün olanlardan sonra benim için söylenmiş bir söz gibi bunları senmi yazdın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 17/10/08 Rp Partneri : Jaska. Rp Yaşı : Yirmi İki. Gerçek İsmi : Efe. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Bunlarda Benden xD Cuma 17 Ekim 2008, 21:33 | |
| Evet, hepsi benim (ç)alıntı değil ^^ Teşekkürler yorumlarınız için... İlham gelince yazıyorum o.O bende inanamadım xD Türkçeciye söylediğimde beni şiir klubu gibi bir şey vardı onun başkanı olmam için ısrarladı hatta o.O | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Bunlarda Benden xD Cuma 17 Ekim 2008, 21:36 | |
| çok güzel olmuşlar bayıldım ikisinide | |
|
| |
| Konu: Geri: Bunlarda Benden xD Cuma 17 Ekim 2008, 21:44 | |
| | |
|
| |
Aléxis Melody Black Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 363 Kayıt tarihi : 06/08/08 Rp Partneri : Olur yakında, dertlenme. Rp Yaşı : 19 Gerçek İsmi : Büşra. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| |
| |
| Konu: Geri: Bunlarda Benden xD Cuma 17 Ekim 2008, 22:05 | |
| Sağol ^^ Bence herkesin içinde bir şairlik vardır ama bu yeri ve zamanı gelince çıkıyor xD | |
|
| |
| Bunlarda Benden xD | |
|