Expelliarmus Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Expelliarmus Rpg

Expelliarmus Rpg'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Stres tutku ve hırs...

4 posters
YazarMesaj
Rosie Jane Weasley
Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Rosie Jane Weasley

Kadın
Rp Yaşı : Z.a.y.
Gerçek İsmi : Cesaret
Ruh Hali : Stres tutku ve hırs... Heyup71gt6

Bilgilerim
Rp Puanı:
Stres tutku ve hırs... Imgleft0/0Stres tutku ve hırs... Emptybarbleue  (0/0)
Tarafı:

Stres tutku ve hırs... Empty
MesajKonu: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptySalı 28 Ekim 2008, 19:10

Jane son günlerde herşeyin üstüne gelmesinden bıkmıştı.Çok sıkılıyordu.Karanlık Lord'u ele vermişti de ne olmuştu? Onu hala bulamıyordu.Ele verildiğini biliyor olmalı ki bu kadar iyi saklanıyor diye düşündü Jane.Bir daha onu gördüğünde ne yapacağını bilmiyordu.Bütün bunları yani geleceğe dair fikirleri ve şüpheleri düşünmekten yorulmuştu.Bıkmıştı! Hiçbirşey istemiyordu.Hayatta eğlenenler de vardı gülenlerde.Özellikle bunları düşündüğü barda bu açıkça belliydi.İnsanlar kahkahalar atarak dans ediyorlardı.Hemen ilerde öpüşen iki çift gördü Jane.Bi an kendini düşündü.Uzun zamandır aşk hayatı oldukça sönüktü peki ya neden? Bütün aklını bu saçmasapan savaşa harcadığından... Yoo saçmasapan değiL!Ama aşk hayatımı önlüyor! Jane kendince oldukça güzel bir bayandı.Seksi ve güzel olduğunu biliyordu ama bu hiçbir işe yaramıyor gibi gözüküyordu.
Soğuk bir sesle barmene

''Bir ateşviskisi lütfen...''

dedi.
İçerek belki tüm bu sıkıntıdan biraz da olsa uzaklaşabilirdi...

OUT:İSTEYEN GELSİn!
Rosie Jane Weasley
Rosie Jane Weasley

Kadın
Rp Yaşı : Z.a.y.
Gerçek İsmi : Cesaret

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyCuma 31 Ekim 2008, 22:27

biri gelsn da Very Happy
Ashley Jone Delacour
Ashley Jone Delacour

Kadın
Rp Partneri : no men no cry!
Rp Yaşı : z.a.y.
Gerçek İsmi : iyilik

Bilgilerim
Rp Puanı:
Tarafı:

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyCuma 07 Kas. 2008, 20:26

Ashley Weasley ailesinin barına gitti.İçeri girdiğinde müzik oldukça normal bir tonda çalıyordu.Barın etrafında içki içip etrafı süzenlere ve çılgınca dans edenlere baktı Jone.Herkes neredeyse çiftti yada arkadaşlarıyla topluca gelmişti.Jone bu yüzden barın kenarında yanlız başına ateş viskisi içen oldukça güzel bir bayanı gördüğünde çok şaşırdı.Ayrıca oldukça güzel olduğundan yalnız olması çok daha şaşırtıcıydı.Onu daha önce bi yerde gördüm mü diye düşünmeye başladı.Simasını hatırlar gibiydi ama çıkaramıyordu.Daha fazla dayanamayarak arkadaş olmak için yanına gitti.
Serenay Claire Sweetcat
Serenay Claire Sweetcat

Kadın
Rp Partneri : Sevgülü mevgülü yoq huuhh xD
Rp Yaşı : Tarafsız
Gerçek İsmi : Asi..

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyC.tesi 06 Ara. 2008, 19:21

Claire aksama doğru yatagında uyandı..Hava yağmurluydu ve sışarısan cama vuran küçük su damlacıklarının sesi kulağına çarpıp uzaklaşıyordu..Bir süre bu saate kadar nasıl uyuduğunu düşündü ancak birşey hatırlamak mümkün değildi..Üzerindeki örtüyü attı ve yataktan kalkıp dolabını açtı.İçinde birçok kıayfet vardı..Rengarenk..Köşedeki pembe converse'yi ayağına geçirdi ve üzerine de bir tozluk taktı.Kısa bir şort giydi ve onun üzerine de açık pembe bir bulüz..Saçlarını iyice taradıktan sonra bütün bedenini saran bir pardıso ve kafasına da şapka taktıktan sonra hızla evden çıktı..Gideceği yer belliydi..Felix Dance Club...

"Godric's Hallow!"

Yağmurda ıslanmamak için bir süre koştu ve sonunda içeri girip üzerindeki pelerini girişteki adama vererek bara doğru yürüdü..

"Selam Martha..!Bir Ataşviskisi alabilir miyim..?"Genç kadın gülümseyerek ona bir ateşviskisi uzattı ve Claire de onu içmeye başladı..
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Rp Yaşı : 23
Gerçek İsmi : Naz.
Ruh Hali : Stres tutku ve hırs... Komikym01po2
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Stres tutku ve hırs... Imgleft100/100Stres tutku ve hırs... Emptybarbleue  (100/100)
Tarafı: Ölüm Yiyen

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyC.tesi 06 Ara. 2008, 19:42

Güzel bir gece geçirdikten sonra uyuyamayan Amy kendini Godric's Hallow'da buldu...Daha önce hiç girmediği Felix's Dance Club'un ışıldayan tabelasını görünce içeri girmeye karar veren Amy kapıyı aralayarak içeri girdi,arkadan bangır bangır müzik geliyordu.İleri de gördüğü sarı saçlı güzel bayanın yanındaki sandalyeye oturdu.
İyi akşamlar... Buralarda ilk defa görüyorum sizi!
dedi gülümseyerek ve karşısındaki güzel bayanın ona cevap vermesi umuduyla...Muhtemelen o da uyuyamamıştı...Garsona doğru yaklaşarak:
Bir ateşviskisi!
dedi Amy.. Garson onaylarcasına kafasını salladı ve ateşviskisi doldurduğu bardağı olduğu gibi Amy'e uzattı. Amy viskisindeni yudumlarken karşısındaki bayanın cevap vermesi umuduyla bekledi.
Serenay Claire Sweetcat
Serenay Claire Sweetcat

Kadın

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyPaz 07 Ara. 2008, 10:51

Claire müziğin sesine kendisini o kadar kaptırmıştı ki yanına oturan bayanı ancak kendisiyle konuştuğu zaman farkedebilmişti.

"Öyle mi?Bende sizi ilk defa görüyorum..Oysa ben hep gelirim buraya..."dedi gülümseyen yüzüyle ve ateş viskisinden bir yudum aldı.

"Bu arada..Adım Candy Claire Sweetcat..Sihir bakanı sekreteriyim..Bana Claire diye hitap edersen sevinirim.."dedi uzun zamandır hiç yakın arkadaşı olmamıştı..Hatta okuldan beri hiç olmamıştı..Zaten okulu bitireli daha 2 yıl olmamışmıydı...Kafasındaki karman çorman düşüncelerle karşısındaki kadını inceledi..

Uzun siyah dalgalı saçları vardı..Yeşil gözleri..Ve her nedense halince uyuyamamaktan kaynaklanan bir yansıma vardı...
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:
Stres tutku ve hırs... Imgleft100/100Stres tutku ve hırs... Emptybarbleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyPaz 07 Ara. 2008, 13:56

Öyle mi?Bende sizi ilk defa görüyorum..Oysa ben hep gelirim buraya...

Ben buraya pek gelmem ama sizi Godric's Hollow'da görürdüm mutlaka...
dedi gülümseyerek kızın ardından...

Bu arada..Adım Candy Claire Sweetcat..Sihir bakanı sekreteriyim..Bana Claire diye hitap edersen sevinirim.

Hmm,peki Clarie oldu bil...
dedi gülerek hemen ardından:

Ben de Amy Béll Black.. kısaltılacak birşey yok.. Ama witch (caduu) diyebilirsin.. ( Out : xD xD ) Ayrıca Hogwarts'da İksir Profesörüyüm.. dedi ekleyerek...
İkisi de gülümsedikten sonra Amy ateş viskisinden bir yudum daha aldı...
Serenay Claire Sweetcat
Serenay Claire Sweetcat

Kadın

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyPaz 07 Ara. 2008, 14:06

Claire gülümsedi..
"Tabi Witch denmesi hoşuna gidiyorsa.."

"Ben de Amy Béll Black.. kısaltılacak birşey yok.. Ama witch diyebilirsin.. Ayrıca Hogwarts'da İksir Profesörüyüm.."

"Memnun oldum..Biliyor musun daha bir hafta öncekine kadar bende Beauxbatons'da iksir profesörüydüm..İksir yapmaya bayılıyorum..Yeni iksirler üretmeye felen..Ama hazırladığım iksirleri üzerimde denemek bazen kötü sonuclar doğurabiliyor ve bazı günler sersem gibi oluyordum.."dedi hafif bir gülücükle...Bir çok kişi çalan hızlı müzikle pist tarafında veya oldugu yerde kopmuşçasına dans ediyordu şimdi..
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyPaz 07 Ara. 2008, 14:18

Tabi Witch denmesi hoşuna gidiyorsa..

Kesinlikle James taktı bu lakabı bana,belki tanıyorsundur... James Martin Strong... (OUT: Andım seni xD)

Memnun oldum..Biliyor musun daha bir hafta öncekine kadar bende Beauxbatons'da iksir profesörüydüm..İksir yapmaya bayılıyorum..Yeni iksirler üretmeye felen..Ama hazırladığım iksirleri üzerimde denemek bazen kötü sonuclar doğurabiliyor ve bazı günler sersem gibi oluyordum..

Sorma.. Hele aşk iksiri! Başa bela! Beauxbatons mu! Kardeşim orada profesördü... Ölmeden önce tabiki! yüzü asıldı Ama boşver!dedi tekrar gülerek...

İkiside çılgınca dans ediyorlardı müzik hareketlendikçe kızlar kopuyorlardı.
Serenay Claire Sweetcat
Serenay Claire Sweetcat

Kadın

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyPaz 07 Ara. 2008, 14:30

"Yo..Hayır tanımıyorum.."

Claire'nin yüzü ilk başta gülümserken öldü lafından sonra yüzü aniden asıldı.

"Canım..gerçekten üzüldüm..Kimdi..?Ya da söyleme istersen üzülmeni istemem..."
dedi ve ateş viskisini yudumladıktan sonra konuşmasına devam etti.

"Soyadının Black olduğunu mu söylemiştin?Christen Black'i tanıyor olabilir misin acaba?"dedi şaşırmış ve merakle karışık bir ifadeyle..
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyPaz 07 Ara. 2008, 14:45

Yo..Hayır tanımıyorum..

Canım..gerçekten üzüldüm..Kimdi..?Ya da söyleme istersen üzülmeni istemem...

Boşver,canıım!! Hadi dans edelim!!

Soyadının Black olduğunu mu söylemiştin?Christen Black'i tanıyor olabilir misin acaba?

Kuzenim!! Christopher Kevın Black'den mi bahsediyorsun?

dedi merakla. Nereden tanıyabilirdi ki onu? Evet,çapkınlık peşindeyken talihsiz kız Claire Kevın'ın eline düşmüş olabilirdi..
Serenay Claire Sweetcat
Serenay Claire Sweetcat

Kadın

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyPaz 07 Ara. 2008, 17:09

"Kuzenim!! Christopher Kevın Black'den mi bahsediyorsun?"

Claire adını yanlış söylediğini farketmişti ki Amy zaten düzeltti.

"Ah evet o..Kuzenin..Blackler heryerde.."dedi ve gülümseyerek dansına devam etti.Sağda solda birçok kişi dansediyordu.Artık gözgözü göremez bir hal almıştı ki,Claire bir an sonra Amy'i geri buldu.

"Voov..Burası iyice karıştı" dedi yüksek bir kahkahayla...Ve içkinin de etkisiyle kafasındaki şapkayı çıkarıp attı...

Out:Komedi yah konu bulamıyorum yazacak..Razz
Amy Béll Black
İksir Profesörü
Amy Béll Black

Kadın
Uyarı Yok

Bilgilerim
Rp Puanı:

MesajKonu: Geri: Stres tutku ve hırs...   Stres tutku ve hırs... EmptyPaz 07 Ara. 2008, 21:05

Ah evet o..Kuzenin..Blackler heryerde.. dedi Clarire ve gülümseyerek dansına devam etti.Sağda solda birçok kişi dansediyordu.Artık gözgözü göremez bir hal almıştı ki,Claire bir an sonra Amy'i geri buldu.

Voov..Burası iyice karıştı dedi yüksek bir kahkahayla...Ve içkinin de etkisiyle kafasındaki şapkayı çıkarıp attı...

Bencede .. Yüzmek ister misin? Çok seveceğin bir yer biliyorum! dedi Amy gülerek.

Out: Baydı xD

Stres tutku ve hırs...
1 sayfadaki 1 sayfası