Adam Brodyde Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 26/10/08 Rp Partneri : Rosie Jane Weasley Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Cesur - Yakuşuklu... xD Ruh Hali :
| Konu: Tanışma... Salı 28 Ekim 2008, 18:07 | |
| Adam Akşam Üzeri Bir Kaymak Birası'nın İyi Gidiceğini Düşünerek
Hogsmeade Köyü'nde Şekil Alır... Hogsmeade'de Dolaşırken Tam Önüne Bir
Dükkan Çıkar ve Dükkanın Tabelasına Baktığında Dükkanın Adının
''Üç Süpürge'' Olduğunu Görür... Kendisinin Tanınmaması İçin Cübbesini
Giyerek Tabelaya Bakar ve ''Harika'' Diyerek İçeri Dalar... Masalara Göz
Gezdirirken Cam Kenarındaki Bir Masaya Doğru İlerler ve Sandalyeyi
Çekerek Oturur... Garsonu Çağırır ve Garsona Dönerek
''Bir Kaymak Birası Lütfen'' Der ve Masadaki Gelecek Postasını Eline Alarak
Okumaya Başlar... Dışarıdan Gelen Sus Seslerini Merak Eder ve Cam'dan
Dışarıya Bakar... Cam'dan Baktığında Yağmur Yağdını Farkeder ve
Yağmura Bakar ve Dalıp Gider... Garson Adam'ın Yanına Gelir ve ''Ohom...
Ohom... Efendim Kaymak Biranız'' Der ve Kaymak Birasını Masaya
Bırakarak Oradan Ayrılır... | |
|
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Tanışma... Çarş. 29 Ekim 2008, 14:28 | |
| Rose'nin canı sıkılmıştı.Okul kapanmıştı.Şimdi gidecek bir yeri yoktu.Ya evde oturacaktı yada gezip dolaşacaktı.Rose dolaşmayı severdi.Aklına Hogsmeade geldi.Üç süpürgede bir kaymak birasına Rose hayır diyemezdi.Hemen evin salonundan odasına koşarak cüppesini aldı.Asasını yanına aldı.Heryerde ölüm yiyenler vardı.Ondan Rose cüppesinin başlığını başına geçirmişti.Rose bahçeye çıkarak Hogsmeade'ye cisimlendi.Yağmur başlamıştı.Rose ıslanmıştı.Üç süpürgeye gidene kadar sırılsıklam olmuştu.Üç süpürgeye girdiğinde çok şaşırmıştı.Üç süpürgenin hiç bu kadar dolu olduğunu görmemişti.Rose etrafa baktı.Boş yer yoktu.Ama bir kişi tek oturuyordu.Onun yanına yaklaşarak: ''Şey...Oturabilirmiyim?'' dedi ve başlığını çıkardı başından.Saçları hiç ıslanmamıştı. | |
|
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 26/10/08 Rp Partneri : Rosie Jane Weasley Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Cesur - Yakuşuklu... xD Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tanışma... Çarş. 29 Ekim 2008, 14:46 | |
| Ad Garsonun ''Ohom... Ohom... Efendim Kaymak Biranız'' Bu Sözüne Karşı Masasına Dönerek Kaymak Birasından Tam Bir Yudum Alıcakken... Güzel Bir Bayan Dean'a Dönmüş ve ''Şey... Oturabilirmiyim?'' Dedi ve Dean Bayana Döndü Dean Asla Bu Kadar Güzel Bir Bayan'a Hayır Diyemezdi... ''Elbette Otura Bilirsiniz...'' Dedi ve Kaymak Birasını Yudumladı... ''Şeyy Ben Adam Brodyde Peki Ya Sizin Adınız Nedir?'' Dedi ve Güzel Bayanın Gözlerine Takıldı... | |
|
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
| Konu: Geri: Tanışma... Çarş. 29 Ekim 2008, 15:01 | |
| Rose o kişininde yeni geldiğini farketti.Rose bu kişiyi hiç görmemişti buralarda.Asasını sıkı sıkı tutuyordu.Burasının ölüm yiyen kaynadığına emindi.Rose'nin sorusuna cevap geçikmeden gelmişti: ''Elbette oturabilirsiniz.Şeyy ben Adam Brodyde peki ya sizin isminiz nedir?'' dedi bu kişi.Rose sandalyeye otururken Adam'a bakmıştı.Ama hemen baktığı yeri değiştirdi.Rose rahatsız olmuştu ama başka çaresi yoktu.Rose: Teşşekkür ederim.Ben Elisabeth Rose Weasley.Hımm...Ben sizi buralarda ilk defa görüyorum.Ne işle uğraşıyorsunuz?Garson!'' dedi Rose.Garson Rose'nin bulunduğu masaya yaklaştı.Garson: ''Hoşgeldiniz Rose hanım.Kaymak birası mı?'' dedi garson.Rose ''evet'' anlamında kafasını salladı.
| |
|
| Konu: Geri: Tanışma... Çarş. 29 Ekim 2008, 15:13 | |
| ''Teşşekkür ederim.Ben Elisabeth Rose Weasley.Hımm...Ben sizi buralarda ilk defa görüyorum.Ne işle uğraşıyorsunuz?Garson!'' Adam Onun Adını Öğrendikten Sonra ''Memnun Oldum Bayan Rose... Beni Burada İlk Defa Görmeniz Normal... Ben Bakanlıkta Gizem Dairesi Bölmünde Çalışıyorum... Peki Ya Siz?'' Dedi Adam ve Kaymak Birasını Yudumlarken Birasının Bittiğini Farketti ve Garson Giderken Adam ''Garson!'' Dedi... Garson Adam'a Dönerek ''Buyrun Efendim Ne Alırdınız.?'' Dedi ve Adam'a Baktı Adam Garsona Dönerek ''Bir Kaymak Birası Daha Lütfen'' Dedi ve Bayan Rose'a Döndü ve Garson'un Gelmesini Bekledi... | |
|
| Konu: Geri: Tanışma... Çarş. 29 Ekim 2008, 17:17 | |
| Rose kaymak birasının geldiğini farketti.Kaymak birasından bir yudum aldı.Yağmurun yağışı Rose'yi her zaman ürpertmiştir.Rose yağmurlu havalarda pek iyi haberler duymazdı.Ama bugün şansı ters dönmüş gibiydi.Rose çok mutluydu bugün.Hogsmeadeye girerken mutsuzdu ama Üç Süpürgeye girdiğinde ve bu masaya oturduğundan beri mutluydu.Rose bu kişiden hoşlanmıştı.Adam konuşmaya başlamıştı.Bakanlıkta çalıştığını söylemişti ve Rose'ye nerde çalıştığını sormuştu.Rose: ''Ben Hogwarts müdiresiyim ve muggle araştırmaları profesörüyüm.Şeyy... siz hangi taraftansınız?'' dedi Rose.Rose bu soruyu sormakda biraz tereddüt etsede sormuştu.Bu aralar herkes onu ve arkadaşlarını öldürmek istiyordu.Aslında burda çoğu kişi onun yoldaşlıktan olduğunu biliyordu.Burdakilerin çoğuda ölüm yiyendi.Rose'ye dokunamıyorlardı. | |
|