Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Yakın geçmişten gelen...

2 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Rp Yaşı : 23
Gerçek İsmi : Naz.
Ruh Hali : Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 Komikym01po2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 Imgleft100/100Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Yakın geçmişten gelen...   Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 EmptyPaz 26 Ekim 2008, 20:58

İlaçlar mı? dedi James düşünceli düşünceli nefes verirken. Sigara tutan eliyle çenesini sıvazladı

Sanırım almadım ama birşey olmaz...

Amynin yüzündeki endişeli ifadeyi farkettiğinde onu yatıştırmak için gülümsedi ve en sıcakkanlı ses tonuyla;

Merak etme Amy,ben kendimi bildim bileli böyle yaşıyorum!Ama henüz ölmedim!

Ah James,ah .. Hep bahane bulacaksın biliyorum. Bir gün kısır yemeye gidelim seninle .. (out:Kop^^) Nerelerde bulabiliriz bilmiyorum .. Muggle Kent'te varmıdır dersin? dedi gülerek. Gözünden yaş geldi gülünce.
Özlemişim burayı,sessizliği dedi usulca eğilerek. Ben atlıyorum artık dayanamıcam dedi gayet ciddi bir ifadeyle. Muhtemelen James onun atlayabileceğine inanmıyordu. Ama atlayacaktı inatçı kızdı Amy ..
James H.Strong
Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
James H.Strong

Erkek
Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx
Rp Yaşı : Ölüm Yiyen
Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki
Ruh Hali : Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 Yeasj31tg0
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 Imgleft100/100Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 Emptybarbleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Yakın geçmişten gelen...   Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 EmptyPaz 26 Ekim 2008, 21:07

Ah James,ah .. Hep bahane bulacaksın biliyorum. Bir gün kısır yemeye gidelim seninle ..Nerelerde bulabiliriz bilmiyorum .. Muggle Kent'te varmıdır dersin?

James'i en sevdiği şeydi kısır.Ömrü boyunca kısır yese de bıkmazdı ve ailesinde kısır yapan olmadığı için hep dışarıda yerdi,bu yüzden bu yer için yaratılmış dükkanı hatırladı;

Aslında Muggle Kentte sırf bunun için bir dükkan var,oraya gidebiliriz... dedi ve sigarasından geri kalan filtreyi yere atıp çiğnedi.

Özlemişim burayı,sessizliği dedi Amy eğilerek

Ben atlıyorum artık dayanamıcam

James Amy'e inanmadığını belli eden bir bakış attı

Hadi ya? dedi elleri cebinde yaklaşıp.Aşağı baktı.Biraz aksiyon istedi hayatında,düşünmeden hareket etmek istedi...ve kesin kararlılıkla bir daha düşünmemek için tek seferde;

İyi o zaman ben de atlıyorum,hadi birlikte atlayalım! dedi ve Amy'nin elinden tutup ileri zıpladı(RP_Out: Nereye atladık? Very Happy )
http://www.noxrpg.bigforumpro.com
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Yakın geçmişten gelen...   Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 EmptyPaz 26 Ekim 2008, 21:20

Aslında Muggle Kentte sırf bunun için bir dükkan var,oraya gidebiliriz... dedi ve sigarasından geri kalan filtreyi yere atıp çiğnedi.

Hadi ya? dedi elleri cebinde yaklaşıp.Aşağı baktı.

İyi o zaman ben de atlıyorum,hadi birlikte atlayalım! dedi ve Amy'nin elinden tutup ileri zıpladı.

Amy bir huysuzluk çıkaracaktı ve gıcıklık yapacaktı.. Tek gıcık o muydu.. Yoo.. Daha gece 'güzel bir gece' yeni başlıyordu.. Kayalıkların arkasındaki göle (Out:Anladın mı^^) atladıktan sonra Amy suya daldı. Oysa James çoktan su yüzüne çıkmıştı bile. Amy en dibe inerek James'in ayaklarını gıdıklamaya başladı. James kıkır kıkır gülüyordu sonunda onu mutlu edebilmişti Amy. James birden suya daldı ve Amy i çekip yukarı çıkardı. Su yüzüne çıktıklarında ikisi de kıkır gülüyorlardı çocuklar gibi. James ağzını açtı Amy onu dinlemeye başladı..
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Yakın geçmişten gelen...   Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 EmptyPaz 26 Ekim 2008, 21:34

Göle atladıklarında buz gibi suyun ürpertisiyle titredi James. Altlarında gözl olduğuna sevindi,karanlıkta atladıkları yer sivri kayaların olduğu bir çukur da olabilirdi.

Sudan kafasını çıkardıktan sonra Amy'e bakındı.Amy görünürde yoktu.Kadının bir an boğulup gittiği düşüncesiyle dehşete kapıldı ama tam o sırada ayağının altında bir kıpırdanma hissetti.Biri onu gıdıklıyordu!

James gıkılanmanın etkisiyle gülmeye başladı,gülerken bir miktar su da yuttu.Kıkır kıkır gülerken koluna sürtünen kolu yakalayıp kendisini gıkılayanı yüzeye çekti.

İnsanları suda gıdıklamamalısın küçük hanım,boğulabilirdim... dedi keyifli bir ses tonuyla.Ardından ıslak bir köpek gibib kafasının salladı.
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Yakın geçmişten gelen...   Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 EmptyPaz 26 Ekim 2008, 21:41

İnsanları suda gıdıklamamalısın küçük hanım,boğulabilirdim... dedi keyifli bir ses tonuyla.Ardından ıslak bir köpek gibi kafasının salladı.

" Çok eğlenceliydi.. Yine yaparım istersen " dedi kahkahalara boğularak. " Suyla aram pek iyi değildir ama dalmayı iyi biliyorum , en azından bunu şimdi farkettim.. Normalde herşeyin planlımıdır senin? " dedi merakla. Yine korku yaratmak için " Ah paket .. Sigara paketim .. Sunun altında kaldı galiba " dedi sahtece somurtarak ama James bunu farkedemezdi çünkü Amy isterse yüzünü bir ördek bile yapabilirdi.. Tek istediği James'in paniğe kapılmasıydı. James'in ne yapacağını merak ederek beklemeye başladı..
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Yakın geçmişten gelen...   Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 EmptyPaz 26 Ekim 2008, 21:56

[size=9]Çok eğlenceliydi.. Yine yaparım istersen " dedi kahkahalara boğularak. " Suyla aram pek iyi değildir ama dalmayı iyi biliyorum , en azından bunu şimdi farkettim.. Normalde herşeyin planlımıdır senin? "

Evet... dedi James dürütçe. Son 3 yıldır Matt ile yaşamaktan hayatı düzenli ve planlı bir hale gelmişti...
Düzenli ve yaşanmaz...Ama bunun için çocuğu suçlamıyordu,onun için iyi olduğu bile söylenebilirdi bu durumun...

Ah paket .. Sigara paketim .. Sunun altında kaldı galiba

Suya ümitsiz bir bakış attı James.Kurtarmak için çok geç olmalıydı..

Lanet olsun... dedi ve surat astı

Şimdi giderken bir tane daha almam gerekecek![/size]
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Yakın geçmişten gelen...   Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 EmptyPaz 26 Ekim 2008, 22:12

Lanet olsun... dedi ve surat astı

Şimdi giderken bir tane daha almam gerekecek!

Kandırdımmmm.. Çok safsın James.... Çook !! Saf bir kısır sever garipp.. suyun altına dalıp,elini James'in cebine soktu ve kendi sigara paketini çıkardı. Buraya saklamıştım ama farkedemedin. Tam konuşacakken James'in kafasına bastırıp sunun altına itti onu Amy. James sanki zıpladı birden bir balık gibi suyun yüzeyine çıktı ve Amy çok şaşırdı. Vaay .. Neymişsin sen James .. Sen bekle burada dedi.. Ve ilerledi.. Gidiyormuş gibi göründü.. Ama birden arkasını dönüp suya doğru koşmaya başladı.. Ceranimoo.. Çekilin Denizlerin Prensesi geliyor dedi James'in suratı değişik bir ifadeye büründü ve boğulmak istemediği için geri çekildi.. Bak yine safsın .. Napıcam ben senle ? Ölümyiyensin bi de cesur ol saf olma ben bu yollardan da geçtim.. dedi James'e göz kırparak.. Ama James'i kırdığını farketti ve amacı bu değildi. Onu kırdığını anlayınca Özür dilerim dedi..
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Yakın geçmişten gelen...   Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 EmptyPaz 26 Ekim 2008, 22:26

Kandırdımmmm.. Çok safsın James.... Çook !! Saf bir kısır sever garipp.. Amy suyun altına dalıp,elini James'in cebine soktu ve kendi sigara paketini çıkardı.

Buraya saklamıştım ama farkedemedin
Çocuksu tavırlarına karşılık birşey diyecekken Amy James'i kafasından suya bastırdı. James boğulmamak için kendini vargücüyle suyun dışına ittiğinde Amy'i işitti;

Vaay .. Neymişsin sen James .. Sen bekle burada

Amy'nin ardından bakarken kıza fazla mı yüz verdiğini düşündü.Eski sevgilisiydi sonuçta çocukluk arkadaşı değil...
Amy'nin gittiğini düşünüp ardından ilerleyecekken Ceranimoo.. Çekilin Denizlerin Prensesi geliyor dediğinde Amy'nin altında boğularak ölmemek için geri geri yüzdü.O sırada Amy kendisine bakıp güldü;

Bak yine safsın .. Napıcam ben senle ? Ölümyiyensin bi de cesur ol saf olma ben bu yollardan da geçtim..

Cesaretine edilen lafla James ciddi bir hayalkırıklığna uğradı. Gerektiği zaman kendisini her daim tehlikenin göbeğine atabilen James,şimdi üzerine atlayacak bir kızdan kaçtığı için korkak mı olmuştu yani?Ayrıca Amynin hakareti-şakayla karışık olsa da bir hakaretti- bu kadarla kalmıyor aynı zamanda James'in sonuna kadar sadık olduğu ölümyiyenliğine atılan bir sözü de içeriyordu. James hoşnutsuzlukla Amy'e baktı,bir şey söylemedi yüz ifadesinin herşeyi belli ettiğini biliyordu.

Özür dilerim dedi Amy ama James cidden huzursuz olmuştu sudan çıkıp üzerinden süzüeln sulara aldırmadan ilerledi.

İyi geceler Amy! dedi sert bir ses tonuyla ve onun yanından ayrıldı.
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Yakın geçmişten gelen...   Yakın geçmişten gelen... - Sayfa 2 EmptyPaz 26 Ekim 2008, 22:37

İyi geceler Amy! o gün kü gibi.. İstemediği bi şekilde !

Amy kendini suçlu hissetmiyordu ama hissetmesi gerekiyordu.. Kafasında oluşturduğu kanunlara göre.. Sadece kendini kırabilirdi Amy. Ama intikam gözünü kör etmişti. O gecenin intikamını almaya çalışıyordu belki de .. Git bakalım James.. Bay James.. yine git.. dedi arkasından bağırarak.. Ve boş bi yer bulamayıp suyun altına daldı ve evine cisimlendi..

Yakın geçmişten gelen...
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-