| Kim Daha Yakışıklı? | |
|
+3James H.Strong Sténly Jack Langdon Eric L. Black 7 posters |
Hangisi Daha Yakışıklı? | Brian Justin Black | | 0% | [ 0 ] | Daniel Jacob Black | | 20% | [ 1 ] | James Dean Black | | 20% | [ 1 ] | Marquez Weasley | | 0% | [ 0 ] | Alex Jason Delacour | | 0% | [ 0 ] | Ronald Weasley | | 0% | [ 0 ] | James H. Strong | | 20% | [ 1 ] | Harry Charles Silver | | 0% | [ 0 ] | Lee Santiago Gaunt | | 20% | [ 1 ] | Felix Brian Weasley | | 0% | [ 0 ] | C. Jack Sparrow | | 20% | [ 1 ] | Peter Edmund Trumpkin | | 0% | [ 0 ] | Lionel Christoph Steinert | | 0% | [ 0 ] | Santiago Alex Lothario | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 5 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eric L. Black Admin. ~ Sihir Bakanı.
Mesaj Sayısı : 263 Kayıt tarihi : 04/10/08 Rp Partneri : Lómadriethiel. Rp Yaşı : 20. Gerçek İsmi : Ozan. Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Ölüm Yiyen
| Konu: Kim Daha Yakışıklı? Salı 11 Kas. 2008, 20:29 | |
| Arkadaşlar Diğer Başlıkta Açılmış Ama Belli Olmamışım Ben xD
| |
|
| |
Sténly Jack Langdon Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/09/08 Rp Partneri : ~~Elizabeth Stéf E. Widmore~~ Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Zeki,Kurnaz,Çevik Ruh Hali :
| Konu: Geri: Kim Daha Yakışıklı? Salı 11 Kas. 2008, 20:35 | |
| Önemli olan kazanmak değil katılmaktır(bunu önceki ankettede söylemiştimde belli olmamıştı xD)
Ben oyumu kendime kullandığımı size söylersem kızabilirsiniz,bu yüzden söylemiycem xD | |
|
| |
James H.Strong Uçuş Profesörü&Ravenclaw B.S.
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 02/09/08 Rp Partneri : xx Kısa İlişkiler Adamı olsa da Nerissa Malfoy xx Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Ayyaş Tilki Ruh Hali :
| Konu: Geri: Kim Daha Yakışıklı? Salı 11 Kas. 2008, 20:50 | |
| Niye kızalım ben de kendime kullandım... Ama diğer karakterlerimde objektif olurum... (4 karakter var taraflı olursam haksızlık olur..) | |
|
| |
Sténly Jack Langdon Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 11/09/08 Rp Partneri : ~~Elizabeth Stéf E. Widmore~~ Rp Yaşı : Ölüm Yiyen Gerçek İsmi : Zeki,Kurnaz,Çevik Ruh Hali :
| Konu: Geri: Kim Daha Yakışıklı? Salı 11 Kas. 2008, 20:55 | |
| | |
|
| |
Rosie Jane Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 100 Kayıt tarihi : 24/08/08 Rp Yaşı : Z.a.y. Gerçek İsmi : Cesaret Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Geri: Kim Daha Yakışıklı? Salı 11 Kas. 2008, 20:57 | |
| yannız burda Liam eksik :D | |
|
| |
Amy Béll Black İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 22/09/08 Rp Yaşı : 23 Gerçek İsmi : Naz. Ruh Hali :
| Konu: Geri: Kim Daha Yakışıklı? Cuma 28 Kas. 2008, 23:38 | |
| börkümü çok severm. (L) james'a hastaymdrr ! öff ~ | |
|
| |
Jasper Ruby Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
| |
| |
Daniel Jacob Black Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 982 Kayıt tarihi : 25/07/08 Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Berker Ruh Hali :
| Konu: Geri: Kim Daha Yakışıklı? Cuma 08 Mayıs 2009, 21:59 | |
| Bu eskiydi xD Eskisinden de eskisi xD Amaan bunlara ne gerek var sitemizdeki bütün erkekler karrizzzmatikkaaa Kızlarda Baş döndürücü Güzeller xD Ankete gerek yok | |
|
| |
Jasper Ruby Black Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 146 Kayıt tarihi : 20/03/09 Rp Partneri : ||--->Amy Lisabeth Black||---> Rp Yaşı : Ölüm yiyenim ben xD Yakında seni de yicem xP Gerçek İsmi : Çalışkan ve cesur Ruh Hali :
| Konu: Geri: Kim Daha Yakışıklı? Paz 10 Mayıs 2009, 00:20 | |
| Katılıyorum börkır abi | |
|
| |
| Kim Daha Yakışıklı? | |
|