James H.Strong Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Sessiz Haykırış Cuma 17 Ekim 2008, 22:29 | |
| Haykırabildiğin kadar haykır Ama ses çıkmasın Ağlayabildiğin kadar ağla Ama gözyaşın akmasın Sevebildiğin kadar sev Fakat sevdiğin kadar nefret et kendinden Yanında olayım Ama özle beni derinden Konuş benimle Ama kelimeler sarfetme Bak bana Ama gözlerini devirme Soru sor Fakat yanıt bekleme Umarım de Ama Keşke deme! Sessiz haykarışlarla yaşa Kurak ağlayışlarla Kelimesiz Konuşmalarla ve keşkesiz bir hayatı umarak! Not:Övmek zorunda değilsiniz,bunu yazalı 2 sene mi ne oluyor... **Şimdi denedim yazmayı da yazamadım,eskilerden koyiim dedim (özendim de:P ) | |
|
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Sessiz Haykırış Cuma 17 Ekim 2008, 22:55 | |
| very beautiful (ing. dersi günde 2-3 saat olunca normal hayatta da kullanıyom) | |
|
Stéfani Joanné Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 208 Kayıt tarihi : 18/07/08 Rp Partneri : Aranıyor.. Rp Yaşı : Karanlık Gerçek İsmi : Güzel,,Zeki,,Hırçın,, Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Sessiz Haykırış C.tesi 18 Ekim 2008, 14:56 | |
| | |
|
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sessiz Haykırış C.tesi 18 Ekim 2008, 15:01 | |
| Of süper ya xD Özendim ben de yazmak istiyorum bir ara banane Süper olmuş yaa. Ama dikkatimi çeken bir şey oldu Beyaz Showda bir psikopat vardı ya xD Uyumanı istiyorum ama gözlerini kapatmamanı istiyorum, denize girmeni istiyorum ama ıslanmamanı istiyorum falan xD Onun gibi olmuş ama tabe süper olmuş yaa Kırk yıl düşünsem belki yazarım | |
|
Cornelia Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 02/10/08 Rp Yaşı : Ö.Y Gerçek İsmi : meraklı Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Sessiz Haykırış C.tesi 18 Ekim 2008, 15:57 | |
| bencede abi sen 10 sılda bi kıta yazarsın şiir çok gzl ayrıca | |
|
James H.Strong Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki Ruh Hali :
| Konu: Geri: Sessiz Haykırış C.tesi 18 Ekim 2008, 18:48 | |
| Tamam şımartmayın beni Böle herkes iyi birşey deyince emin olamıyorum kibarlıktan mı söyleniyor yoksa cidden mi güzel.. Ah çok severdim o pisikopatı ben en zeki karakter oydu...Farketmeden esinlenmişim bak görüyor musun? | |
|