| xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD Paz 19 Ekim 2008, 18:41 | |
| Daniel savaşın akışına kendini kaptırmış ve birkaç kiiye şimdiden büyü yollamıştı bile. Canını koruması şarttı ve tabi Ginny'nin de canını korumalıydı. Bu yüzden kendisine büyü savurana ağır büyüler yolluyordu ve başının üstünde uçuşan büyülere denk gememek için başı eğik koşuşturmaya çalışıyordu ordan oraya. En sonunda kendine doğru gelen bir büyüyü farketti ve başını eğerek hızla büyünün ters yönüne doğru koşmaya başladı. Asasını yere düşürmüştü ve asasını çağırıp kendine kalkan yaratacak vakti yoktu. Bu yüzden koşarak kaçmayı denedi. Ama henüz büyüden kurtulmuşken birine veya bir şeye tosladığını farketti. Kafasını kaldırdığında, karşısında ikiz kardeşi Brian'ı gördü. Ona kızmıştı ve kırılmıştı. Daniel'a korkak demişti. Daniel bunu asla unutamazdı. Bu yüzden yine öfkeyle dolup, geride kalan asasını eline çağırdı ve asasını sıkıca kavrayarak
"Selam kardeşim! Ah pardon, yanlış söyledim galiba! Korkağın ikiz kardeşi! Kendini kolla Brian! Çünkü bu korkak dediğin adam sana aslında korkak olmadığını kanıtlayacak! En azından gururla ölürüm, başımın üstünde uçuşan büyülerden birine isabet ederek değil! Sen de gururla lordu öldürdüm, ikiz kardeşimi öldürdüm dersin! Neyse!"
dedi ve belini biraz kırarak kardeşine selam verdi. Savaşta bu yapması gereken son şeydi ama hala Brian'a saygı duyuyordu. Selam verdikten sonra bu sefer ilk başlayarak
"Reducto!"
diye bağırdı ve büyünün kardeşine gidişini izleyemeyerek gözlerini yumdu. Kendi öz kardeşine bunu yapmamış olmayı dilerdi. Bir anda gözlerinin önünde Brian ve kendisinin çocukluğu canlandı. Birbirleri ile gülüyor ve eğleniyorlardı. Mutlulardı ve en azından birbirlerine saldırmıyorlardı. Daniel bir an haykırarak
"Ah hadi ama yapma! Bana Zihinfend mi yapıyorsun Brian!? Nasıl yapabilirsin ki?! Sen Zihinfendar mıydın?! Yoksa ben gene paranoyaklaştım ve geçmişe mi döndüm!?"
Kafası karışmıştı. Ama her nedense bunu Brian'ın yapmadığını umuyordu. Geçmişe dönen bir psikopat olmayı tercih ederdi. | |
|
| |
Brian Justin Black Admin - Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD Paz 19 Ekim 2008, 18:51 | |
| Hayat Puanı: 100 Zar Puanı: 1 Kullandığı Büyü: Reducto
[Brian Justin Black]II. oyuncu Reducto büyü ile yere yığılır. Hayat Puanı düşerek 60'a iner. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Kayıt tarihi : 07/07/08 Rp Partneri : Elisabeth Rose Weasley. {Pişt çaktırmayın ben az çapkınım xD} {Şeyma onu adam eder merak etmeyin. xD}[Sen herşeye karışma bi xD] Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Ferdi. Ruh Hali :
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD Paz 19 Ekim 2008, 19:14 | |
| Her yer karanlıktı. Ay bile kendinizi zor gösteriyordu. Ortalık büyülerle aydınlanıyordu ortalık. Her ne kadar da karanlık olsada amacından hiçbir zaman vazgeçmeyeçekti. ''Lumos'' diyerek aydınlık sağlamıştı biraz. Arkasına baktığında hızla bir cisim veya bir kişi hızla yaklaşıyordu. Brian neya uğradığını anlayamadan kendini yerde bulmuştu.
Kimin çarptığını anlamak için asasını ona doğru doğrutmuştu. Anladı ki o ikiz kardeşi Daniel yani karanlık lord'du. Daniel'in anlamsız sözleri bitmişti. Daniel ve Brian selam vererek düello'ya başladılar. Daniel ilk Hamleyi ''Reducto'' büyüsünü yapmıştı. Brian ne olduğunu anlayamadan kendini yerde bulmuştu. Açılar içinde kıvranırken Brian I. hamlesini yapmak için ayağı kalktı..
''Avada Kedavra''
...Dedi. Büyü hızla hedefine yaklaşıyordu. Brian buna daha fazla dayanamayaçaktı. Nede olsa kardeşiydi. Hemde ikiz kardeşi. Buna dayanamayaçaktı. gözünden bir damla yaş akıttı. | |
|
| |
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD Paz 19 Ekim 2008, 19:19 | |
| Hayat Puanı: 60 Zar Puanı: 6 Kullandığı Büyü: Avada Kedavra
[Daniel Jacob Black]I. Oyuncu Avada Kedavra büyü işe yaramamıştır. I. Oyuncu I. Rpg ile II. büyü kullanaçaktır. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD Ptsi 20 Ekim 2008, 15:44 | |
| Daniel umutsuz bir biçimde kafasındaki sesleri dindirmeye çalışırken Brian'ın yerde olduğunu farketti. Belli ki Daniel'ın yolladığı büyü işe yaramıştı. Daniel hem üzüntüden hem de sinirden dişlerini sıktı ve kardeşine baktı. Onu o şekilde görmek hiç de hoş bir şey değildi. Hem de buna neden olan da kendisiydi. Daniel tam onu yerden kaldırmak için saçmalık yapıp yanına gitmeye yeltenecekken Brian'ın ayağa kalktığını farketti. Asasına çoktan sarınmıştı. Daniel bir rahatlama ile alnından yüzüne akmakta olan terleri sildi. Kolunu yüzünden indirdiğinde Brian'ın
''Avada Kedavra''
dediğini işitti. Gözleri şaşınlıkla ve umutsuzlukla büyümüştü. Daniel en son vicdanı rahatlasın diye hortkuluklarını yok etmişti. Yani annesinin ona küçükken hediye ettiği oyuncak muggle arabasını, okul yıllarında en fazla eğer verdiği günlüğünü, ilk yarış süpürgesini, Gryffindor aslanlı kolyesini, babasının Brian'a ve ona hediye ettiği yüzüğünü, Bonnie'nin ona on ikinci yaş gününde hediye ettiği bilekliği, yine Ginny'nin aldığı bir muggle kitabını ve son olarak da her ne kadar çok üzülerek yaptıysa da baykuşu Pessimisti yok etmişti. Aslında onları değil hortkuluk olan canlarını yok etmişti. Kendini biraz güçsüz hissetmişti ama yine de eskiye döndüğü için mutluydu. Ta ki Brian'ın bu davranışına kadar. Kendi öz kardeşine nasıl bir lanet yollayabilirdi?! Hem de yoldaşlık üyesiyim diye etrafta dolanıyordu. Daniel büyü ona isabet etmeden Brian'ın arkasına cisimlendi. Büyü Daniel'ın arkasında başka bir yoldaşlık üyesiyle mücadele eden yandaşlarından birini ıskalayarak boşlukta kayboldu. Daniel yüzünü acıyla buruşturdu. Yandaşlarından birinin pisipisine ölmesini izleyecekti neredeyse. Ama buu daha fazla kafasına takmadı ve önünden gözünden yaş damlayan kardeşi Brian'a tiksintiyle baktı. Hemen sonra
"Seni pislik, kardeşine sadakatin bu kadar mıydı? Asla ailemize yakışmıyorsun! Sadık bir kardeş, ailenden birine sadık bir Black değilsin! İsteseydim sana çoktan o laneti fırlatmıştım ama işte kokak olduğumdan yapamadım! Çünkü seni kaybetmekten çok korktum! Ama sen bunu bile denemedin! Sen sadece bunu hakediyorsun! Crucio!"
dedi. Bir yandan Brian'a acı çektirmek istiyor bir yandan da büyüsünün isabet etmemesi için tanrıya dua ediyordu. Kardeşine karşı bu kadar kötü şeyler düşünmek istemiyordu. Onun canını yakmayı hele hiç mi hiç istemiyordu. Buna rağmen büyüsü isabet ederse Daniel gerçekten şanslıydı. Çünkü Crucio büyüsünü yapabilmek için gerçekten istemek gerekiyordu. Daniel'sa hem istiyor hem de istemiyordu. Hangisinin ağır bastığına karar veremiyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD Ptsi 20 Ekim 2008, 16:32 | |
| Hayat Puanı: 100 Zar Puanı: 2 Kullandığı Büyü: Crucio
[Brian Justin Black]II. oyuncu Crucio büyü ile yere yığılır ve açı bir halde kıvranır. Hayat Puanı düşerek 43,5'a iner.
Not: Sane demiştim ki 1.Rpg'de 2. Büyü yap die ancak apmadın bu yüzden diğer büyü hakkını kaybetmiş bulunuyorsun.
Out: Berker ben Rpg'i sonra yaparım. | |
|
| |
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD Perş. 23 Ekim 2008, 15:58 | |
| Brian git gite yorgunluğu artıyordu. Bu gece karanlığında göz gözü görmüyordu. İlerde Elisabeth'i gördükü savaş yapıyordu. Herşey bitmişti belkide Brian için. Yenilgiyi kabul etmemişti dha herşey devam ettiğini söylenip duruyordu. her bir asa darbesiyle yere yığılıyordu. Elinde en büyük avuntusu olan intikamı kalmıştı ve bunu sonuna kadar koruyaçaktı. Etraf büyü sözleri ve sesleri ile bir cehennemi andırıyordu. Herkezin ağzında sakız olan o büyülü sözler etrafı bir fırtına gibi bütün mutluluklarını alıp gidiyordu.
Artık saldırı sırası Daniel'i salmıştı ve Brian'a gelmişti. Herşeyi bitirmek istiyordu. Kazanma hırsı bir defada olsa iki kardeşi birbirine düşürmüştü. O hırs büyüdükçe büyüyordu. Hızla öfkeye evrim geçiriyordu. Ama bunun farkına bile varmıyordu. O an ne geçmiş, nede geleçek önemliydi. Sadece o an. Ağzından çıkaçak olan büyücü Brian dahil kimse bilmiyordu. Etrafta sessizlik hakim oldu ve o an ''Avada Kedavra'' bir büyü çıka geldi ağzından kontrol etemedi ve o büyücü ''mavi iksir'' ile güçlendirilmişti. Herşey bir anda büyüce kilitlenmişti. Brian bu olanlara sadece bakıyor ve göz yaşlarını toprağa akıtıyordu.
En son Brian Justin Black tarafından Perş. 23 Ekim 2008, 16:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD Perş. 23 Ekim 2008, 16:05 | |
| Hayat Puanı: 43,5 Zar Puanı: 2 Kullandığı Büyü: Avada Kedavra + Mavi İksir
Daniel Jacob Black]I. Oyuncu Avada Kedavra büyü işe yaralanmıştır. Ama hayla ayağı kalkıp savaşaçak kadar güçün bulunmaktadır. Hayat Puan: 55'e düşmektedir. | |
|
| |
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD Cuma 24 Ekim 2008, 17:18 | |
| Daniel, Brian'ın büyüsüyle kendinden geçmişti. Brian neler de yapıyordu böyle. Daniel'ın gözündeki konumundan bir anda yerlere düşmüştü. Daniel ona kardeşi olduğu için lanet yollamamaya dikkat ediyordu ama Brian'sa her seferinde ne kadar basit biri olduğunu gösterip lanet yolluyordu. Daniel o an için Brian'ın karanlık lordluğa daha uygun biri olduğunu düşündü. Çünkü Daniel'dan daha soğuk knalı bir biçimde lanet yolluyordu.
Dan öleceğini anlamıştı. Yavaş yavaş gözlerini kapatıyor ve hayattan kopuyordu.Etraftaki sesleri hayal meyal işitiyor ve olan biteni göremiyordu. Gözleri kapanmıştı, vücudu ağırlaşmıştı. Eşine ve çocuklarına veda bile edememişti. Bu da ona en çok ağır gelen şeydi. Ginavra'dan ve bebeklerinden kopuyordu yavaş yavaş. Ölümün sinesine çekiliyordu. Hayır bu olamazdı, Daniel yaşaayacak ve uzunca bir süre ailesiyle mutlu olacaktı. Bunun ardından Dan gözlerinin önünde Ginny'nin yüzünün belirdiğini sandı. Ona gülüyordu, sanki gitmemesi için ona destek veriyordu. Bu yüzün yerini bir anı aldı. Daniel, Bonnie'ye sıkıca sarılıyordu ve başka bir anı daha. Daniel bebeklerine bakıp gülümsüyor ve onlara merhaba diyordu. Ölüyor olamazdı, zaten ölemezdi de. Bir hiç uğruna anılarından ve sevdiklerinden kopamazdı. Bu nedenle hırs yaparak gözlerini açtı ve şimdi bir pislik olarak gördüğü kardeşine sinirle gülerek
"Henüz beni öldüremedin Brian Justin Black!"
dedi. Sonra sendeleyerek ayağa kalktı ve gülmeye devam ederek bir yılan gibi tısladı. Hemen ardından asasını sıkıca kavrayıp
"Avada Kedavra!"
diye haykırdı. Büyüyü nasıl veya neden yolladığını bilmiyordu. Sadece hırs vardı içinde. Belki de büyüsü işe yaramayacaktı ama yine de o anda denemek istemişti Dan. Brian'ı öldürmek istemişti, en azından alt etmek. Çünkü Daniel'ın hayallerini çalmaya çalışmıştı onu öldürmeye yeltenerek. Daniel neredeyse öleceğini düşünmüş ve ölümün sinesine çekilmişti. Neyse ki sevdikleri onun kurtulmasını sağlamışlardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD C.tesi 25 Ekim 2008, 13:35 | |
| Hayat Puanı: 55 Zar Puanı: 1 Kullandığı Büyü: Avada Kedavra
[Brian Justin Black]II. oyuncu gelen büyü ile yere yığılır. O an ölmektedir. Son nefesini vererek ölür. I. oyuncunun rpg yapmasını gerek kalmamıştır. Kazanan II. oyuncu bu yüzden +10 puan Ölüm yiyene gidecektir.
Ancak I. oyuncunun mutlaka rpg yapması gerekmektedir.
En son Brian Justin Black tarafından C.tesi 25 Ekim 2008, 15:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD C.tesi 25 Ekim 2008, 14:12 | |
| out: İyi de ikinci oyuncu seinsin Ferdi. Unutma ilk ben başladım doğal olarak birinci oyuncu oluyorum Yani eğer ben kazandıysam kazanan ikinci oyuncu değil birinci oyuncu yazmalısın =) Ve ben hangimizin rp yapacağını anlamadım. Eğer ben yapacaksam söyle yaparım kanka Üzülme, nasıl olsa savaş için geçerli bu aslen ölmedin ya | |
|
| |
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD C.tesi 25 Ekim 2008, 15:52 | |
| Out: Kusura bakma bir hata olmalı sen yapıyorsun rpg. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD C.tesi 25 Ekim 2008, 16:18 | |
| Kilit! :D | |
|
| |
| xD Daniel Jacob-Brian Justin Black Düellosu xD | |
|