Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD

2 posters
YazarMesaj
James H.Strong
Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
James H.Strong

Erkek
Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx
Rp Yaşı : Ölüm Yiyen
Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki
Ruh Hali : Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD Yeasj31tg0
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD Imgleft100/100Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD Empty
MesajKonu: Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD   Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD EmptySalı 28 Ekim 2008, 15:47

James oturup bardaki insanları inceledi.Herkesin farklı bir yaşantısı vardı ve herkesin farklı sorunları... ama şimdi burada bir sürü sarhoş kadın ve erkek sorunlarını unutmuş gibiydi,içkiler fondipleniyor şarkılar söyleniyor...Ertesü gün herkes ölecek gibi...

James Amyle vakit geçirdikten sonra doğrusunun bu olduğunu anladı.Kendisi değişse bile o çevredekiler için her zaman aynı "James" olacaktı.Kadın ve eğlence düşkünü James...
Bunun için alkol ve sigara gibi hayat güzelliklerinden mahrum olmaya gerek yoktu,eninde sonunda herkes ölecekti nasılsa...
Elindeki ilaç kutusuna baktı.18 küsür senedir şu meretleri kullanıyordu ama neye yarıyordu ki?Hala aynı sorunlarla baş ediyordu,kalbi hala iyi değildi.

İlacı cebine atıp boşalan şişesinin yerine bir ateşviskisi daha söyledi ve ileride kendisine kaç göz yapan güzel ve çekici bayanı süzme işine devam etti.
http://www.noxrpg.bigforumpro.com
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Rp Yaşı : 27
Gerçek İsmi : Berker
Ruh Hali : Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD Hmbl71ki2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD Imgleft100/100Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD Emptybarbleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD   Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD EmptySalı 28 Ekim 2008, 16:14

Daniel, evelsi gece olanlardan sonra kendine bir çeki düzen vermiş ve eski ruh haline dönebilmişti. Aklının bir köşesinde Ginny ve bebeklerinin olduğu gibi Nerissa da vardı. Ona tam bir şey söyleyecekken Daniel gene uyuzluk yapıp onu kırmıştı. Buna pişman olmuştu şimdi de. Her şeyi düzeltmekistiyordu. Bu yüzden Metamorfmagus kılığına yani Santiago'nun kılığna girerek Malfoy malikanesine cisimlendi. Hava karanlıktı ve zaten onu gören çoğu akrabası hiç şüphelenmeden ona başyla selam veriyordu. Daniel da onlara ciddi bir şekilde selam verdikten sonra tedirgin bir şekilde Nerissa'nınodasına çıktı. Kapıyı birkaç kez tıklattıktan sonra kapı kendiliğinden açıldı. Nerissa yatağına oturmuş meyan kökü şekeri ile kaymak birasını götürüyordu her zamanki gibi. Daniel belli belirsiz gülümsedi ve

"Imm şey, merhaba Valerie. Geçen gece hoş olmayan tavırlarda bulundum, özür dilerim. Bu gece bunları telafi etmek istiyorum. Çığlık Barı'na gidelim mi ne dersin? Eskisi gibi, iki iyi dost gibi biraz içer muhabbet ederiz. Sen de bana söyleyeceğin şeyi söylersin. Lütfen, beni kırma. İnan çok daha iyi olacak her şey."

dedi. Hemen ardından Nerissa gülümseyerek

"Ah elbette DJ Black. Her şey çok daha güzel olacak. Bekle, ben üstüme düzgün bir şeyler giyeyim. Sen git ve beni aşağıda bekle."

dedi. Daniel bu sefer cidden mutlu bir şekilde bahçeye indi. Aradan çok geçmeden Nerissa aşağı indi. Her zamanki gibi çok güzel görünüyordu. Altına bir etek giymişti, oldukça güzel bacakları ben burdayım dercesine insana bakıyordu. Daniel bu düşüncelerinden arınarak

"Hadi gidelim güzel bayan."

dedi ve Nerissa da koluna girince Çığlık Barı'na cisimlendiler. Çığlık Barı her zamanki gibi karışık ve kalabalıktı. Kimin ne yaptığı belli olmuyordu, herkesin amaçsız amaçları vardı. Daniel kendilerine boş bir yer ararken ileride arkadaşı James'ı gördü. Nedense Nerissa'nın da bir anda irkildiğini farketti. Nerissa'nın elleri terlemeye başlamıştı, Daniel bunu farketmişti çünkü onun bir elini tutuyordu. Gülerek

"Tanrım! Valerie yapma! James olmaz yo!"

dedi şakasına. Ama Nerissa'nın gayet ciddi bir hali vardı. Bunun üstüne Daniel gülmeye devam ederek James'ın yanına yaklaştı ve

"Selam Gecelerin Prensi! Kızları etkilemekte ne kadar da başarılısın sen öyle. Valerie ve ben, oturabilir miyiz?"

diye sordu. Vereceği cevabı merakla bekliyordu.
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD   Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD EmptySalı 28 Ekim 2008, 16:31

Selam Gecelerin Prensi! Kızları etkilemekte ne kadar da başarılısın sen öyle. Valerie ve ben, oturabilir miyiz?"

James Dj'in sesiyle uzaktaki sarışın kadına bakmayı kesti.Tam kadın hakkında yorum yapacakken Nerissa'nın da Dj'in yanında olduğunu gördü.Nerissa onu ilk gördüğündeki gibi çekiciydi,James'in o hayran olduğu uzun siyah saçları omuzlarına dökülmüştü.

James gözünü Nerissa'dan ayırmadan gülümsedi;
Tabii ki DJ,dostum,sorman bile hata.. Uzaktaki kadına göz kırptı ama kadın birşeylerin varlığını sezmişçesine somurtup önünde oturduğu tezgahtan uzaklaştı.James omuz silkti,nasılsa şimdi yanında çok daha güzel bir kadın vardı...
Yine de DJ'in bunu bilip bilmdiğinden emin değildi,o yüzden bu bilgiyi kendine saklamaya karar verdi...
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD   Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD EmptySalı 28 Ekim 2008, 16:43

Daniel ve Nerissa James'ın onayı ile torduktan sonra kendilerine birer bira söyledikten sonra dikkatlerini James'a yoğunlaştırdılar. Tamam, Daniel'ın ona anlamlı bir şekilde bakması normaldi çünkü az önce sarışın bir kadını süzüyordu ama Nerissa nedne ona öyle hayranca bakıyordu. Dan bunun farkına varınca

"Eh yani, ikinizden biriniz söyleyebilirdiniz. Rahat olun her şeyi anladım galiba."

dedi ve henüz gelmiş olan birasından birkaç yudum alıp kendine geldi. Sonra yine James'a dönüp

"Ee James, nasıl gidiyor? Hayatta bir yenilik var mı?"

diye sordu. Sonra bir anda irkilerek

"Bu arada Valerie, senin bana söyleyeceğin o konuyu da unutmuş değilim. Bir ara onu da anlatıver bir zahmet."

dedi ve yine James'a döndü. Arkadaşıyla dürüst ve ciddi bir şekilde konuşmayalı çok olmuştu. Gerçi ikisinin ciddi oldukları pek nadiren görülen bir şeydi ama yine de artık birbirlerine karşı dürüst davranmıyorlar gibiydi. En azından çoğu şeyi paylaşmıyorlardı.
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD   Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD EmptySalı 28 Ekim 2008, 16:56

Eh yani, ikinizden biriniz söyleyebilirdiniz. Rahat olun her şeyi anladım galiba."

James bunun üstüne Nerissa'ya bir bakış atmakla yetindi.Evet anlaşılan kendisi daha söylememişti.Bunu normal karşıladı,çünkü Nerissa Dj'in kendisinden nefret ettiğini düşünüyordu.Gerçi bu tavırlarından Dj'in Nerissadan nefret eder gibi bir hali yoktu ama...

Ee James, nasıl gidiyor? Hayatta bir yenilik var mı?Bu arada Valerie, senin bana söyleyeceğin o konuyu da unutmuş değilim. Bir ara onu da anlatıver bir zahmet."

James Dj'in bakışını gördüğünde gereksiz yere dostundan birşeyler saklamamsı gerektiğini düşündü.Sonunda Nerissayla olan ilişkisi pek sırra kadem sayılmazdı.Tek sorun kadının söylememesindeki sebebiydi.
Yine de Dj dostuydu sonuçta hiçbirşeyi ondan saklamayacağını bilmeliydi.

Hayatımdeki değişiklikler....hımm çenesini sıvazladı
Şöyle diyelim,son zamanlarım gayet güzel geçiyor,umarım son zamanlarım olmaz.
Gülümsedi ve Nerissa'ya arzu dolu bir bakış atıp devam etti;
Neden yanındaki hatuna sormuyorsun?

Nerissadan gözlerini ayırmadan tepkilerini ölçtü.
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD   Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD EmptySalı 28 Ekim 2008, 17:25

Daniel, James'ın pek açıklayıcı sözlerinin ardından Nerissa'ya dönüp

"Söyle Valerie, belli ki öncelik senden bekleniyor. Ne iş? James'ı da mı büyüledin? Bravo!"

dedi ve güldü. Nerissa hemen atılarak

"Ah DJ, sen çekilmez birisin! Tamam anlatacağım dur."

dedi ve derin bir nefes alıp konuşmaya yeltendi ama Daniel bu sırada

"Elbette çekilmez biriyim, hele de senin için."

dedi ve yine pis pis sırıttı. Nerissa sözü hiç kesilmemiş gibi devam etti:

"Dün gece sen gittikten sonra James'ı gördüm ve onun yanına gelen iki bayanı. Bunlar Melody ve Jojo'ydu. James'tan etkilenmiştim. Alexis ve Jojo'nun yanında duygularımı rahatça ifade edemeyeceğim için onu dışarı çağırdım. Birbirimize duygularımızı gayet güzel ifade ettik, oldu bitti tamam mı? Öğrendin, mutlusundur umarım! Ve evet James'tan hoşlanıyorum, beni bu kadar çok etkilemeyi başarmış ikinci cazibe. Birincisini sen herkesten iyi biliyorsun zaten!"

Daniel bir an donup kaldı ve öksürerek

"Öhm, pekala. Mutluluklar size ne diyeyim. Umarım James'tan da senelerce bir şeyler saklamazsın Valerie! Üstüne üstlük hala ne sakladığını söylemedin! Biliyor musun, seni çok seviyorum ama bir o kadar da nefret ediyorum."

dedi. Nerissa gülerek

"Ah Tanrım, senden ne mi sakladığımı merak ediyorsun DJ. Tamam söyleyeceğim ama söylediğimde benimle uğraşmaktan vazgeçeceksin. Bak bir kızım var DJ."

dedi. Daniel şaşkın ve gülümser bir ifadeyle bir James'a bir de Nerissa'ya baktı sonra

"İyi de bundan bana ne!? Git de bunu kızının sebebi olan kişiye anlat, umrumda değil!"

dedi. Nerissa James'a bakarak

"Görüyor musun James, ne kadar da uyuz! Hiçbir şeyi bilmediği halde çok bilmişlik taslıyor. Kes sesini de anlatmama izin ver Black. Evet bir kızım var ama bu kızım öyle havadan gelmedi heralde, senin de dediğin gibi bir babası ve ve bu baba da sensin. Bak neden sakladığıma dair hoş bir gerekçe. Hiçbir şey umrunda değil ve ben bu yüzden karına ve çocuklarına acıyorum."

dedi sonra da sinirle kalkarak kapıya doğru yöneldi ama o sırada Daniel onun kolunu yakaladı ve

"Dur nereye gidiyorsun!? Sen yalan söylemezsin, hele de içinde bulunduğumuz durumda asla yalan söylemezsin. Demek seherbaz Tom doğru söylüyormuş! Onu yok yere öldürdüm Valerie! Ve sen sesini çıkartmadın! Her neyse, aferin sana. Daha ne kadar saklayacaktın acaba benden. Ne olacak şimdi, James bile yardım edemez artık bana, Ginny öğrenecek ve.. ve her şey bitecek yine her şey karışacak. Of!"

dedi. Sonra kolunu bırakarak yine birasına döndü. Kafası çok karışmıtşı. James'ın karşısında bunların olması içler acısı bir durumdu ikisi için de. Nerissa ahrika aşağılanmıştı ve Daniel'ın da yalanları ortaya çıkmıştı. Seherbaz Tom'ı neden öldürdüğü, Nerissa'yla nede bu kadar yakın olduğu veya ona uyuz gittiği. Bu olacaksa bile James'ın karşısında olmamalıydı. Ayrıca Daniel en yakın arkadaşın saklamıştı Nerissa'yı. Gerçi James da ondan Ginny'yi saklamıştı. Şimdi eşitlenmişti durumlar heralde. Ama Daniel'ın kızı her şeyi bozuyordu. O sırada Nêrissa'dan cılız ve ağlamaklı bir ses duyuldu

"Hayatın altüst olamayacak DJ. Karın asla bilmeyecek ve eminim James da bir şey söylemez. Zaten kızımı da asla göremeyeceksin! Gerisi seni sorunun, git ve ailenle mutlu ol umrumda değil. Ve artık lütfen gerekmedikçe benimle konuşma, ilişkimi mahvettin zaten! Eminim James çocuklu bir kadınla olmak istemeyecektir! Kim ister ki! Ah belki sen istersin doğru, senden her türlü pislik beklenir."

dedi. Sonra pes ederek yerine oturdu ve James'tan gözlerini kaçırarak birasını yudumladı. Göz yaşları sinirden al al olmuş yanaklarından aşağı süzülüyordu. Hiçbir şey yolunda gitmiyordu.
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD   Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD EmptySalı 28 Ekim 2008, 17:58

"Söyle Valerie, belli ki öncelik senden bekleniyor. Ne iş? James'ı da mı büyüledin? Bravo!" dedi ve güldü.James de onunla birlikte güldü,çünkü espirisinde ciddi bir doğruluk payı vardı

Ah DJ, sen çekilmez birisin! Tamam anlatacağım dur

Dün gece sen gittikten sonra James'ı gördüm ve onun yanına gelen iki bayanı. Bunlar Melody ve Jojo'ydu. James'tan etkilenmiştim. Alexis ve Jojo'nun yanında duygularımı rahatça ifade edemeyeceğim için onu dışarı çağırdım. Birbirimize duygularımızı gayet güzel ifade ettik, oldu bitti tamam mı? Öğrendin, mutlusundur umarım! Ve evet James'tan hoşlanıyorum, beni bu kadar çok etkilemeyi başarmış ikinci cazibe. Birincisini sen herkesten iyi biliyorsun zaten!"

Evet,olanalr tam olarak buydu.James parmka uçlarını birbirine vurup başıyla onayladı. Dj cidden şaşırmış görünüyordu,bir an dostunun olay çıkartacağını falan düşündü.Yine de Dj tepki olarak öksürüp konuşmaya başladı;

"Öhm, pekala. Mutluluklar size ne diyeyim. Umarım James'tan da senelerce bir şeyler saklamazsın Valerie! Üstüne üstlük hala ne sakladığını söylemedin! Biliyor musun, seni çok seviyorum ama bir o kadar da nefret ediyorum."

Şimdi şaşırma sırası Jamesteydi. Oalyın detaylarını bilmediğinden sessizliğini korudu ve biraz daha şey öğrenebilmek için her zamanki gibi olayları izlemeye başladı.Yine de Dj'in Nerissayla olan geçmiş ilişkisi James'i bir hayli rahatsız ediyordu.
Ah Tanrım, senden ne mi sakladığımı merak ediyorsun DJ. Tamam söyleyeceğim ama söylediğimde benimle uğraşmaktan vazgeçeceksin. Bak bir kızım var DJ."

James şimdi daha da şok olmuş halde ağzı bir karış açık Nerissa'ya bakıyordu.Ardından tokat yemiş gibi geri çekildi
Kızı mı varmış??

Dj şaşkınlığını ustaca örtmeyi başarmıştı
"İyi de bundan bana ne!? Git de bunu kızının sebebi olan kişiye anlat, umrumda değil

James şaşkınlığı biraz da olsa üstünden atabilmişti.O sırada Nerissa James'e dönüp:

"Görüyor musun James, ne kadar da uyuz! Hiçbir şeyi bilmediği halde çok bilmişlik taslıyor. Kes sesini de anlatmama izin ver Black. Evet bir kızım var ama bu kızım öyle havadan gelmedi heralde, senin de dediğin gibi bir babası ve ve bu baba da sensin.

OHA! dedi James ayaklanarak.Darbeler arka arkaya geliyordu ve bu öğrendikleri beynini allak bullak etmişti.Şişeyi kapıp kafaya dikerken Nerissa onu görmezden gelip anlatmaya devam etti;

Bak neden sakladığıma dair hoş bir gerekçe. Hiçbir şey umrunda değil ve ben bu yüzden karına ve çocuklarına acıyorum."

Nerissa kapıya gitmeye davrandığında DJ onu kolundan yakaladı.Ama James onları dinlemek yerine fondipinin yarattığı baş dönmesiyle cebelleşiyordu.

Demel Nerissa'nın bir kızı vardı..ve Nerissanın kızı Dj'dendi.Kendi kuzeninden!Kendi kuzeninden bir kız çocuğu!
İçindeki Dj'e karşı gelen öfke patlaması James'in gözünü kararttı.Tabii kendisi buna viski şişesini fondiplemenin sebep olduğunu bilmiyordu,ayık kafayla dostuna karşı böyle düşünceler hissetmesi imkansızdı.Sesler çok uzaktan geliyordu ve bar aniden olduğu yerde dönmeye başlamıştı.
Eminim James
...James
James
James...
sen
sen
sen
sen...
...pissssss-liik
lik
lik
lik...

Pisliiik! diye gürledi James DJ'e güçlükle bakıp
Bunu kendi kujenie naşıl yaparsın? dedi yarım bir konuşmayla Dj'e bakıp

James Dj'i yakasından tutarak sert bir yumruk attı ve güçlükle ayakta durmayı başardı.Şimdi bütün bardakilerin gözleri üstündeydi ve herbiri bir kavga bekliyor gibiydi
James sallana sallana ayakta durma mücalesi verdi,bir yandan da yumruğun etkisiyle düşmüş Dj'in etrafında turlayıp yan masadaki viski şişesini kafasına dikip şişeyi bıraktıktan sonra ceketini çıkarıp kollarını sıvadı.Ayakta güçlükle duruyordu ve şimdiden kazanan zaten belliydi...
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD   Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD EmptySalı 28 Ekim 2008, 18:13

Daniel neye uğradığını şaşırırken dudağından akan kanı sildi ve pis bir şekilde gülüp sarhoş kafayla

"Haha James, James bir dakika, korkmuyorsun öyle değil mi? Lordundan korkmuyorsun çünkü neden? O cici bir babacık!"

dedi sonra hıçkırarak kendine geldi. Gözlerini sabitleyerek kendini sıktı ve gerilerek James'a sert bir kafa attı. Bu sarsıntı ile ikisi de manyamışlardı. Daniel'ın başı dönüyordu ve nedense etraftaki seslere aldırmıyordu, taki bir sesi işitene kadar:

"Kendine gel DJ! Ne yaptığını sanıyorsun! Siz dostsunuz, olan bitenin önemi yok!"

Daniel kendine gelerek

"James özür ..."

devamını getiremeden gözlerini kırpıştırdı. Sonra

"Hıh, kendi kuzenimmiş! Onun hareketleri bir kuzenden çok daha farklıydı ama neyse. Gerçekten James, istemeden oldu. İkimiz de sarhoşuz ve şimdi kendimize gelmemiz gerek çünkü işin boyutu büyüyecek."

dedi. Hemen ardından yere yığılmış olan James'a el uzatarak onu yerden kaldırdı. Boynunu kütletti ve arkadaşına gülümseyerek bakarak
"Bir kız aramızı bozmayacak değil mi kanka?"

dedi. Nedense rahatlamış gibi bir halleri vardı. Neyse ki Daniel ciddi bir şekilde sert kafa atmamıştı. Yoksa ikisi de ölürlerdi heralde. Daniel bunu düşünerek yine güldü ve bir Nerissa'ya bir de James'a baktı. Sessiz bir biçimde

"Yakışıyorsunuz aslında."

dedi.

OUT: Olaylar kötüye gitsin istemedim xD Tadında bırakmak en iyisi Razz
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD   Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD EmptySalı 28 Ekim 2008, 18:31

Haha James, James bir dakika, korkmuyorsun öyle değil mi? Lordundan korkmuyorsun çünkü neden? O cici bir babacık!"

James yeniden yumruk atmak için Dj'in üstüne yürüdü ama adımla birlikte gözünün önünde jöle gibi olmuş yer sallandı ve dizleri çözüldü.Bu durumdan istifade eden Dj gerilerek sert bir kafa attı.Zaten onun için dengesiz olan yer altından kaydı,gözleri acıyla karardı.Sesler daha da uzaklaştı ve kulaklarını çınlattı.Kelimeler anlamsızdı sadece seslerden ibaretti.Gözlerini açmamaya karar verdi,zaten tavan dönüp duruyordu ve yattığı yer haricinde hereşy dönüyordu.

Hıh, kendi kuzenimmiş! Onun hareketleri bir kuzenden çok daha farklıydı ama neyse. Gerçekten James, istemeden oldu. İkimiz de sarhoşuz ve şimdi kendimize gelmemiz gerek çünkü işin boyutu büyüyecek."

James sözlerin yarısını anlayabilecek kadar duydu.Ardından Dj'in dostane bir tavırla uzattığı eli tutup güçlükle ayağa kalktı.Hala ayakta durmakta güçlük çekiyordu,kanına karışan alkol oranı arttıkça uykusu da artıyordu.Narissa'ya kolunu atıp destek aldı ve Dj'in kafa attığı yeri ovuşturdu.Belli bir şişlik ya da benzeri birşey yoktu ama hafiften sızlıyordu.Kaymış gözlerini zorlukla açıp Dj'e baktı ve gülümsedi.Perişan görünüyor olmalıydı,şu anda istese Dj onun kökünü kazıyabilirdi.Yine de cidden anlayışlı herifti şu Daniel...

"Yakışıyorsunuz aslında."

James gülümseyip kafasını salladı.Beyni su gibiydi o yüzden toparlanması zaman aldı ama yine de düşündüklerini söyleyebildi;

Sağol dostum...Herşey için.

Anlayışlı davranmaya çalışıyordu Dj gibi,"sonuçta bunu öğrenmek onun için de zor olsa gerek! diye düşündü.Sadece bu durumda kimin haklı olduğunu kavrayamamıştı ve dostunu böyle ani yargılamasının ne kadar yanlış olduğunu ancak anlayabildi...Yarın onu güzel bir açıklama yapacaktı tabi bu akşamı hatırlayabilrse...
Daniel Jacob Black
Karanlık Lord
Daniel Jacob Black

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD   Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD EmptySalı 28 Ekim 2008, 18:54

Daniel mutlu bir şekilde kafasını salladıktan sonra az ilerideki sarışın bayan çekti dikkatini. Daha önceden James'ın ona göz kırptığını görmüştü ama James Nerissa gelince değişmişti, Daniel'la ne kadar da çok benziyorlardı böyle. Belki de çoğu erkek böyleydi ama Daniel ve James'ın tarzı farklıydı. Daniel gülümseyerek

"Imm şey ben hemen dönerim siz keyfinize bakın."

dedi ve hemen onlardan uzaklaşarak sarışın bayanın yanına yaklaştı. Pek de ciddi olmayan bir sesle

"Selam fıstık, az önceki big bang patlamasını görmüş olmalısın. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz."

dedi. Sarışın bayan bir anda

"Önemli değil sen asıl meseleye gel, yani öt. Ne istiyorsun?"

dedi. Daniel rahatlamış bir şekilde gülerek

"Şimdilik sadece evinin veya kaldığın yerin adresini istiyorum. Sonrasını daha rahat konuşalım diye."

dedi. Kadının gözü Daniel'ın alyansına kayınca da Daniel tavrını hiç bozmayarak

"Ah yapma lütfen, karım var diye bitkisel hayata girecek değilim."

dedi. Sarışın bayan buna gülerek asasıyla Daniel'ın eline adresini yazdı. Daniel bunun ardından sarışın bayana uzaktan bir öpücük vererek James'ın ve Nerissa'nın yanına döndü. Nerissa olanları görmüş olmalıydı ki kafasını gülerek bir sağa bir sola onaylamazcasına sallıyordu. Ama Daniel durumu düzelterek

"Kendim için değil, karargahtaki bir ölüm yiyen arkadaşım için, maalesef Raymond çok yalnız."

dedi ve ciddi bir şekilde başını salladı. Ama Nerissa gözlerini ondan ayırınca James'a göz kırptı ve çapkınca gülümsedi. Daha sonra gözleri saatine kaydı ve irkilerek

"Of Tanrım, saat çok geç olmuş. Ginny beni merak eder. Bu gece eve döneceğime dair söz verdim. Hadi gidelim. Ama önce, şu adresi parşomene geçeyim de elimden sileyim. Sonra Ginny benim için falan sanar."

dedi. Elindeki adresi temiz bir parşomene yazarak farkettirmeden James'a verdi ve elindeki adresi sildi. Sonra Nerissa'ya bakarak

"Hadi siz de kalkın artık ve daha normal bir yerde vakit geçirin bence. Sessizlik Kuyusu'na ne dersin James, bence bir kızı götürebileceğin en harika otel. Hem kimse sizi rahatsız edemez orda. Her neyse, ama ben bu gece Valerie'yi evine teslim etmeliyim. Çünkü Malfoy'lar benimle çıktığını gördüler. Eve gitmezse hoş olmayan dedikodular çıkarırlar, gerçekten. Hele halam bu konuda usta değil mi Nerissa? İşte bu yüzden benimle geliyorsun ve ben seni evine bırakıyorum. James, seninle de yarın herhangi bir yerde buluşalım. Bana anlatacakların var."

dedi ve gülümseyerek Nerissa'nın koluna girdi. Hemen ardından James'a göz kırparak Malfoy malikanesine cisimlendi. Aslında Nerissa'yı James'la baş başa bırakmayı daha çok isterdi ama gerçekten dedikodulardan korkuyordu. Çünkü Ginny'den de korkuyrdu. Daha doğrusu ona saygı duyuyordu.
James H.Strong
James H.Strong

Erkek
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD   Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD EmptySalı 28 Ekim 2008, 19:45

"Kendim için değil, karargahtaki bir ölüm yiyen arkadaşım için, maalesef Raymond çok yalnız."

James gülmemek için kendini zor tuttu.Yalan olduğu bariz ortadaydı,Dj de göz kırparak bunu onaylamış oldu.

Of Tanrım, saat çok geç olmuş. Ginny beni merak eder. Bu gece eve döneceğime dair söz verdim. Hadi gidelim. Ama önce, şu adresi parşomene geçeyim de elimden sileyim. Sonra Ginny benim için falan sanar."

James yeniden gülmemek için zorlu bir savaş verdi.Gülmesini dişlerini dudaklarına geçirerek bastırdığında DJ parşömeni kendisine uzattı.James parşöemin cebe atıp Nerissa'nın boynundan kurtardı kolunu

"Hadi siz de kalkın artık ve daha normal bir yerde vakit geçirin bence. Sessizlik Kuyusu'na ne dersin James, bence bir kızı götürebileceğin en harika otel. Hem kimse sizi rahatsız edemez orda. Her neyse, ama ben bu gece Valerie'yi evine teslim etmeliyim. Çünkü Malfoy'lar benimle çıktığını gördüler. Eve gitmezse hoş olmayan dedikodular çıkarırlar, gerçekten. Hele halam bu konuda usta değil mi Nerissa? İşte bu yüzden benimle geliyorsun ve ben seni evine bırakıyorum. James, seninle de yarın herhangi bir yerde buluşalım. Bana anlatacakların var."

Dj Nerissanın koluna girdi.Onlar oradan uzaklaşırken James yarım ayıklıkla arkalarından baktı. Oradan Nerissa'nın koluna girmiş ayrılanın kendisi olmasını çok isterdi!Yine de omzunun arkasından sarışın kadına baktı. Nerissa olmasa bir başkası olurdu,daha gece uzundu.Gülümsedi.Geldiğinden beri izlediği kadının yanına gitme fırsatı bulmuştu şimdi...

Bu gün burada ertesi gün başka barda... XD
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-