| Gryffindor Masası | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bonnie Kathleen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 200 Kayıt tarihi : 12/07/08 Rp Partneri : yoq xD Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Delü:) Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (0/0) Tarafı:
| Konu: Gryffindor Masası Salı 15 Tem. 2008, 13:13 | |
| | |
|
| |
Jessica Malfoy Gryffindor VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 313 Kayıt tarihi : 18/08/08 Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~ Gerçek İsmi : Ece Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı:
| Konu: Geri: Gryffindor Masası C.tesi 06 Eyl. 2008, 16:49 | |
| Jessica koşa koşa büyük salondan içeri girmişti. Çok az öğrenci vardı. Çoğu zaten arkadaşlarıyla beraber dışarıdaydı. Gryffindor masasına doğru yürüdü. Ortalarda bir yere geçip oturdu. Başını kolunun üstüne yasladı. Sessiz ve huzur vericiydi. Kimse rahatsız etmiyordu. Ortak salon da böyle olmalıydı. Gitmek istedi ama ayakları yerinden kıpırdamadı. Kalkmak için uğraşmayacaktı. Gerekirse burda akşama kadar oturabilirdi.
Rp Out : İsteyen Dalabilir xD... | |
|
| |
Iliana Ellen Weasley Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 03/09/08 Rp Partneri : ...Aranıyor... Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Seven olması,Arkadaş canlısı
| Konu: Geri: Gryffindor Masası C.tesi 06 Eyl. 2008, 19:22 | |
| Eleanora Biraz gergindi..Dışarıda durmak onun için iyi olmuyacak tı ve içeriye girip büyük saloan geçmek istedi..Genelde bütün herkez dışarıda duracağı için büyük salonda birinin olabileceni sanmıyordu..Bir kaç dakaik sonra içeriye girdi..VE gryffindor masasında Jessicanın oturuyordu..Başını kolunun üzerine yaslamış yatıyor gibiydi..NEyi olduğunu anlammıştı..Ve yanına gitti ve sordu: " Selam canım naber..??Seni burad görmeyi hiç ummuyordum... " dedi ve yanına oturdu.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 313 Kayıt tarihi : 18/08/08 Rp Partneri : ~ Matt C. Strong ~ Gerçek İsmi : Ece Ruh Hali :
| Konu: Geri: Gryffindor Masası C.tesi 06 Eyl. 2008, 20:25 | |
| Jessica'nın Hogwarts tan başka daha mutlu olduğu bir yer yoktu. Hep onları -ailesini- suçluyordu. Keşke ölmüş olsalardı diye düşünüyordu. Onlar ölmüş olsaydı insanlara ailesinin kim olduklarını neler yaptıklarını anlatmak zorunda kalmazdı. Soru bile sormazlardı. Gerçi şimdi de kimse sormuyordu tabii kendi sayesinde çünkü arkadaş olmak isteyen herkesten kaçıyordu. Anlatsa bile onu anlayamazlardı zaten. Gözleri kapalıydı etraftaki hiçbir şey dikkatini çekmiyordu. Biraz sonra endişeli bir ses : " Selam canım naber..??Seni burad görmeyi hiç ummuyordum... " dedi ve yanına oturdu. Jessica bu sesi beklemediği için bir an ürktü. Eleanora... Ortak salonda tanıştığı kızdı bu. '' Aaa...Sen misin? İyiyim. Bende seni burda görmeyi hiç beklemiyordum. Herkes arkadaşlarıyla beraber dışarıda.'' dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 03/09/08 Rp Partneri : ...Aranıyor... Rp Yaşı : Z.A.Y Gerçek İsmi : Seven olması,Arkadaş canlısı
| Konu: Geri: Gryffindor Masası C.tesi 06 Eyl. 2008, 22:45 | |
| Jessica: " Aaa...Sen misin? İyiyim. Bende seni burda görmeyi hiç beklemiyordum. Herkes arkadaşlarıyla beraber dışarıda. '' dedi..Yüzü biraz üzülmüş gibiydi..Anladığı kadarıyla Jessicanın da Eleanora gibi fazla arkadaşı yoktu..Eleanoranın sadece ikizi Lizz vardı..O nu da bugün göremişti aşşırmıştı doğrusu..Ama birazda onu üzgün görmüştü..Neden böyle üzgün olduğunu anlammaıştı..Ve sesini temizledi ve söze başladı: " Evet canım yaa dışarı herkez kendi arkadaşlarıyla beraber kimse benimle ilgilenmiyor..Sıkılıyorum orada.. " dedi ve tekrar: " Ne oldu canım üzgün gördüm seni hayrola bir şeyin mi var..?? " dedi endişeli gözlerle..Jessicanın neyi olduğu pek anlammıştı Eleanora şaşkınlıkla bakıyordu ona.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:08 | |
| Eleanora cevap verdi : " Evet canım yaa dışarı herkez kendi arkadaşlarıyla beraber kimse benimle ilgilenmiyor..Sıkılıyorum orada.. Ne oldu canım üzgün gördüm seni hayrola bir şeyin mi var..?? '' dedi. Jessica hemen cevap verdi :
'' Hayır, birşeyim yok '' dedi. Çok çabuk cevap vermişti.Ve inandırıcı olmadığından emindi. Biraz daha iyi olması için yüzüne sahte bir gülümseme yerleştirdi. Şimdi Ell'in ne söyleyeceğini gerçekten merak ediyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:19 | |
| Jess hemen cevap verdi: " Hayır, birşeyim yok '' dedi..Hızlı ca ama Ell nedense fazla inanmamıştı..Aldırış etmeden gülmsedi..Jess çok iyi bir kızdı..Onunla arkadaşlık ettiği için Ell çok seviniyordu..Onu hergün gördüğünde sanki içi huzur doluyor gibiydi..Oldukça sevecen bir hali vardı..Mutlu mutlu gülümssüyordu..Ell in aklıan bir soru gelmişti ve hiç çekinmeden Jess e sordu: " Canım sana bişey sorcam..?? " dedi ve kendini biraz toparladı..Jess merak etmişe benziyordu ve Ell fazla bekletmeden sordu: " Jess senin bir çıktığın var mı...??Yani erkek arkadaşın var mı..?? " dedi..Bunu sölerken aklından da şunu geçirmeden edemiyordu: " Yoksa fazla özelemi gittim ki..Kızla daha yeni tanıştım bunları sormakta fazla acele ettim acaba.. " dedi ve biraz utanmıştı..Jess in vereceği cevabı çok merak ediyordu doğrusu.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:35 | |
| Eleanora : " Canım sana bişey sorcam..?? " dedi. Sonra biraz bekledi birşey düşünüyor gibiydi. Sonra devam etti : " Jess senin bir çıktığın var mı...??Yani erkek arkadaşın var mı..?? " diye sordu. Jessica bu soruyu beklemiyordu. Bir anda gülümsemesi bütün yüzüne yayıldı. Gülerek cevap verdi : '' Hayır,hayır yok. Senin ?'' diye sordu Ell'e. Bu kız da garip birşey vardı kendine çeken ne olduğunu bilmiyordu. Ya Jess'e özel davranıyordu ya da herkese karşı sıcakkanlıydı. Bunları düşünürken onun yüzüne ışıl ışıl gülümsemesiyle bakıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası Paz 07 Eyl. 2008, 12:12 | |
| Jess aniden: " Hayır,hayır yok. Senin ? '' dedi..Biraz hızlı sölemişti..Ell kimsenin kendi hakkında kötü düşünmesini istemezdi bunu sorması sadece sıcakkanlı olduğundan dı..Farklı bir düşüncesi asla yoktu..Ell cevap verdi: " Benim de yok canım..Olmasını istermiydim bilmiyorum.. " dedi..Anlaşılacağı gibi Ell de Jess gibiydi..Yani erkek arkadaşı yoktu..Bu Ell için sevindiri bir haberdi..Çünkü onunda olamdığı için Ell i bırakıp bir yerlere gitmezlerdi..Bu onu sevindiriyordu..Ve gülümseyerk Jess e baktı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası Paz 07 Eyl. 2008, 17:40 | |
| Ell cevap verdi : " Benim de yok canım..Olmasını istermiydim bilmiyorum.. " dedi. Jess de aynı şeyi düşünüyordu. Ell'i merak etmişti aslında.
''Quidditch takımındasın değil mi ?'' dedi uzun zamandan beri isteyerek konuşuyordu. Onu gördüğünü sanıyordu. Kendisi daha yeni kaptan seçilmişti. Ell'in ikizi de vardı. Hiç yalnız değildi. Şanslıydı çoğu kişi gibi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası Paz 07 Eyl. 2008, 17:55 | |
| Jess:
" Quidditch takımındasın değil mi ? '' dedi..Bunu sölerken yüüznde gülükler uçuşuyordu..Jess Quidditch de takım kaptanıydı..Ell bunu biliyordu ve çok mutlu olmuştu..Biraz bekleidkten sonra Ell cevap verdi:
" Evet canım Quidditchteyim..Vurcuyum..Sende takım kaptanısın öle değil mi..?? " dedi..Bunu sölerken sevinçli bir şekilde söylemişti.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası Paz 07 Eyl. 2008, 18:04 | |
| Ell sevinçli bir şekilde :
" Evet canım Quidditchteyim..Vurcuyum..Sende takım kaptanısın öle değil mi..?? " dedi. Bundan hoşnut görünüyordu. Gururla :
'' Evet öyle.'' dedi Jess. Büyük salonda kenndileri dışında birkaç kişi vardı. Burdan gitmeye hiç niyeti yoktu. Yanında Ell de vardı nasıl olsa. Tokası saçından iyice kaymıştı. Bezmiş bir şekilde tokayı aynı yere tekrar taktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası Paz 07 Eyl. 2008, 20:29 | |
| Jess: " Evet öyle.. " Büyük salonda bir kaç kişi daha vardı..Tek başlarına değillerdi..Bu onları biraz daha orada kalmak için iyi bir sebebti..ama diğerleriyle fazla konuşmuyorlardı..Yanında Jess olduğu sürece kendini yanlız hissetmicekti..Bu onu çok mutlu ediyordu..Jess le çok iyi anlaşıyorlardı..Jess Ell in en iyi arkadaşı ve dostuydu..İçinden: " Tabi Lizzden sonra.. " dedi ve kendi kendine gülümsedi..Ama gerçekten onu oldukça iyi seviyrdu..Böle bir rakadaşı dostu olduğu için çok mutluydu..Ell gülümseyerk Jess e döndü ve: " Jess Quidditch antramanları ne zaman başlıcak.. " dedi ve Saçını toplamak için eline bir toka aldı,düzgünce saını topladı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası Paz 07 Eyl. 2008, 23:21 | |
| " Jess Quidditch antramanları ne zaman başlıcak.. " dedi Ell.
''Hafta sonunda başlayacak merak etme. Çok heyecanlıyım aslında. Nerede oturuyorsunuz?''
Ailesini merak etmişti. Çok tatlı bir kızdı. Ailesi de öyle olmalıydı. İlk defa kendisi aile hakkında bir konu açmıştı. Gerçekten merak ediyordu. Ell'e merakla baktı. Yerde duran çantasını aldı ve yanındaki boş sıraya yığdı. Sonra da parıldayan yeşil gözlerini Ell'e çevirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası Salı 09 Eyl. 2008, 20:40 | |
| Jess: ''Hafta sonunda başlayacak merak etme. Çok heyecanlıyım aslında. Nerede oturuyorsunuz? '' dedi..Ell in de analdığı gibi Jess ailesini çok merak ediyordu Ell in..Biraz bekeidkten sonra yeşil gözleriyle Ell e baktı.. Ell de cevap verdi: " Evet bende çok heycanlıyım.. Sabırsızlıkla bekliyorum.." dedi..Ell diğer sorunun yanıtını verememişti..Tam larak anlayamamıştı..Ve Jess e meraklı gözlerle sordu: " ( Nerde oturuyonuz )dedin yhaa canım Tam olarak anlayamadım.." dedi ve endişeli gözlerle Jess e baktı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası Salı 09 Eyl. 2008, 20:58 | |
| Jess merakla Ell'e bakıyordu. Ell cevap verdi : " ( Nerde oturuyonuz )dedin yhaa canım Tam olarak anlayamadım.." dedi. Haklıydı zaten bir anda aklına gelivermişti. Açıklamak için hazırlandı : '' Yani ailenle beraber nerde oturuyorsun. Ben Londra'da . '' dedi ve onun cevap vermesini bekledi. Belki yazın da görüşebilirlerdi. Her yaz o eve tıkılıp kalmaktan nefret ediyordu. İyice sinirleniyordu ve muggle arkadaşlar ediniyordu. Ailesi ise bunu görünce evde büyük kavgalar çıkıyordu. Bir gün o evden ayrılacağına yemin etmişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor Masası Çarş. 10 Eyl. 2008, 22:52 | |
| Jess: " Yani ailenle beraber nerde oturuyorsun. Ben Londra'da . '' dedi..Şimdi Ell anlamıştı..Aslında aynı yerde oturuyorlardı..Ell de londrada oturuyordu..Bu çok güzel bir tesadüftü aslında..Artık yaz tatileirinde bile birbirlrini görebilceklerdi bu çok güzel bir şeydi..Ell: " Aaa..canım ne tesadüf bende londra da oturuyorum..Aynı yerdeyiz..Yaz tatileirndede görüşürüz..Çok mutluyum.. " dedi.. | |
|
| |
Alex R.Leff Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 24/10/08 Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Alex R.Leff Ruh Hali :
| Konu: Geri: Gryffindor Masası C.tesi 25 Ekim 2008, 00:50 | |
| Ve İçeri Birden Alex Girmişti. İlk Kez Bu İlginç Salona Ayak Basıyordu . Birkaç Göz Gezdirip Boş Bi Bölüme Önce Ayaklarını İçeri Atarak Rahat Ve Derin Bi Nefes Alarak Oturdu.
Alex Hayatında Hiç Yemediği Birkaç yemek Çeşidi Vardı. Yemeklerin Dış Görünümü Pek İştah Açıcı Değildi. Birkaç Kez Tabağa Baktı . Baktı Yiyemiyecek Tam Kalkıyorduki Kalktığı Gibi Geri Oturdu. En Sevdi Tatlılardan Biri Helva Vardı. Boğazını Tutamadı Ve Çok Fazla Yedi. Ortak Solon'a Gitmek İçin Büyük Salondan Çıktı.
Başı Çok Ağrıyordu Fazla Şeker Çok Dokunmuştu . Birden Miğdesi Bulandı Ve...... İşte Heryer Batmıştı . Şansına Oracıkta Kimse Yoktu. Ama Birkaç Ayak Sesi Geldi ....
Rp Out: Devamı Yakında Sizlerle | |
|
| |
Elisabeth Rose Weasley Admin-Muggle Araştırmaları Prof.
Mesaj Sayısı : 534 Kayıt tarihi : 09/07/08 Rp Partneri : Brian Justin Black (UfakLık'mMm) Rp Yaşı : 27 Gerçek İsmi : Şeyma Ruh Hali :
Bilgilerim Rp Puanı: (100/100) Tarafı: Yoldaşlık
| Konu: Geri: Gryffindor Masası C.tesi 25 Ekim 2008, 11:27 | |
| | |
|
| |
Alex R.Leff Mugglesınız/Lütfen Kendinize Bir Bina Veya Meslek Seçiniz
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 24/10/08 Rp Yaşı : 11 Gerçek İsmi : Alex R.Leff Ruh Hali :
| Konu: Geri: Gryffindor Masası Paz 26 Ekim 2008, 00:11 | |
| Out: Tamam Okul Açılınca Yenisini Yazarız | |
|
| |
| Gryffindor Masası | |
|